• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

bu x yayıncılığın ders defterleri nasıl ? konu anlatımı mı yoksa küçük notlar gibi mi? konuyu hiç bilmeyen biri alsa öğrenebilir mi yani? yoksa konuyu bilenler tekrar niteliğinde mi alıyo?

bu x yayıncılığın ders defterleri nasıl ? konu anlatımı mı yoksa küçük notlar gibi mi? konuyu hiç bilmeyen biri alsa öğrenebilir mi yani? yoksa konuyu bilenler tekrar niteliğinde mi alıyo?

özet gibi o defterler ama çook çoook güzel bence edinmelisin konu çalıştıktan sonra tekrarlarını oradan yaparsın,bend etarihi ile coğrafyasını aldım tarihi çok iyi ancak coğrafya henüz çalışmadığım için iyi mi kötü mü bilmiyorum

özet gibi o defterler ama çook çoook güzel bence edinmelisin konu çalıştıktan sonra tekrarlarını oradan yaparsın,bend etarihi ile coğrafyasını aldım tarihi çok iyi ancak coğrafya henüz çalışmadığım için iyi mi kötü mü bilmiyorum

az önce genel yetenek genel kültür seti sipariş verdim inşallah diğerleri de güzeldir :) siz böyle övdükçe aşka geliyorum :D hemen gelse de çalışsamm :) yalnız bende konu anlatımı yok ya bu defterler tek başına eksik mi kalır acaba?

Sedefcim ben okul öncesi öğretmenliği okuyorum ve bugün kesintisiz 4 saat staj raporu yazdım:27: hafta içi 2 tane daha raporum var ve stajda yapacaklarımı hazırlamam lazım. Valla askerde olanlar gibi okulun bitmesi için gün sayıyorum resmen ... ya niye son sene bu kadar zorluyorlar insanı, biri çıksın son senen zaten kpss yi çalış bunu da yapma desin nerdeeeee:27: ben bu yıl kafayı yemezsem iyidir...

su09, nilkon4246, clementine, zipircik ve ilk sayfadaki branş tablosunda adı olmayıp unutmuş olabileceğim diğer arkadaşlarım
branşlarınızı söyleyin
ilk sayfada branş tablosuna isimlerinizi ekliyeyim

Benide ekle canımm:)) Bilgisayar sistemleri öğretmenliği:36:

ben hala kararsızım yahu eğitim bilimlerinden mi başlasam gy gk den mi diye :/ sınav yaklaştı ben daha başlayamadım :ssz::ssz::ssz:
Bende aynıyım:/ Bir düzen tutturamadım valla:/ Bide konuları kapatmış full deneme soru çözenleri görünce yıkılıom bu konular bitermi diye:14:

sedefcim ögrenme ve gelişime ismimi yazar mısın?
bittiler şükür :nazar:
yarın rehberlige devam edecegim da o da 2 3güne biter umarım

Kızlarr alan sınavı gelmeyenlerin de eğitim soru sayısı 80 miş:44:

ben hala alaının iptali icin dua ediyorum:14::14:

senin temeline bağlı biraz canım?

biraz sözel derslerden çekiniyorum ya coğrafya tarih vatandaşlık faln onlar korkutuyo gözümü :S
Kızlarr alan sınavı gelmeyenlerin de eğitim soru sayısı 80 miş:44:

nasıl yanii 120den 80 e mi düşmüş?
Bende aynıyım:/ Bir düzen tutturamadım valla:/ Bide konuları kapatmış full deneme soru çözenleri görünce yıkılıom bu konular bitermi diye:14:

aynen yaa bi baktım bugün tabloya maşallahı var bizim kızların bende tutuştum ama bugünü o kadaaaaar boş geçirdim ki anlatamam hiiiçç ders çalışmadım yaa :S:18::18:

günaydın canlarim :16:
dün erkek arkadaşım sayesinde ders yüzü görmemiştim gece 12 başladım çalışmaya saat 4te yattım sinirimi sorulardan çıkardım 320 soru çözmusum onun dışında konu çalışmadım.

günaydın canlarim :16:
dün erkek arkadaşım sayesinde ders yüzü görmemiştim gece 12 başladım çalışmaya saat 4te yattım sinirimi sorulardan çıkardım 320 soru çözmusum onun dışında konu çalışmadım.
günaydın nur tubacım bende dün hiç çalışmasım ama aşktan deil benimki :1: çöp kovasından:17: tam evden çıkıp alışverişe gitcekken çöpün ne kadar pislendiğini gördüm (tabi ben ders çalışırken hizmetçi ev işlerini yapmayınca böyle olmuş :1:) veeeeeeee bütün evi bardak çanak ne varsa çamaşır suyuyla temizledim. akşamda eşimle ilğileneyim dedim bi film izle yat sıfıra sıfır elde var sıfır :8:
:8::8: neyse pazartesi eşim nöbetçi telafi edeerim fazlasıyle :6::6::6:

sosyal bilgiler ögretmenliği sedefçim bu arada tarih gelişim ve ögrenme bu ay sonuna kalmadan bitiyor tabloya eklermisin

günaydın nur tubacım bende dün hiç çalışmasım ama aşktan deil benimki :1: çöp kovasından:17: tam evden çıkıp alışverişe gitcekken çöpün ne kadar pislendiğini gördüm (tabi ben ders çalışırken hizmetçi ev işlerini yapmayınca böyle olmuş :1:) veeeeeeee bütün evi bardak çanak ne varsa çamaşır suyuyla temizledim. akşamda eşimle ilğileneyim dedim bi film izle yat sıfıra sıfır elde var sıfır :8:
:8::8: neyse pazartesi eşim nöbetçi telafi edeerim fazlasıyle :6::6::6:

canım keşke bende temizlik nedeniyle çalışmamış olsaydım en azından adam akıllı bir neden bence :1:
bugün sinirlerime hakim olabilirsem ölçmeden ilerleyebildiğim kadar ilerlemek istiyorum :6:
canımız da sıkılsa temizlikte yapsak çalışmaları fazla aksatmadan devam etmek şart :27:

canım keşke bende temizlik nedeniyle çalışmamış olsaydım en azından adam akıllı bir neden bence :1:
bugün sinirlerime hakim olabilirsem ölçmeden ilerleyebildiğim kadar ilerlemek istiyorum :6:
canımız da sıkılsa temizlikte yapsak çalışmaları fazla aksatmadan devam etmek şart :27:

aynen öyle canım ben bi gün çalışmayınca ertesi gün her buldugum fırsatı kaytarmadan degerlendirip telafi ediyorum çok şükür
HAYDİ KIZLARRRR DURMAK YOK YOLA DEVAMMMMM:72:

3te uyudum bu saatte uyandım:27::27:
neyse kızcelerim bugün rehberlikten devam ediyorum yarına kadar bitecek Allah'ın izniyle..
sonra öyt bitirmeyi düşünüyorum:51:
(ya bu arada benim meslektas macaron vardı digerleri vardı onlar ne yapıyor acaba:44:)
kolay gelsin:ssz:
azmi bırakmayalım:kkk::kkk:

öyle bir bilgi yok daha kız madem alan olacak bize, olmayanlara bari 120 soru sorulsun bu ne ya şamar oğlanı olduk:47:reptomim gibi bende alanın hala bir umut iptal olacağına inanıyorum:52:
Canım bizim dershanede duyruldu kesin diye bilmiyorum artık

nasıl yanii 120den 80 e mi düşmüş?

aynen yaa bi baktım bugün tabloya maşallahı var bizim kızların bende tutuştum ama bugünü o kadaaaaar boş geçirdim ki anlatamam hiiiçç ders çalışmadım yaa :S:18::18:

Evet canım.. Ya ben bide yeni uyandım yemek bilmem ne falan dersken zor valla öldürsem kendimi yeridir:26:

Stajdan dolayı kpss çalışmalarında yavaşladım maalesef :14: ama direniyorum lisede staj yaptığım için össyi yeterince çalışmamıştım aynı hatayı yapmayacağım:20: Günler sonra fırsat bulup matematik çalıştım. Bildiğiniz üzere ben matematik testi çözemiyordum:1: Doğan ulu hoca sayesinde çözmeye başladım:46: ONLINE MATEMATİK DERSANESİ / KPSS-YGS-LYS-ALES-DGS basit şekilde anlatıyor test çözüyor benim gibi matematik yapamayan arkadaşlara tavsiye ederim. :16: İyi çalışmalar...

Canım bizim dershanede duyruldu kesin diye bilmiyorum artık

Evet canım.. Ya ben bide yeni uyandım yemek bilmem ne falan dersken zor valla öldürsem kendimi yeridir:26:[/B]

ben erken uyandım ama yarım saat çalışıp bıraktım sonra dışarıda işlerim vardı anca gelebildim eve daha başlamadım hiç:ssz:

Back