Slm kızlaarr ben geldim size birşey sormak istyorum kursta öğrendiklerimi karalamaya yazıp sonra mı deftere geçsem? Yoksa gereksiz zaman kaybımı?
Hepinizin fikrini alırsam çok sevinirmmmm
merhabalar aranıza katılmak isterim müsade ederseniz:)) eğitim bilimleri konu anlatımı kitap almayı düşünüyorum bu konuda tecrübeli olan arkadaşlardan öneri bekliyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim:))) bu arada uyku açmaya kahve+kola karışımı birebir:))
merhaba, hoşgeldinben alandan hazırlandığım için sana pek yardımda bulunamayacağım maalesef..
o çok fena bir karışım vize final haftası yaptığımda zombiden farksız oluyordum
nur_tubanın uykusu gelmesin, aminnnnnbende şimdi çalışmaya başlıcam kızlar dün erkenden uykum geldi yattım
bugün kahve falan ne varsa içip dünde tamamlamadığım konuları tamamlamak istiyorum
çalışamazsam kendimi gerçekten çok kötü hissedeceğim
aa çok ilginç hakikaten.. denemekten zarar çıkmaz. büyük ihtimal geçen yılındır kuzum. bu yıl zaten hakan hoca ihtiyaçta değil, işine yaramasına sevindimmerhaba kızlar:)) sedefonur tarih videolarına bayıldım çok teşekkürlernot aldığım için biraz yavaş ilerliyorum ama
Hakan Dede bir efsane yani bayıldım ders anlatışınaözellikle kpss de nereden soru gelmiş gelmemiş her şeyi söylüyor
videolar geçen senenin dimi:26:
birde kızlar uyku kaçırıcı yöntemler bulmaya çalışıyorum yoksa günde 2şer 3er kahveleri mideye indiriyorum pek iyi bisi sayılmaz
nette okudum sıcak su içmek uyku kaçırıyormuş hatta içine azıcıkta limon suyu koyun diyorlar, denemedim ama doğruysa baya ilginç
hiçbir fikrim yok kuzum ben daha bu konuları bilmiyorum :26:kızlaaar kafama takılan bir konu varr
probleme dayalı öğrenmede problemin EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİ merak ve ilgi uyandırıcı olması mı gerçek hayattan alınmış olması mı
bence hızlı anlatan hocalarınkini karalama defterine yaz, sonra geçir; ama bazıları tane tane anlatır ya hani onlarda gerek yok, zaten onları düzenli de yazarsın kuzumSlm kızlaarr ben geldim size birşey sormak istyorum kursta öğrendiklerimi karalamaya yazıp sonra mı deftere geçsem? Yoksa gereksiz zaman kaybımı?
Hepinizin fikrini alırsam çok sevinirmmmm
tabii ne demek hoşgeldin tatlım sefalar getirdinmerhabalar aranıza katılmak isterim müsade ederseniz:)) eğitim bilimleri konu anlatımı kitap almayı düşünüyorum bu konuda tecrübeli olan arkadaşlardan öneri bekliyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim:))) bu arada uyku açmaya kahve+kola karışımı birebir:))
kızlar yediiklimin dergilerini indirdim. sevgilim boyutlarını küçülttü, denedik şimdi maille gönderilebiliyor. isteyen herkese gönderebilirim
hoşbulduk.. bende ihtiyaç yayınları war onu belirtmeyi unuttum çok pardon:)) yedi iklim ve uzman kariyer arasında kaldım yada farklı bir şeyde olabilir:)) tşk ederim..
banada gönderebilirmisiniz acaba müsait olduğunuz bir zaman diliminde..
hemen gönderirim, özel mesajla mail adresini gönder canım yollıyayım
100 mesajı geçmeden özel mesaj atılamıyormuş tüh tüh tüh:))
canım son günlerde araştırdım ben de konu anlatımlı, bi kaç sayfa önce macaron arkadaşımızın önerdiği bi yayın vardı, akademik süreç.. linkini yazdı buraya orda örnek sayfaları da var, inceleyebilirsin, çok iyiye benziyo..bir de yediiklim iyi diye okudum memurlar.netteki yorumlarda..
o zaman bir an önce dolduruyosun mesaj sayısını tatlım
öyle yapayım bari yawww sağa sola mesaj atayım hemen.. sağolasın...
rica ederim canımbranşın ne? ilk sayfada branş tablosu da yaptık, öğretmenlerimizin adı gururla ışıldasın
ayyy yeni gördüm o tabloyu walla görmemişim hiç de sosyalci yok mu ne:))
çoğu branştan en az 1 er kişiyiz, sorularda birbirimize yardımcı oluyoruz, seni de artık ben tarih sorularımla fıtık ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?