2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

öytden öğretim tekniklerine giriş yapmış bulunmaktayım canlarım
konuyu bitirmek istiyorum inşallah bitirebilirim :97:

kuzum eğitim bilimlerinden yediiklim modüler soru bankasını tavsiye ederim, bi de burdaki arkadaşlar yargının yaprak testini önerdiler.
gk den uzmanın öğreten soru bankaları coğ ve tarih iyi.

sagol tatlım

dersanedeki hocamız eğitim bilimleri için şunları tavsiye etti;
ihtiyaç, yediiklim, başarıakademi bunları konu anlatımı olarak,
uzmankariyeri, beyazkalem, soru çözümü için önerdi, öneri isteyen olursa burda bulunsun arkadaşlar

selam canlarr

bugün öytyi bitiriyorum.1 ünitem kaldı onu bitirince oğuzhan hocanın sitesinden indirdiğim öyt slaytlarını okuyup bilgilerimi pekiştircem ve çalışmamı bitircem

sedefim,akademik süreç yayınlarının eğitim bilimlerinde çok iyi olduğunu duydum.dün sitesinden kitapları inceledim.süzgeç başlığı altında her ders için 3 kitap var.birinde konu anlatımı diğerinde sorular var.benim çok hoşuma gitti.almayı düşünüyorum. kitaplardan görüntüler var.sen de incele.

Akademik Süreç | 'Kazandırır!' | Bütün Bildiklerinizi Unutun. KPSS'de Yeni Bir Dönem Başlıyor!

güzel görünüyor gerçekten
bütün soru bankalarını almak istiyorum

tatlım ben 2013 alman taraftarıyım alan sınavı gelmeyecek deseler farketmez derim ama sımdı 80 soruya iner diyorlar ya ona gore belki icerikte azaltma falan yapabılırler ya da yapmazlar belli olmaz işleri
tabi yine sen bılırsın ama ıhtıyac yeni baslayanlar icin ideal bana gore.

Matematik sayı sistemleri
Tarih islamiyet öncesi Türk tarihi
Coğrafya Türkiye'nin iklimi, bitki örtüsü ve toprak tipleri
Vatandaşlık Türk anayasa tarihi

Öğrenme psikolojisi davranışçı kuram
Program geliştirme program türleri
Yöntem teknik öğretim stratejileri
Ölçme ölçmede hata ve ölçme aracında bulunması gereken teknik özellikler bitti.

sağol tatlım bunlar aklımızda bulunsun hele konu çalışmasını bitirdikten sonra bu soru bankalarını alırız.
vaayyy süpermiş canım yaa.. istiyorum istiyorum.. :81: ama bu haftasonunu beklicem şu ihtiyacın kitapları gelsin bi inceliyeyim, eğer yeticeğini düşünürsem malesef başka kitap almıcam. çünkü bi de dershaneden hocayı dinlicem. tekrar tekrar değişik yerlerden konu çalışmak yerine, değişik sorular çözerek vaktimi geçirmem daha mantıklı. çünkü vaktim kısıtlı hani okul staj yeterince vaktimi alıyo. eğer 2. konu anlatımlıyı alırsam sorulara istediğim vakti ayıramıcam
tamam tatlım ben hastafonunu beklicem, ihtiyaç gelsin bi inceliyeyim ona göre karar vericem
canım maşallahhhh harika gidiyosun yeni yıla kadar bitirirsin bile konuları
günaydınn kızlarrr

kısa bir aradan sonra kafemizi açmaya geldim

herkese iyi çalışmalar
ayy macaronum eski formuna dönmüş yaşasınnn senin sabahki rakibin kpss hayali de alesten sonra gelir artık

yarın yine stajım var. çocuklara anlatacağım dersin planını ve yaptırıcağım etkinliklerle uğraşıcam bugün.
o bittikten sonra çalışmaya başlıcam inş. dün hiç çalışmadım. staj okulumdaki hoca öğretmen kılavuz kitabını vermedi, nette de artık şifreli olmuş, bulamadım. çok sinirlendim dün buna kafayı taktım. bazen küçük şeylerden fazla etkilenebiliyorum. ama dersimi aldım bundan sonra ısrarla o kılavuz kitabını isticem.
bu yıl üzülmek gibi bi lüksümüz yok, bunu dün unuttum ve tüm günüm boşa gitti, bana bi faydası olmadı.
artık üzülcek listemi sınavdan sonraya erteliyorummmm

bu hafta yüksek lisans dersimiz olmadı rahat çalışabiliyorum sedefimm

böyle önemli bir dönemde canını bir şeye sıkma canım.baktın çok sıkıldın.bu başlığı niye açtın.içini dök,rahatlaa..sonra çalışmaya devammm

staja kaç gün gidiyosunn

sizleri de dertlerimle uğraştırmak istemiyorum. bu topik ders çalışmamızı engellememeli, öyle olursa çok üzülürüm, sizlerin varlığı bana yetiyor zaten. sizlerin buraya ne kadar çalıştığınızı yazmanız benim dertlerimi unutturuyor, iyi ki varsınız
staja 1 gün gidiyorum; ama bayramdan önceki salı günü gruptakiler memleketlerine gitmişlerdi ve staja gitmemiştik, yarın onun telafisini yapıcaz. sadece bu haftalık böyle oldu. en geç 6 da derse başlıcam bu akşam, çalışınca rahatlıyorum

bende şimdi çalışmaya başlıcam kızlar dün erkenden uykum geldi yattım
bugün kahve falan ne varsa içip dünde tamamlamadığım konuları tamamlamak istiyorum
çalışamazsam kendimi gerçekten çok kötü hissedeceğim

Son düzenleme:
merhaba kızlar:)) sedefonur tarih videolarına bayıldım çok teşekkürler not aldığım için biraz yavaş ilerliyorum ama
Hakan Dede bir efsane yani bayıldım ders anlatışınaözellikle kpss de nereden soru gelmiş gelmemiş her şeyi söylüyor
videolar geçen senenin dimi:26:

birde kızlar uyku kaçırıcı yöntemler bulmaya çalışıyorum yoksa günde 2şer 3er kahveleri mideye indiriyorum pek iyi bisi sayılmaz
nette okudum sıcak su içmek uyku kaçırıyormuş hatta içine azıcıkta limon suyu koyun diyorlar, denemedim ama doğruysa baya ilginç

kızlaaar kafama takılan bir konu varr

probleme dayalı öğrenmede problemin EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİ merak ve ilgi uyandırıcı olması mı gerçek hayattan alınmış olması mı

Slm kızlaarr ben geldim size birşey sormak istyorum kursta öğrendiklerimi karalamaya yazıp sonra mı deftere geçsem? Yoksa gereksiz zaman kaybımı?

Hepinizin fikrini alırsam çok sevinirmmmm

Slm kızlaarr ben geldim size birşey sormak istyorum kursta öğrendiklerimi karalamaya yazıp sonra mı deftere geçsem? Yoksa gereksiz zaman kaybımı?

Hepinizin fikrini alırsam çok sevinirmmmm

ben karalamaya yazıp evde deftere geçiyorum biraz zaman alıyor ama bilgiler daha kalıcı oluyor bence canım

kızlaaar kafama takılan bir konu varr

probleme dayalı öğrenmede problemin EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİ merak ve ilgi uyandırıcı olması mı gerçek hayattan alınmış olması mı

bu konuyla ilgili karşıma bir soru çıkmıştı canım hatta şıklarda ikisi de vardı tereddüt etmiştim hangisi diye cevabı gerçek hayattan alınmış olmalı idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…