- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar kocaman maşallahı hak ediyosunuz sabah erkenden kalkanlara çok imreniyorum vallahi
akşamları kaçta uyuyorsunuz?
arkadaşlar şöyle bir derdim var anayasa ile ilgili. Konulara Fem'in konu anlatımından çalışıyorum, ardından yetenek yayınlarının bilgi haritası şeklinde özet kitabı var, oradan da bir tekrar ediyorum çalıştıklarımı. sonra femdeki soruları gayet güzel çözüyorum 1-2 yanlış çıkıyor en fazla. ama uzman kariyer'în soru bankasına gelince sonuç tam bir fiyasko! çok moralim bozuluyor!! o kadar değişik sorular var ki. yani sordukları sorulardaki bilgiler konuya çalıştığım iki yayınevinde de yok.
uzman kariyerin dersanesine giden bir arkadaşım -özellikle anayasa ile ilgili- çok ve gereksiz ayrıntılara indiklerini söylemişti. zaten çoğunuz bilir, anayasa konu anlatımlı kitabı da piyasada mevcut yayın evlerininkinden çok daha kalın. acaba diyorum soru bankası da konu anlatımlı kitabına paralel olarak gereksiz sorular mı soruyor? bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi? ya da sorun benim konulara çalıştığım kitaplarımla mı ilgili? eğer böyleyse anayasa ile ilgili kitap da tavsiye edin lütfen ? öpüyorum hepiniziiiiii
merhaba arkadaşlar cafenizi yeni keşfettim bende tarih mezunuyum geçen yıl yeni doğum yaptığım için çalışmadan sınava girmiştim sonuç fiyaskoydu bu yılda gireceğim inşallah ama halen çalışmaya başlayamadım sizler maşaallah konuların çoğunu bitirmişsiniz yetiştirebilirmiyim acaba bebeğimde var 1 yaşında ders çalışma saatlerim ancak o uyuduğunda olabilir burada birbirinize çok güzel destek oluyorsunuz bende desteklerinizi bekliyorum arkadaşalr nasıl yapayım nerden başlayayım bilemiyorum
dilekçim hoşgeldin aramıza bende 1 aralıkta başladım günde 4 saat çalışıyorum ortalama ve tarih gelişim ögrenme bitti benim yetişmeyecek bişey yok inan .bebeğine göre ayarlayabilirsin bu 24 saat içinde 4 saati. istegin dersten başla bir egtm bi gkgy mesela ve bi çalışma programı yap kendine göre .bebegini allah analı babalı büyütsün iyi çalışmalar
canım anayasa ile ilgili hiçbir fikrim yok ne yazıkki dersane ile paralel götürücem sanırım çünkü işlediğim yerler bile yetişmiyor sana anca şubat ayında bilgi verebilirimuzman kariyerin tarih çözümlü soru bankasını önermişlerdi bana bende ondan aldım canım, geçen yılda elimde uzman kariyerin tarih coğrafya soru bankası vardı ilk konular çok kolay gelmişti ama biraz zorluyo sonra ama bırakma sen genede canım tabi eğer diğer kitaplara göre çok çok ayrıntı sorular varsa o halde çözmene gerek yok mesela lider yayınlarını almayın arkadaşlar oradaki sorular ilk defa hazırlanan bireyler için tam bir depresyona itme süreci yaşatır bunu tarih soruları için diyorum coğrafyası çok güzelmiş çözen arkadaşlarım öyle diyor dediğim gibi ben hepsine yetişemiyorum malesef
ben de bu yıl kpss ye gircem. dershaneye gitmiyorum evde çalışıyorum. genel kültür genel ytenek dışında eğitim bilimleri sınavına gircem.
ben konuları çalışıyorum, anlıyorum da ama üzerinden belli bi zaman geçtikten sonra unutuyorum
mesela tarihte ilk çağ uygarlıklarını çalışıyorum. atatürk dönemine gelene kadar orayı unuyorum. daha sonra tekrar başa dönüyorum bu sefer de atatürk dönemini unutuyorum
buna nasıl bi çözüm bulcam bilmiyorum. genel tarih testleri çözüyorum ama emin olmadan yapıyorum çoğunu :/
kızlarrr tavsiye edeceginiz soru bankaları varmı özellikle kolaydan zora gidenlerden bi kaç tavsiyeniz varsa paylaşırmısınız benimle
şekerim ben gece 4 de bile yatsam ennn geç 10-10.30 gibi açarım gözlerimi..yapım böyle, istesem bile yatamam öğleye kadar.. şu saatte kalkacağım dersem çalar saat kurmaya bile gerek duymam, tak o saatte açarım gözlerimi :) maşaAllahh diyim kendime :) darısı isteyenlerin başına, dua edin olur inş. :)
anladım canlarım, demek ki bu yapı meselesi. ben de tam tersi akşam erken de yatsam sabah pardon öğlen 11-12 gibi kalkıyorum. bi kere sabah erken kalkıp ders çalışmayı denemiştim. kesinlikle sabahın verimi başka hiçbir saatte bulunamaz. o gün benim için çok verimli olmuştu hem öğlene kadar baya çalışmış oluyosun, gün içinde de bir sürü vakit kalıyo istediğini yapmana. bunu bi kaç defa daha denedim ama çok zorlandım, sersemlik oluyo üstümde ve bunu atamıyorum.teşekür ederiz sedefçim için yapı meselesi bu canım ya ben sabaha kadar uyumasam bile en fazla 9 buçuğa kadar yatarım .geceleri saat 22.30 la 23.30 arası değişiyo uyumama sabah 7 dede eşimi okula yollamak için mecburen kalkıyorum sonrasındada uyumuyorum o işe gitmediğindede genelde 8.30 civarı kalkıyorum en geç
KIZLARRR SINAV İÇİN ZİHİN TAZE İKEN KALKIIIINNN
tatlım aşağıda yazdım sana cevabımıarkadaşlar şöyle bir derdim var anayasa ile ilgili. Konulara Fem'in konu anlatımından çalışıyorum, ardından yetenek yayınlarının bilgi haritası şeklinde özet kitabı var, oradan da bir tekrar ediyorum çalıştıklarımı. sonra femdeki soruları gayet güzel çözüyorum 1-2 yanlış çıkıyor en fazla. ama uzman kariyer'în soru bankasına gelince sonuç tam bir fiyasko! çok moralim bozuluyor!! o kadar değişik sorular var ki. yani sordukları sorulardaki bilgiler konuya çalıştığım iki yayınevinde de yok.
uzman kariyerin dersanesine giden bir arkadaşım -özellikle anayasa ile ilgili- çok ve gereksiz ayrıntılara indiklerini söylemişti. zaten çoğunuz bilir, anayasa konu anlatımlı kitabı da piyasada mevcut yayın evlerininkinden çok daha kalın. acaba diyorum soru bankası da konu anlatımlı kitabına paralel olarak gereksiz sorular mı soruyor? bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi? ya da sorun benim konulara çalıştığım kitaplarımla mı ilgili? eğer böyleyse anayasa ile ilgili kitap da tavsiye edin lütfen ? öpüyorum hepiniziiiiii
canım bende ilk bölüm uzman kariyerin sistematik soru bankası seti var.orda sorular kolaydan zora gidiyo, ama ben sadece tarih ve coğrafyasını çözüyorum fena değil. diğerleri hakkında bilgim yokkızlarrr tavsiye edeceginiz soru bankaları varmı özellikle kolaydan zora gidenlerden bi kaç tavsiyeniz varsa paylaşırmısınız benimle
bebeğin sana uğur getirir inşallah canım yetiştirebilirsin önünde daha 6 ay var. bebişin uyku saatlerine göre bi program yap kendine. zor olur ama imkansız değil canımmerhaba arkadaşlar cafenizi yeni keşfettim bende tarih mezunuyum geçen yıl yeni doğum yaptığım için çalışmadan sınava girmiştim sonuç fiyaskoydu bu yılda gireceğim inşallah ama halen çalışmaya başlayamadım sizler maşaallah konuların çoğunu bitirmişsiniz yetiştirebilirmiyim acaba bebeğimde var 1 yaşında ders çalışma saatlerim ancak o uyuduğunda olabilir burada birbirinize çok güzel destek oluyorsunuz bende desteklerinizi bekliyorum arkadaşalr nasıl yapayım nerden başlayayım bilemiyorum
tatlım aynı sorun bende de var. bunun tek çözümü her gün tekrar etmek. yapabilene bravo. ben baya saldım tarihi.. salınca ipin ucu gidiyo ama artık finallerden sonra toplıcamben de bu yıl kpss ye gircem. dershaneye gitmiyorum evde çalışıyorum. genel kültür genel ytenek dışında eğitim bilimleri sınavına gircem.
ben konuları çalışıyorum, anlıyorum da ama üzerinden belli bi zaman geçtikten sonra unutuyorum
mesela tarihte ilk çağ uygarlıklarını çalışıyorum. atatürk dönemine gelene kadar orayı unuyorum. daha sonra tekrar başa dönüyorum bu sefer de atatürk dönemini unutuyorum
buna nasıl bi çözüm bulcam bilmiyorum. genel tarih testleri çözüyorum ama emin olmadan yapıyorum çoğunu :/
tabii tatlım hoşgeldin muratın eğitim bilimleri yaprak testini aldım ben ama sadece gelişimini çözdüm biraz.. değişik sorular var. karacanı hiç bilmiyorumSELAM HANIMLAR, BEN DE ARANIZA KATILABİLİR MİYİM? yukarıda tavsiye ettiğiniz bütün kaynakları çözdüm ben.
şimdi uzman kariyerin yaprak testlerini aldım çok güzel.
murat ve karacan yayınlarını tavsiye eder misiniz?
murat yayınlarına ait çözümlü soru bankası çözmüştüm (2009 basım) bana bayağ bişi öğretti.
tatlım senin konu anlatımlıda sorun yoktur rahat ol. ben vatandaşlığa x yayıncılığın mintiricik kitabından çalışıyorum ve hocanın derste anlattıklarının birebiri var. ekstra hiçbir fazlalık yok. ya hoca eksik anlatıyosa dersen, hoca anlatırken çıkmış soruları da çözüyo ve çıkmış soruların hepsi bu x yayıncılıktaki bilgilerle bile yapılıyo. uzman gereksiz yere kasmış için rahat olsunbende uzman kariyer var canım, tarih ve anayasada özellikle ilk birkaç test kolay; ama ilerledikçe çok gereksiz ayrıntılar ve farklı sorular soruyor. yani konu anlatımlı kitaplarımda hiç rastlamadığım şeyler çıkıyor. yukarıda da bahsetmiştim, ya bnm konu anlatımlı kitaplarımda sorun var yahut uzman kariyerin soru bankasında ben de bu konuda fikir isteyenlerdenim açıkçası...
bende uzman kariyer var canım, tarih ve anayasada özellikle ilk birkaç test kolay; ama ilerledikçe çok gereksiz ayrıntılar ve farklı sorular soruyor. yani konu anlatımlı kitaplarımda hiç rastlamadığım şeyler çıkıyor. yukarıda da bahsetmiştim, ya bnm konu anlatımlı kitaplarımda sorun var yahut uzman kariyerin soru bankasında ben de bu konuda fikir isteyenlerdenim açıkçası...
günaydın tusunade günaydın kızlar cevabın için teşekür ederim canım anladım uzman kariyer hakkındaki fikrini .datayı sormuşsun alanın atrihle ilgili ise çözersin yoksa çok ayrıntı ve zor gelir ben çözmüştüm geçen yıllarda şuandada irem yay. tarih soru bankasını çözüyorum tavsiye ederim DR MAKBULE POLAT DİYE Bİ TARİHÇİNİN KİTABINI ÇÖZMÜŞTÜM 2010 DA TARİHTEN 29 D 1 BOŞUM VARDI VE İNANIN BU KİTAP Bİ ÇOK SORUYU NOKTA ATIŞI YAKALADI BUŞLLABİLİRSENİZ ALIN BU TARİHÇİNİN KİTABINI 2010 PEGAMA AKADEMİDEN ÇIKARMIŞTI TAVSİ,YE EDERİM