2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

naber kızlar nasılsınız ben hiç iyi deilim ya 3 gündür çeşitli sebeblerden çalışamıyorum berbatım bugün gecelemem lazım bu yılda olmazsa 6 kez benim sınav psikopatlığımı çekin diyemicem kimseye olmadı seneye hamişler forumuna transfer olup bebiş büyütücem örgü falan örecem .Ona göre bana verin çoşkuyuda ders çalışıp atanayım oldumu
ACİL RH POZİTİF MORALE çooookkk ihtiyacım var haberiniz olsun

yettim gariiiibugünde dert dinleme günüm oldu benimcanım sorun ne bilemiyorum ancaaak hepimizde böyle bıkkınlıklar oluyor ve birbirimizi topluyoruz burada senide sarıp sarmalıcaz ve çalışmassaaaan

kpsshayali tarihe başladn mı. Ben yeni başladm. Sürekli unutuyorum. Ne yapacağım off. tarih çok zor yaw.

yettim gariiiibugünde dert dinleme günüm oldu benimcanım sorun ne bilemiyorum ancaaak hepimizde böyle bıkkınlıklar oluyor ve birbirimizi topluyoruz burada senide sarıp sarmalıcaz ve çalışmassaaaan

kızzz moral ver dedik çalışmazsannn noluyo korktummmm

kızlar bugün hiçççç çalışamadım bir sürü şey çıktı
şu an başlıyorum, uykum yok inş da gelmez

tubişim kıyamam ben sana ama ben rahatsız olmasam da eve alıp çözdüm dershanede ortam çok rahat evde daha çok disiplin kurabiliyorum bu konuda, netlerin iyi canım. öyt yi hiç bilmiyorum ben de çalışmak istiyorum bir an önce, öyt netlerin için darısı başıma diyorum ölçmede anlıyamadığın soruları sorabilirsin

nilkoncum benim de sabahlamam lazımmm

nurum tubam nefret ettim pg dersinden ama istemesem de şimdi onu sevmeye gidiyorum

clementine süpersin. vatandaşlık tablomuzu da doldursak yavaştan çok iyi olucak hakikaten, o öyle garibim boş kaldı

reddmars tarihi çözmüş değilim nasıl gıcık bi ders o yaa inan ilk 2 üniteden her şeyi biliyorum ama cevaplarım hep yanlış hep yanlış

kızçeler 100 küsür pg sorusu çözdüm
şimdi vatandaşlığı okuyup sonra da huzur içinde uyuyabilirim

günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalım sedefçim dün saat 00:00 olunca benim pilim bitti eşim okulda nöbetteydi ama sanki yat artık bu saatten sonra çalışsanda anlamazsın sesini duydum(her zaman gece çalışmama öyle der kaçta yatarsam yatayım sabah 7 de kalktıgım için heralde ) ve yattım şimdşi tekrar başlıcam ögrenme ve tarihin son iki konusuda bitcekk sonrasındada sorular tabi

dünkü kafayla iyi gene sana saçını başını yolarım dememişimevet azıcık haşin olmuşo zaman düzeltiyorummmm veee haydi nilkoncum beraber çalışalım sen orda ben burda kendini yalnız hissetme

ay canım benim teşekür ederim siz önden buyrun ben arkanızdan gelicem Rabbim zihin açıklığı versin hepimize bitirince raporu istiyorum ona göree

canım bazen bana da öyle geliyo ama baktım gördüm gece çalışırken verim alabiliyorum o yüzden gecelerimi feda ediyorum ben de sabah çalışamıyorum mesela, hiç erken kalkıp çalışamadım. en güzeli akşam erken yatıp sabah erkenden kalkıp çalışmaktır ama ben de bunu beceremeyince mecbur gecelere döndüm akşam verimli geçti
bugün öğlende kalktım, toz aldım evi süpürdüm sildim.
birazdan çalışıcam kızlar hepinize kolay gelsin

tarihten ilk 2 üniteden 100 küsür soru çözdüm kızlar
karnım zil çalıyo
artık yemekten sonra çalışırım
planımda pg de hedeflerin yarısı, coğrafyada iklimin yarısı, tarihte kültür uygarlık, matta çarpanlara ayırma var

coğrafyada iklimde geldiğimiz yere kadar olan kısmı çalıştım şimdi mat çalışmak istedi canım, ona geçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…