- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
tatlım bence iyi düsünmüşsün.kızlar sizce 7iklimin eğitim bilimleri dergilerini alsam mı?
şu an elimde hiç konu anlatımlı yok. fakat dershane bu hafta vericek (inş) yani elimde ihtiyaç konu anlatımlı olucak, başka yok
1 tane konu anlatımı yeter mi diyosunuz? yoksa bi de şu dergileri mi alsam, hani bi konu anlatımlı set daha alsam okuyamam onca sayfayı sıkılırım ama dergi daha eğlenceli gider diye düşünüyorum.
bi de dershanede hocanın anlattıkları kadarıyla tuttuğum defter olucak, haa bir de x yayıncılığın özet defterleri var. ama program geliştirme eksik gibi geldi, yani bende tam öğrenme olmadı, olamaz da zaten özet defter de.. ben çok kararsız kaldım :26:
sımdılk dedgını yaparsın baktın eksiksin zaten 2.doneme falan yenı kıtap alabılırsın bır de oradan calısırsın.
eksik kaldıgın olursa tamamlarsın.
ama su an dedgın dogru cunku aynı anda bır kac kaynaktan calısmak kafanı karıstırır.
malum hepsi aynı sırayla gıtmıyor. ben ıhtıyacı tavsiye ederım canım (yıne sen bılırsın ama) ben sınava son 1 ay kala ıhtıyacın egıtımını bıtırdım ve gercekten sonuc cok iyi gelmişti.
ihtıyac bıraz ayrıntılı ama ayrıntı bence iyi cunku derinlemesine ogrenıyorsun.
kıtabı verilene kadar dergiler mantıklı olabılır