• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

sana kocaman bi maşallah demekten başka bişey bulamıyorummmm :nazar::nazar::nazar: :46::46::46:

teşekkürler canım:17:hepimize maşallah bayram filan demedik çalıştık, hızımızı kesmedik:nazar:
inşallah sınavın sonuna kadar sabredip tempomuzu bozmadan çalışmaya devam edeceğiz:6:
sayenizde -bu başlıkta- coğrafya tarih çalışmayı sevdim:16:

kızlar ben bir şey sorucam size alesin son iki denemesi yok bende ösymnin sitesinden pdf olarak indirdim ben bunun çıktısını alsam zarar ederim çıktı almadanda çözemem ekrandan bu pdf formatını worde nasıl çevirebilirim?

nitro pro 7 diye bir program vardı canım o pdf yi word e çeviriyordu
bide adobe un tools kısmına bakarsan sanki ordada word e dönüştürme seçeneği çıkıyordu
yanlış hatırlamıyorsam:26:

kızlar hiççç çalışmadım :ssz:
bayramda sevdiceği 2 kerecik görmüştüm, hasretliğim depreşti valla napiim :17:
neyse ki yarın gidiyor, cumaya kadar tekrar yapmayı düşünüyorum.
gelişim ve öğrenmenin tamamı, pg nin, tarihin, coğrafyanın ilk 2 ünitesinden..

kızlar sizce 7iklimin eğitim bilimleri dergilerini alsam mı?
şu an elimde hiç konu anlatımlı yok. fakat dershane bu hafta vericek (inş) yani elimde ihtiyaç konu anlatımlı olucak, başka yok
1 tane konu anlatımı yeter mi diyosunuz? yoksa bi de şu dergileri mi alsam, hani bi konu anlatımlı set daha alsam okuyamam onca sayfayı sıkılırım ama dergi daha eğlenceli gider diye düşünüyorum.
bi de dershanede hocanın anlattıkları kadarıyla tuttuğum defter olucak, haa bir de x yayıncılığın özet defterleri var. ama program geliştirme eksik gibi geldi, yani bende tam öğrenme olmadı, olamaz da zaten özet defter de.. ben çok kararsız kaldım :26:

1-eğer temeliniz yoksa eğitime en iyi ihtiyaçtan hazırlanın ilk aşamada,çünkü yediiklim yargı biraz ağır gelebilir..fakat daha sonra mutlaka yediiklim ye da yargının eğitimine çelışın yoksa 85 neti zor geçersiniz.

2-gk gy de en iyi konu anlatımı ihtiyacı modüler setidir,yeter de artar bile..soru bankasında da ihtiyacın modüleri harikadır.

3-eğitimde yediiklimin modüleri mutlaka çözülmeli,en kaliteli sorular oradadır,yargının da iyidir..ama beyazkalem ve ihtiyaç eğitim soru bankasında 5 para etmez..

4-yediiklim-yargı-ihtiyaç-pegem..bu yayınların eğitim-gkgy denemeleri mutlaka çözülmeli 80 i geçmek için..

5-özellikle tarihçiler ve sözelciler için söylüyorum..matematik için çok fazla zaman harcamayın,ben tek mat.yapmadan geçen sene 80.6 bu sene 82.3 aldım..öyle diğerlerini uçukta yapmadım..78 gkgy,97 eğitim yaptım..geçen senede 75 gkgy,90 eğitim yapmıştım.dediğim gibi tek mat.yapmadım..ha eğer yapabilirseniz süper olur,ama olmazsa olmaz değil..diğer bir safsatada gkgy nin daha etkili olduğudur,hayır önemli olan eğitimden 90 neti geçmektir,yoksa 80 i geçmek çok zor gerçekten,yukarıdaki netlerde bunu gösteriyor aslında.

6-dershane ya da tg denemeleri şart değildir,şahsen ben gitmedim..

7-allah hepinizin yardımcısı olsun,buraya bakmadığım çözmediğim hiçbir yayını yazmadım,bu kitaplarla kardeşim de 87.6 aldı,evet sadece yukarıdaki yayınlara çalışarak..selametle
alıntıdır..

KPSS KAZAN
kızlarım site ücretsiz, yeni buldum
burada uzaktan eğitimin videoları var.
sanırım zamanla diğer dersler de eklenicekmiş
işte burada hakan dedenin orjinal videoları var. (yani sezon finali olmayan daha ayrıntılı)
tarihi mutlaka izleyin, diğerlerini bilmiyorum ama onları da izleyin siz zararı olmaz.

KPSS KAZAN
işte burada hakan dedenin orjinal videoları var. (yani sezon finali olmayan daha ayrıntılı)
tarihi mutlaka izleyin, diğerlerini bilmiyorum ama onları da izleyin siz zararı olmaz.

coğrafyayı bu videolardan bitirmiştim tavsiye ederim, adam çok akılda kalıcı anlatıyor
dersi de çok zevkliydi izlerken hiç sıkılmadım
bu arada günaydın kızlar:16: çalışmalara birazdan başlayacağım:17:

kızlar sizce 7iklimin eğitim bilimleri dergilerini alsam mı?
şu an elimde hiç konu anlatımlı yok. fakat dershane bu hafta vericek (inş) yani elimde ihtiyaç konu anlatımlı olucak, başka yok
1 tane konu anlatımı yeter mi diyosunuz? yoksa bi de şu dergileri mi alsam, hani bi konu anlatımlı set daha alsam okuyamam onca sayfayı sıkılırım ama dergi daha eğlenceli gider diye düşünüyorum.
bi de dershanede hocanın anlattıkları kadarıyla tuttuğum defter olucak, haa bir de x yayıncılığın özet defterleri var. ama program geliştirme eksik gibi geldi, yani bende tam öğrenme olmadı, olamaz da zaten özet defter de.. ben çok kararsız kaldım :26:

Günaydın canım benim tavsiyem yediiklimi muhakkak bitirmendir. ihtiyaç başlangıç için çok iyi ben ihtiyaçla başlayıp sonra yediiklime geçeceğim kısmetse. Dergileri 2 yıl önce arkadaşlarım çok beğenmişti ve dediğin gibi zevkli de oluyormuş ama 2012de üye olanlar sıkıntı yaşamaış eksik gelmiş zamanında gelmemiş sayfalarda sıkıntı varmış istersen sen bi araştır ona göre üye ol..

Vİdeo harikaydı...

günaydın güzellerr :16:
dün tarihten XX.yy osmanlı ve I.dünya savaşı, milli mücadele hazırlık dönemi
coğrafyadan nüfus ve yerleşme
öyt den de öğrenme-öğretme model ve yaklaşımları bitti :32:
3 gün hiç çalışamamıştım dün çalışınca keyfim yerine geldi kızlar :8:

KPSS KAZAN

tam da benim aradığım site sedefim eline sağlık :16:

Geldimm benimde sorularıyla 1 ünte bitti 2 3 ünite daha ilerlemeliyim cnm aynen bi 15dk molaa sonra yeniden derss:ssz::8::8::8:

bende şimdi bitirdim 2.yi biraz dinlenicem uyuklamaya başladım:1: ooo süper saat daha 12
bu arada 8-11 arası çalışmak için en verimli saatlermiş kızlar bende o yüzden artık sabahları erken
kalkmaya çalışacağım

bende şimdi bitirdim 2.yi biraz dinlenicem uyuklamaya başladım:1: ooo süper saat daha 12
bu arada 8-11 arası çalışmak için en verimli saatlermiş kızlar bende o yüzden artık sabahları erken
kalkmaya çalışacağım

Evett cnm bende 7de kalkmaya alıştıracağım kendime kahvaltıya kadar bile ne işler hallediliyor

Evett cnm bende 7de kalkmaya alıştıracağım kendime kahvaltıya kadar bile ne işler hallediliyor

aynen bugün alarmı 6 ya kurdum bende zaten ilk uyandığımda kahvaltı yapasım gelmiyor o zamana kadar varsa izlenecek videolarımı izliyorum
konu çalışıyorum bugünde bisiler yerken videolarımı hallettim birazdan soru çözümlerime başlıycam
bir de soru çözümü için modüler setlere başladın(ız) mı?? ortalama kaç günde bitirebiliriz gy gk ları
normalde haftalık soru sayısı verecektim kendime ama daha hızlı eritmek istiyorum mesela sırf birkaç günü ayırarak
nereye kadar ilerleyebiliriz??

Back