off kızlar yaa üst komsumuzun çok yaramaz bir çocuğu var o kadar gürültü yapiyorki dikkatim dağılıyor
çocuktur yapar diyorum ama evin içinde de bisiklet sürülmezki
sende tez le uğraşıyosun benim gibi...
bazen çok sıkılıyorum hala okula gitmekten...
ders bitti,,laboratuar aşamasındayım.bu dönem çok gidemedim..aslında ne kadar yüklensem o kadar iyi...
senin çokmu daha,yazım aşamasındamsın
2 senedir didinip duruyorum olmuyor olmuyor. bende pes ettim artık bu sene hazırlanmıyorum ( arada yinede test çözüyorum:)))))) birde böyle deneyelim o kadar çalıştım olmadı stres yaptm uykusuz kaldım olmadı olmadı çok stres yapıyorum ben yaaa
kızlar günaydın erkenci arkidişiniz geldiiiiiiiidün tarihten misafir öncesi 40 soru çözmüüştüm akşamda kendimi odaya kapatıp bitirene kadar çıkmıcaksın diye kızarak da kalan 160 soruyu bitirdim ve planımdan geri kalmadan 200 tarih sorusu bittti afferin bana afferin
off kızlar yaa üst komsumuzun çok yaramaz bir çocuğu var o kadar gürültü yapiyorki dikkatim dağılıyor
kızlar günaydın erkenci arkidişiniz geldiiiiiiiidün tarihten misafir öncesi 40 soru çözmüüştüm akşamda kendimi odaya kapatıp bitirene kadar çıkmıcaksın diye kızarak da kalan 160 soruyu bitirdim ve planımdan geri kalmadan 200 tarih sorusu bittti afferin bana afferin
Merhaba kızlar, kitap alma aşkım depreştiŞu x yayıncılığın özet defterlerini alanlarınız bana yorum yapabilir mi? Tarih malum ama ya diğerleri ? Kitapyurduna alışığım orda 2.80 fiyat vermişler . Çok fena gaza geldim, alt yapıma güveniyorum şu 6 ayda Allah'ın izniyle bende bu işi hallederim
günaydın nilkon'cumm :) ben de geldimmmm erkenciyim. malum hafta sonu eşim evde, dışarı da çıkabiliriz bugün. dedim erkenden kalkıp ders çalışayım ki vicdanım rahat etsin.. vatandaşlıktan soru çözeceğim şimdi ki uykum açılsın biraz, sonra yine konu çalışmaya devam :) seni de tebrik ediyorum canım, maşaAllah , malum yorulmuşsundur misafir sonrası ; ama pes etmemişsin. tütütütütütütütüüüüüüüüüü nazar değmesinnnn :)
bugumm seni tebrike şayan buldum.
50 soru 6 yanlıs
her yiğidin harcı değil..
ben de şu eğitimi bitirmeye calısıyorum hala
ocakta gk gy bıtecek ınsallah kolay gelsin hepimizee
tünaydın güzellerim
sabah erkenden kalkıp çalışmaya başlamışsınız ne güzel, darısı başıma. ben sabah okula gidicektim, uyku sersemi alarmı kapattım herhaldeuyanamamışım.
su09 cum erken kalkabilseydim ben de o ev botlarından alıcaktım, birazdan çıkıcam inş kalmıştır, güle güle giy tatlım sıcacık olsun ayaklar
bugum tebrikler, heheh halt etmişsin hocayı bi daha kolay kolay vaatlerde bulunamaz o
nilcim tarifi istiyorummmm bi haylayf manyağı olarakkk
Ama nasıl korktum ya 6'dan fazla çıkarsa diye.:18: Resmen hodri meydan dedim tüm sınıfın önünde.Canlarım benim hepimize maşallah.
Geçen girdiğim deneme sonucum açıklandı. Türkiye geneli Yargı kurumları içinde 606 Türkçe öğretmeni girmiş.
Veeeeee buğunuz 19.oldu.76 küsür almışım.
Zümrem tebrik ederim
öncelikle buğu_su tebrik ederim canim maşallah maşallah maşallah.....
bende eve az önce girdim kızlar bu saate kadr ders yüzü görmedim
ceza olarak akşam en az 1 saat geç yatma cezası verdim tabi uyabilirsem
bugusu benimde puanım 55 yani 5 yazıylada yazayım beeeeşşş pes yani bu yargı beni delirtecek p.tesi o rehberlikçinin saçını başını yolucam sana da maşallahımızı takalım hemeeennnn
inş bitanem yaa, malesef finalleri sallıyamıyorum işte, resim dersinden bile ezberlencek 90 sayfa vardı vizede, şimdi kimbilir ne kadar olcak hiç bilmiyorum. umarım 2. dönem böyle olmaz.sedefim sen zaten benim gibi ağır calısmıyorsun yani yavas.o yüzden bitirirsin 1 aya hepsı bıle biter marta gelmeden bile.
ondan dolayı sıkma kendini.
su an okuldan mezun olabilmen 1.planda olmalı fınalleri ver sonra hemen kpss
aa bu benim halleyli pastamın haylayf haliymiş1 paket haylayf bi paket yani 2 poşet şanti 1 sb sütle köpürtülmüş damla çikolata 1 dogranmış muz 1 avuç ceviz içi iri kıyılmış hepsini karıştır dondur çıkarınca üzerine çikolata sosu dök yemeye hazırafiyet olsun canım
git uyar ohaa bisiklet de olmaz ki canım bu neoff kızlar yaa üst komsumuzun çok yaramaz bir çocuğu var o kadar gürültü yapiyorki dikkatim dağılıyor
tatlım dinlenmemize az kaldı, 3 hafta sonra tatildeyizzz.. yaa eminim çok güzeldir ama edirneye gelmemişAcayip yorgunum stajda kart yaptık saat 3 kadar ,sonra hikaye ve oyun etkinliği yaptım hoca çok beğendi foto çekti :128: yaramaz çoçuklarım bile beni çok güzel dinledi inanamadımama yaptıklarıma ben bile şaşırdım ne güzel öğretmen oldum ben ya Sedefcim botlar çok güzel inşallah kalmıştır sana .ben aldım 5 dk yapbozlara bakayım dedim arkamı döndüm botlar bitmiş geçen hafta panduf istiyordum onlar kalmamıştı bugün erken gittim hatta baya erken gitmişim açılmamıştı Bende kpss ara vermek zorundayım ondan çok üzülüyorum haftaya sınavlarım var staj bitiriyor beni, zaten raporlar da çok vaktimi alıyor .Ama bende inşallah bir aylık tatilde çok sıkı çalışacağım.
olmaz canım çok yanlış, stres de yanlış, arada test çözmen de.. bu sınav irade sınavı. kim sınav zamanına kadar yılmazsa o kazanıyo, tecrübelerden bunu anlıyoruz. gel sen de katıl bize, geç değil, ama bi kere başladın mı adam akıllı git peşini bırakma derim ben.2 senedir didinip duruyorum olmuyor olmuyor. bende pes ettim artık bu sene hazırlanmıyorum ( arada yinede test çözüyorum:)))))) birde böyle deneyelim o kadar çalıştım olmadı stres yaptm uykusuz kaldım olmadı olmadı çok stres yapıyorum ben yaaa
inş tatlımmmSedefciğim yorumların için teşekkür ederim, Ocak'ın ilk haftası sipariş vereceğim şu yılbaşı muhabbetlerinden kargolar çok yoğun oluyor... Daha öncede söylemiştim tez yazmaya uğraşıyorum başımda bir tatlı cadı var, ondan arta kalan zamanda uğraşıcam, artık canıma tak dedi, bu sene öğrencilerimle KPSS'ye giriyorum düşünün artık neden gaza geldiğimi...Bende senin o tablolara adımı yazdıracağım sonunda da hep birlikte atanacağız...
günaydın nilkon'cumm :) ben de geldimmmm erkenciyim. malum hafta sonu eşim evde, dışarı da çıkabiliriz bugün. dedim erkenden kalkıp ders çalışayım ki vicdanım rahat etsin.. vatandaşlıktan soru çözeceğim şimdi ki uykum açılsın biraz, sonra yine konu çalışmaya devam :) seni de tebrik ediyorum canım, maşaAllah , malum yorulmuşsundur misafir sonrası ; ama pes etmemişsin. tütütütütütütütüüüüüüüüüü nazar değmesinnnn :)
kızlar kocaman maşallahı hak ediyosunuzcanım tebrik ederim saba sabah güne ne kadar güzel başlamışssın :)
hadi bakalım devamı gelir inşallah..
bugummm tebriklerAma nasıl korktum ya 6'dan fazla çıkarsa diye.:18: Resmen hodri meydan dedim tüm sınıfın önünde.Canlarım benim hepimize maşallah.
Geçen girdiğim deneme sonucum açıklandı. Türkiye geneli Yargı kurumları içinde 606 Türkçe öğretmeni girmiş.
Veeeeee buğunuz 19.oldu.76 küsür almışım.
ya kuzum bizde de deneme sözde türkiye geneli ama türkiyedeki sıralamamız yazmıyo, sadece edirne ili içindeki sıralamam yazıyo, sanki sınava sadece edirnedeki sınıfçılar gircek, ben de bunu sorcam yarınbugusu benimde puanım 55 yani 5 yazıylada yazayım beeeeşşş pes yani bu yargı beni delirtecek p.tesi o rehberlikçinin saçını başını yolucam sana da maşallahımızı takalım hemeeennnn
kızlar kocaman maşallahı hak ediyosunuzsabah erkenden kalkanlara çok imreniyorum vallahi
akşamları kaçta uyuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?