2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

evet bugünkü tüm planımı gerçekleştirdim
antermanlarla matemetiğin 2.gününü bitirdim hatta 3 .güne başladım en çok zamanımı bu aldı
tüm eğitim derslerinden 100 er soru çozdüm ve soru sayımı 500 e tamamladım
aslında vatandaşlık videosu dinleyip yatmak istiyorum ama malesef eşim huysuzlandı
yanına gideyim bari
herkese Allah rahatlık versin
ha bide en onemlisi zihin açıklığı :)

Haklısın canım deneyeyim ben de..

kızlar bütün gün resim malzemeleri aradım küçücük ilde
hiçbişey yapamadım tabii, sinirliyim zatii finallerden dolayı ders çalışamıyorum diye
yarın da resim ödevlerini yapıcam
bi de finallerle ilgili hiçbir hoca not bırakmamış, normalde hocalar 1 hafta öncesinden kırtasiyeye bırakıyodu biz ordan alıp çalışıyoduk
elimde not da yok, bari kpss çalışsana diyorum kendime
ama aklım ister istemez finallere kayıyo ve kafamda o varken, finalleri atlatmadan rahat olamıyorum
kızlar sözüm söz, 16 ocakta finallerim bitiyomuş, hadi 1 güncük tatili eksik etmiyeyim ama 18 inde ben başlıyorum cidden başlıyorum yani, başlamazsam kızın bana
mezun olduktan sonra da okulun önünden geçersem bana da sedef demesinler, bıktım saçma sapan yormalarından bunların hiç insaf yok yahu

nilcim kitapların hayırlı olsun kuzum, ben bilmiyorum ama ben de hep yorumlarda iyi diye okumuştum bu femi ve datayı
tubişim benim de erken kalkma problemim var. 2. dönem ders saatlerim uyarsa ben de denicem erken kalkmayı
kpsshayalim ahh be kuzum ne aöf si, sen sadece kpss ye odaklansana, başına dert alıyosun
clementine süpersin her zamanki gibi
adilemir teşekkür ederiz

günaydın kızlarrr, 6.10 geçe kalktım eşimi yolladım. çok uykum vaaarrr, nette dolanıyorum uykum açılsın diye;yatarsam 9buçuk gibi kalkabilirim, e haliyle yemek temizlik derken saat öğlen 12yi bulur, bir de spora başlayacağım bugün (kilo problemim olduğu için dil, sıkılaşmak için:) 1,5 saatimi alır desek geriye pek bir şey kalmıyor. o sebeple yatmayacağım, DİRENİYORUMMM Kimler burada bakalım ? dün de arkadaşlarımıza gittik, hiçbir şey çalışamadım

günaydın kızlar nabersiniz. sanal akademi denen saçma dl setini aldım dün konu sıralamasını çözemediğim için planım kaldı ama bugun planı yapıp çalışmaya başlıcam inş.

günaydın kızlar nabersiniz. sanal akademi denen saçma dl setini aldım dün konu sıralamasını çözemediğim için planım kaldı ama bugun planı yapıp çalışmaya başlıcam inş.

nilkoncum, çalışma planından bahseder misin biraz ? ben de bir çalışma planı yapacağım ;ama netlik kazanmadı henüz...

anteramanlarla matematik kitabının 3 gününü bitirdim bir bolüm glee izlesem nolur ki kızlar :)
valla biri izle desin hemen internet başına geçicem..

nilkoncum, çalışma planından bahseder misin biraz ? ben de bir çalışma planı yapacağım ;ama netlik kazanmadı henüz...
aylık plan yaptım canım aralık ayında başladım ve uyguladım tarih gelişim ve ögrenmem bitti bu dersleri aya yaydım kalan zamanada bitirilecek soruları hesaplayıp paylaştırdım soru bankasından .günde 4 6 saat arası çalıştım günü gününe gece 12 de olsa bitirmeye çalıştım programı bitiremediysemde bi sonraki gün gece gündüz çalışıp arayı kapattım tam hesaladıgım gibide bitirdim ayı.çok esnek değil çok katıda programım kendi seviyen ve eksiklerine göre hazırla canım fotograf koyma imkanım olsa koyardım resminide ama malesef yok eline al a4 kagıdını 30 a böl ve başla

anteramanlarla matematik kitabının 3 gününü bitirdim bir bolüm glee izlesem nolur ki kızlar :)
valla biri izle desin hemen internet başına geçicem..

canım ders çalıştıktan sonra tv izlemeyin diyorlar;ama sen bilirsin yine de.. bir de izlemeye başlarsan kalkabilir misin başından ? şahsen ben, bir bölüm daha, son bir bölüm daha diyip izleyip duranlardanım da

ders çalıştıktan sonra en saglıklısı uyumak ama sorun yok canım BİZDE BEYİN BEDAVA YAPARIZ KAZANIRIZ

mrb arkadaşlar bende 2013 genel kültür ve yetenekten gircem.tarihle başlamak istiyorum soru bankalarından hangilerini tavsiye edersiniz...ayrıca vatandaşlıktan eski kitaplarım var onlardan çalışmam sorun olur mu? değişiklikler flan acaba kfamı karıştırır mı kaynak ne tavsiye edersiniz vatandaşlıktan.

Son düzenleme:

ben yargı set almıştım
tarih coğrafya matematik vatandaşlık ve türkçe vardı içinde..vatandaşlık kitabı da güzeldi..
tavsiye ederim
benim de tarihim iyiydi..
ama matematik çok çalışmamıştım..yaparım dedim ..üstüne düşmedim..
burada ki arkadaşların matematik tavsiyelerini dikkate al derim ..keşke ben de alsaydım antremanlarla matematik kitabını..

SELAM HERKESE;

BU NE GÜZEL Bİ TOPİK MİŞ BÖYLE..kurcalarken buldum...buradaki herkes genelde öğretmen mi acaba? eğitim bilimleri felan çalışanlar var sanırım...Allah kolaylıklar versin..bende çalışmaya çalışanlardanım ..henüz kafaya koydum..ama icraat yok..herkese kolay gelsin..

tarih öğretmenini de alırmısınız aranıza
selamlar arkadaşlar, kaderdaşlar
ilk sayfayı inceledim
tarih öğretmeni yok sanırım
öyleyse ben varım :)))
2 kere tam anlamıyla 2 kerede yarım hazırlanmış birisi olarak sınav konusunda bayağı bir tecrübem oldu
aldığım en yüksek puanım 78
3 aylık evliyim, bulunduğum yerde dersane yok, olsada gidermiydim bilmiyorum ama evde konsantremi sağlayabilen bir insanım
yeni başladım hazırlanmaya
en iyi bildiğimle başlayım dedim yani tarihle başladım.
kitaplar aldım baya
2012-13 karışık yayınlar
yediiklim,data,irem karacan vs.

ilk sayfayı inceledim millet baya hızlı bütün konuları bitirmişler zaten maşallah
ben konunun üzerinde çok durmuyorum, bir kez okuyup soru bankalarımı çözüyorum
amacım marta kadar eğitim ve gy-gk yi bitirmek (matematik hariç)
matematiği eşimle çalışcam akşamları henüz başlamadık

bi de bize alan sınavı geldi malum, bir yandan da kendi alanımla ilgili konular,kitaplar okumaya çalışıyorum

elimden geldiğince bu topiği takip edip bende bildirimlerimi yapcam
her türlü GAZA açığım

cnm benim elimde olan kaynaklarım yargı ihtiyaç yediiklim ve final dergileri...hepsi konu anlatımlı fakat eski basım 2008 ve 2010 basımları.bunlardan vatandaşlık dersi için hazırlanmam fayda sağlar mı konular gündemler değişmiştir mutlaka.bunlara bakmayıp yeni bir kaynak mı almalıyım kafam çok karışık...
arkadaşlar ayrıca bu vatandaşlık dersi için kitaplar eski olduğu için sorularına bakıpta kafamı karıştırmasam mı acaba tavsiyelerinizi bekliyrm...

Diğer dersleri bilmem ama vatandaşlıktan son basım alsan iyi olur bence
bu arada kaç mezunusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…