• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

bugün tarihin 2. konusu bitti, ilk konuya göre daha ezber geldi ama daha az yanlışım çıktı
100 soru çözdüm, tamamdır bugünlük :6:

günaydın çalışkan fıstıklarım :16:
benimki sağ olsun 8 de uyandım, hem de yüzüme bi bardak su yedim :53:
neymiş erken kalkıp ders çalışaymışım :27:
ama ders çalışmak hak getire :37:
öğleden sonra artık :24:

kim döktü kız suyu yüzüne annen mi kıyamaz o sana:37:öyle bi kıyıyoki bende pek çok su döktürdüm kendime ordan biliyorum:52:

sevgilim döktü canım, taktı kpss ye, çalışmamı istiyo hep, sabahın köründe daha dinç olurmuşum
yok annem ders çalışma diyo, onda da aşırı bi rahatlık var :9:
össdeyken ya kazanırsın ya fabrikaya gönderirim diyodu annem :1: sıkıysa çalışma
şimdi o kadar takma diyo bana, boşver mezun ol, biraz dinlen, sonra bi yerden başlarsın diyo :27:
kadına acayip rahatlık geldi, sevgilim de tam tersi, çalışayım da keşana atanayım istiyo, kendisi keşanda okuyo da, onunki de ayrı bi hayal alemi tabii :1:

tarihim kötü olduğu kadar coğrafyamda pek kötüdür övünmek gibi olmasın keşan nerde kız:52:hem sabah sabah sevgilinin senin yanında ne işi var hadi bakıyım evli evine köylü köyüne kırarım bacaklarını:37:

tarihim kötü olduğu kadar coğrafyamda pek kötüdür övünmek gibi olmasın keşan nerde kız:52:hem sabah sabah sevgilinin senin yanında ne işi var hadi bakıyım evli evine köylü köyüne kırarım bacaklarını:37:

heheh :1: öyle bi fırsat yakaladık canım :17:
keşan, edirnenin ilçesi, edirneye 1.5 saat uzaklıkta canım, enezi duymuşsundur belki, enezle keşan da çok yakın

güzel yermiş sanırım dimi?yani doğudan iyi gibi duruyor hadi inşallah sen atanda orası olsun:34:daha sonra evlenmek için başka fırsatlar yakalarsınız:23::37:

güzel yermiş sanırım dimi?yani doğudan iyi gibi duruyor hadi inşallah sen atanda orası olsun:34:daha sonra evlenmek için başka fırsatlar yakalarsınız:23::37:

küçük şirin bi yer canım.. tabii ki doğudan iyi.. ama ben değişik memleket de görmek istiyorum ya, hani biraz marmara bölgesinden çıkmak istiyorum :1:
hayaller çok, bakalım kısmet :6:
evlilik 23 temmuz 2015 de kısmetse :69:

tüh canım ya keşke ankarada olsaymışsın:)
hm tarih bile belli öyle mi bebeğim hadi inşallah:))
ankara nasıl canım, hiç gitmedim :10:
ooohh masallah tarihi bile belli vala yıldönümünüz falan mı yoksa:1:

yok canım bizim çıkma tarihimiz 3 kasım 2005. kışa denk geldiği için o tarih olamıyo :1: şimdi şöyle benim doğumgünüm 10 haziran, o tarihte söz olsun dedik, sevgilimin doğumgünü 13 mayıs, o tarihte de nişan olsun dedik. 10 + 13 den 23 temmuz da düğün olsun dedik :27: ne saçma dimi :1: aman böyle bişey uydurduk işte, aklımıza geldi, koyduk, tabii o yılın şartlarına göre değişebilir, kısmetse dedik :31:

Back