canım ders çalıştıktan sonra tv izlemeyin diyorlar;ama sen bilirsin yine de.. bir de izlemeye başlarsan kalkabilir misin başından ? şahsen ben, bir bölüm daha, son bir bölüm daha diyip izleyip duranlardanım da
Diğer dersleri bilmem ama vatandaşlıktan son basım alsan iyi olur bence
bu arada kaç mezunusun
bayılıyorum böyle özellikle evlendikten sonra kendini salmayanlara, bakımını devam ettirenlere, fit olsa dahi sporuna dikkat edenleregünaydın kızlarrr, 6.10 geçe kalktım eşimi yolladım. çok uykum vaaarrr, nette dolanıyorum uykum açılsın diye;yatarsam 9buçuk gibi kalkabilirim, e haliyle yemek temizlik derken saat öğlen 12yi bulur, bir de spora başlayacağım bugün(kilo problemim olduğu için dil, sıkılaşmak için:) 1,5 saatimi alır desek geriye pek bir şey kalmıyor. o sebeple yatmayacağım, DİRENİYORUMMM Kimler burada bakalım ? dün de arkadaşlarımıza gittik, hiçbir şey çalışamadım
anteramanlarla matematik kitabının 3 gününü bitirdim bir bolüm glee izlesem nolur ki kızlar :)
valla biri izle desin hemen internet başına geçicem..
canım ders çalıştıktan sonra tv izlemeyin diyorlar;ama sen bilirsin yine de.. bir de izlemeye başlarsan kalkabilir misin başından ? şahsen ben, bir bölüm daha, son bir bölüm daha diyip izleyip duranlardanım da
mrb arkadaşlar bende 2013 genel kültür ve yetenekten gircem.tarihle başlamak istiyorum soru bankalarından hangilerini tavsiye edersiniz...ayrıca vatandaşlıktan eski kitaplarım var onlardan çalışmam sorun olur mu? değişiklikler flan acaba kfamı karıştırır mı kaynak ne tavsiye edersiniz vatandaşlıktan.
kızlar ya öyt ve öğrenme bitmesine rağmen netlerim istediğim gibi değil boşuna çalışıyorum gibi gerçi adam gibi bir çalışamıyorum of
merhaba canımSELAM HERKESE;
BU NE GÜZEL Bİ TOPİK MİŞ BÖYLE..kurcalarken buldum...buradaki herkes genelde öğretmen mi acaba? eğitim bilimleri felan çalışanlar var sanırım...Allah kolaylıklar versin..bende çalışmaya çalışanlardanım ..henüz kafaya koydum..ama icraat yok..herkese kolay gelsin..
canım merhabatarih öğretmenini de alırmısınız aranıza
selamlar arkadaşlar, kaderdaşlar
ilk sayfayı inceledim
tarih öğretmeni yok sanırım
öyleyse ben varım :)))
2 kere tam anlamıyla 2 kerede yarım hazırlanmış birisi olarak sınav konusunda bayağı bir tecrübem oldu
aldığım en yüksek puanım 78
3 aylık evliyim, bulunduğum yerde dersane yok, olsada gidermiydim bilmiyorum ama evde konsantremi sağlayabilen bir insanım
yeni başladım hazırlanmaya
en iyi bildiğimle başlayım dedim yani tarihle başladım.
kitaplar aldım baya
2012-13 karışık yayınlar
yediiklim,data,irem karacan vs.
ilk sayfayı inceledim millet baya hızlı bütün konuları bitirmişler zaten maşallah
ben konunun üzerinde çok durmuyorum, bir kez okuyup soru bankalarımı çözüyorum
amacım marta kadar eğitim ve gy-gk yi bitirmek (matematik hariç)
matematiği eşimle çalışcam akşamları henüz başlamadık
bi de bize alan sınavı geldi malum, bir yandan da kendi alanımla ilgili konular,kitaplar okumaya çalışıyorum
elimden geldiğince bu topiği takip edip bende bildirimlerimi yapcam
her türlü GAZA açığım
bakayım canımKızlar ölçme,öyt ve program sorularım var,yazdım,bakarsanız sevinirim
canım hangi konulardan yanlışın çıkıyor bunları öğren önce. sınav sonucu analiz kağıdında hangi konulardan doğru ve yanlışının olduğu yazar. onların üstünü çiz. daha sonra bu bitirdiğin dersten o konuları tekrar bi çalış, o konulardan testini çöz, iyice pekişsin, ondan sonra yapıcaksın canımkızlar ya öyt ve öğrenme bitmesine rağmen netlerim istediğim gibi değil boşuna çalışıyorum gibi gerçi adam gibi bir çalışamıyorum of
canım kolay gelsinvatandaşlıktan güncel al derim ben, her dk bir şey değişiyo çünkü. vatandaşlıktan x yayıncılık öğretmenin ders notlarını tavsiye ederim
tarihten ayırma her şeyi çöz bence, çünkü tarihten ne çıkıcağı hiç belli olmaz gibi geliyo bana
1 bolüm izledim arkadaşım.. olsun artık o kadar neden bilmem gaza getiriyor o dizi beni :)
ve bugün planladığım gibi 510 soru çozdum.
hepsi eğitim bilimlerinden
yatmadan once dilbilgisine başlayabilirsem benden iyisi yok :)
sevgili eşim şimdi haryy potter izlemek istedi
beraber vakit geçirmeyince tavır yapıyor :)
skızlar ya öyt ve öğrenme bitmesine rağmen netlerim istediğim gibi değil boşuna çalışıyorum gibi gerçi adam gibi bir çalışamıyorum of
cnm benim elimde olan kaynaklarım yargı ihtiyaç yediiklim ve final dergileri...hepsi konu anlatımlı fakat eski basım 2008 ve 2010 basımları.bunlardan vatandaşlık dersi için hazırlanmam fayda sağlar mı konular gündemler değişmiştir mutlaka.bunlara bakmayıp yeni bir kaynak mı almalıyım kafam çok karışık...
arkadaşlar ayrıca bu vatandaşlık dersi için kitaplar eski olduğu için sorularına bakıpta kafamı karıştırmasam mı acaba tavsiyelerinizi bekliyrm...
merhaba canımönemli olan kafaya koymak, kafaya koyunca bi insanın yapamadığı şey yoktur. ama bak şöyle düşün, bak yeni bir yıla girdik ve insanlar yeni yıla girmeden önce hep şöyle düşünürler, bazı kötü alışkanlıklarını terketmeyi, ya da iyi şeyler yapacaklarını söylerler. bu aynı bi diyete başlamak gibi olur, mesela hep pazartesi diyete başlanıcam denir. neden pzt? çünkü haftanın ilk günü ona bi heves gelir. ama salı ya da çarşamba diyet son bulur, biz de burada bazen şu gün başlıcam deyip hep bi şeye tutunmaya çalıştık. sen de yeni yılın ilk günlerinde, şubat ayına girmeden başlıyabilirsin, hiçbir şey için geç değil, ama tıpkı diyetteki gibi ocakta başlayıp şubatta vazgeçmemek için de yatağına yatıcaksın bi 15 dk atandığının hayalini kurucaksın. öğrencilerin sana umutla bakıyolar, sen onlara bilgi vermek için varsın, okuluna gidip geliyosun, sabahları buz gibi havada köylü sana sıcacık bir köy ekmeği veriyor, üstünde tereyağı off miss sobanı yakmayı bilmiyosan turkcellden anneni ararsın yıl sonunda pırıl pırıl bakan o okuma aşkıyla dolu gözlerde emeğinin karşılığını karnelerine notlarını yazarken almışsın.. hepsi birer kardelen, yaz tatili geldiğinde seni çok özliceklerini söylüyolar. falan filan duygusala bağladım gene neyse susayım işte hayal et kendine göre canım, içsel güdüleme en verimlisi
canım merhaba
inş bu yıl olucak, matematikte ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım sana
arkadaşlar antremanlarla mat kitabı almışlar, çok memnunlar, bi incele istersen sen de
bak ne güzel eşin destekçin çok şanslısınalan sınavını hiç kafana takma, bi tek sen girmiceksin ki, tüm branştaşların giricek ve herkes aynı acemilikte olcak, her zaman ilk kez yapılan sınavlardakiler daha şanslıdır, çünkü herkes tecrübesizdir.
ilk tarihle başlaman güzel bi strateji, böylelikle yapabildiğin dersleri çarçabuk bitirir, yapamadıklarına daha çok vakit ayırırsın
tarihçi olman da sana gk netlerinin artmasında ekstra bi nimet kazandıracak
ben de bi tarih özürlüsü olarak sana sormak istediğim bişey var. canım zor kolay bi çok dersimiz var ve ben hepsinde az çok bişeyler yapabiliyorum
ama tarihe gelince kilitleniyorum. gerçi bu aralar çok dağıldım okul çok yordu 1.dönemin son haftasındayım. ama ilk başlarda tarihe çok çalışırken de yapamıyodum. hoca güzel anlatıyo, ama dersten sonra aklımda hiçbir şey kalmıyo. kendim oturup ezberliyorum, gene testi yapamıyorum. anlamaya çalışarak 45 defa okuyorum yorumluyorum ediyorum, heh oldu artık bu üniteden soru kaçmaz diyorum, gene olmuyo. 2 şık arasında çok kalıyorum, bazen 5 şık arasında bile kalıyoruminan ki canım yazın tarih çalışıcağım kadar bi eğitim dersi çalışsaymışım şu an full çekerdim
bakayım canım
canım hangi konulardan yanlışın çıkıyor bunları öğren önce. sınav sonucu analiz kağıdında hangi konulardan doğru ve yanlışının olduğu yazar. onların üstünü çiz. daha sonra bu bitirdiğin dersten o konuları tekrar bi çalış, o konulardan testini çöz, iyice pekişsin, ondan sonra yapıcaksın canım
canım merhaba
inş bu yıl olucak, matematikte ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım sana
arkadaşlar antremanlarla mat kitabı almışlar, çok memnunlar, bi incele istersen sen de
bak ne güzel eşin destekçin çok şanslısınalan sınavını hiç kafana takma, bi tek sen girmiceksin ki, tüm branştaşların giricek ve herkes aynı acemilikte olcak, her zaman ilk kez yapılan sınavlardakiler daha şanslıdır, çünkü herkes tecrübesizdir.
ilk tarihle başlaman güzel bi strateji, böylelikle yapabildiğin dersleri çarçabuk bitirir, yapamadıklarına daha çok vakit ayırırsın
tarihçi olman da sana gk netlerinin artmasında ekstra bi nimet kazandıracak
ben de bi tarih özürlüsü olarak sana sormak istediğim bişey var. canım zor kolay bi çok dersimiz var ve ben hepsinde az çok bişeyler yapabiliyorum
ama tarihe gelince kilitleniyorum. gerçi bu aralar çok dağıldım okul çok yordu 1.dönemin son haftasındayım. ama ilk başlarda tarihe çok çalışırken de yapamıyodum. hoca güzel anlatıyo, ama dersten sonra aklımda hiçbir şey kalmıyo. kendim oturup ezberliyorum, gene testi yapamıyorum. anlamaya çalışarak 45 defa okuyorum yorumluyorum ediyorum, heh oldu artık bu üniteden soru kaçmaz diyorum, gene olmuyo. 2 şık arasında çok kalıyorum, bazen 5 şık arasında bile kalıyoruminan ki canım yazın tarih çalışıcağım kadar bi eğitim dersi çalışsaymışım şu an full çekerdim
aylık plan yaptım canım aralık ayında başladım ve uyguladım tarih gelişim ve ögrenmem bittibu dersleri aya yaydım kalan zamanada bitirilecek soruları hesaplayıp paylaştırdım soru bankasından .günde 4 6 saat arası çalıştım günü gününe gece 12 de olsa bitirmeye çalıştım programı bitiremediysemde bi sonraki gün gece gündüz çalışıp arayı kapattım tam hesaladıgım gibide bitirdim ayı.çok esnek değil çok katıda programım kendi seviyen ve eksiklerine göre hazırla canım fotograf koyma imkanım olsa koyardım resminide ama malesef yok eline al a4 kagıdını 30 a böl ve başla
4 yıl oldu okul biteli bunca zaman sadece 1 kere adam gibi hazırlanabildimteşekkürler canım cevabın için, maşaAllah sen baya azimlisin, inş. temmuza kadar böyle devam edersin. ben kağıda program yazsam da ona bağlı kalamıyorum, biraz disiplin eksikliğim var bu noktada; ama şöyle dedim kafamdan, bu ay coğrafya-anayasa-gelişim-program geliştirme derslerini bitireceğim inş. coğrafya ve anayasayı yarılamıştım zaten, gelişim ve program gelş. ise hiç başlamadım. inş. bu ay bunlar bitecek. tabii yanında türkçe ve mat çözmeyi de ihmal etmeyeceğim. bir an evvel bunları bitirip alan sınavına yönelmek istiyorum;ama mayıstan evvel alan için çalışmaya başlamak pek mümkün gözükmüyor..hayırlısı artık.. senin branşın neydi canım? sen alana çalışmaya ne zaman başlayacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?