şöyle bi soru var siz olsanız ne derdiniz
1.buğday ambarı
2tahıl öğütme taşı
3köprü
4mezarlık
5madencilik
6sulama kanallar
hangileri bir bölgede yerleşik hayata kesin geçildiğinin kanıtıdır?
yaa sorma canım ya kültür ve uygarlık benim de aynı şekilde hele bi test çözeyim dedim kültür uygarlıktan çok tanzimattan soru vardı nasıl şeyse artıkkızçeler osmanlı kültür uygarlık bitti
ama her şeyi biliyo musun diye sorun
yoo, bilmem de imkansız zaten
o kadar çok ayrıntı var ki
gereksiz ayrıntı da diyemiyorum malesef, ne sorcakları belli olmuyo çünkü
yarından itibaren coğrafyayı da sokuyorum çalışmamın içine, böyle tek tarihle kağnı arabaları gibi ilerliyorum
ay artık ben de su çizelgeye adımı yazdırayım da yol alıp almadığımı görürüm.
coğrafya ilk 3 ünite
tarih ilk 4 ünite
türkçe yazım noktalama hariç hepsi
matematik permutasyon kombinasyon olasılık hariç hepsi
geometri analitik katı cisimler hariç hepsi
öğretim yöntemlerinden de öğretim ilkeleri(ilk üniteydi sanırım)(bu da numunelik olsun)
kızlar ben de konuyu takip ediyordum ancak yeni üye oldum hepinize merhaba:) matematikte denklemlere kadar çalıştım, öğrenmeyi de bitirdim ancak bayağı birikmiş testim var. sizler oldukça ilerlemişsiniz umarım size yetişebilirim:)
herkese merhaba bende seneye kpss ye giricem...okulöncesi öğretmenliği 4. sınıftayım.Forumu görünce hemen üye oldumm.Aranıza alın beni de:):)Geçen hafta ihtiyaç dersanesine yazıldım ekimde başlıcak dersane ama bende ufak ufak çalışmalara başladım...dersane başlamadan temel oluşturmak istiyorum çünkü.Bakıyorum sizde baya ilerlemişsiniz gaza geldim artık daha da hızlanıcam.ben şu an yaptıklarımı anlatayım..Eğitim bilimlerinden başladım çalışmaya, konu anlatımlı set aldım.1-1,5 aydır
özet yapıyorum(malesef kendim özet yapmadan çalışamıyorum illaki yazıcam:)eğitim bilimlerinden program geliştirme ve ölçme değerlendirme kaldı özetini yapmadığım.Şu an sadece özet ve konu sonlarında olan soruları çözüyorum 2 hafta içindekalan 2 dersin de özetini bitirip tekrar ve soru çözümüne geçmeyi planlıyorum bakalımm....eğitim bilimlerini bu şekilde yapıyorum daha genel kültür ve genel yeteneğe hiç bakamadım..meslek lisesi çıkışlıyım matematiğim kötü temelim yoktürkçe coğrafya tarih çalışarak bi şekilde üstesinden gelirim ama matematik konusuna gelince kalıyorum..dersane başlamadan 1 ay matematiğin üzerine düşücem ihtiyaca yazıldığım için uzaktan eğitim üyeliğim var mat. ordan izlicem inşallah faydası olur..Neyse benden bu kadar herkese iyi akşamlar.......
vala canım bizim öğretim yöntemleri hocamız kötüydü o yüzden o dersi hiç bilmiyomuşum gibi gelio o yuzden eğitim çalışmaya ondan başladım ilk ünite kolay ama gerisi için bişe diyemem çünkü gerçekten sıfırım bu derste:2:süpersin tatlım hemen ekliyorum tabloya
bu arada öğretim yöntemleri nasıl bi ders? akılda kalabiliyo mu
kültür uygarlık yedi bitirdi beni ama üstünde durmayıp geçicem şimdilik canım
sadece çalışıp ilgili soruları çözdüm
teşekkür ederim yani busene giremiycem , çaresiz gibi hissettim şuan üzüldüm:2: bu benim ikinci okulum daha öncesinde 2senelik bitirmiştim ve bu sene 2013de 4yıllıktan mezun oluyorum (inşallah diyim tabipeki önlisans düzeyinden girsem sizce olabilirmi ?
canım ihtiyacı kimse önermiyor herkes kaçıyor hatta benimde giden arkadaşlarım hiç memnun değillerdi hocaları mı gitmiş ne olmuş sorunlar varmış sanırım, tüyoları vermem hepücüğü benim olcakpaylaşırım tabi canım hatta seninle beraber kızılaydaki k.hanede falanda çalışabiliriz hem tanışmış oluruz hem de yakından destek burdaki kızlarda çatlasın
sedefonur canım ankara anlatmayla olmaz gelip görmen lazımmisafir ol gel bana börekler açayım sanaa
birde yeni gelen arkadaş hoşgeldin:)önlisansa girebilirsin ama onun başvuruları geçti canım:44:
arkadaşlar size tarihten bi sorum olacak islamiyet öncesi türk topllk mezarlıklar göçebe hayatın mı yoksa yerleşik hayatın kesin kanıtı?
1.buğday ambarı
2tahıl öğütme taşı
3köprü
4mezarlık
5madencilik
6sulama kanallar
herkese merhaba bende seneye kpss ye giricem...okulöncesi öğretmenliği 4. sınıftayım.Forumu görünce hemen üye oldumm.Aranıza alın beni de:):)Geçen hafta ihtiyaç dersanesine yazıldım ekimde başlıcak dersane ama bende ufak ufak çalışmalara başladım...dersane başlamadan temel oluşturmak istiyorum çünkü.Bakıyorum sizde baya ilerlemişsiniz gaza geldim artık daha da hızlanıcam.ben şu an yaptıklarımı anlatayım..Eğitim bilimlerinden başladım çalışmaya, konu anlatımlı set aldım.1-1,5 aydır
özet yapıyorum(malesef kendim özet yapmadan çalışamıyorum illaki yazıcam:)eğitim bilimlerinden program geliştirme ve ölçme değerlendirme kaldı özetini yapmadığım.Şu an sadece özet ve konu sonlarında olan soruları çözüyorum 2 hafta içindekalan 2 dersin de özetini bitirip tekrar ve soru çözümüne geçmeyi planlıyorum bakalımm....eğitim bilimlerini bu şekilde yapıyorum daha genel kültür ve genel yeteneğe hiç bakamadım..meslek lisesi çıkışlıyım matematiğim kötü temelim yoktürkçe coğrafya tarih çalışarak bi şekilde üstesinden gelirim ama matematik konusuna gelince kalıyorum..dersane başlamadan 1 ay matematiğin üzerine düşücem ihtiyaca yazıldığım için uzaktan eğitim üyeliğim var mat. ordan izlicem inşallah faydası olur..Neyse benden bu kadar herkese iyi akşamlar.......
canım ihtiyacı kimse önermiyor herkes kaçıyor hatta benimde giden arkadaşlarım hiç memnun değillerdi hocaları mı gitmiş ne olmuş sorunlar varmış sanırım, tüyoları vermem hepücüğü benim olcakpaylaşırım tabi canım hatta seninle beraber kızılaydaki k.hanede falanda çalışabiliriz hem tanışmış oluruz hem de yakından destek burdaki kızlarda çatlasın
sedefonur canım ankara anlatmayla olmaz gelip görmen lazımmisafir ol gel bana börekler açayım sanaa
birde yeni gelen arkadaş hoşgeldin:)önlisansa girebilirsin ama onun başvuruları geçti canım:44:
1.buğday ambarı
2tahıl öğütme taşı
3köprü
4mezarlık
5madencilik
6sulama kanallar
çiçeğim bişey sorcam sana, eğitim bilimlerinden hangi kaynağı kullanıyosun
merhaba hoşgeldin meslektaşımı burada görmek ne güzel inş bu sne staj dersler arasından mezun olup atanırsın çok zor oluyo hepsini birden idare etmek .Bende senin gibi matematik zedelerdenim meslek çıkışlı olmanın dezavantajı doğru dürüst mat yüzü görmüyoruz.İzmirdeki ihiyaç bende yazılmayı planlıorum sen nereden?Uzaktan eğitim videoarın inanılmaz faydası var verimli bende dün buldum indirdim videoları çalışırken çok ii oluyo :)
tatlım çok özür dilerim gece gece kafam kaymış düzelttim şimdivala canım bizim öğretim yöntemleri hocamız kötüydü o yüzden o dersi hiç bilmiyomuşum gibi gelio o yuzden eğitim çalışmaya ondan başladım ilk ünite kolay ama gerisi için bişe diyemem çünkü gerçekten sıfırım bu derste:2:
bu arada öğrenme psikolojisine yazmışın beni
vayyy çok iyi oldu bu soruyu öğrendiğimiz canım, benim kafamı karıştıran da köprüydü, mimariye giriyor diye daldım ona direksorunun cevabı sadece sulama kanallarıymış. yelkenlikiz soruya yaklaşımın doğru.buğday ambarı saklama amaçlı çuvallarda taşınabilir öğütme taşı zaten göçebe hayatında kesin var,madencilik atteşte herhangi bi şeyi eritilse bile sayılıyomuş,köprü göç ederken nehir vb geçerken portatif tahtadan yapıyolarmış,mezarlık ise savaş sırasında ölenleri yanlarında taşımadıkları için orada gömülüyomuş sulama kanalı ise tarımı gerektirdiğinden o zamnlada iklim dolayısıyla tarım yapılamadığından kesin sulama kanalımış :) aslında kafamı karıştıran mezarlık oldu
hoşgeldin tatlımben de v4rım ben de ben de:80:
hoşgeldin canımmm
ee süpersin ufak ufak değil baya baya ilerlemişsin işte, eğitimin bitmesine azcık kalmış, diğerlerini mat hariç hallederim diyosun zaten, matı da halledersin, korkma matta zaten mat1 konuları var. soruların 10 tane kadarı zaten işlem sorusu, bu arada ben de ihtiyaca yazıldım. uzaktan eğitim üyeliğim var, videolar harika. matta önce o videoları izle, sonra bi mat kitabından çözümlü sorular çöz çözümlerini incele. ondan sonra da değişik sorular çöz, yalnız hep aynı tarzda sorular çözme, bu sana vakit kaybettirir hem de bişey kazandırmaz, hep farklı sorular çöze çöze matematiğin de üstesinden gelirsin
Tesadüf geçen sene ihtiyacın eğitim bilimleri konu anlatım setini almıştım indirimdeydi ondan çalışıyorum..Benim çok hoşuma gitti konu anlatımı biraz detaylı ama hepsi gerekli bilgiler çıkmış soruları da var içinde ben sevdim yanii...Bu sene de ihtiyac aynı kitapları vericek ama napiyim almış bulundumm:)Eğitimden bir öneri veriyim konu çalışırken bir kaynaktan soru çözerken birçok kaynaktan yararlanmak gerekiyormuş çünkü henüz konu çalışırken birden fazla kaynak kullanılınca kafa karışıyomuşş..Sorduklarım hep bunu söyledii..
sedefonur canım benim geçen yıl adam akıllı çalışıp kpssye girdiğim tek ders öğretim ilke ve yöntemleri dersiydi hiç korkulucak bir ders değil ama kpss kitaplarında o kadar ama o kadar çok teknik yöntem var ki yani hepsini bilip aklında tutman büyük başarı olur, kıyıda köşede kalmış tekniklere sakın takılmayın kızlar dersane yayın kitapları gereksiz yere kasıp duruyorlar çıkmış sorularda dip köşe yerlerden soru gelmemiş öğretim yöntem tekniklerinden birde eğitime çalışırken yavaş yavaş gidin olsun varsın geç olsun ama tamamen kavrayarak gidin doğru cevabı bulsanız dahi diğer şıklarıda muhakkak okuyun çeldiricileri görmüş tanımış olursunuzbende rehberlik çalışayım bugün biraz herkes takırda takır tukurda tukur çalışıyor bende çalışıcam benim neyim eksik aaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?