çok yorgunum
sabahın köründe kalkıp resim ödevlerine başladım. öğlene kadar sadece 2 si bitti
öğleden sonra bankada işim vardı, orda da bi sıra vardı ki sormayın, 5 te bankada işim bitti
6 da etütüm vardı, hoopp dershaneye koştum. 9 a kadar ders yaptık
eve geldim yemek yedim ve 3. resim ödevime başladım
şu an hepsi bitmiş durumda
ama ben de bitmiş durumdayım
ve eğer 2. dönem de bu kadar zorlarlarsa çok zor benim için atanmak gerçekten bunu bugün anladım yani
elimden geleni asla bırakmıcam, özellikle ara tatilde uçmak istiyorum derslerle ama okulun bu kadar zorlamasını da gerçekten anlıyamıyorum
sen de çok azimlisin nazar değmesin canım.Nazar senin yerinde ben olsaydım bu kadar yorgunluğa gelemezdim. MaşaALLAH sana. inş. emeklerinin karşılığını alırsın bu sene, inanıyorum ki ara tatilde kimse tutamayacak seni,hepimizi sollayacaksın inş. sakın ikinci dönemde karamsarlığa kapılma, sen eğitim fakültesisin anladığım kadarıyla, yani eğitim konularına fazlasıyla hakimsin,ben fen-edeb. mezunuyum mesela fransızım çoğu kavrama. e bir de son sınıfsın mezun değilsin yani alan sınavı için de çok büyük bir artı bu. konuları unutmuş olma ihtimalin rakiplerine göre çok daha düşük. inş. yapacaksın canım
bakım konusunda da şunları söyliyim, asıl evlendikten sonra çok dikkatli olman gerekiyor şekerim, hele de eşinin çalıştığı ortamda bakımlı, frapan dediğimiz, kokoş kadınlar varsaaa eşim kafası yerde bir tiptir şükür ki, yani bi yere gittiğimizde yanımdan geçen kadın çok şıksa çok açık saçıksa ben bakarım hani nasıl giymiş etmiş falan diye eşim dönüp bakmaz,yere bakar o derece. ama durum her ne olursa olsun, dışardayken gördükleri hep bakımlı şıkır şıkır insanlar. eve gelince de beni paçoz , bakımsız olarak görmeyi istemez kiloyu da hiç sevmiyor kendisi, e ben de fitliğimi korumak için başladım spora. ne yazık ki yiyip yiyip kilo almayan tiplerden değilim. ucunu bıraksam balon gibi şişeceğiim yani