- 28 Ocak 2009
- 2.107
- 26
- 158
canlarım ben geldimmmm
çok kötü günler geçirdim, annemle topladık bavulları kuzenime gidicektik
o kadar kötü oldum ki kızlar, kitaplarımın eşyalarımın hangi birini alayım şaşırdım
babam yalvar yakar aldı elimizden bavulları, tamam kafanızı dinleyin o zaman ama bavulla gitmeyin dedi
neyse biz gittik kuzenime, zaten ordayken 40 kere aradı babam geri dönün diye
eski eşini savcılığa vermiş, kendine de yeni hat almış, numarasını oğluna bile vermemiş. çünkü eski eşine numarayı veren de abim olacak ş..
babam anneme yaranmaya çalışıyo, hatta kar yağarken romantik bi yürüyüşe bile çıktılar
neyse kızçelerim ben çabuk toparlanamadım, zaten hesapladım tam 1 haftadır kitap yüzü açmamıştım. ipin ucu kaçtı artık diye düşünüyodum. hatta dershaneden bile kaydımı sildirmeyi bu yılı tamamen gözden çıkarmayı kabullenmeye başlamıştım. zaten sürekli yatakta yorganı başımın üstüne çekip uyumaya çalışıyodum. tek yaptığım buydu, haa bi de ı m sorry ı love dizisinin 1 sezonunu bitirdim şu 3 günde, ne marifet dimi izleyip izleyip ağlıyodum, ağlayıp ağlayıp uyuyodum. iyice umutsuz vaka idim kiiii
dün gece tv yi açtım. haberler vardı. şanlıurfanın siverek ilçesindeki ilkokul öğrencilerini gösteriyodu. her yer kar dize kadar.. çocuklarımın altında terlik, sırtındaki çantaya sarılıyolar, montları yok, ısınmaya çalışıyolar ve o halde okula gidiyolar.
ağla ağla ağla
kalk sedef silkelen dedim kendi kendime, o çocuklar seni bekliyolar, o çocuklara birer ayakkabı birer mont almak senin en büyük hayalin değil mi
sen belki huzursuz ama sıcacık evinde yorgan altında yine de depresyona girmeye utanmıyo musun dedim
kalkış o kalkış.. akşam gecenin 1 inden 4 ü ne kadar çalıştım
gururla raporumu da veriim
ölçmenin ilk ünitesi bitti, 100 soru çözüldü
mat rasyonel sayılar, basit eşitsizlikler, mutlak değer, üslü sayılar bitti
vatandaşlıktan da ilk ünitenin yarısını çalıştım, en son gözlerim kapanmıştı artık ama olsun ilk defa huzurlu oldum
artık hedefim her gün, o beni bekleyen çocuklarım için elimden geleni yapmak
Allah hepimize zihin açıklığı versin, sizleri çok seviyorum, destekleriniz için de çok teşekkür ederimmm
Canımsın yaa sanada bu yakışır işte,şurda özlem duydugumuz hayatı kazanmamıza ne kadar kadı ki kapat gözünü kulağını her şeye biliyorum,anlayabiliyorum çok zor günler yaşıyorsun,dua ettim sana çok şükür zaferle sonuçlanmış,arkadaşım bırakmamış kendini