- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
nilcimmm çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine, o migrenin ne pis bişey olduğunu annemden biliyorum. kafasını duvarlara mı vurmazdı neler neler.. ağrıyı hissettiğin an acile gidip hemen müdahele yaptırırsan çabuk geçerdi. öyle bişey olduğunda hemen git dr a canım. allah daha beterinden korusun.günaydın kızlar nabersiniz ben dün çoookkk kötüydüm migrenim tuttu acilde aldım solugu ama şimdi çok iyiyim maaaşallah
ne güzellll benim de bugün işlerim vardı, ama hala var. bu akşam çalışamadım. sabah okula gidicem, öğleden sonraki derse girmicem, yarın telafi ederim artık.bugün akşam yarın gündüz de misafirim var ama kaytarmmıcam iş güç pasta arası 20 şer soru çözsemmm bisssürü büssürü soru çözerim inşaalah
ben de akşam köstebek pasta yaptım hem pratik çabuk oluyo hem de nefisss
heh işte ne güzel şans, eşinle birlikte uyanır güzel güzel çalışırsın canım. ben de ara tatilde erken yatıp erken kalkmayı denicem. yine yapamazsam geceleri sabahlıcam. bence doğru düşünmüşsün, gkgy ye daha çok çalış canımteşekkürler canım. uyku açısından problemim yok, evliyim ve eşim 6.30 da çıkıyor evden, o saatten sonra uyumuyordum önceleri.bundan sonra da uyumayıp 9 a kadar ev işlerini bitirir sonra da başlarım çalışmaya. son zamanlarda uyumayı tercih etmiştim ve öğleden sonra 2gibi başlıyordum çalışmaya
yaz canım beni de yaz tabloya, bir göreyim kendimi...bir an evvel bitireyim ki konuları alan sınavına başlayacağım sonra. bizim bir de o derdimiz var, ve daağğ gibi konular var önümde.. eğitimin bizi %20 etkiliyeceğini öğrendikten sonra gk-gy'e ağırlık verdim, önce gk-gy bitireyim diyorum, sizce yanlış mı düşünüyorum ?
evet canım çok haklısın. ben de öyle yapmaya karar verdim. zaten ben pzt den itibaren kpssden çıkıyorum finallere giriyorum. ara tatilde konu çalışarak telafimi güzel güzel yapıcam inşinceliyorum canım daha yeni başlayanlar bile varmış hangi kaynakları alacaklarını filan konuşuyorlar bakalım ara ara takip edeceğim
aynen okulda da pek sevmezdim zaten bu sefer daha da ayrıntılı çalışıyorum hani unutmasam yanmıycam da unutunca ona ayırdığın zamana da acıyorsun artık tekrarlarda inşallah pekişecek umarım kafamdaki planı gerçekleştirebilirimyeni konu çalışmanı tavsiye ederim 2. döneme doğru çok sıkıştırıyor hocalar ne kadar ileriye gidebilirsen senin için daha iyi hani eski konuları da hızlıca tekrar et ama yeni konularda ilerleyebildiğin kadar ilerle vize ve finallerin olduğu zaman o çalışmalar senin büyük avantajın olur dershaneden geride kalmazsın -diye düşündüm-
ekliyorum tatlımtatlım
vatandaşlık tan türk anayasa tarihide bitti
eklermisin
şimdiden ellerine sağlık