• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

23 eylülde evleneceğim beeeeen çok önemli bir şey iyice kavrayın bakalım :33:

hayrola canım?
aaayyy ne kadar güzellll, darısı başımıza :16: şimdiden mutluluklar dilerim
canım zaman zaman olur öyle, aç en sevdiğin filmi izle, ya da gir mutfağa kek yap veya çık biraz dışarı, hava al, ya da yap bi kahve balkonda iç, düşünme bişey kafan dağılsın :34:

görünürde bir şey olmadı canım sedefonurun dediği gibi arada olur ya hani onlardan biri denk geldi dün gece bana da ama ağlamadımmmm:27:atlattım yani çok şükür sebepsiz yere içinin daralmasıda kötü aslında çokta sebepsiz olduğunu düşünmüyorum maneviyatım eksik ondan oluyo bence:26:bu arada sana da hayırlı uğurlu olsun canım eylül 23te evleniyosun ha:46:darısı bizlere inşallah ama önce işşş sonra eşş gelir nasıl nasıl olsa:34:[/QUOTE]
bazen de ağlamamak için tutma kendini, ağlamak güzeldir, açılırsın canım :34:

kızçeler bugün malum ağrıyı yaşıyorum, felaketim, :25: nasıl çalışcam bilmiyorum valla :37: halbuki süper planlarım vardı :9:

çiçeğim ölçme çok zevkli, ve onda yazıcak pek bişey yok, genel olarak formüller var. biraz sayısala kaçıyo, onu çabuk halledersin zaten :34:
çoğu bitmiş azı kalmış hiç kasma

tarihin kurtuluş savaşına kadar olan yerine video izledim, izlerken hocanın anlattıklarını not aldım, sonra o notları okudum, sonra sen sor ben söyliyeyim kitabından konuyla ilgili soru ve cevapları okudum, sonra da elimdeki testleri çözdüm canım. ama kurtuluş savaşından sonrakilerde sadece kitaptan okudum ve test çözdüm. kurtuluş savaşıyla ilgili çözdüğüm sorularda daha az yanlışım çıktı, ama bu konunun daha akılda kalıcı olmasından kaynaklanıyo, yoksa not çıkararak yazarak çalışmak daha faydalı canım. yine böyle eğitimi yaptığın gibi tarihte de özet çıkararak çalış.

Evet biraz göz gezdirdim kitaba hep formüller var uzun uzun konular yok çok kalın da değil kitap zaten fazla konu yok ölçmede...

Anladım canım kısaca video+özet çıkarma+tekrar+test çözme hemen hemen butün derslerde bu sistemde gitmemiz daha faydalı sanırım...Birde çıkardığımız özetleri yada notları (aynı şey sonuçta)çalışırken yüksek sesle okuduğumuzda daha akılda kalıcı oluyo.Çünkü hem görme hem işitme duyumuzu kullanıyoruz o yüzden bence yüksek sesle okumak daha faydalı...Bugün misafir var o yüzden hiç ders çalışamıyorum gece çalışıcam artık.....

Son düzenleme:
kızlar bugün çok ağrım tuttu, hastaneye gittik, 2 tane serum bi de iğne yedim. daha yeni yeni kendime geliyorum. :25:
bugün hiç çalışamadım tabii
bugusucum günün skoru iyiymiş :52:
çiçeğim aynen öyle, önce bi hocadan dinleyip not çıkarıp sonra tekrar ve bol soruyla halledilmicek ders yok. benim en kötü tarih olduğundan onu böyle çalışıyorum. ama türkçe ve matematikte aynı yolu izlemicem, çünkü o derslerden sıkıntım yok. gece iyi çalışmalar kuzum, ben de iyi olabilirsem ilkelere bakıcam ama sanmıyorum :5:

aslında ağrım vardı tv izlicektim ama kuzey güney bu akşam geç başlıcak, ben de o sırada boş durmıyayım dedim
tarihte ilkeler + 60 soru bitti
türkçede yazım kuralları ve noktalama işaretleri bitti

kızlar bugün çok ağrım tuttu, hastaneye gittik, 2 tane serum bi de iğne yedim. daha yeni yeni kendime geliyorum. :25:
bugün hiç çalışamadım tabii

çiçeğim aynen öyle, önce bi hocadan dinleyip not çıkarıp sonra tekrar ve bol soruyla halledilmicek ders yok. benim en kötü tarih olduğundan onu böyle çalışıyorum. ama türkçe ve matematikte aynı yolu izlemicem, çünkü o derslerden sıkıntım yok. gece iyi çalışmalar kuzum, ben de iyi olabilirsem ilkelere bakıcam ama sanmıyorum :5:

anladım canım çok geçmiş olsun bu halinle bile çalışmışsın aferinn sana.. ama ben hala 3.ünitedeyim dün gece çalışamadım uyudum günün yorgunluğundan malesef bugüne kaldı artık..böyle erteleyince kendimi çok rahatsız hissediyorum neyse bugün akşama kadar yokum kararlıyım çalışıcam:)

anladım canım çok geçmiş olsun bu halinle bile çalışmışsın aferinn sana.. ama ben hala 3.ünitedeyim dün gece çalışamadım uyudum günün yorgunluğundan malesef bugüne kaldı artık..böyle erteleyince kendimi çok rahatsız hissediyorum neyse bugün akşama kadar yokum kararlıyım çalışıcam:)

sağol çiçeğimm ben kendimi biliyorum, 1 gün bile çalışmazsam sonra hemen salıyorum, o yüzden akşam biraz zorladım kendimi, sırf iyice dağıtmayayım diye.. bakalım bugün de biraz yorgun hissediyorum kendimi ama yeni bir gün yeni konular beni beklerrr :10:

bilirim bu duyguyu insana acayip heves geliyo :8:
ee hangi kitapları aldın kuzum :31:

data dan tarih coğrafya vatandaşlık soru bankası çek kopar yaprak testleri bi de uzman kariyerden gy-gk seti canım bakalım elimdeki kaynkları konu çalışınca sıcağı sıcağına çözüyudum bunları da tekrar yaptıkça çözerim ne adar ciddiyetle çalıştığımı görmüş olurum.
ya ben çok korkuyorum tekrar yaparken sanki o konuyu daha önce hiç görmemişim gibi olucam diye yaa saçma belki ama ne bileyim:18:

osmanlı duraklama, gerileme, dağılma ve avrupa tarihini üflesem de püflesem de bitirdim :65: + 90 soru

data dan tarih coğrafya vatandaşlık soru bankası çek kopar yaprak testleri bi de uzman kariyerden gy-gk seti canım bakalım elimdeki kaynkları konu çalışınca sıcağı sıcağına çözüyudum bunları da tekrar yaptıkça çözerim ne adar ciddiyetle çalıştığımı görmüş olurum.
ya ben çok korkuyorum tekrar yaparken sanki o konuyu daha önce hiç görmemişim gibi olucam diye yaa saçma belki ama ne bileyim:18:

belki ilk tekrarlarda öyle olabilir, ama zamanla tekrar ettiğin sayfalara gözün bile alışacak, sayfaya baktığın an her şey aklına gelicek canım. böylece tekrarlarımızın da sürdüğü zaman azalıcak. gitgide notlarımıza üstün körü bakıp direk test çözücez, o zaman deymeyin keyfimize :8:
uzmanın tarih ve coğrafya öğreten soru bankası var bende, ben çok beğendim
datayı da genel kültürde iyi diye duymuştum, tecrübelerini yazarsın kullandıkça :34:

Onlar benim aşklarım,çok seviyorum Osmanlıyı.:16::16::16:

benim midem bulandı :1:
matematik delisiyim ben ama matı dershaneye bırakmaya karar verdim, zaten sorunum yok önceden çalışarak vakit kaybetmenin anlamı da yok diye düşündüm. tarih coğrafya bitince eğitime başlıcam. eğitim çalışırken de her gün türkçe coğrafya tarih matematik denemesi çözcem. şimdilik planım bu :6:

arkadaşlar ben çalışamıyorum. 4. sınıfa geçtim şu yazı değerlendireyim dedim ama mersin o kadar sıcak ki ): mahallede çocukların gürültüsü filan yapamıyorum. ): nerden başlayacağıma karar veremedim uzun bi zaman sonra tarih ve eğitim bilimleri ile başlamayı düşündüm. tarih ilk konu islam öncesini bitirdim, zaten branşım sayılır ama eğitim bilimleri moralimi bozuyor. ilk konuyu bitirdim 32 soruda 2 yanlışım çıktı filan ):

ekimde dershanem başlıyor acaba bu sıcaklarda zorlamayıp dershaneye mi bıraksam işi???????
branşım sosyal bilgiler. gaz verin, akıl verin nolur arkadaşlar ))):

arkadaşlar ben çalışamıyorum. 4. sınıfa geçtim şu yazı değerlendireyim dedim ama mersin o kadar sıcak ki ): mahallede çocukların gürültüsü filan yapamıyorum. ): nerden başlayacağıma karar veremedim uzun bi zaman sonra tarih ve eğitim bilimleri ile başlamayı düşündüm. tarih ilk konu islam öncesini bitirdim, zaten branşım sayılır ama eğitim bilimleri moralimi bozuyor. ilk konuyu bitirdim 32 soruda 2 yanlışım çıktı filan ):

ekimde dershanem başlıyor acaba bu sıcaklarda zorlamayıp dershaneye mi bıraksam işi???????
branşım sosyal bilgiler. gaz verin, akıl verin nolur arkadaşlar ))):

Dershaneye bırakma.

En iyi olduğun ders elbette vardır.

Mesela branş derslerini yut,bitir.

Tarih,coğrafya ve vatandaşlığı.

Biliyorum deyip küçümseme.

İyice hız kazan ki , sınavda ilk bölümde avantajın olsun.

Nacizane fikrimdir.:ssz:

Back