2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

ben de çok merak ediyorum gelinimizi, yurtdışı durumu vardı onun, o mu oldu acep :26:

kızz sen de mi edebiyat ögretmenisin? meslektaşız
ben seni sınıf ögretmeni sanıyordum

yazmaz mıyımmm, oyy ben macaronumu nasıl unuturum naa bana
2 konu anlatımlı şart diyosunuz yani canlarım. hele ki tubişim ihtiyaca eksik dedi, bi de x yayıncılık var canım ama o sayılmaz özet defteri o, bi tane adamakıllı 7 iklim alayım o zaman ben.
bi de bugün yargının soru bankası modülerini inceledim arkadaşım almış. testler konu konu ayrılmamış, karma şeklinde verilmiş bilginize.. ben şu an karma istemiyorum, after before un dediği 5555 olanı konu konu ayrıymış onu alıcam.
after before inşallah hayırlısıyla atanır rabbim amin
yok canım biz şu an zaten normal bi tempo tutturmaya çalışıyoruz, şu an için topikçek amacımız konuları bitirmek. bi kaç daha geçtikten sonra bol soru ve bunun yanında tekrarlara ağırlık vericez ve işin içine deneme sınavı da sokucaz.
ayy harika bi haber bu, sonunda shadowumuz çalışmaya başlamış, hadi hayırlısı kuzucuğum kolay gele
benim vizelerim var, 19 kasımda başlıyorum
kızlar şu tarz soruları nasıl yapıyoruz?
biraz karanlık çıkmış

canım bakıcam soruna şimdi

kitapseli canım cevap=0 yani a şıkkı ben bu soruyu şöyle yaptım ama yukarıda a,b,c,d için bir şart getirmiş mi?tam sayı demişse benim yaptığım çözüm doğru şimdi
13/5 =2+3/5 şeklinde de yazılır bu durumda a=2 olur.

geriye kalan basamaklı kesirli ifade 3/5 e eşittir. buradan da aynı mantıkla gidicez en yukarıdan bakalım 1/..... nokta noktalı kısım 5/3 e eşit olsun ki 1 e bölündüğünde 3/5 çıksın aşağıdaki kesirli ifadeyi düzenlediğimizde;
b+ (d/ cd+1)=5/3 buradan 5/3 ü parçalayalım --->1+2/3 b=1, d/ cd+1= 2/3 buradan d=2 c=1

anlatabildim mi kızlar??

sonunda öğretim tekniklerini bitirdim kızlar öyle mutluyumki
bu konu beni çok oyalamıştı çok fazla teknik var

teşekkürler canım sorunun tamamı bu şekilde tamsayı dememiş ama cevabın doğru bu sorularda hep değer vererek mi gideceğiz?
benim normalde bu yöntem aklıma gelmezdi sınavda filan olsam :18:hatta bu gece sabaha kadar düşünsemde gelmezdi

canım burada 4 farklı sayı olduğu için parçalayarak gidiyoruz normalde en alttan başlayıp üste doğru gideriz bu sorudan tam ales sorusu olur ha ayrıca ben değer vererek çözmedim soruyu eşitliğin sağ tarafını parçalayarak çözdüm mantıklı çözdüm yani soruyu kafadan değer vermedim eldeki verileri kullandım hani dediğin oysa evet bu şekilde sorulduğunda parçalayarak gidiceksin

Canım evet çok istiyorum ama biraz programlı çalışma sorunum var benim ya
Kendim pek yapamıyorum bi de işin içinde matematik olunca gözüm korktu kuzum doğrusu
Hoşbulduk canım:)
Bakalım hayırlısı ama sırf şu matematik yüzünden gideceğim galiba:)
Sorum olursa geleceğim tekrar

s.a kardeş... bu bölüm kaçla kapatıyor? 75 alsa çok rahat yetiyor die biliyorum yanlışmıyım
Ve aleyküm selam tatlım
75 evet yetiyor ama ben mezun olana kadar ne olur bilmiyorum ayrıca istediğim biyere atanmak istiyorum o yüzden hedefi yüksek tutuyorum

sonunda öğretim tekniklerini bitirdim kızlar öyle mutluyumki
bu konu beni çok oyalamıştı çok fazla teknik var
ohh be üstünden bi yük kalkmıştır canım helal sana valla ekliyorum tabloya
canım bizde sevgilimle uğraştık soruyla tam çözümünü yazcaktım ki kpsshayali yazmış. biz de aynı o yoldan bulduk ama zaten bu yolda değer vermek yok, kesri parçalara ayırınca bilinmeyenlerin de kaç olduğu ortaya çıkıyor
tatlım sadece matematik için özel ders de alabilirsin, ama yine de sen bilirsin

bugün ev işi temizlik falan yaptı annemle cok yorgunum biraz cografya bakayım dedim onu da gözüm kesmedi.
az da olsa calısmaya calısacagım olmazsa uyurum artık

bugün ev işi temizlik falan yaptı annemle cok yorgunum biraz cografya bakayım dedim onu da gözüm kesmedi.
az da olsa calısmaya calısacagım olmazsa uyurum artık

olsun reptomimim olur öyle arada, gerekli de zaten, ben temizlik yaparken acayip rahatlıyorum. kafam dağılıyo, olmadı toz alırken falan kulaklığınla ders mp3 ü dinleyebilirsin

olsun reptomimim olur öyle arada, gerekli de zaten, ben temizlik yaparken acayip rahatlıyorum. kafam dağılıyo, olmadı toz alırken falan kulaklığınla ders mp3 ü dinleyebilirsin

dogru canım hic aklıma gelmemişti bu. genelde annem yapar ben ders calısayım yorulmayım dıye ama bugün hamur işi falan bir seyler hep bir arada yaptık o yüzden işte.
neyse sedefcim siz tez hazırlıyor musunuz?

yok tatlım 4.sınıfta hazırlanıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…