Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu x yayıncılığın ders defterleri nasıl ? konu anlatımı mı yoksa küçük notlar gibi mi? konuyu hiç bilmeyen biri alsa öğrenebilir mi yani? yoksa konuyu bilenler tekrar niteliğinde mi alıyo?
özet gibi o defterler ama çook çoook güzel bence edinmelisin konu çalıştıktan sonra tekrarlarını oradan yaparsın,bend etarihi ile coğrafyasını aldım tarihi çok iyi ancak coğrafya henüz çalışmadığım için iyi mi kötü mü bilmiyorum
su09, nilkon4246, clementine, zipircik ve ilk sayfadaki branş tablosunda adı olmayıp unutmuş olabileceğim diğer arkadaşlarım
branşlarınızı söyleyin
ilk sayfada branş tablosuna isimlerinizi ekliyeyim
Bende aynıyım:/ Bir düzen tutturamadım valla:/ Bide konuları kapatmış full deneme soru çözenleri görünce yıkılıom bu konular bitermi diyeben hala kararsızım yahu eğitim bilimlerinden mi başlasam gy gk den mi diye :/ sınav yaklaştı ben daha başlayamadım
Kızlarr alan sınavı gelmeyenlerin de eğitim soru sayısı 80 miş:44:
senin temeline bağlı biraz canım?
Bende aynıyım:/ Bir düzen tutturamadım valla:/ Bide konuları kapatmış full deneme soru çözenleri görünce yıkılıom bu konular bitermi diye
günaydın nur tubacım bende dün hiç çalışmasım ama aşktan deil benimki çöp kovasından tam evden çıkıp alışverişe gitcekken çöpün ne kadar pislendiğini gördüm (tabi ben ders çalışırken hizmetçi ev işlerini yapmayınca böyle olmuş ) veeeeeeee bütün evi bardak çanak ne varsa çamaşır suyuyla temizledim. akşamda eşimle ilğileneyim dedim bi film izle yat sıfıra sıfır elde var sıfırgünaydın canlarim
dün erkek arkadaşım sayesinde ders yüzü görmemiştim gece 12 başladım çalışmaya saat 4te yattım sinirimi sorulardan çıkardım 320 soru çözmusum onun dışında konu çalışmadım.
günaydın nur tubacım bende dün hiç çalışmasım ama aşktan deil benimki çöp kovasından tam evden çıkıp alışverişe gitcekken çöpün ne kadar pislendiğini gördüm (tabi ben ders çalışırken hizmetçi ev işlerini yapmayınca böyle olmuş ) veeeeeeee bütün evi bardak çanak ne varsa çamaşır suyuyla temizledim. akşamda eşimle ilğileneyim dedim bi film izle yat sıfıra sıfır elde var sıfır
neyse pazartesi eşim nöbetçi telafi edeerim fazlasıyle
canım keşke bende temizlik nedeniyle çalışmamış olsaydım en azından adam akıllı bir neden bence
bugün sinirlerime hakim olabilirsem ölçmeden ilerleyebildiğim kadar ilerlemek istiyorum
canımız da sıkılsa temizlikte yapsak çalışmaları fazla aksatmadan devam etmek şart
Canım bizim dershanede duyruldu kesin diye bilmiyorum artıköyle bir bilgi yok daha kız madem alan olacak bize, olmayanlara bari 120 soru sorulsun bu ne ya şamar oğlanı oldukreptomim gibi bende alanın hala bir umut iptal olacağına inanıyorum
nasıl yanii 120den 80 e mi düşmüş?
aynen yaa bi baktım bugün tabloya maşallahı var bizim kızların bende tutuştum ama bugünü o kadaaaaar boş geçirdim ki anlatamam hiiiçç ders çalışmadım yaa :S:18::18:
Canım bizim dershanede duyruldu kesin diye bilmiyorum artık
Evet canım.. Ya ben bide yeni uyandım yemek bilmem ne falan dersken zor valla öldürsem kendimi yeridir:26:[/B]