- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gelişim bitmişti tarih ve ögrenmede bugun bitti, çok şükür
şimdi bitek tarih soru bankasının kalan yarısı var
1 ocaga kadar bitcek o da inşallah
kızlar yaa ben matematikten hiç soru çözmüyorum nasıl olsa matematiğim iyi diye sallıyorum hep konular bittikten sonra başlayayım diyorum ama hata mı yapıyorum acaba :26:
süpersin ayy ne güzel artık çoğumuz sadece konuları değil dersleri de bitiriyor :119:Sedefimmm ölçme de bitti tablomuza ekleyebilirsin.Dershanede istatistiği bitirdik evde sözel kısmını bitirdim.
Cografyada da marmara,ege,akdeniz ve karadeniz bölgelerini bitirdim..
Bu gecede biraz matematiğe bakacağım,biraz da vatandaşlık tekrarı yapıp uyuyacağım...
nurum tubam benim de mat iyi diye ben de hep sallıyodum, ama içim rahat olmadı yine de. dershaneye gidiyo muydun, tam hatırlayamadım şimdi ama.. ben de gerçi dershanedeki mat derslerine girmiyorum, soruyorum o gün hocaya bugün mattan ne işliceksiniz diye, mat dersinde eve gelip o gün o konudan 1 tane çözümlü test çözüyorum. yapamadıklarımın çözümüne bakıyorum, kuralları da hatırlamış oluyorum. şimdilik bu yetiyo bana canım. en azından sen de böyle yapabilirsinkızlar yaa ben matematikten hiç soru çözmüyorum nasıl olsa matematiğim iyi diye sallıyorum hep konular bittikten sonra başlayayım diyorum ama hata mı yapıyorum acaba :26:
nurtubacım sen bilirsin ama bence seni fazla meşgul etmicek kadar çöz soru hergün 10 yada 20 soruluk bi yaprak test mesela iyiysede daha iyi olur böylece
süpersin ayy ne güzel artık çoğumuz sadece konuları değil dersleri de bitiriyor :119:
nurum tubam benim de mat iyi diye ben de hep sallıyodum, ama içim rahat olmadı yine de. dershaneye gidiyo muydun, tam hatırlayamadım şimdi ama.. ben de gerçi dershanedeki mat derslerine girmiyorum, soruyorum o gün hocaya bugün mattan ne işliceksiniz diye, mat dersinde eve gelip o gün o konudan 1 tane çözümlü test çözüyorum. yapamadıklarımın çözümüne bakıyorum, kuralları da hatırlamış oluyorum. şimdilik bu yetiyo bana canım. en azından sen de böyle yapabilirsin
haklısın canım mat iyi derken bu gidişle matematiği tamamen unutacağım
sedefim dershaneye gitmiyorum geçen yıl gitmiştim sınıfımız matematik konusunda iyi değildi ama ben yine de derslere girmiştim hoca bana fazladan testler verirdi derste bende hem onları hem de kitaptaki soruları çözerdim bu yıl dershane olmadığı için matematik biraz kaynadı gitti diğer dersler yüzünden tüm konular bitince matematiği de soru çözerek hallederim diye düşünüyordum ama işimi şansa bırakmayıp düzenli olarak buna da çalışsam daha iyi olacak sanırım :26:
arkadaşım ne kadar teşekkür etsem az..
bu linkten dinlediğim vatandaşlık dersi bir harika..
kafama takılan hiçibirşey kalmadı desem yeri..
çok çok teşekkür ederim
kızlar ben hala programı oturtamadım ya hala bir günde bir ders çalışıyorum ve sizin 3 dersi birden idare ettiğinizi görünce hayret ediyorum gıpta ediyorum kaçar saat çalışıyorsunuz kızlar bir yol bir yardım elii:26:
kuzucum bazı konular var ki özellikle 7 iklimde 100 sayfa anlatmış, ardından da 3-4 test koymuş. ben böyle uzun bi konu çalışıyosam benim de günüm sadece ona gidiyo, başka derse bakamıyorumkızlar ben hala programı oturtamadım ya hala bir günde bir ders çalışıyorum ve sizin 3 dersi birden idare ettiğinizi görünce hayret ediyorum gıpta ediyorum kaçar saat çalışıyorsunuz kızlar bir yol bir yardım elii:26:
kitapseliiiii özlüyorum seni kız ama çalıştığını biliyodum vatandaşlığı 1 haftadır x yayıncılıktan ilk 11 sayfayı okuyup duruyorum canım dershane anca bu kadar ilerledi, çok sıkılıyorum ama en azından her gece yatmadan önce 5 dakikamı bile almayan bi şey için kendimi zorlamaya çalışıyorumrica ederim, işine yaramasına çoo...k sevindim videolar dersin akılda kalıcı olması bakımından çok iyi
tarihi izleyeceksen sonrasında hakan dede yerine başka bir hoca anlatmaya başlıyor
anlatımını beğenmezsen vimeo dan hakan dedenin sezon finali videoları var onlarıda
izleyebilirsin, aklında bulunsun:))
bu arada kızlaaar umarım hepiniz iyisinizdir, çalışmalar güzel gidiyor gördüğüm kadarıyla
bende bugün inşallah muratın matematik soru bankasını bitireceğim akşama kadar
kafama koydum bütün gün koltuktan kalkmayı düşünmüyorum
tarih coğrafyadan da her zamanki tekrarları yapıyorum son tekrarla birlikte sürekli soru çözeceğim artık
vatandaşlıktan ise sıkılmamaya çalışıyorum ama hala kaplumbağa hızındayım başa dönüp duruyorum(
şimdilik durumlar böyle, ufaktan kaçıyım sizede iyi çalışmalar
evet nilciğime katılıyorum. sabaha kadar da olsa o gün mutlaka o programda yazan bitmeli. ben 2 gün önce buraya pg çalışıcağımı yazmıştım. ve çalışamamıştım. sonra gece 1 de başladım çalışmaya, ve insan inanılmaz huzurlu oluyo. eğer çalışmasaydım ertesi gün huzursuz uyanıcaktım, ertesi gün çalışmak da zor gelicekti. ne diyoruz ipin ucunu kaçırmıcazzzben bu ay başladım çalışmaya canım aylık program yaptım 1 aralıkta tarihi öss kaynaklarından çok ayrıntılı çalıştım islam tarihi avrupa tarihi vs. bide irem yay.tarih sorubankası bitirmek üzereyim yanı sırada gelişim ve ögrenmeyi bitirdim biraz daha sıkıştırsam bi ders daha biterdi ama evli olunca misafiirdi işti eşti olmuyor .ben ortalama 4 yada 5 saat çalışıyorum
programaı yap ve o ayın sonunda gece sabaha kadar çaışarakta olsa bitirecegine söz ver ve sakın kaytarma hatta ay sonu kendine ödül koy eger uymak istersen programlı çalışmak süper oluyor.
kuzular alanla ilgili haber var mı?
dersaneye gidenler:44:
canım dershane sadece ösym de yayınlandığı gün kesinleştiğini söyledi, daha da bişey demedi. bi de bugün bana dershaneden mesaj geldi. alan sınavı için dersler başlıcakmış, dersler başlıcağına göre, yayınlar da kısa zamanda çıkar diye düşünüyorum :44:
kitapseliiiii özlüyorum seni kız ama çalıştığını biliyodum vatandaşlığı 1 haftadır x yayıncılıktan ilk 11 sayfayı okuyup duruyorum canım dershane anca bu kadar ilerledi, çok sıkılıyorum ama en azından her gece yatmadan önce 5 dakikamı bile almayan bi şey için kendimi zorlamaya çalışıyorum
ilk bölümü halletmişsin sen artık ne güzel alan dersleri nasıl gidiyo kuzum
bu arada kitapseli canım ben dershanede alandan girenlerin nerde olduğunu araştırıyodum, bizim sadece bi hocamız onların dersine giriyomuş, onun da bilgisi yokmuş. bi de onlar haftaiçi grubuymuş, o yüzden öğrenemedim canım