• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

gelişim bitmişti tarih ve ögrenmede bugun bitti, çok şükür:21: :21:
şimdi bitek tarih soru bankasının kalan yarısı var :6:
1 ocaga kadar bitcek o da inşallah :5:

gelişim bitmişti tarih ve ögrenmede bugun bitti, çok şükür:21: :21:
şimdi bitek tarih soru bankasının kalan yarısı var :6:
1 ocaga kadar bitcek o da inşallah :5:

biter nilcim :21: soru çözmek konu çalışmak kadar vakit almıyor :31:
ben de pg den geldiğimiz yere kadar olan kısmı çalıştım. bu akşamlık bi osm kültür uygarlık kaldı :6:

Sedefimmm ölçme de bitti tablomuza ekleyebilirsin.Dershanede istatistiği bitirdik evde sözel kısmını bitirdim.
Cografyada da marmara,ege,akdeniz ve karadeniz bölgelerini bitirdim..
Bu gecede biraz matematiğe bakacağım,biraz da vatandaşlık tekrarı yapıp uyuyacağım...

kızlar yaa ben matematikten hiç soru çözmüyorum nasıl olsa matematiğim iyi diye sallıyorum hep konular bittikten sonra başlayayım diyorum ama hata mı yapıyorum acaba :26:

kızlar yaa ben matematikten hiç soru çözmüyorum nasıl olsa matematiğim iyi diye sallıyorum hep konular bittikten sonra başlayayım diyorum ama hata mı yapıyorum acaba :26:

nurtubacım sen bilirsin ama bence seni fazla meşgul etmicek kadar çöz soru hergün 10 yada 20 soruluk bi yaprak test mesela iyiysede daha iyi olur böylece

Sedefimmm ölçme de bitti tablomuza ekleyebilirsin.Dershanede istatistiği bitirdik evde sözel kısmını bitirdim.
Cografyada da marmara,ege,akdeniz ve karadeniz bölgelerini bitirdim..
Bu gecede biraz matematiğe bakacağım,biraz da vatandaşlık tekrarı yapıp uyuyacağım...
süpersin :8: ayy ne güzel artık çoğumuz sadece konuları değil dersleri de bitiriyor :119:
nurum tubam benim de mat iyi diye ben de hep sallıyodum, ama içim rahat olmadı yine de. dershaneye gidiyo muydun, tam hatırlayamadım şimdi ama.. ben de gerçi dershanedeki mat derslerine girmiyorum, soruyorum o gün hocaya bugün mattan ne işliceksiniz diye, mat dersinde eve gelip o gün o konudan 1 tane çözümlü test çözüyorum. yapamadıklarımın çözümüne bakıyorum, kuralları da hatırlamış oluyorum. şimdilik bu yetiyo bana canım. en azından sen de böyle yapabilirsin :34:

nurtubacım sen bilirsin ama bence seni fazla meşgul etmicek kadar çöz soru hergün 10 yada 20 soruluk bi yaprak test mesela iyiysede daha iyi olur böylece

haklısın canım mat iyi derken bu gidişle matematiği tamamen unutacağım :1:

süpersin :8: ayy ne güzel artık çoğumuz sadece konuları değil dersleri de bitiriyor :119:

nurum tubam benim de mat iyi diye ben de hep sallıyodum, ama içim rahat olmadı yine de. dershaneye gidiyo muydun, tam hatırlayamadım şimdi ama.. ben de gerçi dershanedeki mat derslerine girmiyorum, soruyorum o gün hocaya bugün mattan ne işliceksiniz diye, mat dersinde eve gelip o gün o konudan 1 tane çözümlü test çözüyorum. yapamadıklarımın çözümüne bakıyorum, kuralları da hatırlamış oluyorum. şimdilik bu yetiyo bana canım. en azından sen de böyle yapabilirsin :34:

sedefim dershaneye gitmiyorum geçen yıl gitmiştim sınıfımız matematik konusunda iyi değildi ama ben yine de derslere girmiştim hoca bana fazladan testler verirdi derste bende hem onları hem de kitaptaki soruları çözerdim bu yıl dershane olmadığı için matematik biraz kaynadı gitti diğer dersler yüzünden :1: tüm konular bitince matematiği de soru çözerek hallederim diye düşünüyordum ama işimi şansa bırakmayıp düzenli olarak buna da çalışsam daha iyi olacak sanırım :26:

haklısın canım mat iyi derken bu gidişle matematiği tamamen unutacağım :1:

sedefim dershaneye gitmiyorum geçen yıl gitmiştim sınıfımız matematik konusunda iyi değildi ama ben yine de derslere girmiştim hoca bana fazladan testler verirdi derste bende hem onları hem de kitaptaki soruları çözerdim bu yıl dershane olmadığı için matematik biraz kaynadı gitti diğer dersler yüzünden :1: tüm konular bitince matematiği de soru çözerek hallederim diye düşünüyordum ama işimi şansa bırakmayıp düzenli olarak buna da çalışsam daha iyi olacak sanırım :26:

hımm anladım kuzum, bence tüm konuların bitmesini bekleme. arada soru çöz mattan. mesela dinlenme zamanlarında tv izlerken bile çözülebilir mat. :31:

pg coğrafya ve tarihten dershaneden verdikleri yaprak testler vardı, onları temizledim geldiğimiz yere kadar olanı
bugünlük benden bu kadar kızçeler
bi vatandaşlık okuyup dizi izlicem, hepinize iyi geceler :54:

kızlar ben hala programı oturtamadım ya hala bir günde bir ders çalışıyorum ve sizin 3 dersi birden idare ettiğinizi görünce hayret ediyorum gıpta ediyorum kaçar saat çalışıyorsunuz kızlar bir yol bir yardım elii:26:

arkadaşım ne kadar teşekkür etsem az..
bu linkten dinlediğim vatandaşlık dersi bir harika..
kafama takılan hiçibirşey kalmadı desem yeri..
çok çok teşekkür ederim

rica ederim, işine yaramasına çoo...k sevindim videolar dersin akılda kalıcı olması bakımından çok iyi:32:
tarihi izleyeceksen sonrasında hakan dede yerine başka bir hoca anlatmaya başlıyor
anlatımını beğenmezsen vimeo dan hakan dedenin sezon finali videoları var onlarıda
izleyebilirsin, aklında bulunsun:))

bu arada kızlaaar umarım hepiniz iyisinizdir, çalışmalar güzel gidiyor gördüğüm kadarıyla:16:
bende bugün inşallah muratın matematik soru bankasını bitireceğim akşama kadar
kafama koydum bütün gün koltuktan kalkmayı düşünmüyorum:1:
tarih coğrafyadan da her zamanki tekrarları yapıyorum son tekrarla birlikte sürekli soru çözeceğim artık
vatandaşlıktan ise sıkılmamaya çalışıyorum ama hala kaplumbağa hızındayım başa dönüp duruyorum:((
şimdilik durumlar böyle, ufaktan kaçıyım sizede iyi çalışmalar:10:

kızlar ben hala programı oturtamadım ya hala bir günde bir ders çalışıyorum ve sizin 3 dersi birden idare ettiğinizi görünce hayret ediyorum gıpta ediyorum kaçar saat çalışıyorsunuz kızlar bir yol bir yardım elii:26:

ben bu ay başladım çalışmaya canım aylık program yaptım 1 aralıkta tarihi öss kaynaklarından çok ayrıntılı çalıştım islam tarihi avrupa tarihi vs. bide irem yay.tarih sorubankası bitirmek üzereyim yanı sırada gelişim ve ögrenmeyi bitirdim biraz daha sıkıştırsam bi ders daha biterdi ama evli olunca misafiirdi işti eşti olmuyor .ben ortalama 4 yada 5 saat çalışıyorum
programaı yap ve o ayın sonunda gece sabaha kadar çaışarakta olsa bitirecegine söz ver ve sakın kaytarma hatta ay sonu kendine ödül koy eger uymak istersen programlı çalışmak süper oluyor.

kuzucum bazı konular var ki özellikle 7 iklimde 100 sayfa anlatmış, ardından da 3-4 test koymuş. ben böyle uzun bi konu çalışıyosam benim de günüm sadece ona gidiyo, başka derse bakamıyorum
ama son zamanlarda dershaneyle paralel gittiğim için uzun sürmüyo, mesela dershanede o konunun yarısı işlendiyse evde de yarısına kadar çalışıyorum, bu sefer diğer derslere de bakmaya fırsat buluyorum.
mesela vatandaşlık coğrafya ve tarih 3 lüsünü ben x yayıncılıktan götürüyorum. ee biliyosun sayfa sayısı az, bu sefer soruya da vaktim kalmış oluyo. matematikte de sadece testle götürüyorum, hiç konu çalışmadığım için de sadece soru çok vaktimi almıyo
iyi bildiğin derslere saatlerce konu çalışması için vakit harcama. hem çoğu şey soruyla oturuyo. :31:
rica ederim, işine yaramasına çoo...k sevindim videolar dersin akılda kalıcı olması bakımından çok iyi:32:
tarihi izleyeceksen sonrasında hakan dede yerine başka bir hoca anlatmaya başlıyor
anlatımını beğenmezsen vimeo dan hakan dedenin sezon finali videoları var onlarıda
izleyebilirsin, aklında bulunsun:))

bu arada kızlaaar umarım hepiniz iyisinizdir, çalışmalar güzel gidiyor gördüğüm kadarıyla:16:
bende bugün inşallah muratın matematik soru bankasını bitireceğim akşama kadar
kafama koydum bütün gün koltuktan kalkmayı düşünmüyorum:1:
tarih coğrafyadan da her zamanki tekrarları yapıyorum son tekrarla birlikte sürekli soru çözeceğim artık
vatandaşlıktan ise sıkılmamaya çalışıyorum ama hala kaplumbağa hızındayım başa dönüp duruyorum:((
şimdilik durumlar böyle, ufaktan kaçıyım sizede iyi çalışmalar:10:
kitapseliiiii :29: özlüyorum seni kız :54: ama çalıştığını biliyodum :40: vatandaşlığı 1 haftadır x yayıncılıktan ilk 11 sayfayı okuyup duruyorum canım :1: dershane anca bu kadar ilerledi, çok sıkılıyorum ama en azından her gece yatmadan önce 5 dakikamı bile almayan bi şey için kendimi zorlamaya çalışıyorum
ilk bölümü halletmişsin sen artık ne güzel :8: alan dersleri nasıl gidiyo kuzum :31:
ben bu ay başladım çalışmaya canım aylık program yaptım 1 aralıkta tarihi öss kaynaklarından çok ayrıntılı çalıştım islam tarihi avrupa tarihi vs. bide irem yay.tarih sorubankası bitirmek üzereyim yanı sırada gelişim ve ögrenmeyi bitirdim biraz daha sıkıştırsam bi ders daha biterdi ama evli olunca misafiirdi işti eşti olmuyor .ben ortalama 4 yada 5 saat çalışıyorum
programaı yap ve o ayın sonunda gece sabaha kadar çaışarakta olsa bitirecegine söz ver ve sakın kaytarma hatta ay sonu kendine ödül koy eger uymak istersen programlı çalışmak süper oluyor.
evet nilciğime katılıyorum. sabaha kadar da olsa o gün mutlaka o programda yazan bitmeli. ben 2 gün önce buraya pg çalışıcağımı yazmıştım. ve çalışamamıştım. sonra gece 1 de başladım çalışmaya, ve insan inanılmaz huzurlu oluyo. eğer çalışmasaydım ertesi gün huzursuz uyanıcaktım, ertesi gün çalışmak da zor gelicekti. ne diyoruz ipin ucunu kaçırmıcazzz :31:

bu arada kitapseli canım ben dershanede alandan girenlerin nerde olduğunu araştırıyodum, bizim sadece bi hocamız onların dersine giriyomuş, onun da bilgisi yokmuş. bi de onlar haftaiçi grubuymuş, o yüzden öğrenemedim canım

kuzular alanla ilgili haber var mı?
dersaneye gidenler:44:

kuzular alanla ilgili haber var mı?
dersaneye gidenler:44:

canım dershane sadece ösym de yayınlandığı gün kesinleştiğini söyledi, daha da bişey demedi. bi de bugün bana dershaneden mesaj geldi. alan sınavı için dersler başlıcakmış, dersler başlıcağına göre, yayınlar da kısa zamanda çıkar diye düşünüyorum :44:

canım dershane sadece ösym de yayınlandığı gün kesinleştiğini söyledi, daha da bişey demedi. bi de bugün bana dershaneden mesaj geldi. alan sınavı için dersler başlıcakmış, dersler başlıcağına göre, yayınlar da kısa zamanda çıkar diye düşünüyorum :44:

anladım canım sagol:54:

kitapseliiiii :29: özlüyorum seni kız :54: ama çalıştığını biliyodum :40: vatandaşlığı 1 haftadır x yayıncılıktan ilk 11 sayfayı okuyup duruyorum canım :1: dershane anca bu kadar ilerledi, çok sıkılıyorum ama en azından her gece yatmadan önce 5 dakikamı bile almayan bi şey için kendimi zorlamaya çalışıyorum
ilk bölümü halletmişsin sen artık ne güzel :8: alan dersleri nasıl gidiyo kuzum :31:

bu arada kitapseli canım ben dershanede alandan girenlerin nerde olduğunu araştırıyodum, bizim sadece bi hocamız onların dersine giriyomuş, onun da bilgisi yokmuş. bi de onlar haftaiçi grubuymuş, o yüzden öğrenemedim canım

bende özledim sizleri, başlığı tabi güzel haberlerinizi aldıkça seviniyorum:16:
genelde geceleri çalıştığımdan saatlerimiz forumla uymuyor:1: bugünlerde sabaha kendimi yönlendiriyorum bakalım inşallah başaracağım:17: bende uzman kariyerin fasiküllerinden bi tanesini bitirebildim daha da devamı gelmedi arada kolaya kaçıp kurum ve kuruluşlara bakıyorum TR'nin üye olduğu güncel olaylar filan daha zevkli konulara yöneldim

bakalım ocağın ortasına kadar ilk bölümden bir soru bankası yaprak testler bide fasikülleri bitirmeyi hedefliyorum ihtiyacın videoları iyi oldu sınava kadar sürekli tekrarlarımı hızlıca yapmamda yardımcı olcak inşallah
alan derslerini başta teker teker mi bitirsem dedim ama bu sefer birisini bitirsem diğerini unuturum diye hepsine birlikte çalışıyorum iktisattan çok fazla konum kalmadı maliyeyi de yavaştan toparlamaya başladım muhasebeninde konularını bir yandan eritmeye çalışıyorum beni şu an zorlayabilecek daha çok hukuk dersi olur cünkü çok acımasız bir ders çok çabuk unutuluyor
onunda 7 kitabından sürekli tekrar edeceğim yaprak testler vs. halletmeye çalışacağım:37:

anladım canım belki dershanenin hazırladığı aylık programlar bellidir diye düşünmüştüm neyse artık belki internetten yine bakıp bir şeyler bulabilirim:8:sorduğun için çok sağol:54:

saolun kızlar birde öğrenmeyi pekiştiriyim diye kusucam artık öğrenmeden kitap bitirmeye çalıştım 58 test var o da 1060 soru yapıyor anca 17 testini çözdüm 2 günde 340 soru yani ve dediğim gibi kusucam artık öyle yapmamanızı tavsiye ediyorum şimdi tarih çözücem mesela ama öğrenmeden bıktığım için tarihte sözel olduğundan istemiyorum biraz matematik problem çözeyim o yüzden
bu arada yargıya giden bugusu vardı herhalde deneme sonuçları açıklanmış ve ben p3ten kaç puan almışım biliyor musunuz 5:53:geçen seferde eğitim bilimleri puanım p3 le birleştirilmemişti bu kez hepten saçmaladılar ya sadece bende mi oluyor bu sorun yoksa sende de var mı bir anormallik bugusu?

Back