Canim bana yargi yi öneren çok olmuştu ben dershaneye gitmiyorum şimdilik ama gidecek olsam yargıyı düşünebilirdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bana yargi yi öneren çok olmuştu ben dershaneye gitmiyorum şimdilik ama gidecek olsam yargıyı düşünebilirdim
kızlar kpps a dan hiç hazırlanan yok mu ya. bri sesimi duysun. özelden msj yazacak bi takım arkadşı arıorum bu işler tek başına olmuyor cidden. buradaki herkes eğitimci yok muu maliyeci iktisatçı fln :):26:
merhaba chillek ben kpss a dan çalışıyorum bu başlıkta sadece ben varım -yani bildiğim- diğer arkadaşlar eğitim bilimlerinden sınava girecekler
kitapseli bana aradığım kişiymişsin gbi geldi
doğrudur alan konusunda birbirimize yardımcı olursak süper olur:))
özelden yazmak isterdim sana ama msj sayım yetrli deilmiş
gönderdim canlar
kızlar yediiklimin dergilerini indirdim. sevgilim boyutlarını küçülttü, denedik şimdi maille gönderilebiliyor. isteyen herkese gönderebilirim
Günaydın arkadaşlar
Bu topiği takip ediyorum ne zamandır, ama cevap yazmak nasip olmadı pek :) Konu KPSS olduğunda sinirlerim bozuluyor malum. 2012 KPSSye 1 ay düzenli çalışıp 79 aldım, yetiştiremediğim konular olmasına rağmen. Matematiğim çok iyi, beni batıran tarih oldu, insanın 10 yanlışı olur mu be, sayısalcı olunca oluyor.
Biraz motivasyon eksikliği yaşadığımdan, kitapların başına geçmeyi bir türlü isteyemiyorum, bir başlasam devamı gelecek biliyorum.
Branşım Fen bilgisi bu arada, ücretli öğretmenlik yapıyorum şuanda geçen senede yapmıştım. Ama bu sene 2. dönem bırakmayı düşünüyorum. Aslında biliyorum
çalışırsak yapılamayacak bir sınav değil. Bu arada geçen sene dershaneye gitmiş bir öğretmen olarak söylüyorum, herşey insann kendisinde bitiyor, dershane falan hikaye yani.
Ben konuların %50sini neredeyse o 1 aylık süreçte kendim çalıştım, öğrendim. O yüzden bu sene dershaneye gitmeme kararı aldım. Tarihi yaparsam bu iş olacak gibi, tarihi sevmem için bana yardımcı olun kızlarrrr Çok uzun oldu, sabah sabah ne yazdım ama ismim de Gülşen sona sakladık
ya ne kadar benziyoruz senle.ben yazmışım sanki bunları:)
benim de tarih sıkıntım vardı hep.geçen sene dersaneye gittim ordaki tarihçi süperdi öylece tarih sorununu aştım gibi.
bu sene de gidiyorum gerçi ben dersaneye.çünkü ben evde oturup çalışmıyorum:26:bari dersaneye gideyim dedim.sonuçta oraya vereceğim 1500-2000 bir aylık maaşımız olcak de mi ama
bu yıl geçen yıldan çok kızgınlıklarım var.bu yüzden ders çalışmaya bi türlü başlayamıyorum.bi an önce toparlanmam lazım
rehberlik nasıl tatlım eğlenceli mi? ekliyorum tabloya
En sevdiğim söz profilinde yazıyor şok oldum, sanırım benziyoruz :)
Ben şuan geçen seneden kalan notlarımı testlerimi düzene sokmaya başladım.
Bir yerden başlamak lazım, genel yetenek genel kltr çalşmak için hangi yayını önerirsin bana? özellikle tarihi sevdirsin. Aslında benimki önyargı biliyorum ama
yıkmakta kolay olmuyor. Bu arada senin branşın nedir??
Günaydın arkadaşlar
Bu topiği takip ediyorum ne zamandır, ama cevap yazmak nasip olmadı pek :) Konu KPSS olduğunda sinirlerim bozuluyor malum. 2012 KPSSye 1 ay düzenli çalışıp 79 aldım, yetiştiremediğim konular olmasına rağmen. Matematiğim çok iyi, beni batıran tarih oldu, insanın 10 yanlışı olur mu be, sayısalcı olunca oluyor.
Biraz motivasyon eksikliği yaşadığımdan, kitapların başına geçmeyi bir türlü isteyemiyorum, bir başlasam devamı gelecek biliyorum.
Branşım Fen bilgisi bu arada, ücretli öğretmenlik yapıyorum şuanda geçen senede yapmıştım. Ama bu sene 2. dönem bırakmayı düşünüyorum. Aslında biliyorum
çalışırsak yapılamayacak bir sınav değil. Bu arada geçen sene dershaneye gitmiş bir öğretmen olarak söylüyorum, herşey insann kendisinde bitiyor, dershane falan hikaye yani.
Ben konuların %50sini neredeyse o 1 aylık süreçte kendim çalıştım, öğrendim. O yüzden bu sene dershaneye gitmeme kararı aldım. Tarihi yaparsam bu iş olacak gibi, tarihi sevmem için bana yardımcı olun kızlarrrr Çok uzun oldu, sabah sabah ne yazdım ama ismim de Gülşen sona sakladık
kızcelerimmmm aksama kadar tarih calıstım desem kim inanır
zor ama imkansız degilmişşş
Ben inanırım maşallah