• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

ay kızlar ben önümüzdeki yıl için aylık dergilerden birine abone olmak istiyorum ama hangi yayınların böyle dergileri vardır hangisi iyidir duyan bilen ya da daha önce kullanan var mı biraz fikir paylaşımı yapalım ne dersiniz?

canım bende kamu yayınılıgın dergılerı vardı ıhtıyacın yan kurulu kamu yayınları hala devam edıyormu bılmem ama cokkk ıse yarar durumları yok bence modulerlerı kullanırsan daha ıyı olurrr bence fem yayınlarınında varmıs dergısı.

merhabalar

merhabalar kızlar ben 2012 kpss ye girdim elimden geldiğince çalıl
ştım gecemi gündüzüme kattım ama sınavım öyle iyi geçmedi çalışılacak kazanılacak birşey değil kpss şans biraz da.eğer atanmazsam ben yine hazırlanacam buraya gelirim inşaallah olmaz.türkçe çok zordu bu sene.eğitim nispeten kolaydı.Allah çalışan herkese yardım etsin çok garip bir şey bu kpss insanın sinirlerini yıpratıyor.

merhaba canım bende gırdım mat ıle trkc benıde yakan bende cok calıstım ama olmadı gıbı bakalım 2013-2014 bızı bekler gırcez hepsıne hosgeldın aramıza.

canım bende kamu yayınılıgın dergılerı vardı ıhtıyacın yan kurulu kamu yayınları hala devam edıyormu bılmem ama cokkk ıse yarar durumları yok bence modulerlerı kullanırsan daha ıyı olurrr bence fem yayınlarınında varmıs dergısı.

merhaba canım bende gırdım mat ıle trkc benıde yakan bende cok calıstım ama olmadı gıbı bakalım 2013-2014 bızı bekler gırcez hepsıne hosgeldın aramıza.

evet ya var ya deli gbi çalıştım vatandaşlık hele genel hukuk bilgisini yedim yuttum bir sürü güncel çalıştım.ama sınavda genel hukuktan pek soru gelmedi.coğrafya nispeten iyiydi.tarihi kaç defa çalıştım hiç işime yaramadı:(eğitim desen 5 ay sadece eğitim çalıştım son iki ay hiç ara vermeden gece yarılarına kadar çalıştımDaha sonuçlar açıklanmadı.Allahtan ümit kesilmez.standart sapma yüksek olursa bişeyler olur belki

kızlar ben bugün bi değişiklik yapıp tarihin bambaşka konularına atlayıverdim :27:
napiim osmanlıdan bay geldi :37:
veee kurtuluş savaşına hazırlandım, genelgeleri yaptım. 1. tbmm yi açtım. 5 savaşa girdim. lozanla noktayı koydum :9:
165 soruyu da üstüne cila yaptım ohh :9:
bu akşam bi de coğrafya çalışçaktım ama kuzenim gelmiş eskişehirden, teyzoşlara gittik, o bugüne kısmet değilmiş :6:

sınıf öğretmenliği okuduğuna göre liseden dilbilgisi temelin vardır bence oturup konu anlatımı calışmana gerek yok ama için rahat etmezse konu anlatımlı bi kitaptan örnek çözümlerini falan çöz sonra üstüne testini çözersin olur biteeer:) ama yazım kuralları ve noktalama işaretlerinden konu anlatımı şart bence ya da ben beceremiyorum bana zor gelio:25:
anladım tatlım, demek ki şu meşhur konuda baya kurallar var, onları sindirmeliyim. evet tm mezunu olduğumdan şükür türkçe ve matla sorunum yok ama türkçeye de direk soruyla başlamak içime sinmedi genede. sadece anlam konularını testle pekiştiririm, diğerlerine bakarım. konu anlatımlı kitabım yok, össden kalma vardı sanki bi tane ona bakıcam şimdi bazanın altındaydı sanırım, iyi bi kitap diye saklamıştım. konu anlatımı için yeterli olur diye düşünüyorum.
geldim geldim hemen ekliyorum tatlım :10:
valla her konuya 1 er gün ayırdım tatlım. ama hızlanmam lazım. mesela 4 gündür 3 konuyu çalışıyorum. aslında 3 gündür sayılır, 1 gün hiç çalışmadım. kendimi şartlandırdım. o gün konuya başlıyosam onunla ilgili konuyu okucam, sen sor ben söyliyeyim kitabından soru cevap yapıcam ve ardından elimde ne kadar test varsa çözücem. ortalama 100 soru çözüyorum canım. ama hızlandırmam lazım ben bitirince söylerim sana ne kadar sürede bittiğini şimdi yalan olmasın :1:

oohh ismimi gördüm çok mutlu oldum canım sağolasın:):)program geliştirme ilk 2 üniteyide ekleyebilirsin...Tamam canım bitirince söylersin...bence şu an yeterli konu çalışma+100 soru...bir günde birden fazla konu çalışmak zorlar seni henüz erken çünkü bende günde 1 ünite çalışıyorum ama test çözmüyorum soru bankam yok..Konu anlatımındaki çözümlü soruları çözüyorum o kadar ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum..Bu özetleri bitirip ara soğumadan özetlerimi okuyup test çözmeyi planlıyorum.. bende senin gibi günde 100 soru çözmeyi düşünüyorum.bence dersane başlayana kadar yeterli...Sonra hızlanırız canım..Ben son 3-4 ay günde 300-400 soru çözenler gördüm o yüzden şimdiden çok sıkma kendini...

tesadüfün bu kadarı olamazdı herhalde :1: ben de geçen yıl ihtiyacın eğitim bilimleri setini aldım. sonra gittim ihtiyaca kaydoldum :9: bi de ben şimdi gk-gy çalışmaya başladım ya, ee zaten aynı kitabı 2 ay sonra da vercekler ya, benim komşumun kızının kitaba ihtiyacı vardı, ben de ona verdim ihtiyaç eğitim bilimlerini, yediiklim alıcaktım kendime de.. ama daha ilk bölümde pek ilerlemeden almak istemedim. :31:

:):):)gerçekten şansız bi tesadüf oldu bizimkisi...İyi yapmışsın bende çözmeseydim verirdim birine..[/QUOTE]
bi tek gelişime bakmıştım tatlım o yüzden verdim diğerleri yepyenicik duruyodu. iyi oldu. evet evet ben de yeterli diye düşünüyorum. zaten bi anda zorlarsam çok sıkılırım. ilk 2 gün bu sorular bile fazla geldi bana, yani başım ağırdı alışık değilim tabii.. önümüzde 11 ay var halledicezzz. :15: hemen ekliyorum tabloya :21:
bu arada senin şu özetlerin sana en büyük nimet olucak canım. çünkü o özetleri çalışmak koca koca paragrafları okumaktan daha eğlenceli olucak ve zamanını hiç almıcak. özetlerini günlük haftalık aylık diye ayırırsın. hepsini zamanında yaptığında bi konunun özeti 5 dk yı bile geçmicek kıvama gelir, sonra gelsin bol bol sorular. soru çözmek çalışmaktan daha eğlenceli zaten yaa :24:
Aynen kaymaklı ekmek kadayıfım.:9::9::9:

Kendime geldim.:9::9::9:
kız kadayıf en sevdiğim tatlı ve evde yok
neyttin sen :9:
ay kızlar ben önümüzdeki yıl için aylık dergilerden birine abone olmak istiyorum ama hangi yayınların böyle dergileri vardır hangisi iyidir duyan bilen ya da daha önce kullanan var mı biraz fikir paylaşımı yapalım ne dersiniz?
tatlım eğitim bilimlerinde yediiklimin dergileri var. tanıdığım bi ablamda vardı, incelemiştim, çok beğenmiştim.
merhabalar
merhabalar kızlar ben 2012 kpss ye girdim elimden geldiğince çalıl
ştım gecemi gündüzüme kattım ama sınavım öyle iyi geçmedi çalışılacak kazanılacak birşey değil kpss şans biraz da.eğer atanmazsam ben yine hazırlanacam buraya gelirim inşaallah olmaz.türkçe çok zordu bu sene.eğitim nispeten kolaydı.Allah çalışan herkese yardım etsin çok garip bir şey bu kpss insanın sinirlerini yıpratıyor.
hoşgeldin tatlım :16:
atansan da bekleriz buraya, bizi engin tecrübelerinle donatırsın :29:
ben de katılıyorum sana biraz da şans işi.. biz elimizden geleni yapıcaz, olursa ne ala, olmazsa pekala dicez. başka yapcak bişey yok :24:

kızlar şimdiden çok sıkı çalışma yapmayın bıkarsınız benim size tavsiyem eğitimi şimdiden halledin gerçektn çok zaman alıyor eğitim 6 ders var.gk gk çok nankör sürekli tekrar istiyor eğitimi öğrendimi çabuk unutulmuyor.program ve ölçme hariç :)

anamm sevgilimin össden kalma türkçe konu anlatımlı kitabını buldum, sağolsun tertemiz bırakmış :9:

maşallah inkılabı coşturmuşun canım :) benim de dağılma bitti yazarsın bi ara:)
inkılabı çok sevdim canım :21: inkılap bitince osmanlıya geri döncem artık, daha fazla dayanamadım osmanlıya :27:
hemen ekliyorummm

kızlar şimdiden çok sıkı çalışma yapmayın bıkarsınız benim size tavsiyem eğitimi şimdiden halledin gerçektn çok zaman alıyor eğitim 6 ders var.gk gk çok nankör sürekli tekrar istiyor eğitimi öğrendimi çabuk unutulmuyor.program ve ölçme hariç :)

haklısın canım ben de bıkmaktan korkuyorum. ama bıksak da elden ne gelir, çalışmak zorundayız.. :31:
valla eğitime nasıl sıra gelcek hiç bilmiyorum. tarihte sıfır olduğum için onunla başladım, bitse de bitmicek yani hep tekrar mecbur ondan
ölçme çabuk unutuluyo da sayısal ağırlıklı olduğu için sevmiştim ben onu, geçen yıl okuldaki tek iyi hocamız ölçmeciydi, o ve ihtiyacın ölçme kitabıyla çok sevmiştim bu dersi, ama bu yıl hatırlıyo musun diye sor hayır :1:
tavsiyeler için teşekkürler :16:

anamm sevgilimin össden kalma türkçe konu anlatımlı kitabını buldum, sağolsun tertemiz bırakmış :9:

canım sana bi tavsiye daha vermek istiyorum. türkçeden konu anlatımı gerektirmeyen konulardan test çöz bana sorarsan. türkçe için konu anlatımıyla da tatilde vakit kaybetme sonuçta dersanede türkçe derslerinde napıcaksın dinliceksin o zaman herşeyi hatrlarsın ki türkçe kolay unutulmuyor. böylece çalışmamız gereken diğer derslere vaktin kalır. tabi bu benim fikrim:54:

canım sana bi tavsiye daha vermek istiyorum. türkçeden konu anlatımı gerektirmeyen konulardan test çöz bana sorarsan. türkçe için konu anlatımıyla da tatilde vakit kaybetme sonuçta dersanede türkçe derslerinde napıcaksın dinliceksin o zaman herşeyi hatrlarsın ki türkçe kolay unutulmuyor. böylece çalışmamız gereken diğer derslere vaktin kalır. tabi bu benim fikrim:54:

aynen öyle düşünüyorum tatlım, mesela paragrafa sözcükte anlama cümlede anlama çalışmak tamamen vakit kaybı olur benim için. sizin de önerilerinizle yazım ve noktalamaya çalışıcam, diğerlerinden test çözücem. haa bi de anlatım bozukluklarına bakıcam. öss deyken ''türkçe off'' diye bi kitapla çalışmıştım anlatım bozukluklarına. yazar yapılan anlatım bozukluklarıyla dalga geçer gibi anlatıyodu, size de tavsiye ederim :34:

aynen öyle düşünüyorum tatlım, mesela paragrafa sözcükte anlama cümlede anlama çalışmak tamamen vakit kaybı olur benim için. sizin de önerilerinizle yazım ve noktalamaya çalışıcam, diğerlerinden test çözücem. haa bi de anlatım bozukluklarına bakıcam. öss deyken ''türkçe off'' diye bi kitapla çalışmıştım anlatım bozukluklarına. yazar yapılan anlatım bozukluklarıyla dalga geçer gibi anlatıyodu, size de tavsiye ederim :34:
teşekkürler canım tavsiyen için bulursam bakarım mutlaka:)

tarihte çok güzel şifrelemeler öğrendim, hemen paylaşıyorum canlar

I.İNÖNÜ SAVAŞI

*MİLAT*

Moskova antlaşması
İstiklal marşı
Londra konferansı
Afganistanla dostluk antlaşması
Teşkilatı esasiye kanunu

II.İNÖNÜ SAVAŞI

*FİFİ*

Fransa zonguldak ı boşalttı
İtalya anadoluyu boşalttı
Fransa dostluk anlaşması istedi
İngiltere maltadan 40 esiri bıraktı

(çok da fifi gibilerinden :9:)

ESKİŞEHİR - KÜTAHYA

bütün sonuçları OLUMSUZ
tek olumlu sonucu ATATÜRK E 3 AYLIĞINA BAŞKOMUTANLIK YETKİSİ VERİLDİ

SAKARYA MEYDAN SAVAŞI

*KİM BU AĞBİ*

Kars antlaşması
İngiltere ile esir değişi antlaşması
Meclisin kayseriye taşınma ihtimalinin kalkması

Barış teklifi
Ukraynayla dostluk antlaşması

Ankara anlaşması
Gazi, mareşallik unvanı
Başkomutanlık yetkisi süresiz oldu
İtalya anadoluyu tamamen boşalttı

ay bende bugün öğrenme psiklojisinden bayağı ilerledim 30 35 test çözdüm. şimdi de tarihe geçiyorum. videoları izleyerek çalışmaya başlayacağım, hepinize kolay gelsin cicişler..

Back