- 28 Ocak 2009
- 2.107
- 26
- 158
kuzu herks değiştiriyor ortama uyum saglayım dedim
ya bana kaba geliyordu reptomim böyle yaptım
kendım bıle hala alısamadım
Güzel olmuş güzel ben çok beğendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzu herks değiştiriyor ortama uyum saglayım dedim
ya bana kaba geliyordu reptomim böyle yaptım
kendım bıle hala alısamadım
naber kızlar nasılsınız ben hiç iyi deilim ya 3 gündür çeşitli sebeblerden çalışamıyorum berbatım bugün gecelemem lazım bu yılda olmazsa 6 kez benim sınav psikopatlığımı çekin diyemicem kimseye olmadı seneye hamişler forumuna transfer olup bebiş büyütücem örgü falan örecem .Ona göre bana verin çoşkuyuda ders çalışıp atanayım oldumu
ACİL RH POZİTİF MORALE çooookkk ihtiyacım var haberiniz olsun
başladım canım tekrar et sen sürekli anca öyle akılda kalıyokpsshayali tarihe başladn mı. Ben yeni başladm. Sürekli unutuyorum. Ne yapacağım off. tarih çok zor
yaw.
hiç bilmiyorum canım:26:şimdi ben mühendsim hangi kpssye gircem bilen varmı yada ne yapcağımı ... şimdiden tşk...
yettim gariiiibugünde dert dinleme günüm oldu benimcanım sorun ne bilemiyorum ancaaak hepimizde böyle bıkkınlıklar oluyor ve birbirimizi topluyoruz burada senide sarıp sarmalıcaz ve çalışmassaaaan
kızzz moral ver dedik çalışmazsannn noluyo korktummmm
dünkü kafayla iyi gene sana saçını başını yolarım dememişimevet azıcık haşin olmuşo zaman düzeltiyorummmm veee haydi nilkoncum beraber çalışalım sen orda ben burda kendini yalnız hissetme
günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalım sedefçim dün saat 00:00 olunca benim pilim bitti eşim okulda nöbetteydi ama sanki yat artık bu saatten sonra çalışsanda anlamazsın sesini duydum(her zaman gece çalışmama öyle der kaçta yatarsam yatayım sabah 7 de kalktıgım için heralde ) ve yattım şimdşi tekrar başlıcam ögrenme ve tarihin son iki konusuda bitcekk sonrasındada sorular tabi