• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

naber kızlar nasılsınız:3::3: ben hiç iyi deilim ya 3 gündür çeşitli sebeblerden çalışamıyorum berbatım:37: bugün gecelemem lazım :14: bu yılda olmazsa 6 kez benim sınav psikopatlığımı çekin diyemicem kimseye :ssz: olmadı seneye :49:hamişler forumuna transfer olup bebiş büyütücem :6:örgü falan örecem .Ona göre bana verin çoşkuyuda ders çalışıp atanayım oldumu:23:
ACİL RH POZİTİF MORALE çooookkk ihtiyacım var haberiniz olsun

naber kızlar nasılsınız:3::3: ben hiç iyi deilim ya 3 gündür çeşitli sebeblerden çalışamıyorum berbatım:37: bugün gecelemem lazım :14: bu yılda olmazsa 6 kez benim sınav psikopatlığımı çekin diyemicem kimseye :ssz: olmadı seneye :49:hamişler forumuna transfer olup bebiş büyütücem :6:örgü falan örecem .Ona göre bana verin çoşkuyuda ders çalışıp atanayım oldumu:23:
ACİL RH POZİTİF MORALE çooookkk ihtiyacım var haberiniz olsun

yettim gariiii:52:bugünde dert dinleme günüm oldu benim:9:canım sorun ne bilemiyorum ancaaak hepimizde böyle bıkkınlıklar oluyor ve birbirimizi topluyoruz burada senide sarıp sarmalıcaz ve çalışmassaaaan:47:

kpsshayali tarihe başladn mı. Ben yeni başladm. Sürekli unutuyorum. Ne yapacağım off. tarih çok zor yaw.

kızlar bugün hiçççç çalışamadım bir sürü şey çıktı
şu an başlıyorum, uykum yok inş da gelmez

tubişim kıyamam ben sana ama ben rahatsız olmasam da eve alıp çözdüm :1: dershanede ortam çok rahat evde daha çok disiplin kurabiliyorum bu konuda, netlerin iyi canım. öyt yi hiç bilmiyorum ben de çalışmak istiyorum bir an önce, öyt netlerin için darısı başıma diyorum :1: ölçmede anlıyamadığın soruları sorabilirsin :34:

nilkoncum benim de sabahlamam lazımmm :52:

nurum tubam nefret ettim pg dersinden ama istemesem de şimdi onu sevmeye gidiyorum :1:

clementine süpersin. vatandaşlık tablomuzu da doldursak yavaştan çok iyi olucak hakikaten, o öyle garibim boş kaldı :1:

reddmars tarihi çözmüş değilim nasıl gıcık bi ders o yaa :47: inan ilk 2 üniteden her şeyi biliyorum ama cevaplarım hep yanlış hep yanlış :47:

kızçeler 100 küsür pg sorusu çözdüm
şimdi vatandaşlığı okuyup sonra da huzur içinde uyuyabilirim :1:

günaydın kızlarrrr :3: nasılsınız bakalım :4: sedefçim dün saat 00:00 olunca benim pilim bitti eşim okulda nöbetteydi ama sanki yat artık bu saatten sonra çalışsanda anlamazsın sesini duydum(her zaman gece çalışmama öyle der kaçta yatarsam yatayım sabah 7 de kalktıgım için heralde :16: ) ve yattım şimdşi tekrar başlıcam ögrenme ve tarihin son iki konusuda bitcekk sonrasındada sorular tabi :34:

dünkü kafayla iyi gene sana saçını başını yolarım dememişim:9:evet azıcık haşin olmuş:27:o zaman düzeltiyorummmm veee haydi nilkoncum beraber çalışalım sen orda ben burda kendini yalnız hissetme:34:

ay canım benim teşekür ederim :1:siz önden buyrun ben arkanızdan gelicem Rabbim zihin açıklığı versin hepimize bitirince raporu istiyorum ona göree:20:

günaydın kızlarrrr :3: nasılsınız bakalım :4: sedefçim dün saat 00:00 olunca benim pilim bitti eşim okulda nöbetteydi ama sanki yat artık bu saatten sonra çalışsanda anlamazsın sesini duydum(her zaman gece çalışmama öyle der kaçta yatarsam yatayım sabah 7 de kalktıgım için heralde :16: ) ve yattım şimdşi tekrar başlıcam ögrenme ve tarihin son iki konusuda bitcekk sonrasındada sorular tabi :34:

canım bazen bana da öyle geliyo ama baktım gördüm gece çalışırken verim alabiliyorum o yüzden gecelerimi feda ediyorum :1: ben de sabah çalışamıyorum mesela, hiç erken kalkıp çalışamadım. en güzeli akşam erken yatıp sabah erkenden kalkıp çalışmaktır ama ben de bunu beceremeyince mecbur gecelere döndüm :1: akşam verimli geçti
bugün öğlende kalktım, toz aldım evi süpürdüm sildim.
birazdan çalışıcam kızlar hepinize kolay gelsin :6:

tarihten ilk 2 üniteden 100 küsür soru çözdüm kızlar
karnım zil çalıyo :52:
artık yemekten sonra çalışırım
planımda pg de hedeflerin yarısı, coğrafyada iklimin yarısı, tarihte kültür uygarlık, matta çarpanlara ayırma var :31:

coğrafyada iklimde geldiğimiz yere kadar olan kısmı çalıştım şimdi mat çalışmak istedi canım, ona geçiyorum :8:

Back