• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

canlarım ben geldimmmm :3:
çok kötü günler geçirdim, annemle topladık bavulları kuzenime gidicektik
o kadar kötü oldum ki kızlar, kitaplarımın eşyalarımın hangi birini alayım şaşırdım
babam yalvar yakar aldı elimizden bavulları, tamam kafanızı dinleyin o zaman ama bavulla gitmeyin dedi :27:
neyse biz gittik kuzenime, zaten ordayken 40 kere aradı babam geri dönün diye
eski eşini savcılığa vermiş, kendine de yeni hat almış, numarasını oğluna bile vermemiş. çünkü eski eşine numarayı veren de abim olacak ş.. :37:
babam anneme yaranmaya çalışıyo, hatta kar yağarken romantik bi yürüyüşe bile çıktılar :37:
neyse kızçelerim ben çabuk toparlanamadım, zaten hesapladım tam 1 haftadır kitap yüzü açmamıştım. ipin ucu kaçtı artık diye düşünüyodum. hatta dershaneden bile kaydımı sildirmeyi bu yılı tamamen gözden çıkarmayı kabullenmeye başlamıştım. zaten sürekli yatakta yorganı başımın üstüne çekip uyumaya çalışıyodum. tek yaptığım buydu, haa bi de ı m sorry ı love dizisinin 1 sezonunu bitirdim şu 3 günde, ne marifet dimi :ssz: izleyip izleyip ağlıyodum, ağlayıp ağlayıp uyuyodum. iyice umutsuz vaka idim kiiii
dün gece tv yi açtım. haberler vardı. şanlıurfanın siverek ilçesindeki ilkokul öğrencilerini gösteriyodu. her yer kar dize kadar.. çocuklarımın altında terlik, sırtındaki çantaya sarılıyolar, montları yok, ısınmaya çalışıyolar ve o halde okula gidiyolar.
ağla ağla ağla :43:
kalk sedef silkelen dedim kendi kendime, o çocuklar seni bekliyolar, o çocuklara birer ayakkabı birer mont almak senin en büyük hayalin değil mi
sen belki huzursuz ama sıcacık evinde yorgan altında yine de depresyona girmeye utanmıyo musun dedim :30:
kalkış o kalkış.. akşam gecenin 1 inden 4 ü ne kadar çalıştım
gururla raporumu da veriim :42:
ölçmenin ilk ünitesi bitti, 100 soru çözüldü
mat rasyonel sayılar, basit eşitsizlikler, mutlak değer, üslü sayılar bitti
vatandaşlıktan da ilk ünitenin yarısını çalıştım, en son gözlerim kapanmıştı artık :1: ama olsun ilk defa huzurlu oldum
artık hedefim her gün, o beni bekleyen çocuklarım için elimden geleni yapmak
Allah hepimize zihin açıklığı versin, sizleri çok seviyorum, destekleriniz için de çok teşekkür ederimmm :16:

Canımsın yaa sanada bu yakışır işte,şurda özlem duydugumuz hayatı kazanmamıza ne kadar kadı ki kapat gözünü kulağını her şeye biliyorum,anlayabiliyorum çok zor günler yaşıyorsun,dua ettim sana çok şükür zaferle sonuçlanmış,arkadaşım bırakmamış kendini:nazar:

canım bu soruları genelde hangi sayı ile bölünüyorsa o yoldan gidiyoruz
0!+2!+4!+6!+8!+...+2012! toplamında 8! in açılımında 7 olduğundan 7ile bölümünden kalan sıfırdır bu yüzden 8! ve sonrasını hesaba katmyoruz. (mesela 7! toplamın içinde yer alsaydı onunda 7 ile bölümünden kalan 0 olacağından işleme dahil etmezdik)

0!=1
2!=2
4!=24
6!=720
bunların toplamı 747 olur. 747'nin 7 ile bölümünden kalan da 5'tir.

burda hepsine 4 eklersek yeni eşitliğimiz şu şekilde olur

A+4=5k+5=6m+6=9n+9

5, 6 ve 9un ortak böleni 90'dır. O zaman şu şekilde yazabilirim

A+4=90a+9

üç basamaklı en büyük sayı için a ya en çok 11 veririm

A=990+9-4=995

rakamların toplamı 9+9+5=23

umarım anlatabilmişimdir:17:

Canım yaaa çok teşekkür ederimmm:16:Çok güzel anladım

canlarım ben geldimmmm :3:
çok kötü günler geçirdim, annemle topladık bavulları kuzenime gidicektik
o kadar kötü oldum ki kızlar, kitaplarımın eşyalarımın hangi birini alayım şaşırdım
babam yalvar yakar aldı elimizden bavulları, tamam kafanızı dinleyin o zaman ama bavulla gitmeyin dedi :27:
neyse biz gittik kuzenime, zaten ordayken 40 kere aradı babam geri dönün diye
eski eşini savcılığa vermiş, kendine de yeni hat almış, numarasını oğluna bile vermemiş. çünkü eski eşine numarayı veren de abim olacak ş.. :37:
babam anneme yaranmaya çalışıyo, hatta kar yağarken romantik bi yürüyüşe bile çıktılar :37:
neyse kızçelerim ben çabuk toparlanamadım, zaten hesapladım tam 1 haftadır kitap yüzü açmamıştım. ipin ucu kaçtı artık diye düşünüyodum. hatta dershaneden bile kaydımı sildirmeyi bu yılı tamamen gözden çıkarmayı kabullenmeye başlamıştım. zaten sürekli yatakta yorganı başımın üstüne çekip uyumaya çalışıyodum. tek yaptığım buydu, haa bi de ı m sorry ı love dizisinin 1 sezonunu bitirdim şu 3 günde, ne marifet dimi :ssz: izleyip izleyip ağlıyodum, ağlayıp ağlayıp uyuyodum. iyice umutsuz vaka idim kiiii
dün gece tv yi açtım. haberler vardı. şanlıurfanın siverek ilçesindeki ilkokul öğrencilerini gösteriyodu. her yer kar dize kadar.. çocuklarımın altında terlik, sırtındaki çantaya sarılıyolar, montları yok, ısınmaya çalışıyolar ve o halde okula gidiyolar.
ağla ağla ağla :43:
kalk sedef silkelen dedim kendi kendime, o çocuklar seni bekliyolar, o çocuklara birer ayakkabı birer mont almak senin en büyük hayalin değil mi
sen belki huzursuz ama sıcacık evinde yorgan altında yine de depresyona girmeye utanmıyo musun dedim :30:
kalkış o kalkış.. akşam gecenin 1 inden 4 ü ne kadar çalıştım
gururla raporumu da veriim :42:
ölçmenin ilk ünitesi bitti, 100 soru çözüldü
mat rasyonel sayılar, basit eşitsizlikler, mutlak değer, üslü sayılar bitti
vatandaşlıktan da ilk ünitenin yarısını çalıştım, en son gözlerim kapanmıştı artık :1: ama olsun ilk defa huzurlu oldum
artık hedefim her gün, o beni bekleyen çocuklarım için elimden geleni yapmak
Allah hepimize zihin açıklığı versin, sizleri çok seviyorum, destekleriniz için de çok teşekkür ederimmm :16:

sedefim hem ağlattın hem sevindirdin beni :ssz:
o çocuklara o kadar üzüldümki anlatamam yaa öğrencilerin çok şanslı olacaklar senin gibi kalbi temiz melek gibi bir öğretmene sahip oldukları için :43:
ders çalışmış olmana çok sevindim sedefim böylede devam edersin inşallah canım Allah zihin açıklığı versin :16:

sedefçim umarım en kısa zamanda ögretmen olursun ve umarım senin kadar iyi kalpli insanlar bulur bizi gittiğimiz yerde hayat hep gönlünce olsun

canım Allah kimseyi dogru yoldan sasırtmasın.ve bunun bize etki etmesine de izin vermyelım.
azimli olmaya devam:kkk:

sedefcim hoş geldin:3: bende buğün ilk defa kpss yi bıraksam mı dedim stajdan geldim .Çok zor geçti hoca bir sürü sey istedi daha üç tane rapor hazırlayacam .İki gündür kpss çalışamıyorum bir haftadır düşünmekten kafayı yiyecek hale geldim.Sınavlarıma da az kaldı, o kadar stres yapıyorum ki uçuk çıktı dudağımda :5: buğün stajdan gelince ağlama krizine girdim .annemin babamın yanında ağladım tutamadım kendimi nasıl kpss ye çalışacam ben diye.:14:

canlarım benim ya çokkkk seviyorum sizi :29: iyi ki varsınız :70:
o melek öğrenciye (adı da melekmiş) haberlerden sonra bir sürü yardım yapılmış, ben de okulu arayıp iletişime geçmek istiyorum, bakalım..
bugün program geliştirmeyi baştan sona tekrar ettim. çok çabuk unutuluyo arkadaşlar tekrarlara çok önem verelim, şimdi geldiğim yere kadarki testlerini çözücem, biraz dışarı çıktım bugün alışveriş yaptım ne zamandır çıkmıyodum :12:
bi de bi karar aldım kızçelerim, bu vatandaşlığı her gece yatmadan önce geldiğimiz yere kadar okucam. x yayıncılık vatandaşlık kitabı harika, dershanedeki hocanın ağzından çıkanların hepsi yazıyo, aranızda vatandaşlığa başlayanlar da benim gibi yapsınlar, başlamayanlar da hemen başlasınlar, yok anacım öyle 2 ayda halledilcek bi ders değil :31:

sedefcim hoş geldin:3: bende buğün ilk defa kpss yi bıraksam mı dedim stajdan geldim .Çok zor geçti hoca bir sürü sey istedi daha üç tane rapor hazırlayacam .İki gündür kpss çalışamıyorum bir haftadır düşünmekten kafayı yiyecek hale geldim.Sınavlarıma da az kaldı, o kadar stres yapıyorum ki uçuk çıktı dudağımda :5: buğün stajdan gelince ağlama krizine girdim .annemin babamın yanında ağladım tutamadım kendimi nasıl kpss ye çalışacam ben diye.:14:

canım seni çok iyi anlıyorum. staja gidiyosun zaten bi günün geçiyo, yoruluyosun ediyosun, üstüne bi de yapman gereken raporlar oluyo, hadi onu da yaptın diyelim, okulda sınavlar çıkıyo, pat diye geliyo finaller. o sırada kpss ye de çalışıyosun ama sanki verimli olmuyomuş gibi geliyo. fakat öyle değil canım, elimizden geleni yapıyoruz ve bunun mükafatını yavaş yavaş alıcaz. bi deneme sınavı yap kendine. bak bakalım sonuç nasıl? iç açıcı olmayabilir ama hepsi de yanlış çıkmaz dimi? fakan o deneme sınavını yazın yapsan inan ki şimdiyle arasında baya fark olurdu.
ben de sanki hiçbişey yapamıyomuşum gibi geliyo, ama dün gece baktım gördüm dershaneden pek de geride değilim. hatta bazı derslerde paralel ilerliyorum, bazılarında geri kalmışım sadece onlar da halledilemicek gibi değildi, mattan 4 konuyu 1 gecede hallettiysem ben, demek ki bunu sen de yaparsın. bu konu çalışmasını staj günü yapma. staj günü sadece soru çöz. hem soru çözmek daha eğlenceli, hem de soruları doğru yaptıkça insanın moralini yerine geliyo, demek ki bu konuyu halletmişim diyebiliyosun.
finallerde kpss yi aksatıcaz bu bi gerçek ama unutma ki finallerden sonra bizi 3 haftalık bi tatil bekliyor, okul staj rapor ödev sınav derdi olmadan tam 21 gün, o zaman telafiyi fazlasıyla yaparız :8:

canım seni çok iyi anlıyorum. staja gidiyosun zaten bi günün geçiyo, yoruluyosun ediyosun, üstüne bi de yapman gereken raporlar oluyo, hadi onu da yaptın diyelim, okulda sınavlar çıkıyo, pat diye geliyo finaller. o sırada kpss ye de çalışıyosun ama sanki verimli olmuyomuş gibi geliyo. fakat öyle değil canım, elimizden geleni yapıyoruz ve bunun mükafatını yavaş yavaş alıcaz. bi deneme sınavı yap kendine. bak bakalım sonuç nasıl? iç açıcı olmayabilir ama hepsi de yanlış çıkmaz dimi? fakan o deneme sınavını yazın yapsan inan ki şimdiyle arasında baya fark olurdu.
ben de sanki hiçbişey yapamıyomuşum gibi geliyo, ama dün gece baktım gördüm dershaneden pek de geride değilim. hatta bazı derslerde paralel ilerliyorum, bazılarında geri kalmışım sadece onlar da halledilemicek gibi değildi, mattan 4 konuyu 1 gecede hallettiysem ben, demek ki bunu sen de yaparsın. bu konu çalışmasını staj günü yapma. staj günü sadece soru çöz. hem soru çözmek daha eğlenceli, hem de soruları doğru yaptıkça insanın moralini yerine geliyo, demek ki bu konuyu halletmişim diyebiliyosun.
finallerde kpss yi aksatıcaz bu bi gerçek ama unutma ki finallerden sonra bizi 3 haftalık bi tatil bekliyor, okul staj rapor ödev sınav derdi olmadan tam 21 gün, o zaman telafiyi fazlasıyla yaparız :8:

evet canım o hafta iyi değerlendirmeyi düşünüyorum.ders çalışamıyorum düşünmekten geldiğimden beri ağlıyorum .bir haftadır stres sıkıntı ağlama ne yapacam ben ya psikolog yok hastanemizde gitsem sağlık ocağına rahatlatan bi hap mı verse, düşünmesem takmasam kafaya bişey öyle bir hap var mııı :27: ağrıdan ölesiye kadar ilaç içmeyen ben ilaç içmek ve herşeyi unutmak sadece rahatça çalışmak istiyorum.ne kadar da kendimi rahatlatma çalışsamda işe yaramıyor yaaa:14:

merhaba hanımlar bende çalışmaları hızlandırdım sayılır ama evde çalışmak kolay olmuyor bu yüzden en azından deneme kulüblerine yazılayım dedim ama gideceğim dersane için fikrinizi almak istedim. Körfez ile konuştum 30 sınav 195 tl ,fem yayınları ve bir çok yayının denemesi olacakmış. Bir arkadaşım puanların şişirme olduğunu söylüyor.

Çeşitli diğer dershaneden girsem sınav başı 20-25 tl istiyor o da pahalıya patlıyacak.

Sizin dershane tavsiyeniz ya da ne gibi önerileriniz olabilir?

Sedef cim döndüm sahalara:32:
Raporumu vereyim hemen gurur tablomuzda yerimi almak istiyorum..
Rehberlik bitti:nazar:
Tarih,1.tbmm,milli mücadele ve muharebeler dönemi bitti:nazar:
Coğrafya:ulaşım,ticaret,turizm bitti:nazar:
Ölçmeye başladım bu gece birinci ünite yani eğitimde ölçme ve değerlendirme bitti:nazar:

merhaba hanımlar bende çalışmaları hızlandırdım sayılır ama evde çalışmak kolay olmuyor bu yüzden en azından deneme kulüblerine yazılayım dedim ama gideceğim dersane için fikrinizi almak istedim. Körfez ile konuştum 30 sınav 195 tl ,fem yayınları ve bir çok yayının denemesi olacakmış. Bir arkadaşım puanların şişirme olduğunu söylüyor.

Çeşitli diğer dershaneden girsem sınav başı 20-25 tl istiyor o da pahalıya patlıyacak.

ne kadar pahalı öyle ya:53:195 olanda sınav başı 6.5 tl oluyor o diğerine göre daha hesaplı tabiki ama bu kezde hep aynı dersanenin deneme sınavına girmiş olucaksın:44:al deneme kitapçığını gir dersanenin birine otur boş sınıfın birine çöz kız en mantıklısı o en kötü ihtimal kovarlar seni eğitim aşkı ve parasızlık napıyım dersin sende:52:

hoşgeldin canım :16: dershane zaten bi işe yaramıyo canım merak etme, hepimiz hemfikiriz bu konuda. ben de tarih özürlüsüyüm iyi olmuş onu çalışman, onu elden bırakmamalıyız çok lanet bi ders :47:

hoşbulduk canım. ben hala kararsızım yahu eğitim bilimlerinden mi başlasam gy gk den mi diye :/ sınav yaklaştı ben daha başlayamadım :ssz::ssz::ssz:

Arkadaşlar bişey sorucam size. eğitimbilimleri.com diye bi site var ve online eğitim veriyolar daha önce ordan eğitim alan oldu mu yada inceleyen? 13 lira eğitim bilimleri seti ancak nasıl olur bilemiyorum kararsız kaldım. işime yaramazsa boşuna para vermek istemiyorum da.

evet canım o hafta iyi değerlendirmeyi düşünüyorum.ders çalışamıyorum düşünmekten geldiğimden beri ağlıyorum .bir haftadır stres sıkıntı ağlama ne yapacam ben ya psikolog yok hastanemizde gitsem sağlık ocağına rahatlatan bi hap mı verse, düşünmesem takmasam kafaya bişey öyle bir hap var mııı :27: ağrıdan ölesiye kadar ilaç içmeyen ben ilaç içmek ve herşeyi unutmak sadece rahatça çalışmak istiyorum.ne kadar da kendimi rahatlatma çalışsamda işe yaramıyor yaaa:14:
canım öyle ilaçlar var evet, içince her şeyi unutuyosun rahatlıyosun, ama fazla rahatlıyosun. :1: sürekli bi uyku halinde oluyosun. sersem sersem dolaşıyosun, kendini dinç hissetmediğin için de hep yatmak istiyosun. bu sefer ders de yalan oluyo, tecrübeyle sabittir :37: 1 kere içtim aman amann bi daha mı asla :27:

:30: çok pahalı, ben şunu tavsiye ederim. bulunduğum ilde fem dershanesi 200 tl ye tg denemesi yapıyo 20 tane. sadece fem yayınları değil, arasında yediiklim vs. yayınlar da varmış. bi femle görüş istersen
Sedef cim döndüm sahalara:32:
Raporumu vereyim hemen gurur tablomuzda yerimi almak istiyorum..
Rehberlik bitti:nazar:
Tarih,1.tbmm,milli mücadele ve muharebeler dönemi bitti:nazar:
Coğrafya:ulaşım,ticaret,turizm bitti:nazar:
Ölçmeye başladım bu gece birinci ünite yani eğitimde ölçme ve değerlendirme bitti:nazar:
vuuuuuu :52: tubişime bak beee maşallahhhhh :nazar::nazar: ilk bölümü de eğitimi de ne güzel ilerletmiş. darısı başımıza :23: gururla ekliyorum tabloya :21: şimdi bu biten derslerinden karma test çözmeye başla. yargının soru bankası karma sorulardan oluşuyo bilgine..
hoşbulduk canım. ben hala kararsızım yahu eğitim bilimlerinden mi başlasam gy gk den mi diye :/ sınav yaklaştı ben daha başlayamadım :ssz::ssz::ssz:

Arkadaşlar bişey sorucam size. eğitimbilimleri.com diye bi site var ve online eğitim veriyolar daha önce ordan eğitim alan oldu mu yada inceleyen? 13 lira eğitim bilimleri seti ancak nasıl olur bilemiyorum kararsız kaldım. işime yaramazsa boşuna para vermek istemiyorum da.
aa canım bir an önce başlaman lazım bak 2013 e giricez :52: bence bi gün gkgy bi gün eğitim çalış :34: ben öyle yapıcam ara tatilden sonra daha düzenli gider, o gün ne çalışıcam diye düşünmezsin.

kızlar dün akşam pg den tekrar yapıp test çözdüm. tarihten de osmanlı kültür uygarlığı çalıştım.
bugün dershanede matematiğe girmeden eve geldim. :1:
biraz dinlenicem, sonra başlıcam derse, yaşasın ders çalışmak :119:

ne kadar pahalı öyle ya:53:195 olanda sınav başı 6.5 tl oluyor o diğerine göre daha hesaplı tabiki ama bu kezde hep aynı dersanenin deneme sınavına girmiş olucaksın:44:al deneme kitapçığını gir dersanenin birine otur boş sınıfın birine çöz kız en mantıklısı o en kötü ihtimal kovarlar seni eğitim aşkı ve parasızlık napıyım dersin sende:52:

ilahi kpsshayali :60::60::60:

su09, nilkon4246, clementine, zipircik ve ilk sayfadaki branş tablosunda adı olmayıp unutmuş olabileceğim diğer arkadaşlarım
branşlarınızı söyleyin
ilk sayfada branş tablosuna isimlerinizi ekliyeyim

Son düzenleme:
aa canım bir an önce başlaman lazım bak 2013 e giricez :52: bence bi gün gkgy bi gün eğitim çalış :34: ben öyle yapıcam ara tatilden sonra daha düzenli gider, o gün ne çalışıcam diye düşünmezsin.

aynen artık başlamam lazım ama bir türlü düzen oturtamadım bugün 1 saat çalıştıysam ertesi güne heves kalmıyo çok çalışmışım gibi hemen bırakıyorum. bide böyle belirsizlikler falan çok kafam karşıyo ne çalışıcağımı bilemiyorum. kitap falan almak istiyorum yada o bahsettiğim online eğitimi alıcam ama onda bile kararszım :26:

su09, nilkon4246, clementine ve ilk sayfadaki branş tablosunda adı olmayıp unutmuş olabileceğim diğer arkadaşlarım
branşlarınızı söyleyin
ilk sayfada branş tablosuna isimlerinizi ekliyeyim

beni de eklermsinn?:17:

aynen artık başlamam lazım ama bir türlü düzen oturtamadım bugün 1 saat çalıştıysam ertesi güne heves kalmıyo çok çalışmışım gibi hemen bırakıyorum. bide böyle belirsizlikler falan çok kafam karşıyo ne çalışıcağımı bilemiyorum. kitap falan almak istiyorum yada o bahsettiğim online eğitimi alıcam ama onda bile kararszım :26:

beni de eklermsinn?:17:

canım ben hiç ordan ders dinlemedim iyice bi araştır netten yorumlara falan bak. zaten başlamak çok önemli. hani isteyen başlar diye bi laf vardır ya, onun doğrusu aslında şu: istemeden başlanır, zorlanır ve bi bakmışsın ders çalışmayı istiyosun :1: ipin ucunu yakaladın mı, gerisi en kolayı zaten. sen kendini biraz zorla şu günlerde, beynimizin bişeye adapte olması için 21 gün yeterliymiş. 21 gün boyunca aynı şeyi tekrarlarsan geri kalan zamanda zorlanılmıyomuş. bu uykuyu düzene sokmak için ve sigaradan kurtulmak için denenmiş, ders için de aynısı neden geçerli olmasın ki? 3 hafta zorla kendini, bak sonra nasıl istekli hale geliceksin :34:
tabii eklerim tatlım, branşın ne?

canım ben hiç ordan ders dinlemedim iyice bi araştır netten yorumlara falan bak. zaten başlamak çok önemli. hani isteyen başlar diye bi laf vardır ya, onun doğrusu aslında şu: istemeden başlanır, zorlanır ve bi bakmışsın ders çalışmayı istiyosun :1: ipin ucunu yakaladın mı, gerisi en kolayı zaten. sen kendini biraz zorla şu günlerde, beynimizin bişeye adapte olması için 21 gün yeterliymiş. 21 gün boyunca aynı şeyi tekrarlarsan geri kalan zamanda zorlanılmıyomuş. bu uykuyu düzene sokmak için ve sigaradan kurtulmak için denenmiş, ders için de aynısı neden geçerli olmasın ki? 3 hafta zorla kendini, bak sonra nasıl istekli hale geliceksin :34:
tabii eklerim tatlım, branşın ne?

yorumlara baktım ama pek bişey bulamadım bide ilk kez giricem ya acemilik var ne nasıl olur hangisi iyidir bilemiyorum:ssz: bende foruma bi sorayım dedim konu açtım belki yarına kadar bi fikri olan çıkar :)

ah ahh istiyorum ama gönülden değil sanırım 2-3 gündür böyle bi çalışma isteği var ama tam olarak nasıl çalışacağımı bilemiyorum işte neyse bugün başlicam inşallah sizi de takip edicem :) okul öncesi öğretmenliği okuyorum ben.

Back