• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Selam kızlarr nasılsınızzz?

Kitapseli gördünmü bak bugün iyi olmana ve çalşmana çook çook sevndim darısı her güne:3:

Sedefim cnm hayırlı olsuuuuuuunnnn sen al kitabı yediiklim eline geçsin aç bi öğrenme, ölçmesine çalış nası güzel olduğunu anlicaksıın:34: Başkada eğitim bilimleri konu anlatımlı alma sakın parana ve zihnine yazık hem kafan karışır

tünaydın kızcelerim:16:
bir kac gündür ki gec uyanıyordum ders falan da hak getire yani.
eski motivemi toplayabilmem ümidiyle öptüm siziii:54::54::54::54:

Slm fıstıklar :16:
Uzun zamandır rapor vermiyordum
Cografyayi bitirdim
Tarih de dağılma dönemine kadar bitti :32:

ay ne güzel ya imrendim darısı basıma :43:
artık konuları yavastan bitirmemiz gerekiyor ama nasıllll:14:

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kızlarr nasılsınızzz?

Kitapseli gördünmü bak bugün iyi olmana ve çalşmana çook çook sevndim darısı her güne:3:

Sedefim cnm hayırlı olsuuuuuuunnnn sen al kitabı yediiklim eline geçsin aç bi öğrenme, ölçmesine çalış nası güzel olduğunu anlicaksıın:34: Başkada eğitim bilimleri konu anlatımlı alma sakın parana ve zihnine yazık hem kafan karışır
ahh canım benimmm, zaten var ya benim gibi bi kitap özürlüsü siz önermeseydiniz, ihtiyacın o incecik kitaplarına güzel deyip çalışmayı onunla yapıcaktı. ama iyi ki varsınız ki gözümü açtınız. daha kitaplar gelmeden eminim güzel olucağına
gunaydın kızlaaaar :16:

sedefim hakan dedenin videoolarını nerden bulabilirim.sende var mııı :32:
var kuzum buraya bi blog sitesinin linkini vermiştim dur bulayım
KPSS KAZAN :40: işte bu
tünaydın kızcelerim:16:
bir kac gündür ki gec uyanıyordum ders falan da hak getire yani.
eski motivemi toplayabilmem ümidiyle öptüm siziii:54::54::54::54:
tatlımm geç uyanıyosan geç uyucaksın, kitapselimiz gibi sabahlıcaksın, ya erken kalkıcaz sabahtan çalışıcaz, ya da erken kalkmayı beceremiyosak gece sabahlıcaz, başka yolu yokkk :36:
Slm fıstıklar :16:
Uzun zamandır rapor vermiyordum
Cografyayi bitirdim
Tarih de dağılma dönemine kadar bitti :32:
vuuuuuuuuuuuuu süperrrr :nazar: :8: ekliyorum tabloya

reptomimim farkında mısın, sen derslere 1 gün ara versen, ne biliim 1 gün geç kalksan ya da 1 gün bişey çıksa çalışamasan, ertesi gün de aynı oluyo, o yüzden ipin ucunu hiç bırakmamaya çalış kuzum :34:

canlarım yarın rehberlik sınavım var, hoca klasik sorucak, kafama bişey takıldı, beni aydınlatır mısınız
şimdi meslek ve iş kavramları farklı bunu anladım.
'' bir kimsenin mesleği olabilir, ama işi olmayabilir. ancak işi olanın mesleği de vardır. ''
bu ifade şunu mu anlatıyor. mesela her eğitim fakültesi mezunu öğretmenlik mesleğine sahiptir, ancak işi yoktur. ama her görevini yapan öğretmen hem iş sahibi hem de meslek sahibidir. ben bunu anladım, doğru mu anlamışım.
verdiğim örnek biraz gıcıkça oldu kusuruma bakmayın ama aklıma başka gelmedi :17:
olsun bizi de güdülemiş olsun, hem mesleğimiz hem işimiz olsun :15:

Son düzenleme:
evet canım yaa dogru söylüyorsun vallahi öyle oluyorum ben
inşallah yapmaya calısacagım sürekli artık:31::31:

verdiğin örnek hakkında yorum yapamıyorum canım yanlış yorum olur diye:17::17:

evet canım yaa dogru söylüyorsun vallahi öyle oluyorum ben
inşallah yapmaya calısacagım sürekli artık:31::31:

verdiğin örnek hakkında yorum yapamıyorum canım yanlış yorum olur diye:17::17:

yapmaya çalışma yap reptomimcim, yarın sabahın köründe kalkıyosun, ya da bu gece sabahlıyosun :20:
sert konu sahibi oldum :47: :1:
ayy ben sizin yerinizde olmak için deliriyorum şu an :52: çok şükür ki son 2 sınavım :10:
yine de sağolasın canım bakalım diğer arkadaşlar ne yorum yapcak, rehberlikten de klasik sorulur mu ya :ssz:

yapmaya çalışma yap reptomimcim, yarın sabahın köründe kalkıyosun, ya da bu gece sabahlıyosun :20:
sert konu sahibi oldum :47: :1:
ayy ben sizin yerinizde olmak için deliriyorum şu an :52: çok şükür ki son 2 sınavım :10:
yine de sağolasın canım bakalım diğer arkadaşlar ne yorum yapcak, rehberlikten de klasik sorulur mu ya :ssz:

tamam canım yapacagım inşallah bugunden baslıyorum bazen sert olmak gerekiyor:15::15:
hele de benım gibi motive düsüklügü yasayan birine.:31:

bi soru kızlar.. :6:
dersi dinlemeyen bi öğrenci var. öğretmenin ona uygulayacağı rehberlik türü nedir?

canım motivasyonunu düşürme istedikten sonra yapılamayacak birşey yok :20:
kendini zorla biraz günler geçip gidiyor
gözünün önüne sınav sonuç kağıdı getir istediğin puanı aldığını
ekranda atandınız yazısını gördüğünü hayal et tatlım :16:

2012 soru bankası ile 2013 soru bankalarının soruları aynı mı oluyor bütün kitapçılar aynı olduğunu iddia ediyor ve 2012 soru bankalarını çok uygun fiyatlara satıyorlar. 5000 soruluk soru bankasını 7 tl ye veriyorlar 2012 olanı. elinde kalanları bitirmeye mi çalışıyorlar yoksa doğrumu söylüyorlar anlamadım..

canım motivasyonunu düşürme istedikten sonra yapılamayacak birşey yok :20:
kendini zorla biraz günler geçip gidiyor
gözünün önüne sınav sonuç kağıdı getir istediğin puanı aldığını
ekranda atandınız yazısını gördüğünü hayal et tatlım :16:

ah canım cok dogru söylüyorsun.
şimdi bılgısayarı kapatıp calısacagım zaten ınsallah tabi
cok tesekkürler.

vallahi kasımın 17si oldu şurda aralıga ne kaldı:19::18::18:

2012 soru bankası ile 2013 soru bankalarının soruları aynı mı oluyor bütün kitapçılar aynı olduğunu iddia ediyor ve 2012 soru bankalarını çok uygun fiyatlara satıyorlar. 5000 soruluk soru bankasını 7 tl ye veriyorlar 2012 olanı. elinde kalanları bitirmeye mi çalışıyorlar yoksa doğrumu söylüyorlar anlamadım..

canım o kitapların sezonu gectigi icin düsük fiyata veriyorlar.
sorular farklı da olabılır ama bence önemi yok.
cunku konular degişmedi
yani bildigimiz kadarıyla.
su an ben de o kıtaplardan almayı düsünüyorum.

nisan mayıs gibi tekrar 2013 kitaplarının fiyatı düsüyor.
böyle denge kurulmus işte:ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:
bende öyle yapayım bari çok mantıklı geldi. şimdi eski basımları şubattan sonrada yenileri alayım.

yediiklimin 2011 konu anlatımı ile 2012 si arasında hiç bir fark yoktu herşey aynıydı konuların yerleri sayfalar hepsi aynıydı sadece renk değişmiş :1:
2013te de değişiklik yapacaklarını sanmıyorum

kitapseçten sipariş verdiğim uzman kariyer modüler soru bankası stoklarında yokmuş, dün aradılar, kargoya veriyoruz diye, bugün yine aradılar, o kitap elimizde yok, diğerlerini kargoya veriyoruz diye
anlamadım valla, yakışmadı kitapseçe stoğunda yoksa o zaman siteye neden var yazıyosun
ayrıca yoksa o zaman dün neden kargoya verdim diye arıyosun :31:
ahh kızlar bugün rehberlikten sınavım vardı ya hoca test yapmış :53: klasik dedi, ben de konuları özümsemeden hiç test çözmeden sadece ezbere dayalı çalışmıştım, ah be kadın ne kandırıyosun bizi :41:
yarın son sınavım kızlar, dönüşüm muhteşem olucak :15:

alminacım bana da öyle diyolar. bence 2012 al, soru sorudur, daha sonra 2013 le karşılaştırırsın hangileri farklıysa da o farklı olanların 2013 ünü çözersin :34:

Back