Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öytden öğretim tekniklerine giriş yapmış bulunmaktayım canlarım
konuyu bitirmek istiyorum inşallah bitirebilirim :97:
bitirirsin seeeennnnnn
kuzum eğitim bilimlerinden yediiklim modüler soru bankasını tavsiye ederim, bi de burdaki arkadaşlar yargının yaprak testini önerdiler.
gk den uzmanın öğreten soru bankaları coğ ve tarih iyi.
selam canlarr
bugün öytyi bitiriyorum.1 ünitem kaldı onu bitirince oğuzhan hocanın sitesinden indirdiğim öyt slaytlarını okuyup bilgilerimi pekiştircem ve çalışmamı bitircem
sedefim,akademik süreç yayınlarının eğitim bilimlerinde çok iyi olduğunu duydum.dün sitesinden kitapları inceledim.süzgeç başlığı altında her ders için 3 kitap var.birinde konu anlatımı diğerinde sorular var.benim çok hoşuma gitti.almayı düşünüyorum. kitaplardan görüntüler var.sen de incele.
Akademik Süreç | 'Kazandırır!' | Bütün Bildiklerinizi Unutun. KPSS'de Yeni Bir Dönem Başlıyor!
ahh benim canlarım sabah erkenden uyanmışlar, ders çalışmışlar yerim siziiii
ben de sabah staja gittim, bit tokası aldım gönül rahatlığıyla sınıfıma girdim
benim giriceğim sınıfın hocası nedense bugün gelmemiş yine bana kaldı sınıf. çooookkk yorgunum
kitapselim yine formundasın
nur_tuba aynen kuzum eklicem tabloya
shadowcum ben de çok sevdiğim burdan tanıştığım bi ablamda görmüştüm bu dergileri, onda incelemiştim ve çok beğenmiştim.
reptomimcim ihtiyaç konu anlatımlıyı bu haftasonu dershane vericek. sen bi de ayrıntılı diyosun o zaman ihtiyaç bana yeter herhalde. ama yine de kararsızım. bi de alırsam 2012 yi alsam 2013 le arasında çok fark olur mu? 2013 bi tek kendi sitesinde var ve kapıda ödeme yok. benim de kredi kartım yok. kitapseçte 2012 dergilerini 12 li gönderiyolar. napsam bilemedim, alsam mı almasam mı? alırsam 2012 olur mu?
sağol tatlım bunlar aklımızda bulunsun hele konu çalışmasını bitirdikten sonra bu soru bankalarını alırız.sagol tatlım
dersanedeki hocamız eğitim bilimleri için şunları tavsiye etti;
ihtiyaç, yediiklim, başarıakademi bunları konu anlatımı olarak,
uzmankariyeri, beyazkalem, soru çözümü için önerdi, öneri isteyen olursa burda bulunsun arkadaşlar
vaayyy süpermiş canım yaa.. istiyorum istiyorum.. :81: ama bu haftasonunu beklicem şu ihtiyacın kitapları gelsin bi inceliyeyim, eğer yeticeğini düşünürsem malesef başka kitap almıcam. çünkü bi de dershaneden hocayı dinlicem. tekrar tekrar değişik yerlerden konu çalışmak yerine, değişik sorular çözerek vaktimi geçirmem daha mantıklı. çünkü vaktim kısıtlı hani okul staj yeterince vaktimi alıyo. eğer 2. konu anlatımlıyı alırsam sorulara istediğim vakti ayıramıcamselam canlarr
bugün öytyi bitiriyorum.1 ünitem kaldı onu bitirince oğuzhan hocanın sitesinden indirdiğim öyt slaytlarını okuyup bilgilerimi pekiştircem ve çalışmamı bitircem
sedefim,akademik süreç yayınlarının eğitim bilimlerinde çok iyi olduğunu duydum.dün sitesinden kitapları inceledim.süzgeç başlığı altında her ders için 3 kitap var.birinde konu anlatımı diğerinde sorular var.benim çok hoşuma gitti.almayı düşünüyorum. kitaplardan görüntüler var.sen de incele.
Akademik Süreç | 'Kazandırır!' | Bütün Bildiklerinizi Unutun. KPSS'de Yeni Bir Dönem Başlıyor!
tamam tatlım ben hastafonunu beklicem, ihtiyaç gelsin bi inceliyeyim ona göre karar vericemtatlım ben 2013 alman taraftarıyım alan sınavı gelmeyecek deseler farketmez derim ama sımdı 80 soruya iner diyorlar ya ona gore belki icerikte azaltma falan yapabılırler ya da yapmazlar belli olmaz işleri
tabi yine sen bılırsın ama ıhtıyac yeni baslayanlar icin ideal bana gore.
canım maşallahhhh harika gidiyosun yeni yıla kadar bitirirsin bile konularıMatematik sayı sistemleri
Tarih islamiyet öncesi Türk tarihi
Coğrafya Türkiye'nin iklimi, bitki örtüsü ve toprak tipleri
Vatandaşlık Türk anayasa tarihi
Öğrenme psikolojisi davranışçı kuram
Program geliştirme program türleri
Yöntem teknik öğretim stratejileri
Ölçme ölçmede hata ve ölçme aracında bulunması gereken teknik özellikler bitti.
ayy macaronum eski formuna dönmüş yaşasınnn senin sabahki rakibin kpss hayali de alesten sonra gelir artıkgünaydınn kızlarrr
kısa bir aradan sonra kafemizi açmaya geldim
herkese iyi çalışmalar
bu hafta yüksek lisans dersimiz olmadı rahat çalışabiliyorum sedefimm
böyle önemli bir dönemde canını bir şeye sıkma canım.baktın çok sıkıldın.bu başlığı niye açtın.içini dök,rahatlaa..sonra çalışmaya devammm
staja kaç gün gidiyosunn
Slm kızlaarr ben geldim size birşey sormak istyorum kursta öğrendiklerimi karalamaya yazıp sonra mı deftere geçsem? Yoksa gereksiz zaman kaybımı?
Hepinizin fikrini alırsam çok sevinirmmmm
kızlaaar kafama takılan bir konu varr
probleme dayalı öğrenmede problemin EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİ merak ve ilgi uyandırıcı olması mı gerçek hayattan alınmış olması mı