• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Sedefcim soru dağılma oranları aynıymış soru sayısı 80miş:26:
Bugünde kaytardım dersaneden:S Ben adam olmıcam galiba:43:
hımm anladım canım, şu öyt denilen zımpırtı dersten gene çok soru olcak yani :ssz:
sedef türkçe sorusunun mantığını anladım, şimdi soruda bize özel terim olan denizlatını anlatmıyoki birleşik yazılsın:34:deniz altındaki heyelanlardan bahsediyor o yüzden ayrı yazılıcak:34:
heeeeeee, ohaaaaa soru resmen cümlede anlam sorusu gibiymiş :30:
sagl anldm cnm bnde ogrtmnlik dsnyrum bklm nlr trsyrum ypmm diye kolay degl bu sene sn senm drs clsma istegim yk hic yasimda 22bklm ne zaman ogretmen olcksam
canım valla yol yakınken öğretmenlikten vazgeç :ssz: atamalar çok çok azaldı, en fazla bi kaç yıl daha olur bi daha da atama matama olmaz diye düşünüyorum. sen muhasebe falan deyince ben maliye işletme vs. okuyosun sandım. onlar daha iyi bence.. ama yine de karar senin :34:

hımm anladım canım, şu öyt denilen zımpırtı dersten gene çok soru olcak yani :ssz:

heeeeeee, ohaaaaa soru resmen cümlede anlam sorusu gibiymiş :30:

canım valla yol yakınken öğretmenlikten vazgeç :ssz: atamalar çok çok azaldı, en fazla bi kaç yıl daha olur bi daha da atama matama olmaz diye düşünüyorum. sen muhasebe falan deyince ben maliye işletme vs. okuyosun sandım. onlar daha iyi bence.. ama yine de karar senin :34:

Öyt'ye zımbırtı mı dedin sen ? :20::20::27:

aman da amannn maşallahhhh :nazar::nazar: kızım coğrafyayı senden full bekliyorum bak ona göre :23: o puzzle harita boşuna alınmadı :40:
hemen ekliyorum :10:

tatlım geçen seferde rica ettim ama kafan ailevi nedenlerden dolayı yoğundu
yanıt vermedin
bolumüm felsefe grubu oğretmenliği
ve tüm eğitim konuları bitti
eklersen memnun olurum..

tatlım geçen seferde rica ettim ama kafan ailevi nedenlerden dolayı yoğundu
yanıt vermedin
bolumüm felsefe grubu oğretmenliği
ve tüm eğitim konuları bitti
eklersen memnun olurum..

ahh canım çok özür dilerim, hemencecik gururla ekliyorum :10:
bu arada maşallahhhhhh :nazar::nazar: artık tekrar ve bol bol karma test çözme zamanın :15:

kızlar bi de ölçmeden geldiğimiz yere kadar olan yerleri çalıştım, korelasyon, hata ve güvenirliği
ben bu dönem dershaneyle paralel gidicem. 1 adım önde gidemiyorum, yetişemiyorum, bu sefer stres oluyorum
hiç gereği yok o yüzden
ara tatilde 1 adım öne geçerim. ve 2. dönem öyle devam ederim diye düşündüm
bi de vatandaşlıktan geldiğimiz yere kadar olan kısmı okuyup bugünü bitiricem canlarım
herkese iyi geceler, çalışana iyi çalışmalar :54:

kızlar genel kültürden deneme tarzında hazırlanmış karma soru bankası almak istiyorum onerebileceginiz böyle bir kitap var mi??

sedefimm tarih ve rehberlik bitti
olcmeden sadece istatistik kaldı diğerleri bitti :119:
aştık kendimizi tüm topik olarak :52: maşallah bizeee
kızlar genel kültürden deneme tarzında hazırlanmış karma soru bankası almak istiyorum onerebileceginiz böyle bir kitap var mi??

canım uzman kariyerin var galiba, ben kitapseçte görmüştüm, tarih-coğ-vat hepsinden 30 ar deneme vardı, yani karma test şeklinde 30 test. ama ben almadım, nasıldır bilmiyorum :31:

aştık kendimizi tüm topik olarak :52: maşallah bizeee

canım uzman kariyerin var galiba, ben kitapseçte görmüştüm, tarih-coğ-vat hepsinden 30 ar deneme vardı, yani karma test şeklinde 30 test. ama ben almadım, nasıldır bilmiyorum :31:

saol sedefim ben onu araştırayım bakalım nasıl :1:

cıks tanımadım ben reptomimi geri istiyorum :51: :9:
şaka bi yana inciseli daha güzel olmuş kuzum yaa :12: inciselimmmm reptomimimmm demekten de daha kolay :27:

ah kuzum yerim seni :29::29:
sagol canım benim.
sen beni rehberlige eklemişsin ama ben daha tam bitiremedim.
ama bitireceğim bugün inşallah:54:

sen iyi misin tatlım nasıl gidiyor

tubişimmm 2-3 gün önce buraya sorduğun mat soruları taramadanmış, şimdi fark ettim
nasıl geçti tarama, sonuçlar nasıl?
benim ilk bölümden 42, eğitim bilimlerinden 48 netim var. türkçeden 2 yanlış, mat full, tarih beni mahvetti, coğrafya full, vatandaşlık hepsi boş. eğitimden pg full, rehberlik full, gelişimden şu çelişkili olan soruyu ben korkulu yapmıştım :26: öyt hiç görmediğimiz için çoğunu boş bıraktım. bazılarını kafadan attım, onlar da yanlış çıkmış :37: ölçme aşırı kolaydı. öğrenmede sönmeli soru çok kafamı karıştırdı, şimdi yazıcam topiğe de
türkçede o cevabı denizaltı olan soruya çok gıcık oldum :47:

Evet sedefim taramadan o sorular:23:O denizaltılı soruyu ben de yanlış yaptım kuzum,eğitimdeki o soruyu ben de korkulu yaptım fakat çelişkiliymiş cevap:37:Benim de full yaptıgım eğitimden öyt var öğrenme var bayılıyorum ya bu ikisine:34:ölçmeden boşlarım vardı bir de birinci bölüm matematikten,ben dersanede girmedim kuzum yatıyordum hala çözdüğüm zamanlarda uzanarak çözdüm taramayı:52:43 birinci bölümden var 46 da 2.bölümden var kuzum sen de iyi yapmışsın kuzum şuaniçin

Back