• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

off kızlar yaa üst komsumuzun çok yaramaz bir çocuğu var o kadar gürültü yapiyorki dikkatim dağılıyor :ssz:
çocuktur yapar diyorum ama evin içinde de bisiklet sürülmezki

Anlamayan komşu anlamıyorrrrr bende cinnet geçirecektim de çok şükür ev aldık, en üst kat :27: Sana tavsiyem nalburlarda satılan kulak tıkaçlarından alman.. Hani şu ustaların hilti denen gürültülü aletle çalışırken kullandıklarından.. Biz üniversiteye hazırlanırken bir arkadaşım evi miting meydanına çok yakın olduğu için delirip böyle bir çözüm bulmuştu. Hiç duymuyormuşsun...:36:

sende tez le uğraşıyosun benim gibi...
bazen çok sıkılıyorum hala okula gitmekten...
ders bitti,,laboratuar aşamasındayım.bu dönem çok gidemedim..aslında ne kadar yüklensem o kadar iyi...
senin çokmu daha,yazım aşamasındamsın

Ben tez aşamasındayım felsefe .... Aftan geri döndüm... Tez konum değişti araya çok zaman bir de çocuk giridiği için zorlanıyorum hem de çok... Benden sana bir abla tavsiyesi (büyük ihtimalle yaşlıyımdır :27:) biran önce bitir... Sonra KPSS de olur herşeyde olur, hatta bekarsan bu sene KPSS de olur tezde biter.. sağlıcakla kal

2 senedir didinip duruyorum olmuyor olmuyor. bende pes ettim artık bu sene hazırlanmıyorum ( arada yinede test çözüyorum:)))))) birde böyle deneyelim o kadar çalıştım olmadı stres yaptm uykusuz kaldım olmadı olmadı çok stres yapıyorum ben yaaa :(

karemelsiz öncelikle hoşgeldin bu yıl benim 6 girişim olacak ve 2011 hariç hepsindede az yada çok hazırlandım ama olmadı nasip:43: ne çabuk pes ettin hemen:20: birde böyle deneme ülkesi deil inan türkiye sende o yuzden biran önce hazırlan bence sene seneyi aratır bu ülkeede

kızlar günaydın erkenci arkidişiniz geldiiiiiiii:3: dün tarihten misafir öncesi 40 soru çözmüüştüm akşamda kendimi odaya kapatıp bitirene kadar çıkmıcaksın diye kızarak :47::47:da kalan 160 soruyu bitirdim ve planımdan geri kalmadan 200 tarih sorusu bittti :21::21::21: afferin bana afferin:1::1::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar günaydın erkenci arkidişiniz geldiiiiiiii:3: dün tarihten misafir öncesi 40 soru çözmüüştüm akşamda kendimi odaya kapatıp bitirene kadar çıkmıcaksın diye kızarak :47::47:da kalan 160 soruyu bitirdim ve planımdan geri kalmadan 200 tarih sorusu bittti :21::21::21: afferin bana afferin:1::1::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydın nilkon'cumm :) ben de geldimmmm erkenciyim. malum hafta sonu eşim evde, dışarı da çıkabiliriz bugün. dedim erkenden kalkıp ders çalışayım ki vicdanım rahat etsin.. vatandaşlıktan soru çözeceğim şimdi ki uykum açılsın biraz, sonra yine konu çalışmaya devam :) seni de tebrik ediyorum canım, maşaAllah , malum yorulmuşsundur misafir sonrası ; ama pes etmemişsin. tütütütütütütütüüüüüüüüüü nazar değmesinnnn :)

off kızlar yaa üst komsumuzun çok yaramaz bir çocuğu var o kadar gürültü yapiyorki dikkatim dağılıyor :ssz:

şekerim üst komşudan ben de FAZLASIYLA muzdaripim.. üstelik çocukları da yok ; ama iki kişi nasıl bu kadar ses yapar dersin. hafta sonları matkap sesleri, hafta içleri eşya çekme sesleri, 1 yıldır istisnasız böyle.bıktık artık, laftan da anlamıyorlar, kaç kere şikayet ettik site yönetimine ama yok yok yok !!! 3 saat sonra başlarlar yine, bi gün tepemizdeki tavanı delip üzerimize düşecekler diye korkuyorum. maalesef bazı komşular çektiriyor böyle canım. seninki çocuk laftan anlamaz, benim ki eşek kadar o da anlamıyor.. ben alıştım artık, yapacak bir şey yok...

canım tebrik ederim saba sabah güne ne kadar güzel başlamışssın :)
hadi bakalım devamı gelir inşallah..

Merhaba kızlar, kitap alma aşkım depreşti:27: Şu x yayıncılığın özet defterlerini alanlarınız bana yorum yapabilir mi? Tarih malum ama ya diğerleri ? Kitapyurduna alışığım orda 2.80 fiyat vermişler . Çok fena gaza geldim, alt yapıma güveniyorum şu 6 ayda Allah'ın izniyle bende bu işi hallederim :51:

canım bende vatandaşlık olçme ve program geliştirme var geçen seneden ve ben çok beğenmiştim.
sadece konu araya giren soru yok
güzel basit anlatmış ben memnun kaldım
fiyatta uygun mutlaka fatdalan bence ..

günaydın nilkon'cumm :) ben de geldimmmm erkenciyim. malum hafta sonu eşim evde, dışarı da çıkabiliriz bugün. dedim erkenden kalkıp ders çalışayım ki vicdanım rahat etsin.. vatandaşlıktan soru çözeceğim şimdi ki uykum açılsın biraz, sonra yine konu çalışmaya devam :) seni de tebrik ediyorum canım, maşaAllah , malum yorulmuşsundur misafir sonrası ; ama pes etmemişsin. tütütütütütütütüüüüüüüüüü nazar değmesinnnn :)

benimde aynen eşim evde o içerde uyuyrken ben soru çözüyorum yine bi günde uyandıgımda yanımda ol diyor artık :1:
:16::16: benim sabah kahvaltı ve akşam yemegi davetim var gidilecek öglende alışveriş olabilir. 200 sorunun 100 ünü çözdüm kalan 100 nüde arada derede çözerim inşalllah iyi çalışmalar herkese

bugumm seni tebrike şayan buldum.
50 soru 6 yanlıs :23:
her yiğidin harcı değil..:ssz:
ben de şu eğitimi bitirmeye calısıyorum hala
ocakta gk gy bıtecek ınsallah kolay gelsin hepimizee :24:

tünaydın güzellerim :16:
sabah erkenden kalkıp çalışmaya başlamışsınız ne güzel, darısı başıma. ben sabah okula gidicektim, uyku sersemi alarmı kapattım herhalde :27: uyanamamışım.
su09 cum erken kalkabilseydim ben de o ev botlarından alıcaktım, birazdan çıkıcam inş kalmıştır, güle güle giy tatlım sıcacık olsun ayaklar :31:
bugum tebrikler, heheh halt etmişsin hocayı bi daha kolay kolay vaatlerde bulunamaz o :23:
nilcim tarifi istiyorummmm bi haylayf manyağı olarakkk :52:

Ama nasıl korktum ya 6'dan fazla çıkarsa diye.:18: Resmen hodri meydan dedim tüm sınıfın önünde.:27: Canlarım benim hepimize maşallah.:nazar::nazar::nazar:

Geçen girdiğim deneme sonucum açıklandı. Türkiye geneli Yargı kurumları içinde 606 Türkçe öğretmeni girmiş.

Veeeeee buğunuz 19.oldu.:52::52::52::52: 76 küsür almışım.:24::24::24:

Ama nasıl korktum ya 6'dan fazla çıkarsa diye.:18: Resmen hodri meydan dedim tüm sınıfın önünde.:27: Canlarım benim hepimize maşallah.:nazar::nazar::nazar:

Geçen girdiğim deneme sonucum açıklandı. Türkiye geneli Yargı kurumları içinde 606 Türkçe öğretmeni girmiş.

Zümrem tebrik ederim:nazar:

öncelikle buğu_su tebrik ederim canim maşallah maşallah maşallah.....
bende eve az önce girdim kızlar bu saate kadr ders yüzü görmedim :1:
ceza olarak akşam en az 1 saat geç yatma cezası verdim tabi uyabilirsem :9:

bugusu benimde puanım 5:52:5 yani 5 yazıylada yazayım beeeeşşş pes yani bu yargı beni delirtecek:47:p.tesi o rehberlikçinin saçını başını yolucam:37:sana da maşallahımızı takalım hemeeennnn:nazar::nazar::nazar:

Zümrem tebrik ederim:nazar:

öncelikle buğu_su tebrik ederim canim maşallah maşallah maşallah.....
bende eve az önce girdim kızlar bu saate kadr ders yüzü görmedim :1:
ceza olarak akşam en az 1 saat geç yatma cezası verdim tabi uyabilirsem :9:

bugusu benimde puanım 5:52:5 yani 5 yazıylada yazayım beeeeşşş pes yani bu yargı beni delirtecek:47:p.tesi o rehberlikçinin saçını başını yolucam:37:sana da maşallahımızı takalım hemeeennnn:nazar::nazar::nazar:

Teşekkür ederim.:nazar::nazar::17:

fıstıklarım napıyomuş bakiim :70:
ben dün sadece akşamki etütte tarihten 3 test çözdüm
bugün malum sancımdan dolayı dershaneye de gidemedim zatii
yatıyorum sıcak su torbamla kanka olduk gene :29:

sedefim sen zaten benim gibi ağır calısmıyorsun yani yavas.o yüzden bitirirsin 1 aya hepsı bıle biter marta gelmeden bile.
ondan dolayı sıkma kendini.
su an okuldan mezun olabilmen 1.planda olmalı fınalleri ver sonra hemen kpss:4:
inş bitanem yaa, malesef finalleri sallıyamıyorum işte, resim dersinden bile ezberlencek 90 sayfa vardı vizede, şimdi kimbilir ne kadar olcak hiç bilmiyorum. umarım 2. dönem böyle olmaz.
1 paket haylayf bi paket yani 2 poşet şanti 1 sb sütle köpürtülmüş damla çikolata 1 dogranmış muz 1 avuç ceviz içi iri kıyılmış hepsini karıştır dondur çıkarınca üzerine çikolata sosu dök yemeye hazır :27: :27:afiyet olsun canım :52:
aa bu benim halleyli pastamın haylayf haliymiş :52: sağolasın canım yapıyorum bende tek fark halley koyuyorum bi de bi paket petibör koyuyorum nefis oluyo :56:
git uyar ohaa bisiklet de olmaz ki canım bu ne :19: ben de alttakinin horlamasına gıcığım ama adamın horlamısına karışılmıyo işte :ssz:
Acayip yorgunum stajda kart yaptık saat 3 kadar ,sonra hikaye ve oyun etkinliği yaptım hoca çok beğendi foto çekti :128: yaramaz çoçuklarım bile beni çok güzel dinledi inanamadım :1:ama yaptıklarıma ben bile şaşırdım:52: ne güzel öğretmen oldum ben ya:1: Sedefcim botlar çok güzel inşallah kalmıştır sana .ben aldım 5 dk yapbozlara bakayım dedim arkamı döndüm botlar bitmiş geçen hafta panduf istiyordum onlar kalmamıştı bugün erken gittim :1:hatta baya erken gitmişim açılmamıştı:52: Bende kpss ara vermek zorundayım ondan çok üzülüyorum :5: haftaya sınavlarım var staj bitiriyor beni, zaten raporlar da çok vaktimi alıyor .Ama bende inşallah bir aylık tatilde çok sıkı çalışacağım.
tatlım dinlenmemize az kaldı, 3 hafta sonra tatildeyizzz.. yaa eminim çok güzeldir ama edirneye gelmemiş :50: fakat bi özür yazısı yazmışlar, en kısa zamanda gelicekmiş ama zamanı belli değil. ben bu cuma tekrar bakıcam inş gelir, benim 3 pandufum var ama bot daha iyi ısıtır herhalde. :31:
2 senedir didinip duruyorum olmuyor olmuyor. bende pes ettim artık bu sene hazırlanmıyorum ( arada yinede test çözüyorum:)))))) birde böyle deneyelim o kadar çalıştım olmadı stres yaptm uykusuz kaldım olmadı olmadı çok stres yapıyorum ben yaaa :(
olmaz canım çok yanlış, stres de yanlış, arada test çözmen de.. bu sınav irade sınavı. kim sınav zamanına kadar yılmazsa o kazanıyo, tecrübelerden bunu anlıyoruz. gel sen de katıl bize, geç değil, ama bi kere başladın mı adam akıllı git peşini bırakma derim ben. :34:
Sedefciğim yorumların için teşekkür ederim, Ocak'ın ilk haftası sipariş vereceğim şu yılbaşı muhabbetlerinden kargolar çok yoğun oluyor... Daha öncede söylemiştim tez yazmaya uğraşıyorum başımda bir tatlı cadı var, ondan arta kalan zamanda uğraşıcam, artık canıma tak dedi, bu sene öğrencilerimle KPSS'ye giriyorum düşünün artık neden gaza geldiğimi...:27: Bende senin o tablolara adımı yazdıracağım sonunda da hep birlikte atanacağız... :10:
inş tatlımmm :54: adını yazmak için sabırsızlanıyorummm :29: benim de finallerim var şimdilik ara vermek zorundayım :50: mezun olamazsam kpss yi hepten unutmam lazım. sen kpss ye daha fazla önem ver ama, benim yaptığımı yapma. bak ne güzel gaza da gelmişsin. yeni kitaplarına kavuşunca daha da heveslenirsin emin ol :nazar::31:

canım tebrik ederim saba sabah güne ne kadar güzel başlamışssın :)
hadi bakalım devamı gelir inşallah..
kızlar kocaman maşallahı hak ediyosunuz :nazar::nazar::nazar: sabah erkenden kalkanlara çok imreniyorum vallahi :1:
akşamları kaçta uyuyorsunuz?

bugummm tebrikler :16: azmettin, çalışmanın karşılığını alıyosun işte bu süper :16:
ya kuzum bizde de deneme sözde türkiye geneli ama türkiyedeki sıralamamız yazmıyo, sadece edirne ili içindeki sıralamam yazıyo, sanki sınava sadece edirnedeki sınıfçılar gircek, ben de bunu sorcam yarın :19:

kızlar kocaman maşallahı hak ediyosunuz :nazar::nazar::nazar: sabah erkenden kalkanlara çok imreniyorum vallahi :1:
akşamları kaçta uyuyorsunuz?

şekerim ben gece 4 de bile yatsam ennn geç 10-10.30 gibi açarım gözlerimi..yapım böyle, istesem bile yatamam öğleye kadar.. şu saatte kalkacağım dersem çalar saat kurmaya bile gerek duymam, tak o saatte açarım gözlerimi :) maşaAllahh diyim kendime :) darısı isteyenlerin başına, dua edin olur inş. :)

günaydın kızlarrr, kimler burada bakalım ? ben yine erkenciyim, akşam bir arkadaşımızın düğününe gideceğiz, belki öğleden sonra kayınvalidemlere de uğrayabiliriz. dedim işimi sağlama alayım, erken kalkıp çalışayım biraz :))

Back