2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

ay kızlar size atıcam diye alese formuna mesaj atmışım şarkı paylaşasım gelmiştide
[video=youtube;a4PeNLEL5FI]http://www.youtube.com/watch?v=a4PeNLEL5FI[/video]

ay çok severim bu adamı ve şarkıyıda uzaklara daldım gittim walla sağol ya

şu beş bin soruluk kitap mı? yoksa yaprak testleri felan mı?

Bende rehberlikten okulda rehberlik hizmetlerini bitirdim şimdide testlerini cozuyorum:)
rehberlik nasıl tatlım eğlenceli mi? ekliyorum tabloya

iyi akşamlar, güzelce dinlen canım
benimde bütün gün başım ağrıdı pek bir şey çalışamadım
bakalım yine uykusuz bir gece beni bekliyor

uykucuğun gelmesin inş sabaha kadar Allah dayanma gücü versin de güzelce çalış tatlım :97:
ben uyumuşum az önce; ama hala yorgunum, biliyorum ki şimdi çalışsam verim alamıcam. o yüzden film izleyip yatıcam. ama güzel bi haber artık şu yorgun modumdan çıkıyorum, stajı perşembe sabahına aldık. pzt okulum yoktu, salı da boşaldı, yani bi tek çarş, perş, cuma okul kaldı :81: bu 3 gün bana vız gelirrrr, daha çok vakit bulabilcem artık daha iyi çalışabilirim. tek engelim şu sıralar vize haftam geliyor, onu da geçirdim mi sorun yok, 3 gün okula gitmek hiçbişey değil, bu bana acayip moral oldu

kpsshayaliii, bu şarkıyı çok seviyorum ve melih görgün ü de çok ayrı bi duygusu var bu adamın, yumuşacık sesi var.. ne iyi etmişsin paylaşmakla

Son düzenleme:
ah ahh neler neler olmuş buradaaa ilk yazmıştım ama sonra girme yazma fırsatım olmadı maleseff nete giremiyorum her zaman(((...hepinize kolay gelsin bu süreçte arkadaşlar...benim bir sorum olacakkk..öğrenme psikolojisi ile başım dertte diyebilirim( temelim hiç yoktu dershanede işliyoruz ama ben anlamıyorumm kızlar ( tavsiye edebileceğiniz kaynaklar var mı konu anlatım? bir de gy gk konu anlatım ve sorun bankası alacağım kaynak konusunda çok kararsız kaldımmm siz neler kullanıosunuzz memnun kaldıklarınız varsa isimlerini yazabilr msiniz?? şimdiden teşekkür ederimmm hepinizee

merhabaaa
ben temeli olmayanlar icin ihtiyacı öneririm
derin anlattıgı icin daha iyi kavranıyor.

Cnm yediiklim konu anlatımlı gelişim ve öğrenmede çok iyi yazarıda çok başarılı zaten güzel güzel anlatmış

Bide cnm gelişim bilmeden öğrenme zor aralarında aşamalılık ilkesi var

Slm kızlarr bende giremedim ancak foırsat buldum tüm dualarım herkese:) Umarım hepimiz atanırım ben burdaki herkesin atanmasını istiyorum hak ediyoruz.

Özellikle de bu sayfayı açıp bizi birleştiren sedefciime

Cnm yediiklim konu anlatımlı gelişim ve öğrenmede çok iyi yazarıda çok başarılı zaten güzel güzel anlatmış

Bide cnm gelişim bilmeden öğrenme zor aralarında aşamalılık ilkesi var

teşkrler canımm...bizm dershane direk öğrenmeden başldı yaa:/ eve geliorum baştan açıorumm çalışıorum her şeyii sonra iki üç gün geçiyor unutuyorum hemen strese grdim resmenn şu eğitim yüzünden ya

teşekkrler fikir için..elimde 2010 ihtiyaç konu anltım var ondan bakıorum ama sanki yeterli değil gbi:S

2010u bılemıyorum:26:
ama ben gecen yıl son 1 ay kala calısabılmıstım sadece ıhtıyaca baktım ve sonuc ıyı gelmıstı 1 aya ragmen.
tabi herkesin durumu farklı
yedııklıme bakabılırsın o zaman.
yargı bıraz degısık mesela ben de ondan calısamaıyorum

bir de canım ogrenmeden hiiiiicc korkma ben en cok ogrenme ve oytyı anlıyorum mesela.
o kadar zevkli ki calısması falan calıstıkca anlarsın merak etme.
en basta kavrayamazsın eger once gormedıysen ama zaten ılerledıkce kavrıyorsun butun egıtım derslerı aynı inan bana. ilerledıkce seveceksin hiicc korkma

ihtiyaç konu anltım güzell anlaşılır ben ölçme yi vs de ondan çalışmştım gayet etkili olmuştu ama bu öğrenmede sıkntı yaşadımm sadece :/yediiklim alacağımm büyük ihtimal birde ondan bakayımm...bu arada bulunduğunuz ilde pegem akademi varsa içindeki kitap satışta kitaplarr baya bir düşmüşş 2012 nin kızlar haberiniz olsun

Abla off....

ah ne de güzel yazmışsınn:) umarımm inşş yediiklim alıp birde ondan çalışcağım bakalımmm soru bankası var zaten onu da çözersem pekişir inş iyice..sanrım bnde dershndki hocadan dolayı bir antipati oluştuu bu derse..

anladım.
zaten hocaların iyi olması da lazım dersane bahane yani iş sen de biter canım.
ama en bastan anlamıyorum deme sartalandırma. 2. 3 konuya gecınce yavastan anlarsın o zaman seveceksın.
mesela dersaneden once calıs sen hoca anlatınca da pekişir daha iyi olur

kesinlikle kişinin kendisnde bitior en sonunda bu işin..teşekürler dikkate alacağım tavsiyelerini

ben ihtiyaçın öğrenmesini tavsiye ederim 2012 var bende çok güzel ben beğendim ve çok iyi çalıştım şimdi testlerde hiç soru kaçırmıyorum. diğer yayınları hiç bilmiyorum yani belki daha
iy isi vardır. öğrenmede bol bol örneklendirmen lazım günlük yaşamından örnekler ver bence çok iyi oturuyor kafana ben hep öyle yaptım şimdi öğrenme benim için çantada keklik:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…