• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

günaydın kızlar nabersiniz:37: ben dün çoookkk kötüydüm migrenim tuttu acilde aldım solugu ama şimdi çok iyiyim maaaşallah :nazar::nazar::nazar:
nilcimmm çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine, o migrenin ne pis bişey olduğunu annemden biliyorum. kafasını duvarlara mı vurmazdı neler neler.. ağrıyı hissettiğin an acile gidip hemen müdahele yaptırırsan çabuk geçerdi. öyle bişey olduğunda hemen git dr a canım. allah daha beterinden korusun.
bugün akşam yarın gündüz de misafirim var:ssz: ama kaytarmmıcam:21: iş güç pasta arası 20 şer soru çözsemmm bisssürü büssürü soru çözerim inşaalah:8::8::8:
ne güzellll :8: benim de bugün işlerim vardı, ama hala var. bu akşam çalışamadım. sabah okula gidicem, öğleden sonraki derse girmicem, yarın telafi ederim artık.
ben de akşam köstebek pasta yaptım hem pratik çabuk oluyo hem de nefisss :56:
teşekkürler canım. uyku açısından problemim yok, evliyim ve eşim 6.30 da çıkıyor evden, o saatten sonra uyumuyordum önceleri.bundan sonra da uyumayıp 9 a kadar ev işlerini bitirir sonra da başlarım çalışmaya. son zamanlarda uyumayı tercih etmiştim ve öğleden sonra 2gibi başlıyordum çalışmaya :(
yaz canım beni de yaz tabloya, bir göreyim kendimi...bir an evvel bitireyim ki konuları alan sınavına başlayacağım sonra. bizim bir de o derdimiz var, ve daağğ gibi konular var önümde.. eğitimin bizi %20 etkiliyeceğini öğrendikten sonra gk-gy'e ağırlık verdim, önce gk-gy bitireyim diyorum, sizce yanlış mı düşünüyorum ?
heh işte ne güzel şans, eşinle birlikte uyanır güzel güzel çalışırsın canım. ben de ara tatilde erken yatıp erken kalkmayı denicem. yine yapamazsam geceleri sabahlıcam. bence doğru düşünmüşsün, gkgy ye daha çok çalış canım
inceliyorum canım daha yeni başlayanlar bile varmış hangi kaynakları alacaklarını filan konuşuyorlar bakalım ara ara takip edeceğim
aynen okulda da pek sevmezdim zaten bu sefer daha da ayrıntılı çalışıyorum hani unutmasam yanmıycam da unutunca ona ayırdığın zamana da acıyorsun artık tekrarlarda inşallah pekişecek umarım kafamdaki planı gerçekleştirebilirim:17:yeni konu çalışmanı tavsiye ederim 2. döneme doğru çok sıkıştırıyor hocalar ne kadar ileriye gidebilirsen senin için daha iyi hani eski konuları da hızlıca tekrar et ama yeni konularda ilerleyebildiğin kadar ilerle vize ve finallerin olduğu zaman o çalışmalar senin büyük avantajın olur dershaneden geride kalmazsın -diye düşündüm-:8:
evet canım çok haklısın. ben de öyle yapmaya karar verdim. zaten ben pzt den itibaren kpssden çıkıyorum finallere giriyorum. ara tatilde konu çalışarak telafimi güzel güzel yapıcam inş
tatlım
vatandaşlık tan türk anayasa tarihide bitti
eklermisin
şimdiden ellerine sağlık
ekliyorum tatlım :34:

bende istiyorum.coğrafyam berbattır :(

Kızlar bana birinin pata küte girişmesi lazım:22: Yok boşladım iyice,bu hafta hiçbirşeye bakmadım dersaneye bile gitmedim haftaya finallerim başlıyor:14: Bu gece nişanlımın yemin törenine gidiyorum artık onla görüştükten onu uğurladıktan sonra girişim dimi:26: çokmu geç kaldım:26:Allahım nolur 2013 beni kendime getirsin nolur nolur :14:
zaten bazen geldi mi üstüste gelir. sen nişanlınla görüş, finallerini de atlat. finallerinin bittiği gün seni burda görmek istiyorum. :29:
kızlar sizde şifre varsa yollarmısınız.
canım malesef o şifreyle 23 eylül 2012 ye kadar giriş yapılabiliyodu. yani sınav günü geçtikten sonra iptal oldu. veren arkadaş bize fikir olsun diye vermişti, biz de 23 eylüle kadar bakmıştık. şu anda site ücretli, ama coğrafyadan bazı videolar ücretsiz, onları izleyebilirsiniz. oradaki coğrafyacının üstüne başka coğrafyacı tanımam ben. o kadar idda ediyorum bu kadın coğrafyada full çektirir. çok pahalı değiş videolar. ihtiyacınız varsa alın derim. ben de düşünüyorum 2. dönem
yaaaaaaaaaaaaaaaaa:47: yine 4 saatimi aldı rapor yazmak, kpss ye çalışacağıma hikaye yazıyorum saçmalık ya:47: yarın stajım var haftaya sınavlarım var :27: cinnet geçiriyorum dedim annem dur çayını getiriyim dedi :111: melisse çayı aldım strese iyiymiş.
canım ya finaller geliyo diye ben de stres oldum. pzt başlıcam çalışmaya ee üstüne 2 hafta da finaller sürücek. gitti 3 hafta yaa :18:
Ben de bir ara anason çayı içiyordum.:27:İçerken de Zakkum'dan Anason'u dinliyordum.:27:

muhteşem uyum :27:

kızlar konu tarama sınavı sonuçlanmış 81 küsür puan almışım. ama 70 kişi içinden 8. yim. bu sınava milyonların girip de 324 sınıfçının alındığını düşünürsek off ki ne offf :ssz:
çok çalışmam lazım ama bugün bütün gün gezdim. dün kuzey güneyi izledim. finaller de başlıyo
ara tatilde ciddi bi konu çalışmasına giricem kızlar heves geldi şu an acayip bi şekilde. heves sana söylüyorum sakın ha bırakma peşimi :4:

günaydın arkadaşlaarr, ben kalktım, yarım saat sonra anayasa çalışmaya başlayacağım. haydi kalkın sizler dee. kpss ensemizdee :)

günaydın tssunade bende kalktım ama kpss deil misafirler ensemde:27:
içimde çokkkk çalışma isteği var ama malesef çalışamıcam :2:

nilcimmm çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine, o migrenin ne pis bişey olduğunu annemden biliyorum. kafasını duvarlara mı vurmazdı neler neler.. ağrıyı hissettiğin an acile gidip hemen müdahele yaptırırsan çabuk geçerdi. öyle bişey olduğunda hemen git dr a canım. allah daha beterinden korusun.

Teşekür ederim canım ne kadar dikkat edersen et kafasına göre geliyo bu migren benim aylardır yoktu ama bi yokladı gitti çok şükür :1:

ne güzellll :8: benim de bugün işlerim vardı, ama hala var. bu akşam çalışamadım. sabah okula gidicem, öğleden sonraki derse girmicem, yarın telafi ederim artık.

ÇALIŞICAM DEDİM AMA 20 SORUYLA KALDIM AKŞAMA KADAR İŞ PASTA ARA VERMEDEN UGRAŞTIM AKŞAMADA 9 MİSAFİR AGIRLAAYINCA PİLİM BİTTİ VE BUGUNDE GÜNDÜZ KOMŞULAR HOŞGELDİNE GELECEK TAŞINALI 3 AY OLDU O DA BUGUNÜ BULDU:24: BUGUN ÇOK İŞİM YOK PASTA VE EV HAZIR KALAN 180 SORUMU ÇÖZMELİYİM KONUMDAN :6:
:6::6:
ben de akşam köstebek pasta yaptım hem pratik çabuk oluyo hem de nefisss :56:

AFİYET OLSUN SEDEFÇİM ELİNE SAGLIK SANA HAYLAYF BÜSKÜVİLİ Bİ TARİF VEREYİM İSTERSEN :27::27::27:
3 DK DA YAP 2 DK DA YE :21::21::21:

Pek keyifliyim kızçeler.:21::21::27:

Akşam tarih hocamız elinde quizlerle gelmiş.:14:Hocam etmeyin eylemeyin yazık bize dedik.:27:Yooo kaçış yok,yapacağım dedi. En fazla 6 yanlış çıkarana yemek söyleyeceğim dedi.:56: Ben de eh iyi madem siz istediniz bunu,yapın hadi dedim.:24:

İlk ben bitirdim,gittim yanına.Cevap anahtarı dedim,vermicem dedi.:27: Dersin sonunu bekle dedi.Bekleyemem valla verin dedim.:9:
Aramız iyi,benim tarih manyağı olduğumu biliyor.:27::27: Kontrol ettim işte,50 soruydu tam 6 yanlış çıktı.:27: İslamiyet Öncesi ile Türk-İslam Tarihi karışıktı. Sana benim çay çikolata borcum da vardı demi dedi.:27: Evet dedim.:9: Tamam bir ara kantine çıkalım senle dedi.:9: Ben de yok artık,yemeği kantinde mi yiyeceğiz dedim.:1::1: O da dur sen de önce şunları bitirelim,yemeği sonra yeriz dedi.:23::27:

Tabi benimki bunları duysa keser beni o ayrı.:25::27:

canım bugünlük böyle olsun o isteğini hiç kaybetme yarın düzenli çalışırsan bugünü fazlasıyla telafi edersin
kolay gelsin şimdiden :16:

Pek keyifliyim kızçeler.:21::21::27:

Akşam tarih hocamız elinde quizlerle gelmiş.:14:Hocam etmeyin eylemeyin yazık bize dedik.:27:Yooo kaçış yok,yapacağım dedi. En fazla 6 yanlış çıkarana yemek söyleyeceğim dedi.:56: Ben de eh iyi madem siz istediniz bunu,yapın hadi dedim.:24:

İlk ben bitirdim,gittim yanına.Cevap anahtarı dedim,vermicem dedi.:27: Dersin sonunu bekle dedi.Bekleyemem valla verin dedim.:9:
Aramız iyi,benim tarih manyağı olduğumu biliyor.:27::27: Kontrol ettim işte,50 soruydu tam 6 yanlış çıktı.:27: İslamiyet Öncesi ile Türk-İslam Tarihi karışıktı. Sana benim çay çikolata borcum da vardı demi dedi.:27: Evet dedim.:9: Tamam bir ara kantine çıkalım senle dedi.:9: Ben de yok artık,yemeği kantinde mi yiyeceğiz dedim.:1::1: O da dur sen de önce şunları bitirelim,yemeği sonra yeriz dedi.:23::27:

Tabi benimki bunları duysa keser beni o ayrı.:25::27:

canım harikasın tebrik ederim :16:
yemeği çikolataları fazlasıyla haketmişsin :Nazar:
bence hoca senin ne kadar başarılı olduğunu gördü bundan sonra böyle sözler vermez

canım harikasın tebrik ederim :16:
yemeği çikolataları fazlasıyla haketmişsin :Nazar:
bence hoca senin ne kadar başarılı olduğunu gördü bundan sonra böyle sözler vermez

Oyyy canım teşekkür ederim,sen çok daha iyilerini yap inşallah.:54::54: Dün canım sıkkındı,öyle iyi geldi ki bu,özgüven tavan yaptı.:27: Bence de vermez bundan sonra,iyi para çıkacak çünkü cebinden.:27:

günaydın kızlar. Canım hiç ders çalışmak istemiyor. Ben Çok mutsuzum . Bu ruh halinden nasıl çıkacağım. :(

moralim çok bozuktu ,sabah kalktım bime gittim ev botu aldım:52: alışveriş yaptım, çıktım aaa yağmur yağıyor :16: çokta severim, yağmurda yürüdüm eve geldim ohhh .Staj hocamı aradım anlattım yapacaklarımı, tamam güzel dedi ,güzel haberler verdi:16: inşallah stajımda güzel geçer hikaye ve oyun hazırladım yılbaşı kartı da hazırlayacağız yoğun olacak :37: akşam bi harap halde eve dönerim artık .Hayırlı cumalar herkese, inşallah dualarınız kabul olur ,benim kabul oldu inşallah sizede bulaşır :16:

kolay gelsin canım o zaman, sıkma canını yarın çalışır telafi edersin sen de. ben de dün çalışamadım komşumdaydım , bugün telafi ediyorum inş., işlerim bitti , yemeğim var, evimi silip süpürdüm misss gibi deterjan kokuyor her yerr :)) sana da misafirlerinle hoş sohbetler şekerim :)

günaydın tssunade :16: bende az önce kalktım kahvaltımı yaptım :1:
benide anayasa bekliyor bugün
kolay gelsin canım

sana da kolay gelsin şekerim. not alarak ilerliyorum ben, haliyle biraz yavaş oluyor ; ama içime siniyor çünkü aklımda ancak o şekilde kalıyor, zira en son ortaokulda görmüştüm vatandaşlık diye bir ders, çok fransızım ifadelere...

tünaydın güzellerim :16:
sabah erkenden kalkıp çalışmaya başlamışsınız ne güzel, darısı başıma. ben sabah okula gidicektim, uyku sersemi alarmı kapattım herhalde :27: uyanamamışım.
su09 cum erken kalkabilseydim ben de o ev botlarından alıcaktım, birazdan çıkıcam inş kalmıştır, güle güle giy tatlım sıcacık olsun ayaklar :31:
bugum tebrikler, heheh halt etmişsin hocayı bi daha kolay kolay vaatlerde bulunamaz o :23:
nilcim tarifi istiyorummmm bi haylayf manyağı olarakkk :52:

kolay gelsin canım o zaman, sıkma canını yarın çalışır telafi edersin sen de. ben de dün çalışamadım komşumdaydım , bugün telafi ediyorum inş., işlerim bitti , yemeğim var, evimi silip süpürdüm misss gibi deterjan kokuyor her yerr :)) sana da misafirlerinle hoş sohbetler şekerim :)

ohh bayılırım misss gibi deterjan kokusuna :109:

günaydın kızlar. Canım hiç ders çalışmak istemiyor. Ben Çok mutsuzum . Bu ruh halinden nasıl çıkacağım. :(

ancak ders çalışmak rahatlatır seni canım
ben de 3 hafta böyleyim artık :50: finaller, ödevler, raporlar var :47:
ama finallerin bittiği gün kendime bi tatil verip ertesi gün hemen başlıcam :10:

Back