canım sabah namazı ile eşim sağolsun :)
mecburiyetten kalkıyorum iyi oldu alıştırdım kendimi sende birdenbire erken kalkamazsın ama
normalde hangi saat kalkıyorsan yarım saat erken kalmaya çalış 1 hafta
sonra kademeli olarak artırırsın
kolay gelsin..
günaydın kızlar nabersiniz. sanal akademi denen saçma dl setini aldım dün konu sıralamasını çözemediğim için planım kaldı ama bugun planı yapıp çalışmaya başlıcam inş.
aylık plan yaptım canım aralık ayında başladım ve uyguladım tarih gelişim ve ögrenmem bittinilkoncum, çalışma planından bahseder misin biraz ? ben de bir çalışma planı yapacağım ;ama netlik kazanmadı henüz...
izle kız izle hakettin sen
anteramanlarla matematik kitabının 3 gününü bitirdim bir bolüm glee izlesem nolur ki kızlar :)
valla biri izle desin hemen internet başına geçicem..
mrb arkadaşlar bende 2013 genel kültür ve yetenekten gircem.tarihle başlamak istiyorum soru bankalarından hangilerini tavsiye edersiniz...ayrıca vatandaşlıktan eski kitaplarım var onlardan çalışmam sorun olur mu? değişiklikler flan acaba kfamı karıştırır mı kaynak ne tavsiye edersiniz vatandaşlıktan.
ben yargı set almıştım
tarih coğrafya matematik vatandaşlık ve türkçe vardı içinde..vatandaşlık kitabı da güzeldi..
tavsiye ederim
benim de tarihim iyiydi..
ama matematik çok çalışmamıştım..yaparım dedim ..üstüne düşmedim..
burada ki arkadaşların matematik tavsiyelerini dikkate al derim ..keşke ben de alsaydım antremanlarla matematik kitabını..
cnm benim elimde olan kaynaklarım yargı ihtiyaç yediiklim ve final dergileri...hepsi konu anlatımlı fakat eski basım 2008 ve 2010 basımları.bunlardan vatandaşlık dersi için hazırlanmam fayda sağlar mı konular gündemler değişmiştir mutlaka.bunlara bakmayıp yeni bir kaynak mı almalıyım kafam çok karışık...
arkadaşlar ayrıca bu vatandaşlık dersi için kitaplar eski olduğu için sorularına bakıpta kafamı karıştırmasam mı acaba tavsiyelerinizi bekliyrm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?