• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

sedefonur sen coğrafya öğreten kitabından almıştın dimi?ben coğrafya da gerçekten zorlanıyorum tavsiye eder misin?
ederim kuzum, gerçekten süper bi kitap. soru bankası ama içinde sadece testler yok, testten önce konuyu özetlemiş. daha sonra kpss de çıkabilmesi yüksek olan sorulara değinmiş ve bu soruların çözümünde izlenecek yolları açıklamış. ondan sonra testlere geçmiş. bir konunun ortalama 4 testi var. testlerin en başında doğru sayısı yanlış sayısı net sayısı diye tablo yapmışlar. orada da net sayını hesaplayıp yazabiliyosun, hem kendini görmüş oluyosun. çok da kalın bi kitap, boş bi kitap değil yani canım, al derim.

off kızlar bugün yaz okulunda dersim vardı, öğlen sıcağında okula gittim ve bi baktım kimse yok, hoca gidin işlemicem demiş. hadi kendimi geçtim, bi arkadaşım var istanbuldan git gel yapıyo, yazık kızcağıza yaa sabah bir sürü yol çekmiş edirneye gelmek için geldi ve hoca işlemicem gidin dedi, kızcağız gene otobüse binip istanbula döndü, ben de eve geldim. hadi benim ev okul arası 15 dk ama gene de daha önceden söylesene be adam gelmiceğini. yazık yazıkk.. :19:
bi duş aldım, kahve içtim, anca kendime geldim, şimdi çalışmaya gidiyorum :10:
öpüldünüz :54:

sorunun cevabı sadece sulama kanallarıymış. yelkenlikiz soruya yaklaşımın doğru.buğday ambarı saklama amaçlı çuvallarda taşınabilir öğütme taşı zaten göçebe hayatında kesin var,madencilik atteşte herhangi bi şeyi eritilse bile sayılıyomuş,köprü göç ederken nehir vb geçerken portatif tahtadan yapıyolarmış,mezarlık ise savaş sırasında ölenleri yanlarında taşımadıkları için orada gömülüyomuş sulama kanalı ise tarımı gerektirdiğinden o zamnlada iklim dolayısıyla tarım yapılamadığından kesin sulama kanalımış :) aslında kafamı karıştıran mezarlık oldu

:) tesekkur ederım canımcım tarihi seviyorum aslına bakarsan boyle cıns sorularada bayılırrıımmm ogretıcı oluyorrr;) kendı topiğimede eklicem:)

ben de v4rım ben de ben de:80:

ankara 3 oldu var mı arttıran:)

hoşgeldinn umarım istediğin çalışmayı yapar istediğin puanı alırsın canım ankara ihtiyaç ise yazılmasaydın keske canım ya ben 2012 sınavına ıhtıyala hazırlandımda durumu vahım oranın.

Hoşbuldukkk inşallah hepimiz istediğimiz puanları alırız canım...sakarya ihtiyaç benim.Bakalım hayırlısı artıkk....[/QUOTE]

canım ben gecen sene gıttım tarıh hocası ılkarkenın hocası vatandaslık hocası yargı yayınlarından sayılır askerden yenı gelmıs 3-4 dershanede calısan bı hocaydı, matematıkcı meb de calısıyomus dershanenın hocası degılde yayınlarına destek verıyormus bı turkcecı blm baskanı ıdı bıde galıba cografyacı ordandıı ıhtıyac dedık gıttık ama yayınlar ıhtıyac gerısı boossss yayınları evet guzel ama dershanesı peekkkkk ıyı degıl 2 sene evvel muhtesemmıs ama dagılmısss.. umarım memnun kalırsın. vatandaslıgınıza serkan hoca ıdı yanlıs hatırlamıyorsam :) bagıra cagıra ders anlatır bu sene orda olacaktı selamımı soyleyıbn :) bedıa dersen hatırlar :D

herkescikler buraya gelmiş bi sürü olmuşuz ne güzel:))
benm ablam yeğenm geldi bbize tatile hiç ders çalışamıyorum neyse artık..

Son düzenleme:
güzellerim söyleyin bakalım türkçeye nasıl çalışıyosunuz
ben çalışmayı düşünmüyodum, ama az biraz dilbilgisine bakmakta fayda var
soru üzerinden gitmek yeterli olur mu, yoksa bi konu anlatımlı alıp ordan da bakiim mi sizce

herkescikler buraya gelmiş bi sürü olmuşuz ne güzel:))
benm ablam yeğenm geldi bbize tatile hiç ders çalışamıyorum neyse artık..

evet evet cafemizi duyan geliyo :10:
sen de azcık tatil yap onlarla kuzum, gittiklerinde sıkı bi çalışmayla telafi edersin :32:

soru üzerinden gitmek yeterli olur mu, yoksa bi konu anlatımlı alıp ordan da bakiim mi sizce

Noktalama işaretlerinde,yazımda gerekli tatlım.

Diğerlerini soru üstünden yaparsın.:6:

Not : Ama ben Türkçe okuyorum.:9::9::9:

Noktalama işaretlerinde,yazımda gerekli tatlım.

Diğerlerini soru üstünden yaparsın.:6:

Not : Ama ben Türkçe okuyorum.:9::9::9:

sucum sen nerelerdesin bakiim :20:
naa yapıcam sana :57:
çalışmıyo musun hee nerde senin o nazarlık soru sayıların, onları her gün görmek istiyoruzzz
tamam bebeğim noktalamada yazımda falan kurallara bakarım ben de, tm mezunuyum ben de türkçede sorunum yok Allahtan

sucum sen nerelerdesin bakiim :20:
naa yapıcam sana :57:
çalışmıyo musun hee nerde senin o nazarlık soru sayıların, onları her gün görmek istiyoruzzz
tamam bebeğim noktalamada yazımda falan kurallara bakarım ben de, tm mezunuyum ben de türkçede sorunum yok Allahtan

Çalışmıyorum,sağolsun herif alt üst etti düzenimi.:25:

Çalışmıyorum,sağolsun herif alt üst etti düzenimi.:25:

ahh kuzumm :70:
yavv olur öyle şeyler arada sen kendini derslere ver inan bana zamanın nasıl geçtiğini anlamıcaksın
salarsan kendini bi daha devam etmeye hiç canı istemiyo insanın
tamam bugünlük izin sana
yarın seni eski formunda görmek istiyorum ona göre :9:

ahh kuzumm :70:
yavv olur öyle şeyler arada sen kendini derslere ver inan bana zamanın nasıl geçtiğini anlamıcaksın
salarsan kendini bi daha devam etmeye hiç canı istemiyo insanın
tamam bugünlük izin sana
yarın seni eski formunda görmek istiyorum ona göre :9:

Yok başlayacağım inşallah birazdan,kafamı dağıtmam lazım.:54::29:

Yok başlayacağım inşallah birazdan,kafamı dağıtmam lazım.:54::29:
inan bana kafanı dağıtmanın en güzel yolu bence
ki bunu sen benden daha iyi anlamışsındır
ya ders çalışırken insan başka alemde oluyo
hele önünde engelin varken o gün yeterince çalıştıysan acayip rahatlıyosun mutlu oluyosun
hehe yaşasın ders çalışmak :119:

sınıf öğretmenliği okuduğuna göre liseden dilbilgisi temelin vardır bence oturup konu anlatımı calışmana gerek yok ama için rahat etmezse konu anlatımlı bi kitaptan örnek çözümlerini falan çöz sonra üstüne testini çözersin olur biteeer:) ama yazım kuralları ve noktalama işaretlerinden konu anlatımı şart bence ya da ben beceremiyorum bana zor gelio:25:

geldim geldim hemen ekliyorum tatlım :10:
valla her konuya 1 er gün ayırdım tatlım. ama hızlanmam lazım. mesela 4 gündür 3 konuyu çalışıyorum. aslında 3 gündür sayılır, 1 gün hiç çalışmadım. kendimi şartlandırdım. o gün konuya başlıyosam onunla ilgili konuyu okucam, sen sor ben söyliyeyim kitabından soru cevap yapıcam ve ardından elimde ne kadar test varsa çözücem. ortalama 100 soru çözüyorum canım. ama hızlandırmam lazım ben bitirince söylerim sana ne kadar sürede bittiğini şimdi yalan olmasın :1:

oohh ismimi gördüm çok mutlu oldum canım sağolasın:):)program geliştirme ilk 2 üniteyide ekleyebilirsin...Tamam canım bitirince söylersin...bence şu an yeterli konu çalışma+100 soru...bir günde birden fazla konu çalışmak zorlar seni henüz erken çünkü bende günde 1 ünite çalışıyorum ama test çözmüyorum soru bankam yok..Konu anlatımındaki çözümlü soruları çözüyorum o kadar ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum..Bu özetleri bitirip ara soğumadan özetlerimi okuyup test çözmeyi planlıyorum.. bende senin gibi günde 100 soru çözmeyi düşünüyorum.bence dersane başlayana kadar yeterli...Sonra hızlanırız canım..Ben son 3-4 ay günde 300-400 soru çözenler gördüm o yüzden şimdiden çok sıkma kendini...

tesadüfün bu kadarı olamazdı herhalde :1: ben de geçen yıl ihtiyacın eğitim bilimleri setini aldım. sonra gittim ihtiyaca kaydoldum :9: bi de ben şimdi gk-gy çalışmaya başladım ya, ee zaten aynı kitabı 2 ay sonra da vercekler ya, benim komşumun kızının kitaba ihtiyacı vardı, ben de ona verdim ihtiyaç eğitim bilimlerini, yediiklim alıcaktım kendime de.. ama daha ilk bölümde pek ilerlemeden almak istemedim. :31:[/QUOTE]

:):):)gerçekten şansız bi tesadüf oldu bizimkisi...İyi yapmışsın bende çözmeseydim verirdim birine..

Son düzenleme:
inan bana kafanı dağıtmanın en güzel yolu bence
ki bunu sen benden daha iyi anlamışsındır
ya ders çalışırken insan başka alemde oluyo
hele önünde engelin varken o gün yeterince çalıştıysan acayip rahatlıyosun mutlu oluyosun
hehe yaşasın ders çalışmak :119:

Aynen kaymaklı ekmek kadayıfım.:9::9::9:

Kendime geldim.:9::9::9:

ay kızlar ben önümüzdeki yıl için aylık dergilerden birine abone olmak istiyorum ama hangi yayınların böyle dergileri vardır hangisi iyidir duyan bilen ya da daha önce kullanan var mı biraz fikir paylaşımı yapalım ne dersiniz?

merhabalar

merhabalar kızlar ben 2012 kpss ye girdim elimden geldiğince çalıl
ştım gecemi gündüzüme kattım ama sınavım öyle iyi geçmedi çalışılacak kazanılacak birşey değil kpss şans biraz da.eğer atanmazsam ben yine hazırlanacam buraya gelirim inşaallah olmaz.türkçe çok zordu bu sene.eğitim nispeten kolaydı.Allah çalışan herkese yardım etsin çok garip bir şey bu kpss insanın sinirlerini yıpratıyor.

Back