Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ederim kuzum, gerçekten süper bi kitap. soru bankası ama içinde sadece testler yok, testten önce konuyu özetlemiş. daha sonra kpss de çıkabilmesi yüksek olan sorulara değinmiş ve bu soruların çözümünde izlenecek yolları açıklamış. ondan sonra testlere geçmiş. bir konunun ortalama 4 testi var. testlerin en başında doğru sayısı yanlış sayısı net sayısı diye tablo yapmışlar. orada da net sayını hesaplayıp yazabiliyosun, hem kendini görmüş oluyosun. çok da kalın bi kitap, boş bi kitap değil yani canım, al derim.sedefonur sen coğrafya öğreten kitabından almıştın dimi?ben coğrafya da gerçekten zorlanıyorum tavsiye eder misin?
sorunun cevabı sadece sulama kanallarıymış. yelkenlikiz soruya yaklaşımın doğru.buğday ambarı saklama amaçlı çuvallarda taşınabilir öğütme taşı zaten göçebe hayatında kesin var,madencilik atteşte herhangi bi şeyi eritilse bile sayılıyomuş,köprü göç ederken nehir vb geçerken portatif tahtadan yapıyolarmış,mezarlık ise savaş sırasında ölenleri yanlarında taşımadıkları için orada gömülüyomuş sulama kanalı ise tarımı gerektirdiğinden o zamnlada iklim dolayısıyla tarım yapılamadığından kesin sulama kanalımış :) aslında kafamı karıştıran mezarlık oldu
ben de v4rım ben de ben de:80:
hoşgeldinn umarım istediğin çalışmayı yapar istediğin puanı alırsın canım ankara ihtiyaç ise yazılmasaydın keske canım ya ben 2012 sınavına ıhtıyala hazırlandımda durumu vahım oranın.
herkescikler buraya gelmiş bi sürü olmuşuz ne güzel:))
benm ablam yeğenm geldi bbize tatile hiç ders çalışamıyorum neyse artık..
güzellerim söyleyin bakalım türkçeye nasıl çalışıyosunuz
ben çalışmayı düşünmüyodum, ama az biraz dilbilgisine bakmakta fayda var
soru üzerinden gitmek yeterli olur mu, yoksa bi konu anlatımlı alıp ordan da bakiim mi sizce
Noktalama işaretlerinde,yazımda gerekli tatlım.
Diğerlerini soru üstünden yaparsın.
Not : Ama ben Türkçe okuyorum.
sucum sen nerelerdesin bakiim
naa yapıcam sana
çalışmıyo musun hee nerde senin o nazarlık soru sayıların, onları her gün görmek istiyoruzzz
tamam bebeğim noktalamada yazımda falan kurallara bakarım ben de, tm mezunuyum ben de türkçede sorunum yok Allahtan
Çalışmıyorum,sağolsun herif alt üst etti düzenimi.
ahh kuzumm
yavv olur öyle şeyler arada sen kendini derslere ver inan bana zamanın nasıl geçtiğini anlamıcaksın
salarsan kendini bi daha devam etmeye hiç canı istemiyo insanın
tamam bugünlük izin sana
yarın seni eski formunda görmek istiyorum ona göre
inan bana kafanı dağıtmanın en güzel yolu benceYok başlayacağım inşallah birazdan,kafamı dağıtmam lazım.
sınıf öğretmenliği okuduğuna göre liseden dilbilgisi temelin vardır bence oturup konu anlatımı calışmana gerek yok ama için rahat etmezse konu anlatımlı bi kitaptan örnek çözümlerini falan çöz sonra üstüne testini çözersin olur biteeer:) ama yazım kuralları ve noktalama işaretlerinden konu anlatımı şart bence ya da ben beceremiyorum bana zor geliogüzellerim söyleyin bakalım türkçeye nasıl çalışıyosunuz
ben çalışmayı düşünmüyodum, ama az biraz dilbilgisine bakmakta fayda var
soru üzerinden gitmek yeterli olur mu, yoksa bi konu anlatımlı alıp ordan da bakiim mi sizce
inan bana kafanı dağıtmanın en güzel yolu bence
ki bunu sen benden daha iyi anlamışsındır
ya ders çalışırken insan başka alemde oluyo
hele önünde engelin varken o gün yeterince çalıştıysan acayip rahatlıyosun mutlu oluyosun
hehe yaşasın ders çalışmak :119:
Aynen kaymaklı ekmek kadayıfım.
Kendime geldim.