kızlar yargıya giden birisi vardı burada kimdi o acaba?:26:
Bennnnnnnnn.
Sedefim ÖYT de bitti,ekleyiver beni tablöye.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yargıya giden birisi vardı burada kimdi o acaba?:26:
sinemisss bendensin canım nereye gitti?uzun mu kısa mı?bende kpssye hazırlanıyorum bak yalnız değilsin
quız oldunuz mu sizde bizim gibi?ben öğrenme ile öytden oldum sınıfça epey bir zorlandık, gkgy ben girmedim ama onda da zorlanmış herkes, sende durum ne merak ettimBennnnnnnnn.
Sedefim ÖYT de bitti,ekleyiver beni tablöye.
benimki polatlıda canım, öyle düşünme ama evet seviyoruz onları ama kazanmamız gereken sınav var,telefonu yanına koy ama çalış bir yandan daben hiç görmedim seni canım forumda,alanın neAnkaraya gitti canım etimesgut kısa dönem, usta birliğide ankara güvercinlik hava okulu... Dün bi eğitimden 100 soru çözebildim valla aramadıda aklım hep onda:/ seninki nerde
quız oldunuz mu sizde bizim gibi?ben öğrenme ile öytden oldum sınıfça epey bir zorlandık, gkgy ben girmedim ama onda da zorlanmış herkes, sende durum ne merak ettim
benimki polatlıda canım, öyle düşünme ama evet seviyoruz onları ama kazanmamız gereken sınav var,telefonu yanına koy ama çalış bir yandan daben hiç görmedim seni canım forumda,alanın ne
kızlar konuları bitiren var mi. Alan sınavında son durum nedir.
kpss forumunu yeni farkettim:S Bilgisayar sistemleri öğretmenliği canım Çok şükür alan sınavından yırttık :S
çok kızıyorum alan sınavından yırtmanıza ama sana kızmıyorum tabiki başımızdakilere kızıyorumkaç kişi alıyorlar sizde canım?dersaneye gidiyor musun,mezun musun?
kpsshayali senin gözünden de hiç bişey kaçmıyor. Yeni yeni başladım çalışmaya. Islamiyet öncesi bitti. Osmanlı kültür uygarlığa geçtim. Eğitime de ölçme ve rehberlik bakıyorume. Henüz bitmedi.reddmars sende fenciydin değil mi hiç görmüyorum seni burada varsa yoksa fal konularındasınbende hesap sorar duruma geçtim haalanın ipatl olmaısnı yürekten istiyor ve bekliyorum ancak onun dışında yeni bir şey yok aynı yani takip etmişsindir herhalde haberleri
sedef senin gözünden de hiç bişey kaçmıyor. Yeni yeni başladım çalışmaya. Islamiyet öncesi bitti. Osmanlı kültür uygarlığa geçtim. Eğitime de ölçme ve rehberlik bakıyorume. Henüz bitmedi.
kız ismini düzelttim. Sabah sabah görmüyorum. Çok konu var evet. Şubata kadar biter konular umarım.
benim hesabım yok canım ödüllü sorularda ödülü kapacak kadar bilgim yok konuları yeni görüyorum ama diğer kızlar için güzel bir paylaşım yaptın teşekkürler
kızlar bana link yollar misiniz. Bende katılayım. Nereden kayıt olacağız. Şansımı deneym.
tabii ki canım, alandan tanıdığım yok ama dershanede görürsem sorarım
türkçede sözcükte cümlede anlam paragraf ve anlatım bozuklukları bitti, sanırım artık dilbilgisine geçicez.
matta köklü sayılara geldik
tarihte osmanlı kültür uygarlıktayız ama hoca 1 ocak a kadar osmanlıyı bitiricez ve inkılaba geçicez dedi
coğrafyada türkiyenin iklimine geldik
vatandaşlık bu hafta yeni başladı, sadece 1 ders gördük canım, o da ilk konunun ilk sayfası
quız oldunuz mu sizde bizim gibi?ben öğrenme ile öytden oldum sınıfça epey bir zorlandık, gkgy ben girmedim ama onda da zorlanmış herkes, sende durum ne merak ettim
benimki polatlıda canım, öyle düşünme ama evet seviyoruz onları ama kazanmamız gereken sınav var,telefonu yanına koy ama çalış bir yandan daben hiç görmedim seni canım forumda,alanın ne
kızlar ocaga 2 hafta kalmısken ben bu 2 haftada egıtım derslerımı halledeyım dıyorum.
arada gk gyi de tekrar ederım unutmamak icin.
egıtım aradan kalksın zaten gecen yıldan temelim oldugu icin pek sıkıntı olmuyor
sizce nasıl olur?:44: