• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

çok yorgunum :ssz:
sabahın köründe kalkıp resim ödevlerine başladım. öğlene kadar sadece 2 si bitti
öğleden sonra bankada işim vardı, orda da bi sıra vardı ki sormayın, 5 te bankada işim bitti
6 da etütüm vardı, hoopp dershaneye koştum. 9 a kadar ders yaptık
eve geldim yemek yedim ve 3. resim ödevime başladım
şu an hepsi bitmiş durumda
ama ben de bitmiş durumdayım :ssz:
ve eğer 2. dönem de bu kadar zorlarlarsa çok zor benim için atanmak gerçekten bunu bugün anladım yani
elimden geleni asla bırakmıcam, özellikle ara tatilde uçmak istiyorum derslerle ama okulun bu kadar zorlamasını da gerçekten anlıyamıyorum :50:

sen de çok azimlisin nazar değmesin canım.Nazar senin yerinde ben olsaydım bu kadar yorgunluğa gelemezdim. MaşaALLAH sana. inş. emeklerinin karşılığını alırsın bu sene, inanıyorum ki ara tatilde kimse tutamayacak seni,hepimizi sollayacaksın inş. :34: sakın ikinci dönemde karamsarlığa kapılma, sen eğitim fakültesisin anladığım kadarıyla, yani eğitim konularına fazlasıyla hakimsin,ben fen-edeb. mezunuyum mesela fransızım çoğu kavrama. e bir de son sınıfsın mezun değilsin yani alan sınavı için de çok büyük bir artı bu. konuları unutmuş olma ihtimalin rakiplerine göre çok daha düşük. inş. yapacaksın canım :34:

bakım konusunda da şunları söyliyim, asıl evlendikten sonra çok dikkatli olman gerekiyor şekerim, hele de eşinin çalıştığı ortamda bakımlı, frapan dediğimiz, kokoş kadınlar varsaaa :34: eşim kafası yerde bir tiptir şükür ki, yani bi yere gittiğimizde yanımdan geçen kadın çok şıksa çok açık saçıksa ben bakarım hani nasıl giymiş etmiş falan diye eşim dönüp bakmaz,yere bakar o derece. ama durum her ne olursa olsun, dışardayken gördükleri hep bakımlı şıkır şıkır insanlar. eve gelince de beni paçoz , bakımsız olarak görmeyi istemez :1: kiloyu da hiç sevmiyor kendisi, e ben de fitliğimi korumak için başladım spora. ne yazık ki yiyip yiyip kilo almayan tiplerden değilim. ucunu bıraksam balon gibi şişeceğiim yani :1: :1:

[QUOTE=finger;

ben şimdilik yediiklimin matematiğini aldım, hiç bilmeyenler için falan demiş
ama benim sizlerden istediğim şu sabah 8 de burda olan varmı
eşimi gönderdikten sonra uyumak istemiyorum, 8 de gelsem buraya selamımı kitabımı versem, otursam dersimin başına ne kadar güzel olur
sonra zaten kimi gün temizlik, yemek, çarşı pazar derken bi şekilde geçiyor zaten
ama önemli olan 8 de şurda bir buluşabilsek, benim için süper olcak

canım mat. den antramanlarla matematiği öneririm yeni başlıyosan 1 ve 2 sini al h.ibrahim küçükkaya yazarı .sabah 8 de ben ve clemantine sürekli burdayız eşimi gönderdikten sonra uyumuyorum bende kpss yede cd den hazırlandıgım şiçin aralarda netteyim anlıcan :3:

4 yıl oldu okul biteli bunca zaman sadece 1 kere adam gibi hazırlanabildim:37:o da 2010 da :53: bu nedenle bu yıl evlenince aklm başıma geldi eşim seneye bebiş istiyo bu yıl ya hallederim bu işi yada evimin hanımı çocuklarımın anası olurum durumuyla karşı karşıyayım azmimin kaynagı bu :1: o da bi plandır canım senin yaptıgın kagıda dökmemek hedefine ulaşırsın inş. benim branşım sosyal bilğiler öğretmenliği alana martta başlıcam o zamana kadar kaynaklarda anca çıkar zaten bende diğer dersleri hallederim gk gy ve eb .bu arada alanıma dair tek çalışmam tarihşi öss kaynaklarından çalıştım avrupa tarihi islam tarihinede baktım o kada:27:r

ben de seninle aynı durumdayım canım. ya bu sene atanırım ya da seneye çocuk yapıp öyylece evde otururum. inş. hepimiz atanırız şekerim bu sene , Rabbim emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla versin inş.. çok çalışıp dua edeceğiz :34: sizin branşta geçen sene baya atama olmuştu, bildiğim kadarıyla bu sene de olacak, inş. olur tatlım...

ben de seninle aynı durumdayım canım. ya bu sene atanırım ya da seneye çocuk yapıp öyylece evde otururum. inş. hepimiz atanırız şekerim bu sene , Rabbim emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla versin inş.. çok çalışıp dua edeceğiz :34: sizin branşta geçen sene baya atama olmuştu, bildiğim kadarıyla bu sene de olacak, inş. olur tatlım...

seneye hem bebişli hem ögretmen hemde burda olmak dileği ile o zaman temmuza kadar böyle devam edersek atanıcaz hepimiz inş. amin . kolay gelsin tekrar hepimize DURMAK YOK YOLA DEVAM :52:

HErkese maşallah :nazar: ne güzel çalışıyorsunuz ,bende nefes açma ritim çalışmları arıyorum nette müzik için cuma stajımı buğüne aldım hafta sonu sınavlarım var test çözeceğime staj raporu yazıyorum :5: sedefcim bende senin gibi düşünüyorum ikinci dönem 3 gün staj olacak nasıl yapacam düşünmekten kafayı yer hale geldim yemek yiyemiyorum uyku desen yok of iki haftada 3 kilo vermişim yazın okadar ugrasmıstım vermek için verememiştim .Ne diyeyim kafayı yememek için uğraşıyorum Allahım yardımcı olsun hepimize ,emeklerimizi boşa çıkarmasın

kızlar tavsiye ettiğiniz x yayınlarının defterlerini aldım..oyy çok şirinler:)
mat,vatandaşlık,tarih,coğrafya aldım....
en azından çantama atar aklıma geldikçe okurum:)

yardımınıza ihtiyacım var ozelliklede evli arkadaşlarımın..
malum evde yemek yapmak bayağı vaktimi alıyor
derse ayıracağım vakti yemek yapmaya ayırmak istemiyorum
siz neler yapıyorsunuz pratik tarifleriniz var mı?
yada hemen yapıp buzluğa attığınız sadece çıkarıp pişirdiğiniz şeyler var mı
bir kaç tüyo çok işime yarar gerçekten
çünkü eşim düzenli yemek ve düzenli ilgi istiyor malesef hadi ilgi kısmını ders aralarına sıkıştırdım birlikte birşeyler izliyoruz sohbet ediyoruz ama
yemek konusunda yardınıza ihtiyacım var

bu arada antemanlarla matematiğin 4 .gününü bitirdim
oğretim ilke ve yontemlerinden 100 soru çozdüm..

çünkü eşim düzenli yemek ve düzenli ilgi istiyor malesef hadi ilgi kısmını ders aralarına sıkıştırdım birlikte birşeyler izliyoruz sohbet ediyoruz ama

cnm ben 2013 e hazırlanmıyorum ama yıne de belkı fıkır olur...ben gecen yıl hazırlandım benım çocugum yok şuan için onun rahatlıgı vardı tabii...eşim benı hıc zorlamazdı yemek konusunda ama yıne de yeeksız olmaz....benım dolapda palıcanlarım ,y.fasulyem,nohutum ,et,tavuk vs olurdu...hergun çeşit çeşit yapmazdım...eşim gelmeden 2 saat önce kalkar yemegı yapardım sonra hopppp tekrar kıtap başına...ayrıca buzluğumda yemeklik doğranmış yeşil biberim de hazırdır..bir de kk da kızlardan öğrendim soğanı yemeklik doğrayıp kavanoza koy birşey olmuyormuş...

sana naçizhane tavsiyem şu olabilir..ben hafta sonları yemek yaptım mı çok yaparım..yarısını dolaba kaldırırım..benim boy boy saklama kaplarım var..onun dışında..sulu köfte yapar azıcık dolapta tepsinin üstünde dondurup torbalara doldururum..yada köfte yapacağım zamanda aynı şekilde fazla yapar tepside dondurur poşetlere alırım..bence bu dondurucu olayı biz çalışanların kurtarıcısı..birkere oturup fazlaca yemek yapınca bütün bir haftayı kapatabilirsin..ben sigara sarması, biber dolması, sulu köfte, normal köfte, fasülye haşlyıp poşetlere kaldırıyorum(sonra çıkartıp hemen kavuruyorum).. bunlar..tabi bunun içinde evinde bir micro dalga fırının olması gerek:)):56::56:

afiyet olsun:)):56::56:

cnm ben 2013 e hazırlanmıyorum ama yıne de belkı fıkır olur...ben gecen yıl hazırlandım benım çocugum yok şuan için onun rahatlıgı vardı tabii...eşim benı hıc zorlamazdı yemek konusunda ama yıne de yeeksız olmaz....benım dolapda palıcanlarım ,y.fasulyem,nohutum ,et,tavuk vs olurdu...hergun çeşit çeşit yapmazdım...eşim gelmeden 2 saat önce kalkar yemegı yapardım sonra hopppp tekrar kıtap başına...ayrıca buzluğumda yemeklik doğranmış yeşil biberim de hazırdır..bir de kk da kızlardan öğrendim soğanı yemeklik doğrayıp kavanoza koy birşey olmuyormuş...

evet soğan olayı doğru..elde yada rondoda bir hatalık doğra kavanoza koy..yemek yapacağın zaman hemen kat karıştır..doğrarken gözlerim yanmasın diyorsan, soğan soyduktan sonra bi poşete koy, buzlukta 3-4 dk beklet sonra doğra:))
amanda ne hamaratım:))peh peh peh..bide uygulayabilsem:)):56::56:

evet soğan olayı doğru..elde yada rondoda bir hatalık doğra kavanoza koy..yemek yapacağın zaman hemen kat karıştır..doğrarken gözlerim yanmasın diyorsan, soğan soyduktan sonra bi poşete koy, buzlukta 3-4 dk beklet sonra doğra:))
amanda ne hamaratım:))peh peh peh..bide uygulayabilsem:)):56::56:

kızlar soganı duymamıştım sogan dograyınca yarım saat aglayan :14:biri olarak çokkk mutlu oldum:52: bende haftalık dograyayım o zaman.benim annem ve kaynanam saolsun buzlugu doldurdu bende ordan yapcam:37: çalışmaya hız verdiğim için bundan sonra. bu arada pratik yemekleriniz varsa tarifleri paylaşın canlarım:1:

arkadaşım soğanla biber çok iyi fikir çok pratik olur
ilk arada yapacağım hemen
sağolasın..

sana naçizhane tavsiyem şu olabilir..ben hafta sonları yemek yaptım mı çok yaparım..yarısını dolaba kaldırırım..benim boy boy saklama kaplarım var..onun dışında..sulu köfte yapar azıcık dolapta tepsinin üstünde dondurup torbalara doldururum..yada köfte yapacağım zamanda aynı şekilde fazla yapar tepside dondurur poşetlere alırım..bence bu dondurucu olayı biz çalışanların kurtarıcısı..birkere oturup fazlaca yemek yapınca bütün bir haftayı kapatabilirsin..ben sigara sarması, biber dolması, sulu köfte, normal köfte, fasülye haşlyıp poşetlere kaldırıyorum(sonra çıkartıp hemen kavuruyorum).. bunlar..tabi bunun içinde evinde bir micro dalga fırının olması gerek:)):56::56:

afiyet olsun:)):56::56:

heveslendim valla
içimdeki sıkıntı gitti :)
ellerine sağlık arkadaşım..

ah canım ben senden de beterim
benim eşim öğlende yemeğe eve geliyor
neyse ki kalmış yemekleri de yiyor, yemekte seçmiyor
dolayısıyla bende sadece akşam yemeği yapıyorum çoğu zaman
ama elim hızlıdır, yemek deneyimim var, çeşitlerim de var o yüzden yemek beni pek germiyor.
sabah 8 de buluşuyormuşuz burda, ben sana o sırada tavsiye de bulunurum,
o gün ne yapacağına karar veririz.

ah canım ben senden de beterim
benim eşim öğlende yemeğe eve geliyor
neyse ki kalmış yemekleri de yiyor, yemekte seçmiyor
dolayısıyla bende sadece akşam yemeği yapıyorum çoğu zaman
ama elim hızlıdır, yemek deneyimim var, çeşitlerim de var o yüzden yemek beni pek germiyor.
sabah 8 de buluşuyormuşuz burda, ben sana o sırada tavsiye de bulunurum,
o gün ne yapacağına karar veririz.

harika cnım süper olur :)

kızlar annemden bi tarif buldum aldım demincek :27: biberli ekmek adı kahvaltıya ve bizim gibi sınava hazırlanırken beyniyle beraber miğdesi kazınanlara süper olur ayrıca yapıp buzluğa atıncada tadı bozulmuyo isterseniz vereyim tarifini :52: clemantine nohutu ve fasülyeyi dolaba haşla bırak ugraştırmaz seni közlenmiş patlıcan , mantı sarma ,et köfte tavuk köfte vs bi çok yemek var dolapta buzlukta bozulmayan aklıma geldikçe yazarım :56:

canım bu noktada sana yardımcı olabileceğim tek nokta şu, elini çok çok hızlı alıştır yemek ve ev işlerine.arkandan atlı kovalıyor gibi :1: benim de buzluğumda yaprak sarmam, mantım, fasulyem, barbunyam vs. hemen her zaman bulunur; ama hazıra dağ dayanmaz demişler.. bnm eşim yemek noktasında çok seçici. bir yemeği ennn fazla 2gün yer. yani bazı arkadaşlar gibi hafta sonu çokça yapıp dolaba atma gibi bi lüksüm yok. hemen her gün yemek yaparım neredeyse. domatesin kabukları ve kendisi görünmeyecek, soğanlar minik minik olacak, biberler hiç belli olmayacak vs. çok takıntılı bi kocam var üstelik. başlarda çok sıkıntı çektim bu noktada, ama artık huyunu da öğrendim, elimi de çabuk alıştırdım, yemeği ocağa koymam yarım saatimi falan alıyor artık. şimdi dediğiniz soğan olayını da deneyeceğim,iyice kısalacak inş.yemek işi ..mesela sabah kalktın, evi topladın hemencik yemeği ocağa koy, yemek orda pişerken evi sil süpür, ooohhh tüm gün sana kalsın, 1 saatini alıyor toplam, hadi 1,5 olsun diyelim üstelik her gün evi de silmezsin :)) normalde akşam üzeri pişen yemeği severim, bir daha ısıtma olayı olmayacak arada; ama ne yapalım ancak bu şekilde oluyor ... bebeğin var mı bilmiyorum ama benim henüz olmadığı için onu hesaba katmadım :1:

Back