ay kızlar size atıcam diye alese formuna mesaj atmışımşarkı paylaşasım gelmiştide
[video=youtube;a4PeNLEL5FI]http://www.youtube.com/watch?v=a4PeNLEL5FI[/video]
ahh canım sedefimm..dinlen azcıkk
bugünü hafif geçirdim gelişimden test çözdümm.konuların pkiştirilmesi için pegemin testleri çok iyi kızlar.ilk aşamada çözebilirsiniz.yargıya ve uzmankariyere pegemden sonra geçilmelii
rehberlik nasıl tatlım eğlenceli mi? ekliyorum tabloyaBende rehberlikten okulda rehberlik hizmetlerini bitirdim şimdide testlerini cozuyorum:)
iyi akşamlar, güzelce dinlen canım
benimde bütün gün başım ağrıdı pek bir şey çalışamadım
bakalım yine uykusuz bir gece beni bekliyor
ah ahh neler neler olmuş buradaaa ilk yazmıştım ama sonra girme yazma fırsatım olmadı maleseff nete giremiyorum her zaman(((...hepinize kolay gelsin bu süreçte arkadaşlar...benim bir sorum olacakkk..öğrenme psikolojisi ile başım dertte diyebilirim ( temelim hiç yoktu dershanede işliyoruz ama ben anlamıyorumm kızlar ( tavsiye edebileceğiniz kaynaklar var mı konu anlatım? bir de gy gk konu anlatım ve sorun bankası alacağım kaynak konusunda çok kararsız kaldımmm siz neler kullanıosunuzz memnun kaldıklarınız varsa isimlerini yazabilr msiniz?? şimdiden teşekkür ederimmm hepinizee
ah ahh neler neler olmuş buradaaa ilk yazmıştım ama sonra girme yazma fırsatım olmadı maleseff nete giremiyorum her zaman(((...hepinize kolay gelsin bu süreçte arkadaşlar...benim bir sorum olacakkk..öğrenme psikolojisi ile başım dertte diyebilirim ( temelim hiç yoktu dershanede işliyoruz ama ben anlamıyorumm kızlar ( tavsiye edebileceğiniz kaynaklar var mı konu anlatım? bir de gy gk konu anlatım ve sorun bankası alacağım kaynak konusunda çok kararsız kaldımmm siz neler kullanıosunuzz memnun kaldıklarınız varsa isimlerini yazabilr msiniz?? şimdiden teşekkür ederimmm hepinizee
Cnm yediiklim konu anlatımlı gelişim ve öğrenmede çok iyi yazarıda çok başarılı zaten güzel güzel anlatmış
Bide cnm gelişim bilmeden öğrenme zor aralarında aşamalılık ilkesi var
teşekkrler fikir için..elimde 2010 ihtiyaç konu anltım var ondan bakıorum ama sanki yeterli değil gbi:Smerhabaaa
ben temeli olmayanlar icin ihtiyacı öneririm
derin anlattıgı icin daha iyi kavranıyor.
teşekkrler fikir için..elimde 2010 ihtiyaç konu anltım var ondan bakıorum ama sanki yeterli değil gbi:S
2010u bılemıyorum:26:
ama ben gecen yıl son 1 ay kala calısabılmıstım sadece ıhtıyaca baktım ve sonuc ıyı gelmıstı 1 aya ragmen.
tabi herkesin durumu farklı
yedııklıme bakabılırsın o zaman.
yargı bıraz degısık mesela ben de ondan calısamaıyorum
bir de canım ogrenmeden hiiiiicc korkma ben en cok ogrenme ve oytyı anlıyorum mesela.
o kadar zevkli ki calısması falan calıstıkca anlarsın merak etme.
en basta kavrayamazsın eger once gormedıysen ama zaten ılerledıkce kavrıyorsun butun egıtım derslerı aynı inan bana. ilerledıkce seveceksin hiicc korkma
Ablaoff....
bir de canım ogrenmeden hiiiiicc korkma ben en cok ogrenme ve oytyı anlıyorum mesela.
o kadar zevkli ki calısması falan calıstıkca anlarsın merak etme.
en basta kavrayamazsın eger once gormedıysen ama zaten ılerledıkce kavrıyorsun butun egıtım derslerı aynı inan bana. ilerledıkce seveceksin hiicc korkma
ah ne de güzel yazmışsınn:) umarımm inşş yediiklim alıp birde ondan çalışcağım bakalımmm soru bankası var zaten onu da çözersem pekişir inş iyice..sanrım bnde dershndki hocadan dolayı bir antipati oluştuu bu derse..
kesinlikle kişinin kendisnde bitior en sonunda bu işin..teşekürler dikkate alacağım tavsiyelerinianladım.
zaten hocaların iyi olması da lazım dersane bahane yani iş sen de biter canım.
ama en bastan anlamıyorum deme sartalandırma. 2. 3 konuya gecınce yavastan anlarsın o zaman seveceksın.
mesela dersaneden once calıs sen hoca anlatınca da pekişir daha iyi olur
rehberlik nasıl tatlım eğlenceli mi? ekliyorum tabloya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?