• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

2012'nin son sabahından herkese merhaba :16:
dün 60 tarih sorusu çözdüm başka birşey yapmadım kızlar :ssz:
bugün inşallah telafisini yapacağım öğrenme,tarih ve gelişimden sorularımı bitireceğim :68:
iyi çalışmalar canlarım :29:

NOT: üst komşumuzla konuştuk hiç sesleri çıkmıyor çok şükür umarım hep böyle devam eder :1:

yağmurlu bir istanbul sabahından herkese günaydınnnn kızlaaarrr :) eee kimler burada bakalım? haydi arkadaşlar kalkın, inanın sabah saatlerinin verimi çok başka...

Sedefonur'cuğum, okulla birlikte zor gerçekten kpss'ye hazırlanmak. hele ki vize-final zamanlarında elin,kolun bağlanır iyce ... Allah yardımcın olsun canım.
Bu arada Anayasa'dan: Yasama- Yürütme- Yargı-İdare Hukuku ünitelerini bitirmiş bulunmaktayımmm :8: listeye ekle şekerim. Şimdi de anayasadan soru çözerek başlayacağım güne :) sonrasında ise ne çalışacağıma hala karar vermedim...
vay vay vay yürü be kim tutar seni tssunadeeee :10: hemen ekliyorum vatandaşlık tablomuz boş durmaktan sıkılmıştı zaten :1:
hem de nasıl zor okul beni mahvediyo :50: tek tesellim ara tatil :ssz:
günaydın tusunade günaydın kızlar cevabın için teşekür ederim canım anladım uzman kariyer hakkındaki fikrini .datayı sormuşsun alanın atrihle ilgili ise çözersin yoksa çok ayrıntı ve zor gelir ben çözmüştüm geçen yıllarda şuandada irem yay. tarih soru bankasını çözüyorum tavsiye ederim DR MAKBULE POLAT DİYE Bİ TARİHÇİNİN KİTABINI ÇÖZMÜŞTÜM 2010 DA TARİHTEN 29 D 1 BOŞUM VARDI VE İNANIN BU KİTAP Bİ ÇOK SORUYU NOKTA ATIŞI YAKALADI BUŞLLABİLİRSENİZ ALIN BU TARİHÇİNİN KİTABINI 2010 PEGAMA AKADEMİDEN ÇIKARMIŞTI TAVSİ,YE EDERİM
not ettim canım bakıcam çarşıya çıktığımda benim derdim tarihle çünkü onu yükseltsem her şey çok değişcek
anladım canım, alanım tarih değil, edebiyat..dediğin kitabı araştıracağım, bir de x akademi'den hakan dede diye bir adamı tavsiye ediyorlar. ben videolarını dinledim bu adamın gerçekten güzel ve çok iddalı kendisi ;ama tüm konuların videolarını bulamadım. memurlar nette sadece bu adamı dinleyerek 30da 30 yapanlar var ve kesinlikle bulundurun bunun kitaplarını diyorlar. bu sene de 'balyoz' adlı bir soru bankası çıkarmış yine bu adam, onu almaya kesin karar verdim inş. bugün almaya çalışacağım dışarı çıkabilirsek.
evet canım ben de tavsiye ediyorum hakan hocayı, ben uzaktan eğitimden dinliyorum. ama bunun üyeliğini bize dershane verdi. hakan dede sezon finali yazdığında da videoları çıkıyo ama uzaktan eğitimdekiler kadar uzun uzun anlatmıyo. ben 0 tarihle bu adamı dinlemeye başlamıştım yazın. 23-24 nete kadar çıkmıştım. sonra bi daha dinleyemedim kaldı öyle. ama ara tatilde yine başlıcam. adam tarihin işini çözmüş bi de kpss formatında anlatıyo, zaten bu kadar uzun bi ders için gereksiz hiçbir şeyi de anlatmıyo, bu soru bankasını da çarşıya çıkınca bakayım sağol önerin için
2012'nin son sabahından herkese merhaba :16:
dün 60 tarih sorusu çözdüm başka birşey yapmadım kızlar :ssz:
bugün inşallah telafisini yapacağım öğrenme,tarih ve gelişimden sorularımı bitireceğim :68:
iyi çalışmalar canlarım :29:

NOT: üst komşumuzla konuştuk hiç sesleri çıkmıyor çok şükür umarım hep böyle devam eder :1:
merhaba nurum tubam :3: ben de bu aralar hiçbişey yapamıyorum :18: kolay gelsin sana, oo demek ki komşun düşünceli çıkmış, kimiyle konuşsan da seni tınlamıyo, inş bi daha ses olmaz canım.

kızlar şimdiden yeni yılınızı kutlarım :16: 2013 bize önce sağlık ardından da başarı getirsin :16: öncelikli isteğim bunlar.. tabii aramızda nişanlı sevgilisi olanlar var. onlara da hayırlı bi eş nasip etsin Allah'ım. evli bebişli olanlarımızın ailesine huzur versin. :54:

öncelikle topiğimizin güzel sahibesine teşekkür ediyorum..Sedefimin sayesinde tanıştık,paylaşımlar yaptık,arkadaşlıgımızı güçlendirdik..
hepinize iyi yıllar diliyorum,başta sedefim,bugum,reptomimim,nurum tubam ve ismini sayamadığım diğer güzel arkadaşlarım hepiinize sağlık huzur neşe dolu bir sene diliyorum..
yeni yıl kpss de yüzümüzü güldürüp,cici öğrenciler hediye etsin bizlere..
hepinizi seviyorum kızlar iyi seneler..:54:

öncelikle topiğimizin güzel sahibesine teşekkür ediyorum..Sedefimin sayesinde tanıştık,paylaşımlar yaptık,arkadaşlıgımızı güçlendirdik..
hepinize iyi yıllar diliyorum,başta sedefim,bugum,reptomimim,nurum tubam ve ismini sayamadığım diğer güzel arkadaşlarım hepiinize sağlık huzur neşe dolu bir sene diliyorum..
yeni yıl kpss de yüzümüzü güldürüp,cici öğrenciler hediye etsin bizlere..
hepinizi seviyorum kızlar iyi seneler..:54:

Bol atamalı bir yıl diliyorum.:9:

ben de sizleri seviyorummm :16:
bugün sadece 100 mat çözdüm o kadarcık :ssz:
yapamadığım soruları mat sayfasına yazdım, oraya bakarsanız sevinirim canlarım :6:

bu yıl için en çok istediğim atanmak
hepimize hayırlısıyla nasip olur inşallah :16::16::16::16:

yeni yılın ilk kararını uygulayarak 07:30 da dersin başına oturuyorum
herkese Rabbim zihin açıklığı versin
vira BİSMİLLAH..

günaydın hepinize kızlar:)) ben bugün ayın planını yapıcam sadece çalışmıcam 1 güncük tatil yaniiii:1::1::1::1::1:

bu arada dün yazamadım ama ev temizliği ve misafir arası tarihten 240 soru çözdüm :52::52::52: veeee tarih soru bankasınıda bitirdim :33:

günaydınn yeni yılın ilk gününün tadını deli gibi ders çalışarak geçirmeyi öyle çooook öylee çook isterdimki kızlarrr:37:ama ne yazıkki öğlen çalışamayacağım,çalışsamda aöfye çalışacağım nerden bulaştım ben bu aöfye ya dertsiz başıma dert aldım:19:

anteremanlarla matematik kitabının 2.gününü bitirdim
tam 2 saatimi aldı
henüz çok çok yavaşım ama 6 ay hergün 2 saat matematik bana 15 neti getirecek ben inanıyorum
vakit bulursam bugün 3.günüde bitireceğim
ğrenme psikolojisinden 100 soru çzdüm
ve devam tabiki..

tam 2 saatimi aldı
henüz çok çok yavaşım ama 6 ay hergün 2 saat matematik bana 15 neti getirecek ben inanıyorum
ve devam tabiki..

inşallah istediğin puanı alırsın arkadaşım .çok meşakkatli bir dönem ..allah tüm çalışanların yardımcısı olsun ..ben de 2012 önlisans sınavına girdim..ilk başlarda çalışmak çok zor geldiyse de konuları kavradıkça çalışmak zevkli hale gelmeye başlar..başarılar dilerim herkese..

yeni yılın ilk kararını uygulayarak 07:30 da dersin başına oturuyorum
herkese Rabbim zihin açıklığı versin
vira BİSMİLLAH..

Maşallah canım sana ne güzel erkenden kalkabiliyorsun.
Ben her gün erken kalkma umuduyla yatıyorum ama malesef sonuç fiyasko:ssz:
Ama başaracağım ben de bunu inşallah:34:

tam 2 saatimi aldı
ve devam tabiki..
bende bugün aldım o kitabı canım 1 ve 2 sini.gecen yılda çözmüştüm çok güzel bi kitap bu yıl şimdilik yavaş yavaş ilerlicem sonra tempo artacak inşallah çözzemediğim sorularda yardım istiyorum sizden haberiniz olsun canlarımmm
:1:

kızlar bugun çok kitap alasım tuttu :8:eşimde evdeyken gidip aldık :4:data cografya soru bankası, fem yay gk soru bankası ve antremanlarla matematik 1 ve 2 yi aldım:10:
bu kitaplar hakkında yorumlarınızı bekliyorum bitek matematiği gecen yıl çözdüğüm için fikrim var datanında tarihini çözmüştüm gecen yıllarda ama coğrafyasını bilmiyorum femide hiç çözmedim kpss de

kızlar bugun çok kitap alasım tuttu :8:eşimde evdeyken gidip aldık :4:data cografya soru bankası, fem yay gk soru bankası ve antremanlarla matematik 1 ve 2 yi aldım:10:
bu kitaplar hakkında yorumlarınızı bekliyorum bitek matematiği gecen yıl çözdüğüm için fikrim var datanında tarihini çözmüştüm gecen yıllarda ama coğrafyasını bilmiyorum femide hiç çözmedim kpss de

güle güle kullan yeni kitaplarını :10:
bende fem ve data çözmedim canim ama önerenler çok olmuştu özellikle de fem i

Maşallah canım sana ne güzel erkenden kalkabiliyorsun.
Ben her gün erken kalkma umuduyla yatıyorum ama malesef sonuç fiyasko:ssz:
Ama başaracağım ben de bunu inşallah:34:

canım sabah namazı ile eşim sağolsun :)
mecburiyetten kalkıyorum iyi oldu alıştırdım kendimi sende birdenbire erken kalkamazsın ama
normalde hangi saat kalkıyorsan yarım saat erken kalmaya çalış 1 hafta
sonra kademeli olarak artırırsın
kolay gelsin..

bende bugün aldım o kitabı canım 1 ve 2 sini.gecen yılda çözmüştüm çok güzel bi kitap bu yıl şimdilik yavaş yavaş ilerlicem sonra tempo artacak inşallah çözzemediğim sorularda yardım istiyorum sizden haberiniz olsun canlarımmm
:1:

aynen oyle arkadaşım yavaş yavaş sindire sindire
biraz once 3.güne başladım 3 haneli çarpmaları yaparken ilkokul talebesi gibiyim
:)
yavaş yavaş olacak ben inanıyorum
sanada Allah kolaylık versin
paslaşırız arada..

Back