- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
evet canım hic bahsetmedın de acaba siz de yok mu diye merak ettim.
biz de vardı
aa ilk defa duyuyorum tatlım, bi de o çıkmasın başıma amannn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım hic bahsetmedın de acaba siz de yok mu diye merak ettim.
biz de vardı
aa ilk defa duyuyorum tatlım, bi de o çıkmasın başıma amannn
dogru canım hic aklıma gelmemişti bu. genelde annem yapar ben ders calısayım yorulmayım dıye ama bugün hamur işi falan bir seyler hep bir arada yaptık o yüzden işte.
neyse sedefcim siz tez hazırlıyor musunuz?
Eğitim fakültelerinde tez yok canım ya.
yok tatlım 4.sınıfta hazırlanıyor mu?
yok canım ya bizim üniversitede vardı egıtmın bazı bölümlerine ondan sordum.
canım burada 4 farklı sayı olduğu için parçalayarak gidiyoruz normalde en alttan başlayıp üste doğru gideriz bu sorudan tam ales sorusu olur ha ayrıca ben değer vererek çözmedim soruyu eşitliğin sağ tarafını parçalayarak çözdüm mantıklı çözdüm yani soruyu kafadan değer vermedim eldeki verileri kullandım hani dediğin oysa evet bu şekilde sorulduğunda parçalayarak gidiceksin
canım bizde sevgilimle uğraştık soruyla tam çözümünü yazcaktım ki kpsshayali yazmış. biz de aynı o yoldan bulduk ama zaten bu yolda değer vermek yok, kesri parçalara ayırınca bilinmeyenlerin de kaç olduğu ortaya çıkıyor
kızlar bu vatandaslık nasıl bir şey ya ölcmeden programdan daha gıcık bence
Evet cnm tablo oluşturarak çalış. Bide yediiklimin konu anlatımlı vat. kitabı güzel anlatmış elinde varsa incele derim
ben yazarak calısyorum ezberleyebilmek icin. canım yediiklim kitabım yok maalesef
vatandaşlık ezber olduğu için ben sona bıraktım şimdi başlasam bile daha sonra tekrar unutacağımdan eminim
benimde elimde X yayıncılığın kpss defteri ve tüyoları kitabı var çokta ucuza almıştım 3tl miydi neydi sınava yakın
onu birkaç kere okuyup vatandaşlığı öyle halletmeyi düşünüyorum
vatandaşlık ezber olduğu için ben sona bıraktım şimdi başlasam bile daha sonra tekrar unutacağımdan eminim
benimde elimde X yayıncılığın kpss defteri ve tüyoları kitabı var çokta ucuza almıştım 3tl miydi neydi sınava yakın
onu birkaç kere okuyup vatandaşlığı öyle halletmeyi düşünüyorum
bazı üniversitelerde yokmus sanırım canım ya da bölümüne göre degisiyor heralde inşallah olmaz ama zaten gecen yıldan duyuruyorlardı o yüzden yoktur heralde sizde de
bazı üniversitelerde yokmus sanırım canım ya da bölümüne göre degisiyor heralde inşallah olmaz ama zaten gecen yıldan duyuruyorlardı o yüzden yoktur heralde sizde de
aynen tam ales sorusu olurmuş bundan ama artık cevabı öğrendiğime göre kpss de sorsun çatır çatır yapalım
yok değer vermek derken hani parçalama olayını kastetmiştim canım tekrardan çooo..k teşekkürler
çok teşekkürler canım bir soru hepimizi uğraştırdı
yok orda parçalara ayırmadan bahsediyordum
bide aklımdayken şu coğrafya videolarını soracaktım
biz aldığımızda konular bitmiş olarak video halinde izleyebiliyor muyuz
yoksa uzaktan eğitim gibi sınava kadar her hafta ders mi yapıyorlar??
bizde yokmuş canım çok şükür
kızlar harika gidiyosunuz ya maşallah tü tü tüüü hepinizeeeee
tubişimmm sana bugün ekstradan tü tü tüüüü
ben vizelere çalışmaktayım ve kpss ye çalışmayı deli gibi özledim haftaya bugün ben de sizin gibi çalışıcammm
bu arada vatandaşlığı ben de sona bırakmak istiyorum, ama shadow arkadaşımızın dediği çok mantıklı geldi, öyle yapabiliriz