vay vay vay yürü be kim tutar seni tssunadeeeeyağmurlu bir istanbul sabahından herkese günaydınnnn kızlaaarrr :) eee kimler burada bakalım? haydi arkadaşlar kalkın, inanın sabah saatlerinin verimi çok başka...
Sedefonur'cuğum, okulla birlikte zor gerçekten kpss'ye hazırlanmak. hele ki vize-final zamanlarında elin,kolun bağlanır iyce ... Allah yardımcın olsun canım.
Bu arada Anayasa'dan: Yasama- Yürütme- Yargı-İdare Hukuku ünitelerini bitirmiş bulunmaktayımmmlisteye ekle şekerim. Şimdi de anayasadan soru çözerek başlayacağım güne :) sonrasında ise ne çalışacağıma hala karar vermedim...
not ettim canım bakıcam çarşıya çıktığımda benim derdim tarihle çünkü onu yükseltsem her şey çok değişcekgünaydın tusunade günaydın kızlar cevabın için teşekür ederim canım anladım uzman kariyer hakkındaki fikrini .datayı sormuşsun alanın atrihle ilgili ise çözersin yoksa çok ayrıntı ve zor gelir ben çözmüştüm geçen yıllarda şuandada irem yay. tarih soru bankasını çözüyorum tavsiye ederim DR MAKBULE POLAT DİYE Bİ TARİHÇİNİN KİTABINI ÇÖZMÜŞTÜM 2010 DA TARİHTEN 29 D 1 BOŞUM VARDI VE İNANIN BU KİTAP Bİ ÇOK SORUYU NOKTA ATIŞI YAKALADI BUŞLLABİLİRSENİZ ALIN BU TARİHÇİNİN KİTABINI 2010 PEGAMA AKADEMİDEN ÇIKARMIŞTI TAVSİ,YE EDERİM
evet canım ben de tavsiye ediyorum hakan hocayı, ben uzaktan eğitimden dinliyorum. ama bunun üyeliğini bize dershane verdi. hakan dede sezon finali yazdığında da videoları çıkıyo ama uzaktan eğitimdekiler kadar uzun uzun anlatmıyo. ben 0 tarihle bu adamı dinlemeye başlamıştım yazın. 23-24 nete kadar çıkmıştım. sonra bi daha dinleyemedim kaldı öyle. ama ara tatilde yine başlıcam. adam tarihin işini çözmüş bi de kpss formatında anlatıyo, zaten bu kadar uzun bi ders için gereksiz hiçbir şeyi de anlatmıyo, bu soru bankasını da çarşıya çıkınca bakayım sağol önerin içinanladım canım, alanım tarih değil, edebiyat..dediğin kitabı araştıracağım, bir de x akademi'den hakan dede diye bir adamı tavsiye ediyorlar. ben videolarını dinledim bu adamın gerçekten güzel ve çok iddalı kendisi ;ama tüm konuların videolarını bulamadım. memurlar nette sadece bu adamı dinleyerek 30da 30 yapanlar var ve kesinlikle bulundurun bunun kitaplarını diyorlar. bu sene de 'balyoz' adlı bir soru bankası çıkarmış yine bu adam, onu almaya kesin karar verdim inş. bugün almaya çalışacağım dışarı çıkabilirsek.
merhaba nurum tubam2012'nin son sabahından herkese merhaba
dün 60 tarih sorusu çözdüm başka birşey yapmadım kızlar
bugün inşallah telafisini yapacağım öğrenme,tarih ve gelişimden sorularımı bitireceğim
iyi çalışmalar canlarım
NOT: üst komşumuzla konuştuk hiç sesleri çıkmıyor çok şükür umarım hep böyle devam eder
öncelikle topiğimizin güzel sahibesine teşekkür ediyorum..Sedefimin sayesinde tanıştık,paylaşımlar yaptık,arkadaşlıgımızı güçlendirdik..
hepinize iyi yıllar diliyorum,başta sedefim,bugum,reptomimim,nurum tubam ve ismini sayamadığım diğer güzel arkadaşlarım hepiinize sağlık huzur neşe dolu bir sene diliyorum..
yeni yıl kpss de yüzümüzü güldürüp,cici öğrenciler hediye etsin bizlere..
hepinizi seviyorum kızlar iyi seneler..
Bol atamalı bir yıl diliyorum.
bu arada dün yazamadım ama ev temizliği ve misafir arası tarihten 240 soru çözdümveeee tarih soru bankasınıda bitirdim
anteremanlarla matematik kitabının 2.gününü bitirdim
tam 2 saatimi aldı
henüz çok çok yavaşım ama 6 ay hergün 2 saat matematik bana 15 neti getirecek ben inanıyorum
vakit bulursam bugün 3.günüde bitireceğim
ğrenme psikolojisinden 100 soru çzdüm
ve devam tabiki..
yeni yılın ilk kararını uygulayarak 07:30 da dersin başına oturuyorum
herkese Rabbim zihin açıklığı versin
vira BİSMİLLAH..
bende bugün aldım o kitabı canım 1 ve 2 sini.gecen yılda çözmüştüm çok güzel bi kitap bu yıl şimdilik yavaş yavaş ilerlicem sonra tempo artacak inşallah çözzemediğim sorularda yardım istiyorum sizden haberiniz olsun canlarımmmanteremanlarla matematik kitabının 2.gününü bitirdim
tam 2 saatimi aldı
henüz çok çok yavaşım ama 6 ay hergün 2 saat matematik bana 15 neti getirecek ben inanıyorum
vakit bulursam bugün 3.günüde bitireceğim
ğrenme psikolojisinden 100 soru çzdüm
ve devam tabiki..
kızlar bugun çok kitap alasım tuttueşimde evdeyken gidip aldık data cografya soru bankası, fem yay gk soru bankası ve antremanlarla matematik 1 ve 2 yi aldım
bu kitaplar hakkında yorumlarınızı bekliyorum bitek matematiği gecen yıl çözdüğüm için fikrim var datanında tarihini çözmüştüm gecen yıllarda ama coğrafyasını bilmiyorum femide hiç çözmedim kpss de
Maşallah canım sana ne güzel erkenden kalkabiliyorsun.
Ben her gün erken kalkma umuduyla yatıyorum ama malesef sonuç fiyasko
Ama başaracağım ben de bunu inşallah
bende bugün aldım o kitabı canım 1 ve 2 sini.gecen yılda çözmüştüm çok güzel bi kitap bu yıl şimdilik yavaş yavaş ilerlicem sonra tempo artacak inşallah çözzemediğim sorularda yardım istiyorum sizden haberiniz olsun canlarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?