• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Slm kızlaarr ben geldim size birşey sormak istyorum kursta öğrendiklerimi karalamaya yazıp sonra mı deftere geçsem? Yoksa gereksiz zaman kaybımı?

Hepinizin fikrini alırsam çok sevinirmmmm

daha sonra deftere geçirirsen hem tekrar etmiş olursun hem de ardından taze bilgilerle konunun testini de çözersin çok güzel olur:16:

merhabalar aranıza katılmak isterim müsade ederseniz:)) eğitim bilimleri konu anlatımı kitap almayı düşünüyorum bu konuda tecrübeli olan arkadaşlardan öneri bekliyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim:))) bu arada uyku açmaya kahve+kola karışımı birebir:))

merhabalar aranıza katılmak isterim müsade ederseniz:)) eğitim bilimleri konu anlatımı kitap almayı düşünüyorum bu konuda tecrübeli olan arkadaşlardan öneri bekliyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim:))) bu arada uyku açmaya kahve+kola karışımı birebir:))

merhaba, hoşgeldin:17: ben alandan hazırlandığım için sana pek yardımda bulunamayacağım maalesef..

o çok fena bir karışım vize final haftası yaptığımda zombiden farksız oluyordum:1:

merhaba, hoşgeldin:17: ben alandan hazırlandığım için sana pek yardımda bulunamayacağım maalesef..

o çok fena bir karışım vize final haftası yaptığımda zombiden farksız oluyordum:1:

olsun yardım etmiş kadar oldunuz tşk ederim:)) zombi benzetmeside güzeldi güldüm:)))

kızlar yediiklimin dergilerini indirdim. sevgilim boyutlarını küçülttü, denedik şimdi maille gönderilebiliyor. isteyen herkese gönderebilirim :16:

bende şimdi çalışmaya başlıcam kızlar dün erkenden uykum geldi yattım :14:
bugün kahve falan ne varsa içip dünde tamamlamadığım konuları tamamlamak istiyorum:68:
çalışamazsam kendimi gerçekten çok kötü hissedeceğim :50:
nur_tubanın uykusu gelmesin, aminnnnn :31:
merhaba kızlar:)) sedefonur tarih videolarına bayıldım çok teşekkürler:16: not aldığım için biraz yavaş ilerliyorum ama
Hakan Dede bir efsane yani bayıldım ders anlatışına:17:özellikle kpss de nereden soru gelmiş gelmemiş her şeyi söylüyor
videolar geçen senenin dimi:26:

birde kızlar uyku kaçırıcı yöntemler bulmaya çalışıyorum yoksa günde 2şer 3er kahveleri mideye indiriyorum pek iyi bisi sayılmaz:37:
nette okudum sıcak su içmek uyku kaçırıyormuş hatta içine azıcıkta limon suyu koyun diyorlar, denemedim ama doğruysa baya ilginç:53:
aa çok ilginç hakikaten.. denemekten zarar çıkmaz. büyük ihtimal geçen yılındır kuzum. bu yıl zaten hakan hoca ihtiyaçta değil, işine yaramasına sevindim :34:
kızlaaar kafama takılan bir konu varr :53:

probleme dayalı öğrenmede problemin EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİ merak ve ilgi uyandırıcı olması mı gerçek hayattan alınmış olması mı :53:
hiçbir fikrim yok kuzum ben daha bu konuları bilmiyorum :26:
Slm kızlaarr ben geldim size birşey sormak istyorum kursta öğrendiklerimi karalamaya yazıp sonra mı deftere geçsem? Yoksa gereksiz zaman kaybımı?

Hepinizin fikrini alırsam çok sevinirmmmm
bence hızlı anlatan hocalarınkini karalama defterine yaz, sonra geçir; ama bazıları tane tane anlatır ya hani onlarda gerek yok, zaten onları düzenli de yazarsın kuzum
tabii ne demek hoşgeldin tatlım sefalar getirdin :16: vallahi benim eğitimden hiç konu anlatımım yok, haftasonu ihtiyaç konu anlatımım olucak bakıp yorumumu yaparım sana :34:
kolaya bayılırım :21: kolalı lipstick aldım, onu her sürdüğümde daha da çok istiyo canım :27: ahh bi de boşaltım sistemimi fazla çalıştırmasa :17:

hoşbulduk.. bende ihtiyaç yayınları war onu belirtmeyi unuttum çok pardon:)) yedi iklim ve uzman kariyer arasında kaldım yada farklı bir şeyde olabilir:)) tşk ederim..

hoşbulduk.. bende ihtiyaç yayınları war onu belirtmeyi unuttum çok pardon:)) yedi iklim ve uzman kariyer arasında kaldım yada farklı bir şeyde olabilir:)) tşk ederim..

canım son günlerde araştırdım ben de konu anlatımlı, bi kaç sayfa önce macaron arkadaşımızın önerdiği bi yayın vardı, akademik süreç.. linkini yazdı buraya orda örnek sayfaları da var, inceleyebilirsin, çok iyiye benziyo..bir de yediiklim iyi diye okudum memurlar.netteki yorumlarda..

canım son günlerde araştırdım ben de konu anlatımlı, bi kaç sayfa önce macaron arkadaşımızın önerdiği bi yayın vardı, akademik süreç.. linkini yazdı buraya orda örnek sayfaları da var, inceleyebilirsin, çok iyiye benziyo..bir de yediiklim iyi diye okudum memurlar.netteki yorumlarda..

evet inceledim akademik süreci burdan okumuştum evet güzel gibi ama işte ünlü yayınlara alışmışız bir kere:))) yedi iklim övülmüş evet genel olarak..

ayyy yeni gördüm o tabloyu walla görmemişim hiç de sosyalci yok mu ne:))

çoğu branştan en az 1 er kişiyiz, sorularda birbirimize yardımcı oluyoruz, seni de artık ben tarih sorularımla fıtık ederim canım :1:

ııııı şeyyy tarih mi sosyalci olarak tarih maalesef iyi sayılmaz hatta vasat gibi bişeyim. coğrafya olursa herzaman:)))

Kızlaar çok tşk ederim valla kararsızdım sayenizde atlattım o kararsızlığı. İyiki varsınız... Ben mat sorularnda yardımcı olabilirimmm:)

Almina hoşgeldin aramızaaa:16::16:

Back