• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

sedef bayıldım öğretmenler günü hediyene yaa:16: çoçuk işte çook orijinal ve doğallar :16:

uyku sonrası kahve içmenin keyfi paha biçilemez sedefim en iyisini yapıyorsun :16:
o msjımı yazdıktan sonra uykuya daldım ama dalmaz olaymışım, bir sürü kabus gördüm ya, çok kötüydü :5: neyseki geçti, biraz kendime gelyim, uyku sersemiyim. yarın sabahki derse gitmicem. gece de çalışırım olmadı
Eğitim Bilimleri konuları tarafımdan temizlendi :ssz::ssz:

artık hergün eğitim bilimlerinden soru çözüp gy-gk çalışacağım. :21::21:
maşallah canım artık en eğlenceli yere gelmişsin, test çözmek çok güzel, hele konuları biliyosan tak tak tak gidiyo :1: aferin helal olsun valla :46: :nazar:
sedef bayıldım öğretmenler günü hediyene yaa:16: çoçuk işte çook orijinal ve doğallar :16:

kesinlikle, ve inanılmaz bağlılar birbirlerine, çocuklar çok fazla dövüyolar birbirlerini, aileleri zaten sürekli okulun içinde çekirdek çıtlatıp sakız çiğniyolar :1: ama çocuklarına bişey olsun hemen ayırıp özür dilettiriyolar. belki bizde bile bazen bu olmuyo, nasıl desem biz hemen vay efendim senin çocuğun benimkine vurmuş o özür dilesin vs. durumları oluyo. ama onlar her zaman hayatın keyfini yaşama içindeler. dedim ya sürekli oynuyolar ve çok mutlular. :nazar: bana diyolar ki abe evde kalmışsın yaşın kaç olmuş bulamadın mı birini beya diyolar :1: buldum da okuyoruz daha nasıl evlenelim dedim :1: abe yarını yaşıcağın ne malum, sevdiğine söyle kaçırmasın senin gibi gacıyı bulmuşken diyo :52:

canım evet erkeklerde daha büyük sorumluluk oluyor, mesela benim sevgilim beni çalışan istiyor evlendiğimiz zaman ki ben de öyle istiyorum zaten mantıken tek maaşla geçinilmez. ama mesela şöyle de bişey var. bi erkek kendini devlet kapısına dayadığı zaman kendine güvencesi gelir ve karısı ücretli de yapsa özelde de yapsa bi şekilde ciddi adımlar atabilir. ama tam tersi olduğunda erkek her zaman huzursuz olur. tabii kişiden kişiye değişir ama genellediğimizde böyle.
canım boşver bırak kendi yapsın. ben yaptım da noldu batırdım her şeyi =) össde de ben yapmıştım benimkini, tutuşturdu kağıdı elime, nereleri yazdığıma bile bakmadı, sen nereyi istersen oraya giderim dedi, bu sefer insan acayip bi sorumluluğun altına girmiş gibi hissediyo kendini. şimdi kötü bi yere atanır Allah korusun. bu sefer ben istemiyodum burasını dese kahrolursun. kendi almış sorumluluğu, artık sana düşen hayırlısı demek canım

kızlar sabah staja gittim. öğrencilerim bana öğretmenler günü hediyesi roman havası yazmışlar :1: bi çingene okulundayım, yanlış anlamayın asla ayrım yapmam insanlar arasında, ama baştan çok önyargılarım vardı, öyle coş öyle şenler ki bayılıyorum onlara yaa :69: sürekli oynuyolar :9: neyse bana da bi roman havası yazmışlar, içinde adımın geçtiği, hem söylediler hem oynadılar. oyy kıyamam ben onlara ya, esmer güzellerim onlar benim :29:
sonra dişçiye gittim, salı gününe kaldı benim iş :ssz:
dinlenicem biraz, akşamdan kalma öğrenme psikolojisi testlerim var onları çözüp program geliştirme çalışıcam bu akşam :6:

Biraz kızdım, üzüldüğümü belirttim ama uzatmadım napalım olan oldu artık. Değiştircem filan dedi ama değiştiriliyor mu tercihler hatırlamıyorum ki? Sen ne istersen onu yapıcam dedi ama o da büyük sorumluluk :60: Ne yardan ne serden benimki de :60: Seninki de büyük sorumluluk gerçekten canım. Ama sonun da memnun olmuşsa sen de daha çok mutlu olmuşsundur. Onu bu kadar sıkıntıya sokan da benim atanmış olmam. Beni beklettiğini düşünüp üzülüyor haliyle :( Normalde ilk yılı, ben bir kez daha dene diyorum :26: Bilmiyorum ya, içim rahat değil nedense.
Bu arada hediyen harika. Benim de ilk öğretmenler günüm..Bilmiyorum düşünüp kutlarlar mı? Geçen yıl kutlamamışlar diğer hocalarınkini :26: Hediyeden geçtim kutlasalar iyiydi :60:

Biraz kızdım, üzüldüğümü belirttim ama uzatmadım napalım olan oldu artık. Değiştircem filan dedi ama değiştiriliyor mu tercihler hatırlamıyorum ki? Sen ne istersen onu yapıcam dedi ama o da büyük sorumluluk :60: Ne yardan ne serden benimki de :60: Seninki de büyük sorumluluk gerçekten canım. Ama sonun da memnun olmuşsa sen de daha çok mutlu olmuşsundur. Onu bu kadar sıkıntıya sokan da benim atanmış olmam. Beni beklettiğini düşünüp üzülüyor haliyle :( Normalde ilk yılı, ben bir kez daha dene diyorum :26: Bilmiyorum ya, içim rahat değil nedense.
Bu arada hediyen harika. Benim de ilk öğretmenler günüm..Bilmiyorum düşünüp kutlarlar mı? Geçen yıl kutlamamışlar diğer hocalarınkini :26: Hediyeden geçtim kutlasalar iyiydi :60:

kıyamam ya kutlarlar herhalde canım, yani önemli olan bi kutlamaları zaten biz başka şey istemeyiz onlardan :69:
canım değiştirilebiliyo belirli bi güne kadar sanırım. ama tam bilmiyorum.
seni çok iyi anlıyorum canım. benimki de benden 1 sene sonra kazandı üniyi, dolayısıyla benim ondan 1 yıl önce mezun olcak olmam onda inanılmaz baskı yaratıyor, bunu bana fark ettirmese de ben hissediyorum. sürekli bişeyler deneme modunda :52: halbuki ben hep diyorum ona ''sınıfçıların ataması zorlaştı, belki de sen benden önce iş bulcaksın'' diyorum. ''olsun ben deniyeyim'' diyo. ''bak mutlu olcak mısın, sırf benim için hayatın boyunca sevmediğin bi mesleği yapmak zorunda kalmanı istemiyorum ben beklerim seni'' diyorum. ''artık kime mutlu olucağı işi yapma şansı tanıyolar ki'' diyo. hayat işte.. en iyisi ne hayırlıysa o olsun :ssz:

kıyamam ya kutlarlar herhalde canım, yani önemli olan bi kutlamaları zaten biz başka şey istemeyiz onlardan :69:
canım değiştirilebiliyo belirli bi güne kadar sanırım. ama tam bilmiyorum.
seni çok iyi anlıyorum canım. benimki de benden 1 sene sonra kazandı üniyi, dolayısıyla benim ondan 1 yıl önce mezun olcak olmam onda inanılmaz baskı yaratıyor, bunu bana fark ettirmese de ben hissediyorum. sürekli bişeyler deneme modunda :52: halbuki ben hep diyorum ona ''sınıfçıların ataması zorlaştı, belki de sen benden önce iş bulcaksın'' diyorum. ''olsun ben deniyeyim'' diyo. ''bak mutlu olcak mısın, sırf benim için hayatın boyunca sevmediğin bi mesleği yapmak zorunda kalmanı istemiyorum ben beklerim seni'' diyorum. ''artık kime mutlu olucağı işi yapma şansı tanıyolar ki'' diyo. hayat işte.. en iyisi ne hayırlıysa o olsun :ssz:

Aynı durumu biz de yaşadık, ben de ondan bir yıl önce kazandım inanılmaz kötü hissetmişti ama azmedip kazanmıştı:17: Çok zor bir erkek için...
Ama böyle de ben kendimi çok kötü hissediyorum. Omuzlarımda onun hayatı var sanki...Kendimi suçlu hissedşyorum. Hizmetli olarak bile gideceğim artık diyo bu bana nasıl ağır geliyor. Küçümsediğimden değil...5 yıl emek verdi, hayal kurdu, şimdi buna kendini mecbur hissetmek...Çok suçlu hissediyorum kendimi:14::14::14:

kesinlikle, ve inanılmaz bağlılar birbirlerine, çocuklar çok fazla dövüyolar birbirlerini, aileleri zaten sürekli okulun içinde çekirdek çıtlatıp sakız çiğniyolar :1: ama çocuklarına bişey olsun hemen ayırıp özür dilettiriyolar. belki bizde bile bazen bu olmuyo, nasıl desem biz hemen vay efendim senin çocuğun benimkine vurmuş o özür dilesin vs. durumları oluyo. ama onlar her zaman hayatın keyfini yaşama içindeler. dedim ya sürekli oynuyolar ve çok mutlular. :nazar: bana diyolar ki abe evde kalmışsın yaşın kaç olmuş bulamadın mı birini beya diyolar :1: buldum da okuyoruz daha nasıl evlenelim dedim :1: abe yarını yaşıcağın ne malum, sevdiğine söyle kaçırmasın senin gibi gacıyı bulmuşken diyo :52:

hahaha:60: süper ya sende bir gün bile olsa onlarla o anın tadını çıkar işte ,doğru söylüyorlar yarını yaşayacağımız ne malum :44: Benim stajımda 10 aralıkta başlıyor ben geçen yıl stajımda çocukların konuşmalarını not almıştım bu yılda yapacağım okudukça hatırlıyorum gülüyorum:9: güzel duygular ya :16: Tabi bu arada hiç ölmeyecekmiş gibi çalışmayı da unutmayalım.:68:

Aynı durumu biz de yaşadık, ben de ondan bir yıl önce kazandım inanılmaz kötü hissetmişti ama azmedip kazanmıştı:17: Çok zor bir erkek için...
Ama böyle de ben kendimi çok kötü hissediyorum. Omuzlarımda onun hayatı var sanki...Kendimi suçlu hissedşyorum. Hizmetli olarak bile gideceğim artık diyo bu bana nasıl ağır geliyor. Küçümsediğimden değil...5 yıl emek verdi, hayal kurdu, şimdi buna kendini mecbur hissetmek...Çok suçlu hissediyorum kendimi:14::14::14:

biz kader arkadaşıymışız da haberimiz yokmuş :29:
elimizden gelen bişey yok be canım malesef. :50:
onurun yerine kendimi koyuyorum, ben de her türlü şeyi denerdim sanırım, çünkü o gelecek belirsizliği çok kötü. bu belirsizlik kafayı yedirtiyo her iki tarafa da..
ama ne olursa olsun onları her şartta bekliyeceklerimizi de unutmasınlar, burdan duyurulur :1:

hahaha:60: süper ya sende bir gün bile olsa onlarla o anın tadını çıkar işte ,doğru söylüyorlar yarını yaşayacağımız ne malum :44: Benim stajımda 10 aralıkta başlıyor ben geçen yıl stajımda çocukların konuşmalarını not almıştım bu yılda yapacağım okudukça hatırlıyorum gülüyorum:9: güzel duygular ya :16: Tabi bu arada hiç ölmeyecekmiş gibi çalışmayı da unutmayalım.:68:

hahah :1: kesinlikle canım, ona bakarsak kpss yede çalışmamamız lazım :27: bugün dişçiye belirli bi miktar para ödedim salı günkü randevum için şimdiden istediler, yoksa vermiyolar. yav ne acayip iş dedim :27: belki salı gününe yaşamıcam. Alllah korusun tabii de, saçma geldi, o kadının dediği geldi aklıma :1:
bizim 2 dönem de 12 şer hafta staja gitme zorunluluğumuz var canım, sizde öyle değil mi?

Eğitim Bilimleri konuları tarafımdan temizlendi :ssz::ssz:

artık hergün eğitim bilimlerinden soru çözüp gy-gk çalışacağım. :21::21:
ayy cok özendim maasallah maasallh cok hızlısn:nazar::nazar::nazar:
Maşallahhh ne güzel bir de ben bitirebilseydim hayırlısıyla:nazar:

inşallah bitirririz biz de tatlım:26:
ya kızcelerim:43::43::43: bir hayırsever bana uyarıcı genellemesiyle tepki genellemesinin farkını anlatsınnn lütfen yaa:84::84::84::84:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlarım hepimizin öğretmenler günü kutlu olsun:32:
inşallah seneye tescilli öğretmen olarak kutlarız amin amin amin:16:

bugün program geliştirmeyle açılışı yapacağım kızlar :1:
ilerleyebildigim kadar ilerlemek istiyorum :68:

Son düzenleme:

ya kızcelerim:43::43::43: bir hayırsever bana uyarıcı genellemesiyle tepki genellemesinin farkını anlatsınnn lütfen yaa:84::84::84::84:
kuzucum ben daha bu konuya gelmediğim için yardımcı olamıcam :26:
bugün program geliştirmeyle açılışı yapacağım kızlar :1:
ilerleyebildigim kadar ilerlemek istiyorum :68:

ben de sana katılıyorum nurum, çünkü bunu söylerken çok utanıyorum ama akşam program geliştirme çalışcaktım ya ihtiyaçtan çalıştım, testini çözdüm; ama yediiklimin kapağını açmadım, uyumuşum :17: ne uykuymuş be uyu uyu doyamadı bünyem. ilk üniteyle başlıyorum :10:

hepimize kolay gelsin canlarım verimli bi gün olsun :54:

Son düzenleme:

uyarıcı genellemesinde farklı uyarıcılara aynı tepkiyi göstermek varken, tepki genellemesinde tek bir uyarıcıya farklı farklı tepkiler göstermek vardır
örneğin uyarıcı genellemesinde baba deyince kucaklanan çocuk gördüğü bütün erkeklere baba der,
tepki genellemesinde de dersi dikkatli dinleyen çocuğa öğretmeni aferin dediğinde çocuk yine aferin almak için o dersin ödevini de düzenli yapmaya, sorulan sorulara hemen cevap vermeye çalışır.
soruda klasik koşullanma varsa cevap uyarıcı genellemesi, edimsel koşullanma varsa tepki genellemesidir.
umarım anlatabilmişimdir canım :26:

uyarıcı genellemesinde farklı uyarıcılara aynı tepkiyi göstermek varken, tepki genellemesinde tek bir uyarıcıya farklı farklı tepkiler göstermek vardır
örneğin uyarıcı genellemesinde baba deyince kucaklanan çocuk gördüğü bütün erkeklere baba der,
tepki genellemesinde de dersi dikkatli dinleyen çocuğa öğretmeni aferin dediğinde çocuk yine aferin almak için o dersin ödevini de düzenli yapmaya, sorulan sorulara hemen cevap vermeye çalışır.
soruda klasik koşullanma varsa cevap uyarıcı genellemesi, edimsel koşullanma varsa tepki genellemesidir.
çok iyi anlatmışsın canım ben de öğrenmiş oldum :13:

teskkurler canım :16:
ay kızlar ben ögretmenler gününü 1 gün önce kutlamısım.:17::17::17:
hep sevdicegin yüzünden ama ögretmenler gunu progamı yapacagız dedi:41: ben de zaten aklımı kpss ile bozmusken hic tarihe bakmamısım yaaaa:47:

biz kader arkadaşıymışız da haberimiz yokmuş :29:
elimizden gelen bişey yok be canım malesef. :50:
onurun yerine kendimi koyuyorum, ben de her türlü şeyi denerdim sanırım, çünkü o gelecek belirsizliği çok kötü. bu belirsizlik kafayı yedirtiyo her iki tarafa da..
ama ne olursa olsun onları her şartta bekliyeceklerimizi de unutmasınlar, burdan duyurulur :1:

Evet ne kadar benzer yönlerimiz varmış :29::29::7:
Duyuruyoruz her fırsatta ama bazen kulakları gelecek endişesiyle tıkalı oluyor malesef...

Bu arada ilk ve tek öğretmenler günü tebriğimi ve hediyemi aldım:52::52::52: Darısı başınıza. :34: Kupa almış bir öğrencim, çok mutlu oldum hatırlayışına, diğerleri kutlamadı bile:50: Sadece benim değil diğer hocaların da:50: Oysa derdimiz hediye değil ki, hatırlayıp kutlamaları bile yeterdi...
Neyse kızlar ben baya böldüm sizleri...Hepinize teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum...

teskkurler canım :16:
ay kızlar ben ögretmenler gününü 1 gün önce kutlamısım.:17::17::17:
hep sevdicegin yüzünden ama ögretmenler gunu progamı yapacagız dedi:41: ben de zaten aklımı kpss ile bozmusken hic tarihe bakmamısım yaaaa:47:
:1: güldürdün beni reptomimim yaa, olsun ha bugün ha yarın :1:
benim bulunduğum ilde bu yıl kutlanmıcak öğretmenler günü, eylem yapıldı bugün :40:

Evet ne kadar benzer yönlerimiz varmış :29::29::7:
Duyuruyoruz her fırsatta ama bazen kulakları gelecek endişesiyle tıkalı oluyor malesef...

Bu arada ilk ve tek öğretmenler günü tebriğimi ve hediyemi aldım:52::52::52: Darısı başınıza. :34: Kupa almış bir öğrencim, çok mutlu oldum hatırlayışına, diğerleri kutlamadı bile:50: Sadece benim değil diğer hocaların da:50: Oysa derdimiz hediye değil ki, hatırlayıp kutlamaları bile yeterdi...
Neyse kızlar ben baya böldüm sizleri...Hepinize teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum...

aşkınihanım bak 1 tane de olsa hatırlayan olmuş, olsun o yeter :69:
ne demek her zaman gel topiğimize :29:

Back