Sedefcim ben yediiklim ihtiyaç ve yargı öneririm ilk başta. fem de olur. ama soru bankalarını al bunların. konu anlatımında tek kaynak yeterli. zaten dershaneye gidiyorsun. yargının 5555 soru bankasını femi çözdüm. gayet güzeldi. ihtiyac ve yediiklimi ark lardan biliyorum memnundular. ben birde bilgi eğitim diye bi yayın çözdüm oda güzeldi ama bulabilir misin bilmiyorum.
son 2 ay uzmanı da çöz muhakkak. bize denemesini ve testi veriyorlardı biz zor diye yakınıyorduk ama gerçek sınav aynı tarz sorular geldi.
Allah senden razı olsun ya valla, böyle tecrübeli kişilerden duymak bize çok yardımcı oluyor, zaten soru bankası alıcam canım, konu anlatımlı dershane ihtiyaç vericek, ee onun soru bankasını da vericek. 7 iklim soru bankaları var zaten, ben şimdilik yargı alayım o zaman. ama modüler mi 5555 olanı mı? yargının 5555 soru bankası 6 kitaptan mı oluşuyor, testler modülerdeki gibi konu konu ayrı mı? yoksa karma mı canım?Birde yine 1,5 ay felan kala yargının kozmik oda sorulurını coğrafya ve tarih hocalarımız önermişti çözdüm bende onlarda güzel.
insan atıştırcak şey arıyor canım, bende de oluyor, kahve dankek magma ikilisinden canım çok çekiyokızlar su saat oldu 3 ögün yemek yedim yaa resmenn:18:
ders calısmak mı acıktırıyor yoksa psikolojik mi bilemedimm
selamun aleykum kızlar..
http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...kinda-yardim-eder-misiniz-5.html#post27212551
bu linkten bir bakın isterseniz elim yettiğince bişeyler yazmaya çalıştım. daha öncede demiştim şimdide diyorum.
kendi aranızda toplanıp nihan akar çoğrafya videolarını alın..
zorlueokul. çoğrafyayı nasıl öğrendiğini bilemeyeceksiniz
genel olarak konuştum canım mesela yaprak test bile olabilir yeter ki farklı bir yayından soru görelim
artık ihtiyaçla yediiklim rüyalarıma girecek nerdeysegy gk için senin söylediğin kariyer tarih coğrafya alıcam ilk önce ondan
sonra murat ve diğer yayınları düşünüyorum zaten kitaplarımı sıfırlıyım artık yeni aldığım kitaba gün sayısı vereceğim 3 gün mü kapanıp 3 gün için de o kitabı bitireceğim sorulardan gerekli notlarımı çıkarıp çalışmamı tamamlayacağım
canım çok iyi düşünmüşsün, ben de yeni alacaklarımla birlikte şu an dershanede geldiğimiz yere kadar olan yerleri bitiricem. ondan sonra da konu çalıştığım gibi elimde ne kadar varsa tüm soruları tarıyacam. böyle yapmazsak çok birikir kendimiz de rahatsız oluruz, gereksiz yere kitap almak da saçma olur. bitirdikçe yeni yayın alırız.
Arkadaşlar merhaba,bir konuda fikrinizi almak istiyorum
Öğretmenlik okuyorum 2. sınıftayım, seneye dershane düşünüyorum ama erken mi sizce?
Bu arada matematiğim oldukça kötüdür
Önümüzdeki sene sadece genel kültür-genel yetenek alıp son sene eğitim bilimleri mi alsam:44:
Şimdiden kafama taktım çünkü gerçekten istiyorum ilk yıl atanmayı tabi Allah nasip ederse.
bölümün ne?? ona göre sana tavsiye vericem :)
ya kızlar aklıma bişey takıldı, peki biz 1 kişinin üyeliğiyle 1 den fazla kişi olarak siteye girebilcek miyiz? ya giremezsek, bunun garantisi var mı? :26:sedefim dediğin gibi birleşip coğrafyadan üyelik alabirizzz.ben varımmm
kesinlikle canımm, ben de sadece uzman kariyerin öğreten soru bankalarını atmam, sen de onları alınca atma derim, kalanını salla, tekrar dönülmez onlaraevet canım ben o yığını gördükçe rahatsız oluyorum o yüzden genelde salonda çalışıyorum odamdan bittikçe test alıyorum
birde bitirdiklerimi atıyorum artık soru bankasında bir daha o soruya geriye dönmeyeceğim nasıl olsa diye yanımda küçük bir defter tutuyorum sorularda bilemediğim önemli gördüğüm noktaları oraya yazıyorum hem yeni gelenlere yer açılsın yoksa odam dolup taşacak
ayy şu an acayip kafam karıştı tubişim, bense kitapları beğenmiştim, şöyle ki karşındakiyle sohbet havasında bi anlatımı var, ve incelttiklerine de sevinmiştim, gereksiz ayrıntı kalmamıştır diye düşünmüştüm ama biliyosun ki ben bu konuda tecrübeli değilim, ihtiyaç dışında konu anlatımlı kitap ne gördüm ne çalıştım, ee konuları da ilk defa gören biriyim, o yüzden sen öyle diyosan doğrudur arkadaşım. 7 iklimin dergilerini indirmiştim inceledim hoşuma gitti, onları mı alsam acaba :26:Cografya üyelik işine ben de varım kızlar.
Sedef cim dershanenin konu anlatımlı eğitim kitapları geçti bugun elime,resmen hem sayfa hem bilgi hırsızlıgı yapmışlar,sakın ama sakın sadece ihtiyaçtan çalışma olur mu ben 7 iklime devam edecegim çünkü resmen özet geçmiş ihtiyaç hocalar da bugun çok eleştirdi kitapları haklılar da yani.
ayy tatlım demek sen de öyle düşünüyosun haa :26: konu anlatımlıyı ikilemeliyimkızcelerim kitapları harmanlayıp calısmanızı öneriyorum. ben de su an yargı ihtiyac ve bilgi egitim kitabı var hepsinden bakıp not alıyorum o sekilde eksik kalanları da gıdermeye calısıyorum.
kesinlikle konuyu 1 kıtaptan calısmayın bence.
oyy ressamım gelmişArkadaşlar merhaba,bir konuda fikrinizi almak istiyorum
Öğretmenlik okuyorum 2. sınıftayım, seneye dershane düşünüyorum ama erken mi sizce?
Önümüzdeki sene sadece genel kültür-genel yetenek alıp son sene eğitim bilimleri mi alsam:44:
Şimdiden kafama taktım çünkü gerçekten istiyorum ilk yıl atanmayı tabi Allah nasip ederse.
Allah senden razı olsun ya valla, böyle tecrübeli kişilerden duymak bize çok yardımcı oluyor, zaten soru bankası alıcam canım, konu anlatımlı dershane ihtiyaç vericek, ee onun soru bankasını da vericek. 7 iklim soru bankaları var zaten, ben şimdilik yargı alayım o zaman. ama modüler mi 5555 olanı mı? yargının 5555 soru bankası 6 kitaptan mı oluşuyor, testler modülerdeki gibi konu konu ayrı mı? yoksa karma mı canım?
Canım ben yargının sadece 5555 soru bankasını çözdüm. oda kalın bi kitaptı. içinde tüm dersler vardı. testler konu konu ayrı. her konudan en az 5 test var. bazı konular 10 a kadar çıkıyordu.
Reptomim almış bilgi eğitim. ben ondan da çok memnun kaldım. onuda edinebilirsin. şu zamanlar için gayet ideal bi yayın. soruların da yanlışta çoğu yayına göre daha az çıkıyor.
Ben en başta yargı bilgi eğitim uzman kariyer çözdüm. uzman kariyer yaprak testti. bilgi eğitiminde hem yaprak test hem soru bankalarını çözdüm. sonra nobel diye bi yayın çözdüm pek tavsiye etmem. son 2 ay da beyaz kalem data, yargı kozmik oda, ve fem çözdüm. Ama fem en baştadan çözülebilir. Yediiklim çözmedim anayasa hariç keşke çözseydim dedim.
İhtiyaçta kolay gibi gelmişti ondan çözmedim.
tıh tıh tıhsedefim bir çok yaklaşıma yer vermemiş kitaplar yarın birgün denemede çıkar hadi deneme neyse sınavda çıkar yapamazsın falan alma bu riski ikinci bir kaynaktan çalış mutlaka 7 iklimin dergilerine göz atmadım ama iyi fikir bence,inceliklerine aldanma kuzum bir çok bilgiye yer vermediğini söyledi bugun gelişim ve öğrenme hocası.
Canım ben yargının sadece 5555 soru bankasını çözdüm. oda kalın bi kitaptı. içinde tüm dersler vardı. testler konu konu ayrı. her konudan en az 5 test var. bazı konular 10 a kadar çıkıyordu.
Reptomim almış bilgi eğitim. ben ondan da çok memnun kaldım. onuda edinebilirsin. şu zamanlar için gayet ideal bi yayın. soruların da yanlışta çoğu yayına göre daha az çıkıyor.
Ben en başta yargı bilgi eğitim uzman kariyer çözdüm. uzman kariyer yaprak testti. bilgi eğitiminde hem yaprak test hem soru bankalarını çözdüm. sonra nobel diye bi yayın çözdüm pek tavsiye etmem. son 2 ay da beyaz kalem data, yargı kozmik oda, ve fem çözdüm. Ama fem en baştadan çözülebilir. Yediiklim çözmedim anayasa hariç keşke çözseydim dedim.
İhtiyaçta kolay gibi gelmişti ondan çözmedim.
Arkadaşlar merhaba,bir konuda fikrinizi almak istiyorum
Resim-iş......:)
anammmm neyyyyyy
yani biz 2013 de sınava gircez ama 2013 de atama olmıcak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?