• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kızlar sizce 7iklimin eğitim bilimleri dergilerini alsam mı?
şu an elimde hiç konu anlatımlı yok. fakat dershane bu hafta vericek (inş) yani elimde ihtiyaç konu anlatımlı olucak, başka yok
1 tane konu anlatımı yeter mi diyosunuz? yoksa bi de şu dergileri mi alsam, hani bi konu anlatımlı set daha alsam okuyamam onca sayfayı sıkılırım ama dergi daha eğlenceli gider diye düşünüyorum.
bi de dershanede hocanın anlattıkları kadarıyla tuttuğum defter olucak, haa bir de x yayıncılığın özet defterleri var. ama program geliştirme eksik gibi geldi, yani bende tam öğrenme olmadı, olamaz da zaten özet defter de.. ben çok kararsız kaldım :26:
tatlım bence iyi düsünmüşsün.
sımdılk dedgını yaparsın baktın eksiksin zaten 2.doneme falan yenı kıtap alabılırsın bır de oradan calısırsın.
eksik kaldıgın olursa tamamlarsın.
ama su an dedgın dogru cunku aynı anda bır kac kaynaktan calısmak kafanı karıstırır.
malum hepsi aynı sırayla gıtmıyor. ben ıhtıyacı tavsiye ederım canım (yıne sen bılırsın ama) ben sınava son 1 ay kala ıhtıyacın egıtımını bıtırdım ve gercekten sonuc cok iyi gelmişti.
ihtıyac bıraz ayrıntılı ama ayrıntı bence iyi cunku derinlemesine ogrenıyorsun.
kıtabı verilene kadar dergiler mantıklı olabılır:31::17:

aynen bugün alarmı 6 ya kurdum bende zaten ilk uyandığımda kahvaltı yapasım gelmiyor o zamana kadar varsa izlenecek videolarımı izliyorum
konu çalışıyorum bugünde bisiler yerken videolarımı hallettim birazdan soru çözümlerime başlıycam
bir de soru çözümü için modüler setlere başladın(ız) mı?? ortalama kaç günde bitirebiliriz gy gk ları
normalde haftalık soru sayısı verecektim kendime ama daha hızlı eritmek istiyorum mesela sırf birkaç günü ayırarak
nereye kadar ilerleyebiliriz??

Valla cnm ben GK gy e daha başlamadım ama bildiğim özellikle GK ün sürekli tekrar istediği. Gy bittikten sonra kafa daha rahat eder çünkü hemen unutulmuyo ama gk için aynı şeyi söyleyuemicem. Bide sen planı nisanda konuların ve tekrarların bitecekmiş gibi yap. Nisandan sonra sırf soru deneme yaparsın

Valla cnm ben GK gy e daha başlamadım ama bildiğim özellikle GK ün sürekli tekrar istediği. Gy bittikten sonra kafa daha rahat eder çünkü hemen unutulmuyo ama gk için aynı şeyi söyleyuemicem. Bide sen planı nisanda konuların ve tekrarların bitecekmiş gibi yap. Nisandan sonra sırf soru deneme yaparsın

evet canım gk çok nankör coğrafyayı bitirdim tarihten tekrarlara başladım sonra yine coğrafyaya dönücem herhalde
soru çözümüde yapıyorum en azından sınava kadar unutmamak için elimden geleni yapıcam
evet nisana kadar alan ve gy-gk bitmiş olmalı son 2 ayı bende soru çözümü deneme için düşünüyorum

günaydın bebişlerrr :16:

dün eğitimden karma testler çözdüm.mat antrenmanı yaptımmm :16:

reptomim soruna baktım çok değişikmiş :34:

reptomim canım soruna baktım ama gelişimden hiçbir şey bilmiyorum daha o yüzden orayı kalabalık etmeyim diye bişey yazmadım canım:)

kızlar yorumunuzu sımdı gordum kusuruma bakmayın.:17:
evet degısık ve gereksiz bir soru bence de.
oyle soru cıkmaz umarım:31:

Günaydın canım benim tavsiyem yediiklimi muhakkak bitirmendir. ihtiyaç başlangıç için çok iyi ben ihtiyaçla başlayıp sonra yediiklime geçeceğim kısmetse. Dergileri 2 yıl önce arkadaşlarım çok beğenmişti ve dediğin gibi zevkli de oluyormuş ama 2012de üye olanlar sıkıntı yaşamaış eksik gelmiş zamanında gelmemiş sayfalarda sıkıntı varmış istersen sen bi araştır ona göre üye ol..

Vİdeo harikaydı...

bende merak ettim baktım dergi aboneliğine artık dergiler tek seferde elinize ulaşacak diyor yediiklimin sayfasında
yazının linkini veriyim
Yediiklim Yayıncılık
ay iyiymiş aslında bende gy gk mı alsam:17:

bende merak ettim baktım dergi aboneliğine artık dergiler tek seferde elinize ulaşacak diyor yediiklimin sayfasında
yazının linkini veriyim
Yediiklim Yayıncılık
ay iyiymiş aslında bende gy gk mı alsam:17:

Doğrudur cnm çünkü geçen yıl çoğu kişi mağdur oldu önlem almaları güzel olmuş...
Valla GKGY de ihtiyaç çok ii onun dergileri yok mu ki:26:

Doğrudur cnm çünkü geçen yıl çoğu kişi mağdur oldu önlem almaları güzel olmuş...
Valla GKGY de ihtiyaç çok ii onun dergileri yok mu ki:26:

onu bilmiyorum aslında geçen senenin gy gk için kpss defterini görmüştüm ihtiyacın 240 sayfalık belki yine bu sene
öyle bisi yapabilirler aynı telli defter şeklinde ilginç gelmişti

ahh benim canlarım sabah erkenden uyanmışlar, ders çalışmışlar :16: yerim siziiii :29:
ben de sabah staja gittim, bit tokası aldım gönül rahatlığıyla sınıfıma girdim :21:
benim giriceğim sınıfın hocası nedense bugün gelmemiş :37: yine bana kaldı sınıf. çooookkk yorgunum
kitapselim yine formundasın :nazar:
nur_tuba aynen kuzum eklicem tabloya :nazar:
shadowcum ben de çok sevdiğim burdan tanıştığım bi ablamda görmüştüm bu dergileri, onda incelemiştim ve çok beğenmiştim.
reptomimcim ihtiyaç konu anlatımlıyı bu haftasonu dershane vericek. sen bi de ayrıntılı diyosun o zaman ihtiyaç bana yeter herhalde. ama yine de kararsızım. bi de alırsam 2012 yi alsam 2013 le arasında çok fark olur mu? 2013 bi tek kendi sitesinde var ve kapıda ödeme yok. benim de kredi kartım yok. kitapseçte 2012 dergilerini 12 li gönderiyolar. napsam bilemedim, alsam mı almasam mı? alırsam 2012 olur mu?

ahh benim canlarım sabah erkenden uyanmışlar, ders çalışmışlar :16: yerim siziiii :29:
ben de sabah staja gittim, bit tokası aldım gönül rahatlığıyla sınıfıma girdim :21:
benim giriceğim sınıfın hocası nedense bugün gelmemiş :37: yine bana kaldı sınıf. çooookkk yorgunum
shadowcum ben de çok sevdiğim burdan tanıştığım bi ablamda görmüştüm bu dergileri, onda incelemiştim ve çok beğenmiştim.
reptomimcim ihtiyaç konu anlatımlıyı bu haftasonu dershane vericek. sen bi de ayrıntılı diyosun o zaman ihtiyaç bana yeter herhalde. ama yine de kararsızım. bi de alırsam 2012 yi alsam 2013 le arasında çok fark olur mu? 2013 bi tek kendi sitesinde var ve kapıda ödeme yok. benim de kredi kartım yok. kitapseçte 2012 dergilerini 12 li gönderiyolar. napsam bilemedim, alsam mı almasam mı? alırsam 2012 olur mu?

İnan ilk bölümde hiç fark yok.Vatandaşlık hariç.:31:

hoş geldin canım:16: sabahları iyi değerlendirin tarzında bi yazı okuyunca gaza geldim:1:
yukarıda görmüşsündür belki biz baya konuştuk:1: şu 7iklimin dergileri artık topluca geliyormuş
2013 abonelik sayfasına baktım uzaklığa göre 2-3 günde gönderiyorlarmış

İnan ilk bölümde hiç fark yok.Vatandaşlık hariç.:31:
canım ben ilk bölüm değil de eğitim bilimleri istiyorum. ilk bölümde yoksa eğitimde de sanmam o zaman. hani olsa bile yeni çıkan kavramları ihtiyaçtan da takip edebilirim zaten, sağolasın fikrim oldu. sende var mı bu dergilerden?
hoş geldin canım:16: sabahları iyi değerlendirin tarzında bi yazı okuyunca gaza geldim:1:
yukarıda görmüşsündür belki biz baya konuştuk:1: şu 7iklimin dergileri artık topluca geliyormuş
2013 abonelik sayfasına baktım uzaklığa göre 2-3 günde gönderiyorlarmış
evet ben bugüne kadar bi kez sabah ders için kalkmıştım :17: ama o gün aldığım verimi hiç unutamam. bi kere gün acayip uzun geliyo zaten, insan otomatikman rahat çalışıyo ve stres sıkıntı azalıyo.
canım senin linkini yolladığın siteden baktım ben de.. ama ben de kredi kartı yok, kitapseçte kapıda ödemeyle alıyodum. napıcaksın sen alıcak mısın?

kitapseli canım bak bu setin tamamı 99 tl ye inmiş, haberin olsun tatlım :40:
$Resim_1344866127.jpg

canım ben ilk bölüm değil de eğitim bilimleri istiyorum. ilk bölümde yoksa eğitimde de sanmam o zaman. hani olsa bile yeni çıkan kavramları ihtiyaçtan da takip edebilirim zaten, sağolasın fikrim oldu. sende var mı bu dergilerden?

evet ben bugüne kadar bi kez sabah ders için kalkmıştım :17: ama o gün aldığım verimi hiç unutamam. bi kere gün acayip uzun geliyo zaten, insan otomatikman rahat çalışıyo ve stres sıkıntı azalıyo.
canım senin linkini yolladığın siteden baktım ben de.. ama ben de kredi kartı yok, kitapseçte kapıda ödemeyle alıyodum. napıcaksın sen alıcak mısın?

Yok yavrum ama her yıl eğitimde farklı zımbırtılar çıkarıyorlar,ondan dedim.:41::39:

evet gün baya uzadı aralarda rahat mola verdim ona rağmen mikro iktisattan 3 konu bitti soruları da az kaldı
senin verdiğin linkten de tarihin tekrarlarını yapıcam ondan birkaç konu ilerlesem akşama kadar çok iyi olur

ben biraz inceledim linki verdikten sonra modüler set vercekmis ama benim zaten yediiklimden setim var
kredi kartı olayı yüzünden de bir saat önceki hevesim kalmadı açıkçası
kitapseçte kitaplar ne zaman geliyor?

evet gün baya uzadı aralarda rahat mola verdim ona rağmen mikro iktisattan 3 konu bitti soruları da az kaldı
senin verdiğin linkten de tarihin tekrarlarını yapıcam ondan birkaç konu ilerlesem akşama kadar çok iyi olur

ben biraz inceledim linki verdikten sonra modüler set vercekmis ama benim zaten yediiklimden setim var

canım kitapseç en geç 2 güne kadar getiriyor

kitapseli canım bak bu setin tamamı 99 tl ye inmiş, haberin olsun tatlım :40:
Eki Görüntüle 541885

teşekkürler canım:16: aslında hukuk için iyi olurmuşta diğerlerinden çok kaynağım -konu anlatımı, soru bankaları vs.- var bir de bu set sanırım 2012
2013 ten hukuk a eklenen birkaç konu oldu riske atmak istemiyorum :18:

Son düzenleme:
meraba arkadaşlarr :)

test kitabı alıyım diyorum egitim bilimleri ve gk gy tavsiyeleriniz var mı

teşekkürler canım:16: aslında hukuk için iyi olurmuşta diğerlerinden çok kaynağım -konu anlatımı, soru bankaları vs.- var bir de bu set sanırım 2012
2013 ten hukuk a eklenen birkaç konu oldu riske atmak istemiyorum :18:
hımm anladım tatlım evet 2012, bence de hiç riske atma :34:
meraba arkadaşlarr :)

test kitabı alıyım diyorum egitim bilimleri ve gk gy tavsiyeleriniz var mı

kuzum eğitim bilimlerinden yediiklim modüler soru bankasını tavsiye ederim, bi de burdaki arkadaşlar yargının yaprak testini önerdiler.
gk den uzmanın öğreten soru bankaları coğ ve tarih iyi.

kızlar birazcık uyumuşum çok iyi geldi dinlendim. birazdan başlıcam derse :6:

Back