• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kızlar konu tarama sınavı sonuçlanmış 81 küsür puan almışım. ama 70 kişi içinden 8. yim. bu sınava milyonların girip de 324 sınıfçının alındığını düşünürsek off ki ne offf :ssz:
çok çalışmam lazım ama bugün bütün gün gezdim. dün kuzey güneyi izledim. finaller de başlıyo
ara tatilde ciddi bi konu çalışmasına giricem kızlar heves geldi şu an acayip bi şekilde. heves sana söylüyorum sakın ha bırakma peşimi :4:

ablacım bu yıl sınıfcılardan 324 kişi tek mi alacaklar

ancak ders çalışmak rahatlatır seni canım
ben de 3 hafta böyleyim artık :50: finaller, ödevler, raporlar var :47:
ama finallerin bittiği gün kendime bi tatil verip ertesi gün hemen başlıcam :10:

sedefonur şifreyi istemiştim bende verirmisin bi mahzuru yoksa.verdiğin bilgiler çok işime yaradı.teşekkür ederim gerçekten.

zaten bazen geldi mi üstüste gelir. sen nişanlınla görüş, finallerini de atlat. finallerinin bittiği gün seni burda görmek istiyorum. :29:

canım malesef o şifreyle 23 eylül 2012 ye kadar giriş yapılabiliyodu. yani sınav günü geçtikten sonra iptal oldu. veren arkadaş bize fikir olsun diye vermişti, biz de 23 eylüle kadar bakmıştık. şu anda site ücretli, ama coğrafyadan bazı videolar ücretsiz, onları izleyebilirsiniz. oradaki coğrafyacının üstüne başka coğrafyacı tanımam ben. o kadar idda ediyorum bu kadın coğrafyada full çektirir. çok pahalı değiş videolar. ihtiyacınız varsa alın derim. ben de düşünüyorum 2. dönem

canım ya finaller geliyo diye ben de stres oldum. pzt başlıcam çalışmaya ee üstüne 2 hafta da finaller sürücek. gitti 3 hafta yaa :18:

muhteşem uyum :27:

anladım canm çok sağol.ben bu yazdıgını görmemişim bi dha yazdım kusura bakma.

merhaba kızlar,
öncelikle hepinize kolay gelsin.
ben de evli olarak kpss ye çalışmaya çalışanlardanım:26:
bu sene 2 düşük yaşadım ve sınavım kötü geçti kitap açmamıştm zaten..
ben mühendisim ve 2014 te sınavım..
beni zora sokan faktörleri sıralayayım:
bebek istiyoruz..(yaşım 28 ve pıhtılaşma problemim var hergün iğne yapıcam ileriye atarsam daha çok zorlanırım)
yüksek lisans yapıyorum (hocam çok titiz..ders bitti tez aşamasındayım)
açıköğretim sınavlarım var ( gayrımenkul değerleme okuyorum,pek önemsemesemde bitse iyi olur)
iş sağlığı ve güvenliği sıvına giricem (mayıs ayında sınav)
iş ve meslek danş sınavına girdim.kaldığım ders var onu verirsem belgemi alıcam,sınav zamanı belli değil)

bu kadarrr:32:
olumlu yanlarımı da yazayım
ailem yaşadığım şehirde ve bebek olsa dahi"sen yeterki çalış biz birlikte hallederiz" düşüncesindeler..
eşim de ders çalışıyosam destek olur,zorlaştırmaz işimi..hatta sırf sıkılıyorum diye ne yapsam diye çabalıyor...hazirana kadar kpss ye çalışamam ama takip edicem sizleri..önerdiğiniz kaynaklar konusunda..
herkese başarılar diliyorum

Son düzenleme:
merhaba kızlar,
bebek istiyoruz..(yaşım 28 ve pıhtılaşma problemim var hergün iğne yapıcam ileriye atarsam daha çok zorlanırım)
açıköğretim sınavlarım var ( gayrımenkul değerleme okuyorum,pek önemsemesemde bitse iyi olur)
iş ve meslek danş sınavına girdim.kaldığım ders var onu verirsem belgemi alıcam,sınav zamanı belli değil)

ailem yaşadığım şehirde ve bebek olsa dahi"sen yeterki çalış biz birlikte hallederiz" düşüncesindeler..
eşim de ders çalışıyosam destek olur,zorlaştırmaz işimi..hatta sırf sıkılıyorum diye ne yapsam diye çabalıyor...hazirana kadar kpss ye çalışamam ama takip edicem sizleri..önerdiğiniz kaynaklar konusunda..

merhaba arkadaşım. ben de evli olarak kpss'ye çalışanlardanım ve kpss dolayısıyla bebeği ertelemiş durumdayız , yaşım 23 olduğu için belki de biraz daha rahatım bu konuda...senin probleminin aynısı benim yengemde de vardı ve 34 yaşında hamile kaldı herr gün iki iğne yapıyordu ; ama şükür ki meyvesini aldık, biri kız biri erkek ikizlerimiz oldu.. darısı senin başına inş. canım, dediğin gibi yaş ilerledikçe daha zorlaşıyor iş. yengeme doktoru 35inde gelseydin olmazdı demişti. Tabi Allah bilir o kısmını , Rabbim isterse 40ında bie olur ama geç kalmamak lazım. İnş en kısa zamanda kucağınıza alırsınız yavrunuzu, Allah yardımcınız olsun.

Ailenin yanında olması çok çok çok büyük bir nimet, ben gurbetteyim ne yazık ki ve hala alışamadım ayrılığa, çok zormuş aileden uzak kalmak aaah ah! Elhamdülillah evliliğim çok güzel, eşim harika biri, çok mutluyum ; ama ailemden uzak olduğum için bi tarafım heppp mahzun, 1,5 sene olacak nerdeyse evleneli ; ama ben halen ağlarım yani ilk günkü gibi :((
Neyse canım, sana gireceğin tümm sınavlarda da başarılar diliyorum, Rabbim yar ve yardımcın olsun..

Pek keyifliyim kızçeler.:21::21::27:

Akşam tarih hocamız elinde quizlerle gelmiş.:14:Hocam etmeyin eylemeyin yazık bize dedik.:27:Yooo kaçış yok,yapacağım dedi. En fazla 6 yanlış çıkarana yemek söyleyeceğim dedi.:56: Ben de eh iyi madem siz istediniz bunu,yapın hadi dedim.:24:

İlk ben bitirdim,gittim yanına.Cevap anahtarı dedim,vermicem dedi.:27: Dersin sonunu bekle dedi.Bekleyemem valla verin dedim.:9:
Aramız iyi,benim tarih manyağı olduğumu biliyor.:27::27: Kontrol ettim işte,50 soruydu tam 6 yanlış çıktı.:27: İslamiyet Öncesi ile Türk-İslam Tarihi karışıktı. Sana benim çay çikolata borcum da vardı demi dedi.:27: Evet dedim.:9: Tamam bir ara kantine çıkalım senle dedi.:9: Ben de yok artık,yemeği kantinde mi yiyeceğiz dedim.:1::1: O da dur sen de önce şunları bitirelim,yemeği sonra yeriz dedi.:23::27:

Tabi benimki bunları duysa keser beni o ayrı.:25::27:

bugumm seni tebrike şayan buldum.
50 soru 6 yanlıs :23:
her yiğidin harcı değil..:ssz:
ben de şu eğitimi bitirmeye calısıyorum hala
ocakta gk gy bıtecek ınsallah kolay gelsin hepimizee :24:

merhaba arkadaşım. ben de evli olarak kpss'ye çalışanlardanım ve kpss dolayısıyla bebeği ertelemiş durumdayız , yaşım 23 olduğu için belki de biraz daha rahatım bu konuda...senin probleminin aynısı benim yengemde de vardı ve 34 yaşında hamile kaldı herr gün iki iğne yapıyordu ; ama şükür ki meyvesini aldık, biri kız biri erkek ikizlerimiz oldu.. darısı senin başına inş. canım, dediğin gibi yaş ilerledikçe daha zorlaşıyor iş. yengeme doktoru 35inde gelseydin olmazdı demişti. Tabi Allah bilir o kısmını , Rabbim isterse 40ında bie olur ama geç kalmamak lazım. İnş en kısa zamanda kucağınıza alırsınız yavrunuzu, Allah yardımcınız olsun.

Ailenin yanında olması çok çok çok büyük bir nimet, ben gurbetteyim ne yazık ki ve hala alışamadım ayrılığa, çok zormuş aileden uzak kalmak aaah ah! Elhamdülillah evliliğim çok güzel, eşim harika biri, çok mutluyum ; ama ailemden uzak olduğum için bi tarafım heppp mahzun, 1,5 sene olacak nerdeyse evleneli ; ama ben halen ağlarım yani ilk günkü gibi :((
Neyse canım, sana gireceğin tümm sınavlarda da başarılar diliyorum, Rabbim yar ve yardımcın olsun..
yengeni yapabilmiş,darısı bana inşallah:)
yaşın genç canım bu seneni sınava vermen mantıklı olacaktır...
aile konusunda ise evet benim için büyük şans..ben de özlerdim uzakta olsalar...ama yinede sen de şanslısın bak eşin çok iyi biri,bundan sonra beraber yaşayacağının insanın iyi biri olması çok önemli..inşallah sınavlarında çok güzel geçer..

slm kızlar :16:
vatandaşlıktan temel hak ve ödevler konusuna çalıştım birazda soru çözdüm iyice oturması için biraz daha test çözeceğim :6: :6:
sonrasında rehberlik ve ölçmeden de soru çözeceğim :10:
vakit kalır mı bilmem ama 1-2 test de matematikten çözmeliyim :31:
iyi çalışmalar canlarımm :54: :54: :54:

Merhaba kızlar, kitap alma aşkım depreşti:27: Şu x yayıncılığın özet defterlerini alanlarınız bana yorum yapabilir mi? Tarih malum ama ya diğerleri ? Kitapyurduna alışığım orda 2.80 fiyat vermişler . Çok fena gaza geldim, alt yapıma güveniyorum şu 6 ayda Allah'ın izniyle bende bu işi hallederim :51:

ablacım bu yıl sınıfcılardan 324 kişi tek mi alacaklar
tatlım geçen yıl o kadar aldılar. bu yıl ki belli değil. ama ben yine bu civarlarda olucağını düşünüyorum
anladım canm çok sağol.ben bu yazdıgını görmemişim bi dha yazdım kusura bakma.
rica ederim tatlım, sormak istediğin bişey varsa topiğimize yazarsın
merhaba kızlar,

canım benim öncelikle inş senin için ne hayırlıysa o olsun. Allah gönlünüze göre versin. ne şanslısın ki ailen burda, eşin anlayışlı.. bunlar sadece kpss değil tüm hayatımız için çok önemli faktörler. bravo sana ki tüm yoğunluğuna rağmen yine de bir sürü iş başarmışsın. başarmaya da devam ediyosun. bizi takip et. burada paylaştıklarımızın işine yarıyacağını düşünüyorum. şimdiden başarılar dilerim arkadaşım :29:

bugumm seni tebrike şayan buldum.
50 soru 6 yanlıs :23:
her yiğidin harcı değil..:ssz:
ben de şu eğitimi bitirmeye calısıyorum hala
ocakta gk gy bıtecek ınsallah kolay gelsin hepimizee :24:
kuzumm ben 3 haftalık bi ara vermek zorundayım finaller dolayısıyla ama eğer pzt ne sınav koymazlarsa dershaneyi bırakmıcam.
sonra ara tatili 1 aya çıkarıcam ilk hafta okula gitmicem. o 1 ay konu çalışıcam
ne dersin, sence mart a kadar biter mi konularım :ssz:
slm kızlar :16:
vatandaşlıktan temel hak ve ödevler konusuna çalıştım birazda soru çözdüm iyice oturması için biraz daha test çözeceğim :6: :6:
sonrasında rehberlik ve ölçmeden de soru çözeceğim :10:
vakit kalır mı bilmem ama 1-2 test de matematikten çözmeliyim :31:
iyi çalışmalar canlarımm :54: :54: :54:
ben daha vatandaşlıktan hiç test çözmedim tubam darısı başıma :7:
ohh bugün soru günündesin herhalde bol sorular tatlım :54:
bense tüm gün gezdim :17: 7 de etütüm var ona gidicem. :10:
Merhaba kızlar, kitap alma aşkım depreşti:27: Şu x yayıncılığın özet defterlerini alanlarınız bana yorum yapabilir mi? Tarih malum ama ya diğerleri ? Kitapyurduna alışığım orda 2.80 fiyat vermişler . Çok fena gaza geldim, alt yapıma güveniyorum şu 6 ayda Allah'ın izniyle bende bu işi hallederim :51:

canım kitapseç.com da 2,5 tl. ben şöyle bi yorumda bulunayım. konu çalışmanı bitirdikten sonra tekrar o kalın kitaba dönmek yerine bundan okumak çok daha düzenli. denemelerde bi konuda sıkıntı yaşadın diyelim aç bak x yayıncılıkta kolaylıkla bulabilirsin. çantana atabilirsin dışarda uygun olduğunda açıp okuyabilirsin. hem kısa hem de çoğu şeye yer vermiş. mesela gelişim psikolojisinde bol bol tablolara yer vermiş. coğrafyada tarım ürünleri madenler vs. bunların bulundukları yerlerin hepsinin haritasını ayrı ayrı yapmış. vatandaşlıkta ilk ünitede tanımların altına örnekler vermiş, böylece tanımın ne olduğunu daha iyi anlıyabiliyosun ve unutmanı da engelliyo.

sedefim sen zaten benim gibi ağır calısmıyorsun yani yavas.o yüzden bitirirsin 1 aya hepsı bıle biter marta gelmeden bile.
ondan dolayı sıkma kendini.
su an okuldan mezun olabilmen 1.planda olmalı fınalleri ver sonra hemen kpss:4:

tünaydın güzellerim :16:
sabah erkenden kalkıp çalışmaya başlamışsınız ne güzel, darısı başıma. ben sabah okula gidicektim, uyku sersemi alarmı kapattım herhalde :27: uyanamamışım.
su09 cum erken kalkabilseydim ben de o ev botlarından alıcaktım, birazdan çıkıcam inş kalmıştır, güle güle giy tatlım sıcacık olsun ayaklar :31:
bugum tebrikler, heheh halt etmişsin hocayı bi daha kolay kolay vaatlerde bulunamaz o :23:
nilcim tarifi istiyorummmm bi haylayf manyağı olarakkk :52:

1 paket haylayf bi paket yani 2 poşet şanti 1 sb sütle köpürtülmüş damla çikolata 1 dogranmış muz 1 avuç ceviz içi iri kıyılmış hepsini karıştır dondur çıkarınca üzerine çikolata sosu dök yemeye hazır :27: :27:afiyet olsun canım :52:

kolay gelsin canım o zaman, sıkma canını yarın çalışır telafi edersin sen de. ben de dün çalışamadım komşumdaydım , bugün telafi ediyorum inş., işlerim bitti , yemeğim var, evimi silip süpürdüm misss gibi deterjan kokuyor her yerr :)) sana da misafirlerinle hoş sohbetler şekerim :)

yarın eşim evde annemler bulundugum şehirde kahvaltı ve öglen yemegine ordayız:37: yine bakamıcam gibi:19: çalışmak isteyip çalışamayınca geriliyorum ya stres oluyorum :ssz::ssz::ssz: teşekür ederim neyse artık hallediciğim :10:
:10:

off kızlar yaa üst komsumuzun çok yaramaz bir çocuğu var o kadar gürültü yapiyorki dikkatim dağılıyor :ssz:
çocuktur yapar diyorum ama evin içinde de bisiklet sürülmezki

off kızlar yaa üst komsumuzun çok yaramaz bir çocuğu var o kadar gürültü yapiyorki dikkatim dağılıyor :ssz:
çocuktur yapar diyorum ama evin içinde de bisiklet sürülmezki
tabikide binilmez uyar bence görünce ,:1: bizim üst katımızda 3 tane çocuk var kız çoçuk çok ağlıyor gece, sabahta koşuyorlar ama dediğin gibi çocuk annesi uyarsa da yapıyorlar ama evde bisiklet binilmez o şekilde gürültü yapmaya hakları yok.

Acayip yorgunum stajda kart yaptık saat 3 kadar ,sonra hikaye ve oyun etkinliği yaptım hoca çok beğendi foto çekti :128: yaramaz çoçuklarım bile beni çok güzel dinledi inanamadım :1:ama yaptıklarıma ben bile şaşırdım:52: ne güzel öğretmen oldum ben ya:1: Sedefcim botlar çok güzel inşallah kalmıştır sana .ben aldım 5 dk yapbozlara bakayım dedim arkamı döndüm botlar bitmiş geçen hafta panduf istiyordum onlar kalmamıştı bugün erken gittim :1:hatta baya erken gitmişim açılmamıştı:52: Bende kpss ara vermek zorundayım ondan çok üzülüyorum :5: haftaya sınavlarım var staj bitiriyor beni, zaten raporlar da çok vaktimi alıyor .Ama bende inşallah bir aylık tatilde çok sıkı çalışacağım.

tabikide binilmez uyar bence görünce ,:1: bizim üst katımızda 3 tane çocuk var kız çoçuk çok ağlıyor gece, sabahta koşuyorlar ama dediğin gibi çocuk annesi uyarsa da yapıyorlar ama evde bisiklet binilmez o şekilde gürültü yapmaya hakları yok.

bir kere uyarmıştık dikkat ediyorlardı ama aynı şeyi yine yapmaya başladılar :ssz:
cinnet geçiren komşu çocuğun bisikletini paramparca etti diye bir habere konu olmak istemiyorum o yüzden annemi yukarı gönderdim :9:

2 senedir didinip duruyorum olmuyor olmuyor. bende pes ettim artık bu sene hazırlanmıyorum ( arada yinede test çözüyorum:)))))) birde böyle deneyelim o kadar çalıştım olmadı stres yaptm uykusuz kaldım olmadı olmadı çok stres yapıyorum ben yaaa :(

Sedefciğim yorumların için teşekkür ederim, Ocak'ın ilk haftası sipariş vereceğim şu yılbaşı muhabbetlerinden kargolar çok yoğun oluyor... Daha öncede söylemiştim tez yazmaya uğraşıyorum başımda bir tatlı cadı var, ondan arta kalan zamanda uğraşıcam, artık canıma tak dedi, bu sene öğrencilerimle KPSS'ye giriyorum düşünün artık neden gaza geldiğimi...:27: Bende senin o tablolara adımı yazdıracağım sonunda da hep birlikte atanacağız... :10:

Sedefciğim yorumların için teşekkür ederim, Ocak'ın ilk haftası sipariş vereceğim şu yılbaşı muhabbetlerinden kargolar çok yoğun oluyor... Daha öncede söylemiştim tez yazmaya uğraşıyorum başımda bir tatlı cadı var, ondan arta kalan zamanda uğraşıcam, artık canıma tak dedi, bu sene öğrencilerimle KPSS'ye giriyorum düşünün artık neden gaza geldiğimi...:27: Bende senin o tablolara adımı yazdıracağım sonunda da hep birlikte atanacağız... :10:
sende tez le uğraşıyosun benim gibi...
bazen çok sıkılıyorum hala okula gitmekten...
ders bitti,,laboratuar aşamasındayım.bu dönem çok gidemedim..aslında ne kadar yüklensem o kadar iyi...
senin çokmu daha,yazım aşamasındamsın

Back