öyt hiç çalışmadım daha, programdan ilk 2 ünite çalıştım, iğrenç ötesiölçmeyi de seviyorum matematiği sevmemden kaynaklanıyo o da rehberlikse gereksiz uzatılmış, ayrıntılanmış bi ders
rehberligin ileri konularından bazıları eglenceli.
öytyi seversin ama
Hakan Dede - Sezon Finali on Vimeo tatlım şu videolar tekrar için iyi gider. bunları izle derim.
harikasınben de tempoma 19 kasımda kavuşucam, 1 er soru bankası seti daha almak istiyorum, neler tavsiye edersin?
canlarım kızçelerim
18 inde vizelerim bitiyo, o günü kendime tatil veririm19 unda kısmetse harika bi tempoya başlıcam.
diyorum ki, en baştan başlıyayım, en baştakileri öyle üstün körü tekrarla ve soruyla geçeyim.
sonra asıl dershanedeki geldiğimiz yerden itibaren olanlara geldiğimde adamakıllı konumu çalışayım ve elimde ne kadar soru varsa onları bitirmeden diğer konuya geçmiyeyim.
şu an elimde eğitim bilimlerinden 7 iklim soru bankası, gygk den uzman kariyer soru bankası var. bir de dershane ihtiyacın soru bankalarını vericek. yani 2 şer tane olucak.
ben 1 er tane daha almayı düşünüyorum. çünkü 7 iklim biraz kasıyo, onu sonraya bırakabilirim.
bana konuyu iyice kavramamı sağlıyacak, orta düzeyde (çünkü ihtiyaç kolay oluyo ilk ondaki soruları çözerim) hangi soru bankalarını önerirsiniz?
ilk bölümden modüler soru bankasından ziyade, sadece tarih ve coğrafya soru bankası olabilir.
önerilerinizi bekliyorum canlarım, yaprak test de olabilir..önermediklerinizi de söyliyebilirsiniz. onları da almayız, herkese fikir olur
reptomimcim senin gelişimle öğrenme tamamen bitti mi tabloya ekliyeyim
kitapselim senin tarih baştan sona bitti sanırım, ekliyorum tabloya
teşekkürler canımşimdi 8. videosunu izledim normal ders saatinden daha kısa ama X yayıncılığın tarih defterini indirmiştim aynısı güzel oldu ordan takip edebilirim
muratı herkes öneriyor daha almadım ama yaprak testlerini almayı düşünüyorum zaten yediiklim ve ihtiyaç sende de var
tarih coğrafya için datanın soru bankalarını konuşmuştuk tekrarlardan sonra artık çözebilirsin bence benim de artık çok bariz bi yanlışım çıkmıyor
iki modüler seti bitirebilirsem ki daha çok var bitirebilirim diye düşünüyorum yargının soru bankalarını almak istiyorum
bunların dışında pegem ve beyazkalem var onlarında sorularına bakmak gerek en azından çek kopart yaprak testlerini alabiliriz
çünkü farklı kaynaklardan soru çözün değişik sorular görün diyenler çoğunlukta
bence hızlı bir tempo tutturabilirsek bir çok soruyu eritebileceğimizi düşünüyorum
aslında ocaktan sonra hafta da bir başlıkta toplanıp sorularımızı birbirimize sorabiliriz tamam normalde zaten soruyoruz ama daha sistematik olursa herkes o gün
alır sorusunu gelir çözeriz üstüne konuşuruz vs. verimli bir çalışma olabilir diye düşünüyorum
ohh tarihe cila çekmen iyi olmuş
canım bence de iyi olur, yeni yıldan sonra sorulara ağırlık verelim ve yanlışlarımızı ne kadar çok paylaşırsak o kadar çok şey öğreniriz, bizi başarıya götüren yanlışlarımızı öğrenmemiz olucak.
o zaman tarih ve coğrafyada datayı alıyorum. ilk bölümden modüler soru bankası istemiyorum, çünkü türkçe ve mat çözmem, ki zaten elimde 2 şer var, onları çözsem yeterli, vatandaşlık zaten hiç çalışmadığım ve daha da çalışmayacağım için gerek yok. tarih ve coğ lazım.
eğitim bilimlerinde yargı, pegem, beyazkalem arasında karar vereyim. aslında eğitimden de 2 soru bankası alabilirim. çünkü 7 iklimi bi sonraya atsam iyi olur. 7 iklim baya eksikleri kapatıcı kaliteli sorulara sahipti, şimdilik amacım konuları pekiştirmek.
yaşasın ders çalışmak, yaşasın soru çözmek :119:
Sedefcim bence konu öğrenmeni yediiklimle devamettir. Beyaz kalem ve data son 1 ay çözülmeli genel tekrarda. özellikle data. ben son ay datadan tarih anayasa tekrarı yaptım gerçekten içinde cins sorular vardı. en baştan çözersen hem fazla yüklenirsin hem canın sıkılır.
tarihten elimden geldiğince tekrar yapmaya çalışıyorum tabi coğrafya da bunların ikisini sınav günü bitene kadar unutmamam lazım türkçe matematik sorularla hallediliyor hatta daha da güzel pekişiyor ama tarih coğrafya sürekli konu tekrarı istiyor şimdi zaten notlarımı da çıkardım tarihten fazla abartmışım 50 küsür sayfa notum oldu nerdeyseneyse videolara çok acil bir şey olursa dönmem gerekecek artık gerisinde sadece notlarıma çalışırım
vatandaşlık son aylarda bakılmalı diye düşünüyorum bende diğer derslerimiz varken o baya tatlının sosu olarak kalıyoreğitimden murat nasıl bilmiyorum ama mutlaka sorularına bak derim murat yayınları bu kpss konusunda en eski yayınlardan biri hatta geçenlerde tutturdukları yakın olan sorularını gördüm sınava girmeden önce kesin bakıcam
yeni yıla kadar bende 2 aylık program çıkardım alan için onları bitirip ocakta tekrarlara döneceğim 2-3 kere konulara dönüp sorularımı bitirmeyi düşünüyorum
zaten gy gk den tekrar+soru çözümleri kaldı ocaktan sonra daha da vakit ayırabileceğim onlara son iki ay da denemelere yüklendik mi inşallah güzel puanlar alabileceğiz, yeter ki tempomuzu düşürmeyelim
Sedefcim ben yediiklim ihtiyaç ve yargı öneririm ilk başta. fem de olur. ama soru bankalarını al bunların. konu anlatımında tek kaynak yeterli. zaten dershaneye gidiyorsun. yargının 5555 soru bankasını femi çözdüm. gayet güzeldi. ihtiyac ve yediiklimi ark lardan biliyorum memnundular. ben birde bilgi eğitim diye bi yayın çözdüm oda güzeldi ama bulabilir misin bilmiyorum.
son 2 ay uzmanı da çöz muhakkak. bize denemesini ve testi veriyorlardı biz zor diye yakınıyorduk ama gerçek sınav aynı tarz sorular geldi.
kızlar su saat oldu 3 ögün yemek yedim yaa resmenn:18:
ders calısmak mı acıktırıyor yoksa psikolojik mi bilemedimm
bende de aynı durum var reptomin
ağzımın çalıştığı kadar elim çalışsa bir kitap bitirirdim
aynen öyle tombik ögretmen olacgım sanırım bu gidişle ben
kitapseli canım murat yayınlarının gy-gk olanını diyosun sen dimi? onun tek tarih ve coğrafya soru bankaları da varmış. onlar da iyidir herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?