Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemen ekliyorum tatlımyorumlara baktım ama pek bişey bulamadım bide ilk kez giricem ya acemilik var ne nasıl olur hangisi iyidir bilemiyorum bende foruma bi sorayım dedim konu açtım belki yarına kadar bi fikri olan çıkar :)
ah ahh istiyorum ama gönülden değil sanırım 2-3 gündür böyle bi çalışma isteği var ama tam olarak nasıl çalışacağımı bilemiyorum işte neyse bugün başlicam inşallah sizi de takip edicem :) okul öncesi öğretmenliği okuyorum ben.
canım kesinlikle almalısın. bu defterler bir nimet. herkese öneriyorum. dershanedekilere de aldırdım kapsamlı özet diyebiliriz, hemen hemen her şeyi vermiş ama öyle konu anlatımı gibi geniş anlatım, örnek sorular, test vs. yok. vatandaşlık haricindekiler için ekstra konu anlatımlıdan çalışmalısın. ordan çalışmazsan eksik gelir. bu defterler daha çok tüm konuların çalışması bittikten sonra tekrar yapmak için ya da denemelerde çözemediğimiz soruların konularına tekrar dönmek için kullanılacak cinsten. ama vatandaşlık olanını direk konu anlatımlı kitap yerine koydum sadece ondan çalışıyorumbu x yayıncılığın ders defterleri nasıl ? konu anlatımı mı yoksa küçük notlar gibi mi? konuyu hiç bilmeyen biri alsa öğrenebilir mi yani? yoksa konuyu bilenler tekrar niteliğinde mi alıyo?
hemen ekliyorum tabloya, seni çok iyi anlıyorum canım. sözde 2. dönem kasmıyolarmış bu kadar, mezunlardan öyle duyduk, ama bu dönem nerdeyse bundan önceki dönemlerden bile en zoruydu. çok şükür bitiyo, son 2 haftamız. hala 4. sınıfta dersten bırakmayı düşünen hocalar var. sınıftan bazı arkadaşlar sırf mezun olması ihtimalde diye kpss ye hazırlanmaya başlamadılar. o ihtimali düşünemiyorum bile. valla bi mezun olayım okulun önünden geçmicem, yolumu değiştircem o derece nefret ettimSedefcim ben okul öncesi öğretmenliği okuyorum ve bugün kesintisiz 4 saat staj raporu yazdım hafta içi 2 tane daha raporum var ve stajda yapacaklarımı hazırlamam lazım. Valla askerde olanlar gibi okulun bitmesi için gün sayıyorum resmen ... ya niye son sene bu kadar zorluyorlar insanı, biri çıksın son senen zaten kpss yi çalış bunu da yapma desin nerdeeeee ben bu yıl kafayı yemezsem iyidir...
hemen ekliyorum tatlımBenide ekle canımm:)) Bilgisayar sistemleri öğretmenliği
peki soruların dağılımı belli mi canım, düşmesi iyi olmuş 120 fazlaydı yaaKızlarr alan sınavı gelmeyenlerin de eğitim soru sayısı 80 miş:44:
işte buuu, sonunda bitti kurtuldun ohh 3 ders cepte, hemen ekliyorum reptomimimsedefcim ögrenme ve gelişime ismimi yazar mısın?
bittiler şükür
yarın rehberlige devam edecegim da o da 2 3güne biter umarım
ben hala alaının iptali icin dua ediyorum
nurum tubam bi kere evden çıkınca zaten o gün fena bölünüyo. bende de var aşkla çok fazla takılma, kendime bi sınır koymam lazım :18: dün dershanedeki denemeyi eve aldım, evde çözdüm. denemeyi bitirdikten sonra dışarı çıkmak istemiyodum, biraz dinlenip ders çalışcaktım. benimki msj attı, kuzenine gidiceğini söyledi. tamam dedim. 10 dk sonra zil çaldı, bi baktım benimki kapıda dedim ben ders çalışcaktım niye geldin git kuzenine dedim siz kadınlara da yaranılmaz, sürpriz yapsak suç yapmasak suç dedi karnım da acıkmıştı canım da inanılmaz whooper jn çekiyodu, ver elini burger king yaptık eve gelince gece çalışamadım bugün dershane var diye mecbur direk yattımgünaydın canlarim
dün erkek arkadaşım sayesinde ders yüzü görmemiştim gece 12 başladım çalışmaya saat 4te yattım sinirimi sorulardan çıkardım 320 soru çözmusum onun dışında konu çalışmadım.
ahh biz kadınlar ben de dağınıklığa takığım canım, her yer toplu olucak çalışmam için. topladıktan sonra da çalışmak yerine bi yorgunluk kahvesi içerimgünaydın nur tubacım bende dün hiç çalışmasım ama aşktan deil benimki çöp kovasından tam evden çıkıp alışverişe gitcekken çöpün ne kadar pislendiğini gördüm (tabi ben ders çalışırken hizmetçi ev işlerini yapmayınca böyle olmuş ) veeeeeeee bütün evi bardak çanak ne varsa çamaşır suyuyla temizledim. akşamda eşimle ilğileneyim dedim bi film izle yat sıfıra sıfır elde var sıfır
neyse pazartesi eşim nöbetçi telafi edeerim fazlasıyle
hemen ekliyorum canımsosyal bilgiler ögretmenliği sedefçim bu arada tarih gelişim ve ögrenme bu ay sonuna kalmadan bitiyor tabloya eklermisin
evettt macaronu ben de çok merak ediyorum3te uyudum bu saatte uyandım
neyse kızcelerim bugün rehberlikten devam ediyorum yarına kadar bitecek Allah'ın izniyle..
sonra öyt bitirmeyi düşünüyorum
(ya bu arada benim meslektas macaron vardı digerleri vardı onlar ne yapıyor acaba:44:)
kolay gelsin
azmi bırakmayalım
tavsiye için teşekkürler canım matematikle sorunum yok benim de tarih beni mahvediyo kesinlikle sen en çok kpss ye ver önemiStajdan dolayı kpss çalışmalarında yavaşladım maalesef ama direniyorum lisede staj yaptığım için össyi yeterince çalışmamıştım aynı hatayı yapmayacağım Günler sonra fırsat bulup matematik çalıştım. Bildiğiniz üzere ben matematik testi çözemiyordum Doğan ulu hoca sayesinde çözmeye başladım ONLINE MATEMATİK DERSANESİ / KPSS-YGS-LYS-ALES-DGS basit şekilde anlatıyor test çözüyor benim gibi matematik yapamayan arkadaşlara tavsiye ederim. İyi çalışmalar...
başla çabukkkkkben erken uyandım ama yarım saat çalışıp bıraktım sonra dışarıda işlerim vardı anca gelebildim eve daha başlamadım hiç
sedefim ben epeydir adımı konu çizelgesine yazdırmıyordum öyt ve öğrenmeye beni yazar mısıntarih ile coğrafya kalsın şimdilikkonuları toparladım inşallah biraz coğrafyadan eksiğim kaldı onu da halledersem paralel olucam
aman da amannn maşallahhhh kızım coğrafyayı senden full bekliyorum bak ona göre o puzzle harita boşuna alınmadı
hemen ekliyorum
inşallaaah canım ya hepimiz fulleyelimmmdeneme mi oldunuz sedef?120-120 mi deneme,maşallah mat,pg ile gelişimi fullemişsin
yok canım gy gk toplam 60 soru, eğitim 60 soru. 120 olsa yazmaya utanırım bu netleri
gelişimden ve öğrenmeden 1 yanlışım var, şimdi o soruları da koyucam topiğe, çok gıcık oldum onlara öyt ye de bir an önce başlasak iyi olcak dershanede. taramada da 15 soru geliyo ondan.
olabilir canım niye olmasın 120den de bu netler önemli olan o netleri yukarılara çıkarabilmek ama seninkiler maşallah kız nazar değcek diye korkuyorumöğrenme sorusunu sabırsızlıkla bekliyorum bakalım çözebilcek miyimmöytleride yaz istersen ama sana bir şey ifade eder mi çözmemiz bilemicem kuzum
iyi akşamlar kızlar e ücretsiz kurslar var mı muhasebeyle ılgılı yada baska kurslar nasıl katılabılırım oraya sertifikayı nasıl veriyorlar eğer bilginiz varsa özelden gönderirmisiniz bana lütfen açık lise sosyolji okuyorum üniversite değil şimdiden teşekkürler
diğer yazılanlara bakıldığında diğerleri doğru ben bu soruya denizaltını işaretlerdim ancak tek başına denizaltı birleşik mi yazılır ayrı mı diye sorsa birleşik derdim
Sedefcim soru dağılma oranları aynıymış soru sayısı 80miş:26:
Bugünde kaytardım dersaneden:S Ben adam olmıcam galiba
hangi dersane kız senin?resmi açıklama yok sizinkiler nasıl ele geçirmişler bu bilgiyi
canım ben hiç bilmiyorum ya :26: kusura bakma, branşım öğretmenlik muhasebe kursları vs. hiç bilmiyorum canım yardımcı olamıcam