2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kızlaaar kafama takılan bir konu varr

probleme dayalı öğrenmede problemin EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİ merak ve ilgi uyandırıcı olması mı gerçek hayattan alınmış olması mı

ilgi uyandırıcı ve merrak oldugunu bılıyorum ben canım.
cunku ilgi uyandırıcı olmayınca ogrenciler problemin üstüne gıtmıyor.
%100 emin olmasam da boyle bılıyorum

ııııı şeyyy tarih mi sosyalci olarak tarih maalesef iyi sayılmaz hatta vasat gibi bişeyim. coğrafya olursa herzaman:)))
sözellerde kötüyüm canım matematiği seviyorum bi tek
Kızlaar çok tşk ederim valla kararsızdım sayenizde atlattım o kararsızlığı. İyiki varsınız... Ben mat sorularnda yardımcı olabilirimmm:)

Almina hoşgeldin aramızaaa

canlarım benim iyilik meleklerimmm

kızlar çok net olmamakla birlikte bugün bişey öğrendim, merak edenleriniz var paylaşıyorum. alan sınavı ile ilgili arkadaşımın gittiği bi dershane açıklama yapmış. gelecek branşları söylemiş. gelmeyecek olan branşlar sınıf öğretmenleri, okul öncesi öğretmenleri, beden,müzik, resim öğretmenleri demişler. kesin demişler. ama kesin olduğuna inanmayın derim. öyle bişey olsa yazılı belge olurdu. bir de alan gelecek olanlar 80 eğitim 40 alan, gelmeyecek olanlar eski sistem gibi devam edicekmiş. yine de paylaşmak istedim. dediğim gibi bunu bi dershane açıklamış

Cnm o arkadaşın cemaat dershanesine gidiyorsa inanırım. Zaten sınıf öğretmenliğine geleceğine bende inanmöıyorum birsürü konu var sonuçta.. Ya aslında ben artık alanın geleceğine inanmıyorum

Cnm o arkadaşın cemaat dershanesine gidiyorsa inanırım. Zaten sınıf öğretmenliğine geleceğine bende inanmöıyorum birsürü konu var sonuçta.. Ya aslında ben artık alanın geleceğine inanmıyorum

tatlım tahmin ettiğin dershane değil valla açıkçası ben de inanmıyorum. 2014 ok ama 2013 hiç sanmıyorum. gerçi ösymden her şey beklenir de.. en iyisi hayırlısı demek arkadaşlar, ihtimaller üzerine düşünmek bizi yormaktan başka hiçbir şey yapmaz.

şimdi bır de gurur meselesi yaparlarsa getırcez dedık getırmemeız lazım dıye.
kasıma geldık ama hala haber yok belırsızlıkte mahvediyor insanı.
dusunmemek gercekten en iyisi

ilgi uyandırıcı ve merrak oldugunu bılıyorum ben canım.
cunku ilgi uyandırıcı olmayınca ogrenciler problemin üstüne gıtmıyor.
%100 emin olmasam da boyle bılıyorum

bu konuyla ilgili karşıma bir soru çıkmıştı canım hatta şıklarda ikisi de vardı tereddüt etmiştim hangisi diye cevabı gerçek hayattan alınmış olmalı idi

ben de ilk özelliğinin ilgi vemrak uyandırıcı olduğunu biliyodum.ihtiyacın konu anlatımlarında öyle yzıyordu.pegemde çıkan sorudaysa gerçek yaşamdan alınmış olması demiş.kafam karıştıı

sedefim bana da mail atabilir misinnn

iyi akşamlar canlarım, ölüyorum yorgunluktan.. az önce eve geldim. siz neler yaptınız bugün?

ahh canım sedefimm..dinlen azcıkk

bugünü hafif geçirdim gelişimden test çözdümm.konuların pkiştirilmesi için pegemin testleri çok iyi kızlar.ilk aşamada çözebilirsiniz.yargıya ve uzmankariyere pegemden sonra geçilmelii

tatlım sağol pegem alayım ben o zaman bi ara.. ben de hiç pegem yok. o zaman ben de şöyle bişey diyeyim. pegemden önce ihtiyaç çözülebilir, basit baya. en son da yediiklime geçilmeli

ay kızlar size atıcam diye alese formuna mesaj atmışım şarkı paylaşasım gelmiştide
[video=youtube;a4PeNLEL5FI]http://www.youtube.com/watch?v=a4PeNLEL5FI[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…