- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
KPSS-A 2013 Hazırlık Platformu. - Memurlar.Net - Forum canım bak burada senin kader arkadaşların bizim topiğimiz gibi bi topik açmışlar, oraya neler çalıştıklarını yazmışlar. buradan takip etmen sana yarar sağlıyabilirbende özledim sizleri, başlığı tabi güzel haberlerinizi aldıkça seviniyorum
genelde geceleri çalıştığımdan saatlerimiz forumla uymuyor bugünlerde sabaha kendimi yönlendiriyorum bakalım inşallah başaracağım bende uzman kariyerin fasiküllerinden bi tanesini bitirebildim daha da devamı gelmedi arada kolaya kaçıp kurum ve kuruluşlara bakıyorum TR'nin üye olduğu güncel olaylar filan daha zevkli konulara yöneldim
bakalım ocağın ortasına kadar ilk bölümden bir soru bankası yaprak testler bide fasikülleri bitirmeyi hedefliyorum ihtiyacın videoları iyi oldu sınava kadar sürekli tekrarlarımı hızlıca yapmamda yardımcı olcak inşallah
alan derslerini başta teker teker mi bitirsem dedim ama bu sefer birisini bitirsem diğerini unuturum diye hepsine birlikte çalışıyorum iktisattan çok fazla konum kalmadı maliyeyi de yavaştan toparlamaya başladım muhasebeninde konularını bir yandan eritmeye çalışıyorum beni şu an zorlayabilecek daha çok hukuk dersi olur cünkü çok acımasız bir ders çok çabuk unutuluyor
onunda 7 kitabından sürekli tekrar edeceğim yaprak testler vs. halletmeye çalışacağım
anladım canım belki dershanenin hazırladığı aylık programlar bellidir diye düşünmüştüm neyse artık belki internetten yine bakıp bir şeyler bulabilirimsorduğun için çok sağol
sevgilimden biliyorum hukuğu, çok kasıntı bi ders olduğunu söyler o da hep. allah yardımcın olsun canım. planın güzel :128: ben de finallerden sonraki 1 aylık ara tatilde yeni konu mu çalışsam, yoksa o zamana kadar dershanede işlenilenlerle ilgili hep tekrar ve soru çözümü mü yapsam bilemedim :97:
saolun kızlar birde öğrenmeyi pekiştiriyim diye kusucam artık öğrenmeden kitap bitirmeye çalıştım 58 test var o da 1060 soru yapıyor anca 17 testini çözdüm 2 günde 340 soru yani ve dediğim gibi kusucam artık öyle yapmamanızı tavsiye ediyorum şimdi tarih çözücem mesela ama öğrenmeden bıktığım için tarihte sözel olduğundan istemiyorum biraz matematik problem çözeyim o yüzden
bu arada yargıya giden bugusu vardı herhalde deneme sonuçları açıklanmış ve ben p3ten kaç puan almışım biliyor musunuz 5geçen seferde eğitim bilimleri puanım p3 le birleştirilmemişti bu kez hepten saçmaladılar ya sadece bende mi oluyor bu sorun yoksa sende de var mı bir anormallik bugusu?
kuzum sadece koşullanmalardan 50 test var 7iklimde. ben de baştan konu çalışır soru bankasındaki testleri çözerim diyodum ama testler biticek gibi değil. o yüzden konu anlatmlıdakiler yetiyo da artıyo bile şimdilik.
bence sen netlerini falan bi yere not edip internetten puanını hesapla, ya da sıralamaya bak. önemli olan puan değil sıralama zaten kuzum