• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

ben A diyorum :31:

sedefim çok geçmiş olsun :30: yeni gördüm.şu an nasılsınn??

ayrıca sigarayı sana yakıştıramadımm :53: :47: :47: inşallah bırakırsın canım.emin ol yaş ilerledikçe bırakmak daha zor oluuur :31:

benim gibi B grubu için o tatlım,yanlış hatırlamıyosam sen öğretmendin..Sizi etkilemiyo
anladım tatlım, evet öğretmenlikteyim ben :3:
kızceler dün fazla calısamadım:47:
bugün telafi ederim inşallahh
kolay gelsin herkeseee:31:
senden güzelll bi rapor bekliyorum bu akşam :10:
ben A diyorum :31:

sedefim çok geçmiş olsun :30: yeni gördüm.şu an nasılsınn??

ayrıca sigarayı sana yakıştıramadımm :53: :47: :47: inşallah bırakırsın canım.emin ol yaş ilerledikçe bırakmak daha zor oluuur :31:

sağolasın canım, iyiyim iyiyim çok şükür.. bugün okula bile gittim, hadi dedim devamsızlığım olmasın, vizelerden sonra kullanıcam, ayın 19 unda bomba gibi çalışmaya başlıyorum inş :15:
işte cumadan beri içmiyorum canım, bugüne kadar hiç bırakma niyetine de girmemiştim, şu an için her şey midemi bulandırdığı için o da bulandırıyo. bırakıcam herhalde :8:

Eğer bu nedene bakarsak 1.bölgeyi de almamız gerekir ama?

ama orası da ergene tubişim, ergene düzlük ve alçak bi yer. orada makineli tarım var. eğer yıldız dağları bölümü deseydi, orası dağlık olduğu için orada makineli tarım yok dicektik.

Son düzenleme:
3 konya, 4 gda buraları da alçak düzlük yerler.
yani haritada bi tek menteşe yöresi dağlık, makineye uygun değil, o yüzden bi tek orada göçlerin sebebi tarımda makineleşme olamaz diyoruz.

merhaba kızlar:16:
bugün yine tarih tekrarı yaptım -20. yüzyılda osmanlı devletindeyim şimdi- 101 soru çözdüm 1i de var:1:
+matematik ve geometri sorularıma baktım yaklaşık 150 soru oldu sanırım
bu akşam uyumazsam biraz daha çözüp iyi bir soru sayısıyla bugünü kapatmayı düşünüyorum

of bi de hakan dedenin videolarını izliyordum yeni bir tanesine başladım
ama tarih hocası değişmiş hakan hocanın yerine geçen sene başka bir tarih hocası gelmiş
hiç sevemedim acaba daha önceki senelerden hakan hocanın anlattığı videolar var mıdır?
bilenler linki paylaşırsa çok sevinirim:32:

sedefimm raporumu vereyim.:18:
tarihten hem tekrar hem konu calıstım testlerini yetişiremedim cok zamanımı aldı konu cunkü:17::17:
gelişimden konu calıstım testini bitirdimm.
simdi ögrenme calısıp test cözecegiim ardından tarih testlerine baslayacagım inşallah:26:

merhaba kızlar:16:
bugün yine tarih tekrarı yaptım -20. yüzyılda osmanlı devletindeyim şimdi- 101 soru çözdüm 1i de var:1:
+matematik ve geometri sorularıma baktım yaklaşık 150 soru oldu sanırım
bu akşam uyumazsam biraz daha çözüp iyi bir soru sayısıyla bugünü kapatmayı düşünüyorum

of bi de hakan dedenin videolarını izliyordum yeni bir tanesine başladım
ama tarih hocası değişmiş hakan hocanın yerine geçen sene başka bir tarih hocası gelmiş
hiç sevemedim acaba daha önceki senelerden hakan hocanın anlattığı videolar var mıdır?
bilenler linki paylaşırsa çok sevinirim:32:
Hakan Dede - Sezon Finali on Vimeo tatlım şu videolar tekrar için iyi gider. bunları izle derim.
harikasın :nazar: ben de tempoma 19 kasımda kavuşucam, 1 er soru bankası seti daha almak istiyorum, neler tavsiye edersin?

sedefimm raporumu vereyim.:18:
tarihten hem tekrar hem konu calıstım testlerini yetişiremedim cok zamanımı aldı konu cunkü:17::17:
gelişimden konu calıstım testini bitirdimm.
simdi ögrenme calısıp test cözecegiim ardından tarih testlerine baslayacagım inşallah:26:
olsun olsun, şu zamanımızda konu çalışması çok daha önemli, hele ki tarih için konu okumak çok önemli, şimdi iyice pekişsin ki ilerde daha rahat test çözebilesin
ohh eğitim bilimlerinde de hızlanmışsın, aferin benim reptomimimeee :46:

canlarım kızçelerim :42:
18 inde vizelerim bitiyo, o günü kendime tatil veririm :1: 19 unda kısmetse harika bi tempoya başlıcam. :15:
diyorum ki, en baştan başlıyayım, en baştakileri öyle üstün körü tekrarla ve soruyla geçeyim.
sonra asıl dershanedeki geldiğimiz yerden itibaren olanlara geldiğimde adamakıllı konumu çalışayım ve elimde ne kadar soru varsa onları bitirmeden diğer konuya geçmiyeyim.
şu an elimde eğitim bilimlerinden 7 iklim soru bankası, gygk den uzman kariyer soru bankası var. bir de dershane ihtiyacın soru bankalarını vericek. yani 2 şer tane olucak.
ben 1 er tane daha almayı düşünüyorum. çünkü 7 iklim biraz kasıyo, onu sonraya bırakabilirim.
bana konuyu iyice kavramamı sağlıyacak, orta düzeyde (çünkü ihtiyaç kolay oluyo ilk ondaki soruları çözerim) hangi soru bankalarını önerirsiniz?
ilk bölümden modüler soru bankasından ziyade, sadece tarih ve coğrafya soru bankası olabilir.
önerilerinizi bekliyorum canlarım, yaprak test de olabilir.. :6: önermediklerinizi de söyliyebilirsiniz. onları da almayız, herkese fikir olur :31:

Son düzenleme:
ögrenmeye de calıstım simdi testle devam:10::10:
sedefim iyi düsünmüssün kısa bir süre bakmasan bile unutabiliyorsun konuları maalesef tekrar gerekiyor.
ben her calıstıgım konudan once o dersin önceki calıstıklarımı bir kere okuyorum aklımda iyice kalsın diye.

öneri icin de yargı soru bankası olabilir canım cünkü bir tek onu soylememişsin onun dısında bılemıyorum ki:44:

ögrenmeye de calıstım simdi testle devam:10::10:
sedefim iyi düsünmüssün kısa bir süre bakmasan bile unutabiliyorsun konuları maalesef tekrar gerekiyor.
ben her calıstıgım konudan once o dersin önceki calıstıklarımı bir kere okuyorum aklımda iyice kalsın diye.

öneri icin de yargı soru bankası olabilir canım cünkü bir tek onu soylememişsin onun dısında bılemıyorum ki:44:

aferin benim kuzuma, hadi bakalım testler de bitsin bu gece :52:
pegem ve beyaz kalem hakkında ne düşünüyosunuz?
bir de 2012 ve 2013 soru bankaları arasında çok fark var mıdır? 2012 ler baya ucuz. konu anlatımlıda 2013 ten yanayım; ama soru bankasında bilemedim :44:

reptomimcim senin gelişimle öğrenme tamamen bitti mi tabloya ekliyeyim
kitapselim senin tarih baştan sona bitti sanırım, ekliyorum tabloya :10:

aferin benim kuzuma, hadi bakalım testler de bitsin bu gece :52:
pegem ve beyaz kalem hakkında ne düşünüyosunuz?
bir de 2012 ve 2013 soru bankaları arasında çok fark var mıdır? 2012 ler baya ucuz. konu anlatımlıda 2013 ten yanayım; ama soru bankasında bilemedim :44:

inşallah bitiririm canım:8:
beyaz kalem vardı ben de ama ne bileyim pek begenmezdim ne zor gelirdi ne basit degişik soruları var ama ben çözmedigim icin bılemıyorum aynı sekılde pegemi de.
ama pegem soru bankası almayı düsünüyorum.
soru bankası bence hepsi olur canım sonucta aynı yani belki 1 ya da 2 kavram eksiltmiş ya da arttırmıs olabilirler ama %98 aynı emin ol.

reptomimcim senin gelişimle öğrenme tamamen bitti mi tabloya ekliyeyim
kitapselim senin tarih baştan sona bitti sanırım, ekliyorum tabloya :10:

yok kuzum ya benim hic bir dersim bitmedi.:18:
hatta ben yeni basladm derslere:17::17::17::17:
demiştim ya calısmak istegi gelmiyor diye. bir de grip olunca eski calıstıklarımı da unuttum hepsini basa sardım daha ilk konulardayım
biraz daha ılerleyınce soyleyim canım su an utanıyorum sizinkiler yanında vallahi:17::17::17::18::18::18:

inşallah bitiririm canım:8:
beyaz kalem vardı ben de ama ne bileyim pek begenmezdim ne zor gelirdi ne basit degişik soruları var ama ben çözmedigim icin bılemıyorum aynı sekılde pegemi de.
ama pegem soru bankası almayı düsünüyorum.
soru bankası bence hepsi olur canım sonucta aynı yani belki 1 ya da 2 kavram eksiltmiş ya da arttırmıs olabilirler ama %98 aynı emin ol.

ee o zaman ben 2012 alayım canım, ben de öyle düşündüm, soru sorudur. zaten elimde dershanenin vereceği 2013 basım olucak.
aslında soru bankası da ayırt etmeyip her yayını çözmek gerek

yok kuzum ya benim hic bir dersim bitmedi.:18:
hatta ben yeni basladm derslere:17::17::17::17:
demiştim ya calısmak istegi gelmiyor diye. bir de grip olunca eski calıstıklarımı da unuttum hepsini basa sardım daha ilk konulardayım
biraz daha ılerleyınce soyleyim canım su an utanıyorum sizinkiler yanında vallahi:17::17::17::18::18::18:

olur mu hepimiz öyleydik canım, ben de hala öyleyim, bakma tabloda gelişimle öğrenmede bitirmiş göründüğüme, hepsini unuttum. araya hastalık vizeler girdi, tekrar edilmeyince çalışma boşa gidiyo. o yüzden hiç boşlamamak gerekiyo.
yalnız bişey diyim mi, gelişimle öğrenme bence eğitimin en eğlenceli dersleri, çok örnek var, çalışırken sıkmıyo, soru çözerken yormuyo. o yüzden sen bunları çabuk halledersin :34:

olur mu hepimiz öyleydik canım, ben de hala öyleyim, bakma tabloda gelişimle öğrenmede bitirmiş göründüğüme, hepsini unuttum. araya hastalık vizeler girdi, tekrar edilmeyince çalışma boşa gidiyo. o yüzden hiç boşlamamak gerekiyo.
yalnız bişey diyim mi, gelişimle öğrenme bence eğitimin en eğlenceli dersleri, çok örnek var, çalışırken sıkmıyo, soru çözerken yormuyo. o yüzden sen bunları çabuk halledersin :34:

bence de en eglencelileri onlar canım. öytyi de cok severim ben.
insanı sıkmadan ilerliyor
tabi program falan onları soylemeye gerek bile yok:47:

Son düzenleyen: Moderatör:
bence de en eglencelileri onlar canım. öytyi de cok severim ben.
insanı sıkmadan ilerliyor
tabi program falan onları soylemeye gerek bile yok:47:

öyt hiç çalışmadım daha, programdan ilk 2 ünite çalıştım, iğrenç ötesi :1: ölçmeyi de seviyorum matematiği sevmemden kaynaklanıyo o da :1: rehberlikse gereksiz uzatılmış, ayrıntılanmış bi ders :37:

Back