• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

sedefim ben epeydir adımı konu çizelgesine yazdırmıyordum öyt ve öğrenmeye beni yazar mısın:nazar:tarih ile coğrafya kalsın şimdilik:23:konuları toparladım inşallah biraz coğrafyadan eksiğim kaldı onu da halledersem paralel olucam:16:

Son düzenleme:
yorumlara baktım ama pek bişey bulamadım bide ilk kez giricem ya acemilik var ne nasıl olur hangisi iyidir bilemiyorum:ssz: bende foruma bi sorayım dedim konu açtım belki yarına kadar bi fikri olan çıkar :)

ah ahh istiyorum ama gönülden değil sanırım 2-3 gündür böyle bi çalışma isteği var ama tam olarak nasıl çalışacağımı bilemiyorum işte neyse bugün başlicam inşallah sizi de takip edicem :) okul öncesi öğretmenliği okuyorum ben.
hemen ekliyorum tatlım
bu x yayıncılığın ders defterleri nasıl ? konu anlatımı mı yoksa küçük notlar gibi mi? konuyu hiç bilmeyen biri alsa öğrenebilir mi yani? yoksa konuyu bilenler tekrar niteliğinde mi alıyo?
canım kesinlikle almalısın. bu defterler bir nimet. herkese öneriyorum. dershanedekilere de aldırdım :1: kapsamlı özet diyebiliriz, hemen hemen her şeyi vermiş ama öyle konu anlatımı gibi geniş anlatım, örnek sorular, test vs. yok. vatandaşlık haricindekiler için ekstra konu anlatımlıdan çalışmalısın. ordan çalışmazsan eksik gelir. bu defterler daha çok tüm konuların çalışması bittikten sonra tekrar yapmak için ya da denemelerde çözemediğimiz soruların konularına tekrar dönmek için kullanılacak cinsten. ama vatandaşlık olanını direk konu anlatımlı kitap yerine koydum sadece ondan çalışıyorum
Sedefcim ben okul öncesi öğretmenliği okuyorum ve bugün kesintisiz 4 saat staj raporu yazdım:27: hafta içi 2 tane daha raporum var ve stajda yapacaklarımı hazırlamam lazım. Valla askerde olanlar gibi okulun bitmesi için gün sayıyorum resmen ... ya niye son sene bu kadar zorluyorlar insanı, biri çıksın son senen zaten kpss yi çalış bunu da yapma desin nerdeeeee:27: ben bu yıl kafayı yemezsem iyidir...
hemen ekliyorum tabloya, seni çok iyi anlıyorum canım. sözde 2. dönem kasmıyolarmış bu kadar, mezunlardan öyle duyduk, ama bu dönem nerdeyse bundan önceki dönemlerden bile en zoruydu. çok şükür bitiyo, son 2 haftamız. hala 4. sınıfta dersten bırakmayı düşünen hocalar var. sınıftan bazı arkadaşlar sırf mezun olması ihtimalde diye kpss ye hazırlanmaya başlamadılar. o ihtimali düşünemiyorum bile. valla bi mezun olayım okulun önünden geçmicem, yolumu değiştircem o derece nefret ettim :1:
Benide ekle canımm:)) Bilgisayar sistemleri öğretmenliği:36:
hemen ekliyorum tatlım
Kızlarr alan sınavı gelmeyenlerin de eğitim soru sayısı 80 miş:44:
peki soruların dağılımı belli mi canım, düşmesi iyi olmuş 120 fazlaydı yaa
sedefcim ögrenme ve gelişime ismimi yazar mısın?
bittiler şükür :nazar:
yarın rehberlige devam edecegim da o da 2 3güne biter umarım

ben hala alaının iptali icin dua ediyorum:14::14:
işte buuu, sonunda bitti kurtuldun :8: ohh 3 ders cepte, hemen ekliyorum reptomimim
günaydın canlarim :16:
dün erkek arkadaşım sayesinde ders yüzü görmemiştim gece 12 başladım çalışmaya saat 4te yattım sinirimi sorulardan çıkardım 320 soru çözmusum onun dışında konu çalışmadım.
nurum tubam bi kere evden çıkınca zaten o gün fena bölünüyo. bende de var aşkla çok fazla takılma, kendime bi sınır koymam lazım :18: dün dershanedeki denemeyi eve aldım, evde çözdüm. denemeyi bitirdikten sonra dışarı çıkmak istemiyodum, biraz dinlenip ders çalışcaktım. benimki msj attı, kuzenine gidiceğini söyledi. tamam dedim. 10 dk sonra zil çaldı, bi baktım benimki kapıda :30: dedim ben ders çalışcaktım niye geldin git kuzenine dedim :37: siz kadınlara da yaranılmaz, sürpriz yapsak suç yapmasak suç dedi :27: karnım da acıkmıştı canım da inanılmaz whooper jn çekiyodu, ver elini burger king yaptık :10: eve gelince gece çalışamadım bugün dershane var diye mecbur direk yattım :ssz:
günaydın nur tubacım bende dün hiç çalışmasım ama aşktan deil benimki :1: çöp kovasından:17: tam evden çıkıp alışverişe gitcekken çöpün ne kadar pislendiğini gördüm (tabi ben ders çalışırken hizmetçi ev işlerini yapmayınca böyle olmuş :1:) veeeeeeee bütün evi bardak çanak ne varsa çamaşır suyuyla temizledim. akşamda eşimle ilğileneyim dedim bi film izle yat sıfıra sıfır elde var sıfır :8:
:8::8: neyse pazartesi eşim nöbetçi telafi edeerim fazlasıyle :6::6::6:
ahh biz kadınlar :27: ben de dağınıklığa takığım canım, her yer toplu olucak çalışmam için. topladıktan sonra da çalışmak yerine bi yorgunluk kahvesi içerim :27:
sosyal bilgiler ögretmenliği sedefçim bu arada tarih gelişim ve ögrenme bu ay sonuna kalmadan bitiyor tabloya eklermisin
hemen ekliyorum canım
3te uyudum bu saatte uyandım:27::27:
neyse kızcelerim bugün rehberlikten devam ediyorum yarına kadar bitecek Allah'ın izniyle..
sonra öyt bitirmeyi düşünüyorum:51:
(ya bu arada benim meslektas macaron vardı digerleri vardı onlar ne yapıyor acaba:44:)
kolay gelsin:ssz:
azmi bırakmayalım:kkk::kkk:
evettt macaronu ben de çok merak ediyorum
türkmengelini bi ara yurtdışı ile ilgili bişeylerden bahsetmişti, eşinin öyle bi imkanı vardı, sanırım gitti o :5:
Stajdan dolayı kpss çalışmalarında yavaşladım maalesef :14: ama direniyorum lisede staj yaptığım için össyi yeterince çalışmamıştım aynı hatayı yapmayacağım:20: Günler sonra fırsat bulup matematik çalıştım. Bildiğiniz üzere ben matematik testi çözemiyordum:1: Doğan ulu hoca sayesinde çözmeye başladım:46: ONLINE MATEMATİK DERSANESİ / KPSS-YGS-LYS-ALES-DGS basit şekilde anlatıyor test çözüyor benim gibi matematik yapamayan arkadaşlara tavsiye ederim. :16: İyi çalışmalar...
tavsiye için teşekkürler canım :16: matematikle sorunum yok benim de tarih beni mahvediyo :47: kesinlikle sen en çok kpss ye ver önemi
ben erken uyandım ama yarım saat çalışıp bıraktım sonra dışarıda işlerim vardı anca gelebildim eve daha başlamadım hiç:ssz:
başla çabukkkkk :52:

sedefim ben epeydir adımı konu çizelgesine yazdırmıyordum öyt ve öğrenmeye beni yazar mısın:nazar:tarih ile coğrafya kalsın şimdilik:23:konuları toparladım inşallah biraz coğrafyadan eksiğim kaldı onu da halledersem paralel olucam:16:

aman da amannn maşallahhhh :nazar::nazar: kızım coğrafyayı senden full bekliyorum bak ona göre :23: o puzzle harita boşuna alınmadı :40:
hemen ekliyorum :10:

tubişimmm 2-3 gün önce buraya sorduğun mat soruları taramadanmış, şimdi fark ettim
nasıl geçti tarama, sonuçlar nasıl?
benim ilk bölümden 42, eğitim bilimlerinden 48 netim var. türkçeden 2 yanlış, mat full, tarih beni mahvetti, coğrafya full, vatandaşlık hepsi boş. eğitimden pg full, rehberlik full, gelişimden şu çelişkili olan soruyu ben korkulu yapmıştım :26: öyt hiç görmediğimiz için çoğunu boş bıraktım. bazılarını kafadan attım, onlar da yanlış çıkmış :37: ölçme aşırı kolaydı. öğrenmede sönmeli soru çok kafamı karıştırdı, şimdi yazıcam topiğe de
türkçede o cevabı denizaltı olan soruya çok gıcık oldum :47:

inşallaaah canım ya hepimiz fulleyelimmm:16:deneme mi oldunuz sedef?120-120 mi deneme,maşallah mat,pg ile gelişimi fullemişsin:nazar:

yok canım gy gk toplam 60 soru, eğitim 60 soru. 120 olsa yazmaya utanırım bu netleri :30:
gelişimden ve öğrenmeden 1 yanlışım var, şimdi o soruları da koyucam topiğe, çok gıcık oldum onlara :47: öyt ye de bir an önce başlasak iyi olcak dershanede. taramada da 15 soru geliyo ondan. :19:

yok canım gy gk toplam 60 soru, eğitim 60 soru. 120 olsa yazmaya utanırım bu netleri :30:
gelişimden ve öğrenmeden 1 yanlışım var, şimdi o soruları da koyucam topiğe, çok gıcık oldum onlara :47: öyt ye de bir an önce başlasak iyi olcak dershanede. taramada da 15 soru geliyo ondan. :19:

olabilir canım niye olmasın 120den de bu netler önemli olan o netleri yukarılara çıkarabilmek ama seninkiler maşallah kız :nazar:nazar değcek diye korkuyorum:50:öğrenme sorusunu sabırsızlıkla bekliyorum bakalım çözebilcek miyimm:52:öytleride yaz istersen ama sana bir şey ifade eder mi çözmemiz bilemicem kuzum

olabilir canım niye olmasın 120den de bu netler önemli olan o netleri yukarılara çıkarabilmek ama seninkiler maşallah kız :nazar:nazar değcek diye korkuyorum:50:öğrenme sorusunu sabırsızlıkla bekliyorum bakalım çözebilcek miyimm:52:öytleride yaz istersen ama sana bir şey ifade eder mi çözmemiz bilemicem kuzum

öğrenme ve gelişimden cevaplarını bekliyorum, ekledim soruları haydi çöz çöz :52:
öyt den cevaplasanız da anlamam canım :50: hiç görmedim çünkü çok yabancıyım o derse :ssz:

bi de de bana bakiim, denizaltı birleşik mi yazılır, ayrı mı? mesela cümle şu:
yüksek eğimli yamaçlarda gelişen denizaltı heyelanlarına iyi bir örnek.

birleşik yazılır denizaltı, ayrı mı yazılıyormuş yoksa:44:ben bu arada cümleyi anlamadım ya eksik bir kelime ya da ek ya da noktalama işareti var sanki,sen anladın mı cümlede ne demek istiyor:)

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar e ücretsiz kurslar var mı muhasebeyle ılgılı yada baska kurslar nasıl katılabılırım oraya sertifikayı nasıl veriyorlar eğer bilginiz varsa özelden gönderirmisiniz bana lütfen açık lise sosyolji okuyorum üniversite değil şimdiden teşekkürler

birleşik yazılır denizaltı, ayrı mı yazılıyormuş yoksa:44:ben bu arada cümleyi anlamadım ya eksik bir kelime ya da ek ya da noktalama işareti var sanki,sen anladın mı cümlede ne demek istiyor:)

dur kuzum ben sana soruyu foto çekeyim. evet ayrıymış :47:

$DSCF0629.jpg

iyi akşamlar kızlar e ücretsiz kurslar var mı muhasebeyle ılgılı yada baska kurslar nasıl katılabılırım oraya sertifikayı nasıl veriyorlar eğer bilginiz varsa özelden gönderirmisiniz bana lütfen açık lise sosyolji okuyorum üniversite değil şimdiden teşekkürler

canım ben hiç bilmiyorum ya :26: kusura bakma, branşım öğretmenlik muhasebe kursları vs. hiç bilmiyorum canım yardımcı olamıcam :50:

diğer yazılanlara bakıldığında diğerleri doğru ben bu soruya denizaltını işaretlerdim ancak tek başına denizaltı birleşik mi yazılır ayrı mı diye sorsa birleşik derdim:9:

diğer yazılanlara bakıldığında diğerleri doğru ben bu soruya denizaltını işaretlerdim ancak tek başına denizaltı birleşik mi yazılır ayrı mı diye sorsa birleşik derdim:9:

o da güzelmiş :9: ama olsun önemli olan doğru cevabı işaretlemen, gerisini karıştırma :27:

Son düzenleme:
Sedefcim soru dağılma oranları aynıymış soru sayısı 80miş:26:
Bugünde kaytardım dersaneden:S Ben adam olmıcam galiba:43:

sedef türkçe sorusunun mantığını anladım, şimdi soruda bize özel terim olan denizlatını anlatmıyoki birleşik yazılsın:34:deniz altındaki heyelanlardan bahsediyor o yüzden ayrı yazılıcak:34:

Back