• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

bende özledim sizleri, başlığı tabi güzel haberlerinizi aldıkça seviniyorum:16:
genelde geceleri çalıştığımdan saatlerimiz forumla uymuyor:1: bugünlerde sabaha kendimi yönlendiriyorum bakalım inşallah başaracağım:17: bende uzman kariyerin fasiküllerinden bi tanesini bitirebildim daha da devamı gelmedi arada kolaya kaçıp kurum ve kuruluşlara bakıyorum TR'nin üye olduğu güncel olaylar filan daha zevkli konulara yöneldim

bakalım ocağın ortasına kadar ilk bölümden bir soru bankası yaprak testler bide fasikülleri bitirmeyi hedefliyorum ihtiyacın videoları iyi oldu sınava kadar sürekli tekrarlarımı hızlıca yapmamda yardımcı olcak inşallah
alan derslerini başta teker teker mi bitirsem dedim ama bu sefer birisini bitirsem diğerini unuturum diye hepsine birlikte çalışıyorum iktisattan çok fazla konum kalmadı maliyeyi de yavaştan toparlamaya başladım muhasebeninde konularını bir yandan eritmeye çalışıyorum beni şu an zorlayabilecek daha çok hukuk dersi olur cünkü çok acımasız bir ders çok çabuk unutuluyor
onunda 7 kitabından sürekli tekrar edeceğim yaprak testler vs. halletmeye çalışacağım:37:

anladım canım belki dershanenin hazırladığı aylık programlar bellidir diye düşünmüştüm neyse artık belki internetten yine bakıp bir şeyler bulabilirim:8:sorduğun için çok sağol:54:
KPSS-A 2013 Hazırlık Platformu. - Memurlar.Net - Forum canım bak burada senin kader arkadaşların bizim topiğimiz gibi bi topik açmışlar, oraya neler çalıştıklarını yazmışlar. buradan takip etmen sana yarar sağlıyabilir :40:
sevgilimden biliyorum hukuğu, çok kasıntı bi ders olduğunu söyler o da hep. allah yardımcın olsun canım. planın güzel :128: ben de finallerden sonraki 1 aylık ara tatilde yeni konu mu çalışsam, yoksa o zamana kadar dershanede işlenilenlerle ilgili hep tekrar ve soru çözümü mü yapsam bilemedim :97:
saolun kızlar birde öğrenmeyi pekiştiriyim diye kusucam artık öğrenmeden kitap bitirmeye çalıştım 58 test var o da 1060 soru yapıyor anca 17 testini çözdüm 2 günde 340 soru yani ve dediğim gibi kusucam artık öyle yapmamanızı tavsiye ediyorum şimdi tarih çözücem mesela ama öğrenmeden bıktığım için tarihte sözel olduğundan istemiyorum biraz matematik problem çözeyim o yüzden
bu arada yargıya giden bugusu vardı herhalde deneme sonuçları açıklanmış ve ben p3ten kaç puan almışım biliyor musunuz 5:53:geçen seferde eğitim bilimleri puanım p3 le birleştirilmemişti bu kez hepten saçmaladılar ya sadece bende mi oluyor bu sorun yoksa sende de var mı bir anormallik bugusu?

kuzum sadece koşullanmalardan 50 test var 7iklimde. ben de baştan konu çalışır soru bankasındaki testleri çözerim diyodum ama testler biticek gibi değil. o yüzden konu anlatmlıdakiler yetiyo da artıyo bile şimdilik.
bence sen netlerini falan bi yere not edip internetten puanını hesapla, ya da sıralamaya bak. önemli olan puan değil sıralama zaten kuzum

canım sıralamamda sonlardaki doğru sayılarımla yanlış sayılarımın yerleri değişmiş eğitim hesaplanmamış başlıcam ama ya hadi geçen ben yanlış kodladım dedim öyle kaldı bu kez kaç kere kontrol ettim demek geçen seferde sorun bende değilmiş, böyle oluncada nerde olduğumu göremiyorumki yarın kriz yapıcam orda:47:

selam kızlaaarr, öncelikle hepinize kolay gelsin..Ben nasıl göremedim bu topiği yaaa,gaza gelmeye çok ihtiyacım var.Branşım edebiyat, coğrafya'dan bölgeler coğrafyası kaldı sadece, tarihe de gerileme döneminden başladım, birazdan 1nci dünya savaşına gireceğim:) Matematikten ilk 5 üniteyi bitirdim, geo.ya hiç başlamadım...eğitimden de , Öğrenme psikolojisinde bilişsel kuramlar kaldı. Öyt'yi de yarı ettim bu kadar. başka hiçbir şey yapmadım :((( bi ara çok güzel çalışıyordum sonra ara verdim, şimdi tekrar başladım çalışmaya. sizce yetiştirebilir miyim ? çok tutuşmuş durumdayım bir de alan sınavı geldi... bilirkişi arkadaşlar varsa tavsiyede bulunabilir mi?nasıl bir yol izleyeyim, evde çalışıyorum nihayetinde nelere dikkat etmeliyim vs? geçen yıl öylesine girmiştim sınava, adamakıllı ilk defa bu sene hazırlanıyorum...

canım sıralamamda sonlardaki doğru sayılarımla yanlış sayılarımın yerleri değişmiş eğitim hesaplanmamış başlıcam ama ya hadi geçen ben yanlış kodladım dedim öyle kaldı bu kez kaç kere kontrol ettim demek geçen seferde sorun bende değilmiş, böyle oluncada nerde olduğumu göremiyorumki yarın kriz yapıcam orda:47:

allah allah ama olmaz ki böyle :47: git çıngar çıkar kuzum. 2. ye aynı hatayı yapıyolarmış madem. biz bu sınavlara niçin giriyoruz, sıralamamızı görmek için, nerelerdeyiz bilmek için. böyle ne kıymeti kalıyo ki :19:

selam kızlaaarr, öncelikle hepinize kolay gelsin..Ben nasıl göremedim bu topiği yaaa,gaza gelmeye çok ihtiyacım var.Branşım edebiyat, coğrafya'dan bölgeler coğrafyası kaldı sadece, tarihe de gerileme döneminden başladım, birazdan 1nci dünya savaşına gireceğim:) Matematikten ilk 5 üniteyi bitirdim, geo.ya hiç başlamadım...eğitimden de , Öğrenme psikolojisinde bilişsel kuramlar kaldı. Öyt'yi de yarı ettim bu kadar. başka hiçbir şey yapmadım :((( bi ara çok güzel çalışıyordum sonra ara verdim, şimdi tekrar başladım çalışmaya. sizce yetiştirebilir miyim ? çok tutuşmuş durumdayım bir de alan sınavı geldi... bilirkişi arkadaşlar varsa tavsiyede bulunabilir mi?nasıl bir yol izleyeyim, evde çalışıyorum nihayetinde nelere dikkat etmeliyim vs? geçen yıl öylesine girmiştim sınava, adamakıllı ilk defa bu sene hazırlanıyorum...

tatlım dur sakin olmakla başla işe önce :31:
hiç telaş yapma.. bence gayet iyisin.. daha önümüzde 6 ay var, bunun 3 ayı da senin konuları bitirmene yeter de artar bile
hemen hemen çoğumuz senin kadar ilerledik burda. bi kaç arkadaşımız bitirdi tüm konuları :nazar: darısı başımıza inşallah
bizce önemli olan konuları sindire sindire bitirmek. biz özellikle yavaş gidiyoruz bu konuda
sorulara geçince kimse tutamıcak bizi ama :15:
ben tablomuza ekliyeyim bitirdiğin derslerin konularını, orda da gör kendini bak ne kadar ilerlemişsin bi oh çek :8:
evde daha rahatsız inan ki, okul yok iş yok güç yok daha ne
uykunu ayarla, gündüz erken kalkma problemin varsa gece sabahlara kadar çalış. eğer gündüz erken kalkarım diyosan akşam en geç 12 de yat ve sabah 8 de kalk. 9 a kadar kahvaltını vs. yaparsın. 9 da başlarsın.
bi gün eğitim bilimleri, bi gün gygk çalışırsan daha sistemli olur diye düşünüyorum
konunu çalış, ardından konu anlatımlıdaki testleri çöz, konuyu pekiştirmek için yeter. soru bankalarında çok test oluyo, onlar vaktini alır. önemli olan konularını bitirmen şimdi.
hadi bakalım kolay gelsin :16:

günaydın kızlar nabersiniz:37: ben dün çoookkk kötüydüm migrenim tuttu acilde aldım solugu ama şimdi çok iyiyim maaaşallah :nazar::nazar::nazar:

bugün akşam yarın gündüz de misafirim var:ssz: ama kaytarmmıcam:21: iş güç pasta arası 20 şer soru çözsemmm bisssürü büssürü soru çözerim inşaalah:8::8::8:

tatlım dur sakin olmakla başla işe önce :31:
hiç telaş yapma.. bence gayet iyisin.. daha önümüzde 6 ay var, bunun 3 ayı da senin konuları bitirmene yeter de artar bile
hemen hemen çoğumuz senin kadar ilerledik burda. bi kaç arkadaşımız bitirdi tüm konuları :nazar: darısı başımıza inşallah
bizce önemli olan konuları sindire sindire bitirmek. biz özellikle yavaş gidiyoruz bu konuda
sorulara geçince kimse tutamıcak bizi ama :15:
ben tablomuza ekliyeyim bitirdiğin derslerin konularını, orda da gör kendini bak ne kadar ilerlemişsin bi oh çek :8:
evde daha rahatsız inan ki, okul yok iş yok güç yok daha ne
uykunu ayarla, gündüz erken kalkma problemin varsa gece sabahlara kadar çalış. eğer gündüz erken kalkarım diyosan akşam en geç 12 de yat ve sabah 8 de kalk. 9 a kadar kahvaltını vs. yaparsın. 9 da başlarsın.
bi gün eğitim bilimleri, bi gün gygk çalışırsan daha sistemli olur diye düşünüyorum
konunu çalış, ardından konu anlatımlıdaki testleri çöz, konuyu pekiştirmek için yeter. soru bankalarında çok test oluyo, onlar vaktini alır. önemli olan konularını bitirmen şimdi.
hadi bakalım kolay gelsin :16:

teşekkürler canım. uyku açısından problemim yok, evliyim ve eşim 6.30 da çıkıyor evden, o saatten sonra uyumuyordum önceleri.bundan sonra da uyumayıp 9 a kadar ev işlerini bitirir sonra da başlarım çalışmaya. son zamanlarda uyumayı tercih etmiştim ve öğleden sonra 2gibi başlıyordum çalışmaya :(
yaz canım beni de yaz tabloya, bir göreyim kendimi...bir an evvel bitireyim ki konuları alan sınavına başlayacağım sonra. bizim bir de o derdimiz var, ve daağğ gibi konular var önümde.. eğitimin bizi %20 etkiliyeceğini öğrendikten sonra gk-gy'e ağırlık verdim, önce gk-gy bitireyim diyorum, sizce yanlış mı düşünüyorum ?

saolun kızlar birde öğrenmeyi pekiştiriyim diye kusucam artık öğrenmeden kitap bitirmeye çalıştım 58 test var o da 1060 soru yapıyor anca 17 testini çözdüm 2 günde 340 soru yani ve dediğim gibi kusucam artık öyle yapmamanızı tavsiye ediyorum şimdi tarih çözücem mesela ama öğrenmeden bıktığım için tarihte sözel olduğundan istemiyorum biraz matematik problem çözeyim o yüzden
bu arada yargıya giden bugusu vardı herhalde deneme sonuçları açıklanmış ve ben p3ten kaç puan almışım biliyor musunuz 5:53:geçen seferde eğitim bilimleri puanım p3 le birleştirilmemişti bu kez hepten saçmaladılar ya sadece bende mi oluyor bu sorun yoksa sende de var mı bir anormallik bugusu?

Bizim açıklanmadı daha.:44:

KPSS-A 2013 Hazırlık Platformu. - Memurlar.Net - Forum canım bak burada senin kader arkadaşların bizim topiğimiz gibi bi topik açmışlar, oraya neler çalıştıklarını yazmışlar. buradan takip etmen sana yarar sağlıyabilir :40:
sevgilimden biliyorum hukuğu, çok kasıntı bi ders olduğunu söyler o da hep. allah yardımcın olsun canım. planın güzel :128: ben de finallerden sonraki 1 aylık ara tatilde yeni konu mu çalışsam, yoksa o zamana kadar dershanede işlenilenlerle ilgili hep tekrar ve soru çözümü mü yapsam bilemedim :97:

inceliyorum canım daha yeni başlayanlar bile varmış hangi kaynakları alacaklarını filan konuşuyorlar bakalım ara ara takip edeceğim
aynen okulda da pek sevmezdim zaten bu sefer daha da ayrıntılı çalışıyorum hani unutmasam yanmıycam da unutunca ona ayırdığın zamana da acıyorsun artık tekrarlarda inşallah pekişecek umarım kafamdaki planı gerçekleştirebilirim:17:yeni konu çalışmanı tavsiye ederim 2. döneme doğru çok sıkıştırıyor hocalar ne kadar ileriye gidebilirsen senin için daha iyi hani eski konuları da hızlıca tekrar et ama yeni konularda ilerleyebildiğin kadar ilerle vize ve finallerin olduğu zaman o çalışmalar senin büyük avantajın olur dershaneden geride kalmazsın -diye düşündüm-:8:

matematiğim iyi canım ama sanki konuyu izlemeyince eksik çalışmışım gibi geliyor, şimdilik izleyip diğerinden de test çözmeyi planlıyorum bakalım :6: ama özlemişim matematiği ya çok seviyorum yaşasın matematik çalışmak :65:

kızlar asmunikal arkadaşımız sağ olsun, zorlu e okul sitesinin kullanıcı adı ve şifresini gönderdi, isteyen arkadaşlar söylesin özel mesajla göndericem. yalnız özel mesajla gizli kalsın üye olan kişinin adını burdan deşifre etmiyelim, bir de dersler 23 eylüle kadar verilcek, en azından bi fikrimiz olur site hakkında. ondan sonra isteyen üye olabilir, ücretleri de o kadar fazla değil zaten
tekrar teşekkürler asmunikal :16:

bende istiyorum.coğrafyam berbattır :(

Kızlar bana birinin pata küte girişmesi lazım:22: Yok boşladım iyice,bu hafta hiçbirşeye bakmadım dersaneye bile gitmedim haftaya finallerim başlıyor:14: Bu gece nişanlımın yemin törenine gidiyorum artık onla görüştükten onu uğurladıktan sonra girişim dimi:26: çokmu geç kaldım:26:Allahım nolur 2013 beni kendime getirsin nolur nolur :14:

Kızlar bana birinin pata küte girişmesi lazım:22: Yok boşladım iyice,bu hafta hiçbirşeye bakmadım dersaneye bile gitmedim haftaya finallerim başlıyor:14: Bu gece nişanlımın yemin törenine gidiyorum artık onla görüştükten onu uğurladıktan sonra girişim dimi:26: çokmu geç kaldım:26:Allahım nolur 2013 beni kendime getirsin nolur nolur :14:

hepimizin bezdiği çalışmayı astığımız zamanlar oluyor kendini strese sokma geç kaldım mı diye stres altında çalışsanda o ders aklına girmiyor çünkü kafanın bir yerinde sürekli iç ses "geç mi kaldım" diye yankılanıp duruyor o sese kulaklarını kapatıp çalış bir de kpss sürecinde 1 gün çalışıp 2 gün boş geçirmek olmuyor istikrar önemli o gün canın istemese bile en azından 2-3 saat eski konularını tekrar et, sevdiğin dersin sorusunu çöz seni çalışmak için heveslendirecek şekilde çalış bu süreçte şunu öğrendim insan çalıştıkça daha çok çalışıyor öteki türlü ara açıldıkça geri dönmek istemiyorsun zor geliyor
soğuyorsun insan ilişkileri gibi:1:

finallerden sonra zaten ara tatiliniz var sanırım o arada kendini gaza getir bir güzel çalış konular erimeye başlayınca kendini çok daha iyi hissedeceksin:16:

not: hiç bu kadar çok çalış- kelimesini kullandığım bir paragraf yazmamıştım:1:

yaaaaaaaaaaaaaaaaa:47: yine 4 saatimi aldı rapor yazmak, kpss ye çalışacağıma hikaye yazıyorum saçmalık ya:47: yarın stajım var haftaya sınavlarım var :27: cinnet geçiriyorum dedim annem dur çayını getiriyim dedi :111: melisse çayı aldım strese iyiymiş.

Son düzenleme:
yaaaaaaaaaaaaaaaaa:47: yine 4 saatimi aldı rapor yazmak, kpss ye çalışacağıma hikaye yazıyorum saçmalık ya:47: yarın stajım var haftaya sınavlarım var :27: cinnet geçiriyorum dedim annem dur çayını getiriyim dedi :111: melisse çayı aldım strese iyiymiş.

Ben de bir ara anason çayı içiyordum.:27:İçerken de Zakkum'dan Anason'u dinliyordum.:27:

Back