• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kızlar çözdüğünüz kitapları napiyorsunuz?
biter bitmez çöpe mi atıyorsunuz
biriktirip geri dönüşüme mi veriyorsunuz
yoksa karalamadan atanamazsam lazım olur düşüncesiyle saklıyor musunuz

arkadaşlar merhabalar herkese...öncelikle çalışmalarınızda başarılar dilerim...bende kpss 2013 çalışıyorum sosyal bil öğretmeniyim. benim hakan dede'ye ait videolara ihtiyacım var.elinde olan varmı iletişime geçsek?

Ben üstüne çözmeden yapamıyorum.:25: Çözdüğüm her sayfayı da koparıyorum,kitap inceldikçe keyfim yerine geliyor.:1::1:

Sedefimmm sana da maşallah kuzum benim,deneme sonucun çok iyi özellikle eğitim.:nazar::nazar::nazar:

Hep birlikte atanacağız inşallah lokumum.

canım benim daha biten bi kitabım olmadı :27: ama olursa geri dönüşüme atıcam soru bankalarını. :31:
arkadaşlar merhabalar herkese...öncelikle çalışmalarınızda başarılar dilerim...bende kpss 2013 çalışıyorum sosyal bil öğretmeniyim. benim hakan dede'ye ait videolara ihtiyacım var.elinde olan varmı iletişime geçsek?
şu site canım, bence ben bu siteyi ilk sayfaya ekliyeyim :1: KPSS KAZAN
Ben üstüne çözmeden yapamıyorum.:25: Çözdüğüm her sayfayı da koparıyorum,kitap inceldikçe keyfim yerine geliyor.:1::1:

Sedefimmm sana da maşallah kuzum benim,deneme sonucun çok iyi özellikle eğitim.:nazar::nazar::nazar:

Hep birlikte atanacağız inşallah lokumum.

inş bebeğim ya, ilk bölüm felaket benim :2: puanım açıklandı 71 almışım :ssz:

dün bi kere çalışmak yalan oldu, nişan için daha sabahtan bütük herkes bize geldi, akşam nişan dönüşü de herkes geldi :52:

bu arada yeni gelenler hepinize toptan hoşgeldiniz diyorum :16:

askerlik hasreti çekenler.. işe bi de iyi tarafından bakın, yanınızda olduğunda görüşmeden durulmuyo o da baya vakit alıyo, sen her ne kadar kısmak istesen de.. bu süreçte yanınızda olmamaları daha iyi. hem aradan çıkmış olur ne güzel, benimki daha küçücük :1: gidene kadar ohoo, daha bi de o engelimiz var. ay neyse karamsarlığa kapılamıcak kadar yorgunum :37:

Canım geçmişe dönemedim nişanlanan senmisin:) Eper sensen Tebrik ederim:) Mutluluğunun devamını dilerim:)

Hoşbulduk:)

Teşekkürler bu yönden düşünmek ilk günler zor oluyor ama alışcam ve derse vercem kendimi): MAŞALLAH enerjine sağlık:)

Canım geçmişe dönemedim nişanlanan senmisin:) Eper sensen Tebrik ederim:) Mutluluğunun devamını dilerim:)

Hoşbulduk:)

Teşekkürler bu yönden düşünmek ilk günler zor oluyor ama alışcam ve derse vercem kendimi): MAŞALLAH enerjine sağlık:)

yok canım ben değilim, leylasımız nişanlandı :69: darısı başıma :27:
mutlaka zor olur canım ama asıl derslere verebilirsen kendini, o zaman hem kendin de rahatlarsın ve aklına daha az gelir :31:

meraba hoşgeldin bende sosyalciyim seni gördüğüme sevindim hakan dedeyi hiç dinlemedim ama duydum vardı arkadaşlarda 3 yada 4 sayfa öncesine bak istersen ztv videolarıda var nette bi bak istersen egitimini indirip izliyorum güzel baya

kızlar ben bu ayın başında çalışmaya başladım gelişim bitt i tarih yarıda tarih soru bankasını yarıladım( irem yayınları tavsiye ederim ) sizce iyimi 14 gün için biraz şımartın beni geride olsamda gaza geleyim :))))

canım benim daha biten bi kitabım olmadı :27: ama olursa geri dönüşüme atıcam soru bankalarını. :31:

şu site canım, bence ben bu siteyi ilk sayfaya ekliyeyim :1: KPSS KAZAN

inş bebeğim ya, ilk bölüm felaket benim :2: puanım açıklandı 71 almışım :ssz:

bende kitaplar konusunda ne yapacağıma karar veremedim şaçma birsey gibi görünüyor olabilir ama bir tarafım karalama diyor ihtiyacı olan birine verirsin bir tarafımda karala gitsin geri dönüşüme verirsin diyor :1:

kızlar ben bu ayın başında çalışmaya başladım gelişim bitt i tarih yarıda tarih soru bankasını yarıladım( irem yayınları tavsiye ederim ) sizce iyimi 14 gün için biraz şımartın beni geride olsamda gaza geleyim :))))

bu ayın başında başlayıp gelişimi bitirmek tarihi yarılamak bence süper bir ilerleme canım :)

kızlar bugün gelişimden 100 soru çödüm vatandaşlıktan da temel hak ve hürriyetlere çalıştım ama sorularını çözmedim akşam çözeceğim inşallah :31:
öncesinde nane limon ne varsa içeceğim şifayı kaptım bugün :2:

kızlar bugün gelişimden 100 soru çödüm vatandaşlıktan da temel hak ve hürriyetlere çalıştım ama sorularını çözmedim akşam çözeceğim inşallah :31:
öncesinde nane limon ne varsa içeceğim şifayı kaptım bugün :2:

geçmiş olsun canım ıhlamur iç ,bogazında şişlik varsada karabiber süt bal karışımı çok iyi oluyor

istediğim gazı aldım eyvallah nurtubacım :))) planlı çalışıyorum kpss de ilerlemenin tek yoluda o buncayılın tecrübesine göre :)))

kpss nin anahtarı planlı programlı olmak canim aynı şekilde ilerlersen sonuc çok güzel olur ve çalışmalarının karşılığını alırsın :)

Ya BEN konu nasıl çalışılır hiç öğrenemedim ya açıyorum kitabı Yada dersanede tuttuğum notu okuyorum ama sıkılıyorum kendimi veremiyorum hep soru çözmek istiyorum ama bu seferde yanlışım çok çıkınca sinir oluyorum... Eğitimle matematik tamamda tarih coğrafya bi türlü çalışamıyorum :S :50:

Canlar nasılsınız?Uzun süre gelemedim aranıza,derslere de ara vermek zorunda kaldım bir süre,ameliyat oldum,yeni yeni toparlıyorum çok şükür..
Bu alan sınavını,atamaları falan aklına çok takıp sıkıntı yaratan arkadaşlarıma sesleniyorum:Sağlıktan önemli hiçbir şey yokmuş yaşamımızda..Sağlığınız olmayınca hiçbir şey yapamıyorsunuz,ders çalışamıyor,dersaneye gidemiyorsunuz,arkadaşlarınızla buluşup bir çay içemiyorsunuz...vs....
Ders çalışmak için sağlam bir vucuda ihtiyacımız var,lütfen türlü sıkıntılarla bedeninizi yormayın,elinizden geleni yapıp Allah'a tevekkül edin..
Ben dersimi fazlasıyla aldım,size de arkadaş tavsiyesi...öpüyorum canlar...:54:

Canlar nasılsınız?Uzun süre gelemedim aranıza,derslere de ara vermek zorunda kaldım bir süre,ameliyat oldum,yeni yeni toparlıyorum çok şükür..
Bu alan sınavını,atamaları falan aklına çok takıp sıkıntı yaratan arkadaşlarıma sesleniyorum:Sağlıktan önemli hiçbir şey yokmuş yaşamımızda..Sağlığınız olmayınca hiçbir şey yapamıyorsunuz,ders çalışamıyor,dersaneye gidemiyorsunuz,arkadaşlarınızla buluşup bir çay içemiyorsunuz...vs....
Ders çalışmak için sağlam bir vucuda ihtiyacımız var,lütfen türlü sıkıntılarla bedeninizi yormayın,elinizden geleni yapıp Allah'a tevekkül edin..
Ben dersimi fazlasıyla aldım,size de arkadaş tavsiyesi...öpüyorum canlar...:54:

ne ameliyatı oldu canim çok geçmiş olsun dediğin gibi gerçekten herşeyin başı sağlık, çoğu insan bunu başına birşey gelmeden anlamıyor ama Allah kimsenin sağlığını bozmasın.

Ya BEN konu nasıl çalışılır hiç öğrenemedim ya açıyorum kitabı Yada dersanede tuttuğum notu okuyorum ama sıkılıyorum kendimi veremiyorum hep soru çözmek istiyorum ama bu seferde yanlışım çok çıkınca sinir oluyorum... Eğitimle matematik tamamda tarih coğrafya bi türlü çalışamıyorum :S :50:
cd den çalış istersen canım bende konuyu kitaptan çalışmaktan sıkılıyorum .iyi bi cd seti bulursan .arkasındanda bi soru bankası tamam.özelliklede tarihten

Back