- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
Sedefcim ben yediiklim ihtiyaç ve yargı öneririm ilk başta. fem de olur. ama soru bankalarını al bunların. konu anlatımında tek kaynak yeterli. zaten dershaneye gidiyorsun. yargının 5555 soru bankasını femi çözdüm. gayet güzeldi. ihtiyac ve yediiklimi ark lardan biliyorum memnundular. ben birde bilgi eğitim diye bi yayın çözdüm oda güzeldi ama bulabilir misin bilmiyorum.
son 2 ay uzmanı da çöz muhakkak. bize denemesini ve testi veriyorlardı biz zor diye yakınıyorduk ama gerçek sınav aynı tarz sorular geldi.
Allah senden razı olsun ya valla, böyle tecrübeli kişilerden duymak bize çok yardımcı oluyor, zaten soru bankası alıcam canım, konu anlatımlı dershane ihtiyaç vericek, ee onun soru bankasını da vericek. 7 iklim soru bankaları var zaten, ben şimdilik yargı alayım o zaman. ama modüler mi 5555 olanı mı? yargının 5555 soru bankası 6 kitaptan mı oluşuyor, testler modülerdeki gibi konu konu ayrı mı? yoksa karma mı canım?Birde yine 1,5 ay felan kala yargının kozmik oda sorulurını coğrafya ve tarih hocalarımız önermişti çözdüm bende onlarda güzel.
insan atıştırcak şey arıyor canım, bende de oluyor, kahve dankek magma ikilisinden canım çok çekiyokızlar su saat oldu 3 ögün yemek yedim yaa resmenn:18:
ders calısmak mı acıktırıyor yoksa psikolojik mi bilemedimm
selamun aleykum kızlar..
http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...kinda-yardim-eder-misiniz-5.html#post27212551
bu linkten bir bakın isterseniz elim yettiğince bişeyler yazmaya çalıştım. daha öncede demiştim şimdide diyorum.
kendi aranızda toplanıp nihan akar çoğrafya videolarını alın..
zorlueokul. çoğrafyayı nasıl öğrendiğini bilemeyeceksiniz
canım sağolasın zaten senin sayende tanıdık o kadını, gerçekten harika anlatıyor. kendi aramızda nasıl yapabiliriz bilmiyorum, çok da uçuk ücretleri yok zaten, sadece coğrafyayı alsak yeter. 50 tl ye 30 video izleyebiliyoruz. coğrafyadan yaklaşık 30 video olur zaten yeter. birimiz alsak hepimiz onun üyeliğinden girsek ve isteyenler diğerinin hesabına payına ne kadar düşüyosa onu gönderse olmaz mı acaba :26:
kızlar böyle bişey yapsak nasıl olur? mesela burda 10 kişi isterse aramızdan 1 kişi üye olur. kalan 9 kişi üye olana 5 er tl gönderir.