1-eğer temeliniz yoksa eğitime en iyi ihtiyaçtan hazırlanın ilk aşamada,çünkü yediiklim yargı biraz ağır gelebilir..fakat daha sonra mutlaka yediiklim ye da yargının eğitimine çelışın yoksa 85 neti zor geçersiniz.
2-gk gy de en iyi konu anlatımı ihtiyacı modüler setidir,yeter de artar bile..soru bankasında da ihtiyacın modüleri harikadır.
3-eğitimde yediiklimin modüleri mutlaka çözülmeli,en kaliteli sorular oradadır,yargının da iyidir..ama beyazkalem ve ihtiyaç eğitim soru bankasında 5 para etmez..
4-yediiklim-yargı-ihtiyaç-pegem..bu yayınların eğitim-gkgy denemeleri mutlaka çözülmeli 80 i geçmek için..
5-özellikle tarihçiler ve sözelciler için söylüyorum..matematik için çok fazla zaman harcamayın,ben tek mat.yapmadan geçen sene 80.6 bu sene 82.3 aldım..öyle diğerlerini uçukta yapmadım..78 gkgy,97 eğitim yaptım..geçen senede 75 gkgy,90 eğitim yapmıştım.dediğim gibi tek mat.yapmadım..ha eğer yapabilirseniz süper olur,ama olmazsa olmaz değil..diğer bir safsatada gkgy nin daha etkili olduğudur,hayır önemli olan eğitimden 90 neti geçmektir,yoksa 80 i geçmek çok zor gerçekten,yukarıdaki netlerde bunu gösteriyor aslında.
6-dershane ya da tg denemeleri şart değildir,şahsen ben gitmedim..
7-allah hepinizin yardımcısı olsun,buraya bakmadığım çözmediğim hiçbir yayını yazmadım,bu kitaplarla kardeşim de 87.6 aldı,evet sadece yukarıdaki yayınlara çalışarak..selametle
alıntıdır..