kızlaaar kafama takılan bir konu varr
probleme dayalı öğrenmede problemin EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİ merak ve ilgi uyandırıcı olması mı gerçek hayattan alınmış olması mı
sözellerde kötüyüm canımııııı şeyyy tarih mi sosyalci olarak tarih maalesef iyi sayılmaz hatta vasat gibi bişeyim. coğrafya olursa herzaman:)))
Kızlaar çok tşk ederim valla kararsızdım sayenizde atlattım o kararsızlığı. İyiki varsınız... Ben mat sorularnda yardımcı olabilirimmm:)
Almina hoşgeldin aramızaaa
sözellerde kötüyüm canımmatematiği seviyorum bi tek
canlarım benim iyilik meleklerimmm
kızlar çok net olmamakla birlikte bugün bişey öğrendim, merak edenleriniz var paylaşıyorum. alan sınavı ile ilgili arkadaşımın gittiği bi dershane açıklama yapmış. gelecek branşları söylemiş. gelmeyecek olan branşlar sınıf öğretmenleri, okul öncesi öğretmenleri, beden,müzik, resim öğretmenleri demişler. kesin demişler. ama kesin olduğuna inanmayın derim. öyle bişey olsa yazılı belge olurdu. bir de alan gelecek olanlar 80 eğitim 40 alan, gelmeyecek olanlar eski sistem gibi devam edicekmiş. yine de paylaşmak istedim. dediğim gibi bunu bi dershane açıklamış
Cnm o arkadaşın cemaat dershanesine gidiyorsa inanırım. Zaten sınıf öğretmenliğine geleceğine bende inanmöıyorum birsürü konu var sonuçta.. Ya aslında ben artık alanın geleceğine inanmıyorum
ilgi uyandırıcı ve merrak oldugunu bılıyorum ben canım.
cunku ilgi uyandırıcı olmayınca ogrenciler problemin üstüne gıtmıyor.
%100 emin olmasam da boyle bılıyorum
bu konuyla ilgili karşıma bir soru çıkmıştı canım hatta şıklarda ikisi de vardı tereddüt etmiştim hangisi diye cevabı gerçek hayattan alınmış olmalı idi
kızlar yediiklimin dergilerini indirdim. sevgilim boyutlarını küçülttü, denedik şimdi maille gönderilebiliyor. isteyen herkese gönderebilirim
gönderdim canlar
ben de istiyorum o dergilerdennnnnnnnnnnnn
Kızlaar çok tşk ederim valla kararsızdım sayenizde atlattım o kararsızlığı. İyiki varsınız... Ben mat sorularnda yardımcı olabilirimmm:)
Almina hoşgeldin aramızaaa
ahh canım sedefimm..dinlen azcıkk
bugünü hafif geçirdim gelişimden test çözdümm.konuların pkiştirilmesi için pegemin testleri çok iyi kızlar.ilk aşamada çözebilirsiniz.yargıya ve uzmankariyere pegemden sonra geçilmelii
Bende ihtiyaçla beraber çözmek için başka bir kaynak arıyordum canim söylediğin iyi oldu
iyi akşamlar canlarım, ölüyorum yorgunluktan.. az önce eve geldim. siz neler yaptınız bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?