• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

sinemisss bendensin canım nereye gitti?uzun mu kısa mı?bende kpssye hazırlanıyorum bak yalnız değilsin:34:

Ankaraya gitti canım:( etimesgut :(kısa dönem, usta birliğide ankara güvercinlik hava okulu:(... Dün bi eğitimden 100 soru çözebildim valla:( aramadıda aklım hep onda:/ seninki nerde

Kızlar bu arada geçmişe dönemedim napıyosunuz ne ediyorsunuz:S
iHTİYAÇ akademiye gidiyorum bende, fACEbookda hergün ödüllü sorusu var ihtiyacın kitap dağıtıyor... Bilginiz varmı bilmiyorum ama varsada hatırlatim:ssz:

Bennnnnnnnn.:3:

Sedefim ÖYT de bitti,ekleyiver beni tablöye.:nazar::nazar::1::1:
quız oldunuz mu sizde bizim gibi?ben öğrenme ile öytden oldum sınıfça epey bir zorlandık, gkgy ben girmedim ama onda da zorlanmış herkes, sende durum ne merak ettim:1:

Ankaraya gitti canım:( etimesgut :(kısa dönem, usta birliğide ankara güvercinlik hava okulu:(... Dün bi eğitimden 100 soru çözebildim valla:( aramadıda aklım hep onda:/ seninki nerde
benimki polatlıda canım, öyle düşünme ama evet seviyoruz onları ama kazanmamız gereken sınav var,telefonu yanına koy ama çalış bir yandan da:34:ben hiç görmedim seni canım forumda,alanın ne:7:

quız oldunuz mu sizde bizim gibi?ben öğrenme ile öytden oldum sınıfça epey bir zorlandık, gkgy ben girmedim ama onda da zorlanmış herkes, sende durum ne merak ettim:1:

benimki polatlıda canım, öyle düşünme ama evet seviyoruz onları ama kazanmamız gereken sınav var,telefonu yanına koy ama çalış bir yandan da:34:ben hiç görmedim seni canım forumda,alanın ne:7:

kpss forumunu yeni farkettim:S Bilgisayar sistemleri öğretmenliği canım :( Çok şükür alan sınavından yırttık :S

kızlar konuları bitiren var mi. Alan sınavında son durum nedir.

reddmars sende fenciydin değil mi hiç görmüyorum seni burada varsa yoksa fal konularındasın:23:bende hesap sorar duruma geçtim ha:37:alanın iptal olmasını yürekten istiyor ve bekliyorum ancak onun dışında yeni bir şey yok aynı yani takip etmişsindir herhalde haberleri:34:

Son düzenleme:
çok kızıyorum alan sınavından yırtmanıza ama sana kızmıyorum tabiki başımızdakilere kızıyorum:47:kaç kişi alıyorlar sizde canım?dersaneye gidiyor musun,mezun musun?

Bilgisayara da şart aslında alan sınavı ama çok şükür bu yıl gelmedi :S Ben okulu uzattım canım 2. uzatışım bitcek inşallh busene :S 7yıldır ıspartadayım :S İhtiyaç akademiye gidiyorum...300 kişi alıyorlar :/ puanlar baya yükseldi.. Bu arada tekrar belirteyim ihtiyaç akademi face sayfasında her gün çekilişle kitap dağıtıyor katıl istersen sende

Son düzenleme:
reddmars sende fenciydin değil mi hiç görmüyorum seni burada varsa yoksa fal konularındasın:23:bende hesap sorar duruma geçtim ha:37:alanın ipatl olmaısnı yürekten istiyor ve bekliyorum ancak onun dışında yeni bir şey yok aynı yani takip etmişsindir herhalde haberleri:34:
kpsshayali senin gözünden de hiç bişey kaçmıyor. :17: :1:Yeni yeni başladım çalışmaya. Islamiyet öncesi bitti. Osmanlı kültür uygarlığa geçtim. Eğitime de ölçme ve rehberlik bakıyorume. Henüz bitmedi.

Son düzenleme:
benim hesabım yok canım ödüllü sorularda ödülü kapacak kadar bilgim yok konuları yeni görüyorum ama diğer kızlar için güzel bir paylaşım yaptın teşekkürler:16:

sedef senin gözünden de hiç bişey kaçmıyor. :17: :1:Yeni yeni başladım çalışmaya. Islamiyet öncesi bitti. Osmanlı kültür uygarlığa geçtim. Eğitime de ölçme ve rehberlik bakıyorume. Henüz bitmedi.

kıızzz sedef başka ben başkaaa:9:ona bile mi bakmadın:1:kpsshayali ben şekerim:52::34::3:bence de bir an önce iyi edersin çünkü fene alan geldi poff:19:konu çok var:18:

kız ismini düzelttim. Sabah sabah görmüyorum. Çok konu var evet. Şubata kadar biter konular umarım.

benim hesabım yok canım ödüllü sorularda ödülü kapacak kadar bilgim yok konuları yeni görüyorum ama diğer kızlar için güzel bir paylaşım yaptın teşekkürler:16:

kızlar bana link yollar misiniz. Bende katılayım. Nereden kayıt olacağız. Şansımı deneym.

tabii ki canım, alandan tanıdığım yok ama dershanede görürsem sorarım
türkçede sözcükte cümlede anlam paragraf ve anlatım bozuklukları bitti, sanırım artık dilbilgisine geçicez.
matta köklü sayılara geldik
tarihte osmanlı kültür uygarlıktayız ama hoca 1 ocak a kadar osmanlıyı bitiricez ve inkılaba geçicez dedi
coğrafyada türkiyenin iklimine geldik
vatandaşlık bu hafta yeni başladı, sadece 1 ders gördük canım, o da ilk konunun ilk sayfası :1:

teşekkürler canım, sorarsan çok iyi olur :17:
bende birkaç gün kaybettim gerçi şimdilik daha iyiyim çok şükür
artık uykusuz geceler beni bekliyor:1:

bu arada herkese iyi çalışmalar:16:

kızlar ocaga 2 hafta kalmısken ben bu 2 haftada egıtım derslerımı halledeyım dıyorum.
arada gk gyi de tekrar ederım unutmamak icin.
egıtım aradan kalksın zaten gecen yıldan temelim oldugu icin pek sıkıntı olmuyor
sizce nasıl olur?
:44:

Öğrenmede şu geçici,ön koşullanma zımbırtıları falan var ya onlarda çuvallamışım.:19: Öyt iyi çok şükür ya,çok korkuyordum ama korkulacak bir şeycağızı yokmuş.:9: Dün akşam da coğrafyadan olduk,iyi geçti,cevapları haftaya verecekmiş.

kızlar ocaga 2 hafta kalmısken ben bu 2 haftada egıtım derslerımı halledeyım dıyorum.
arada gk gyi de tekrar ederım unutmamak icin.
egıtım aradan kalksın zaten gecen yıldan temelim oldugu icin pek sıkıntı olmuyor
sizce nasıl olur?
:44:

Sen bilirsin reptomimcim,kendini en iyi sen ölçüp tartarsın.:54:

Son düzenleme:
kızlar çok yorgunum :ssz:
ama bi o kadar da mutluyum :91:
ooff hangi birini anlatsam :96:
dün bi kere çalışmak yalan oldu, nişan için daha sabahtan bütük herkes bize geldi, akşam nişan dönüşü de herkes geldi :52:
bugün sabahın köründe staja gittim. hoca çok beğendi anlatımımı, mandalina ve eti pufla toplama işlemi öğrettim :27: çooookkk güzel ve eğlenceliydi :8:
sonra da okulu çektim saat 6 ya kadar :47:
ve evimdeyim
ve misafir var
ne acı dimi :43:

bu arada yeni gelenler hepinize toptan hoşgeldiniz diyorum :16:
bugum sana dicek kelime bulamıyorum kuzucum vallahi maşallah tü tü tüüüü :nazar:
reptomim plan süper :128:
kpsshayalim adaş olmuşuz :7: :1:
kitapseli sen gece de çok verimli çalışıyosun tatlım, o yüzden bence de gecelerini ihmal etme, verimli kullan
askerlik hasreti çekenler.. işe bi de iyi tarafından bakın, yanınızda olduğunda görüşmeden durulmuyo o da baya vakit alıyo, sen her ne kadar kısmak istesen de.. bu süreçte yanınızda olmamaları daha iyi. hem aradan çıkmış olur ne güzel, benimki daha küçücük :1: gidene kadar ohoo, daha bi de o engelimiz var. ay neyse karamsarlığa kapılamıcak kadar yorgunum :37:

Son düzenleme:
Back