sana kocaman bi maşallah demekten başka bişey bulamıyorummmm
kızlar ben bir şey sorucam size alesin son iki denemesi yok bende ösymnin sitesinden pdf olarak indirdim ben bunun çıktısını alsam zarar ederim çıktı almadanda çözemem ekrandan bu pdf formatını worde nasıl çevirebilirim?
toolsden denedim canım ama olmadı ya da ben yapamadım...
KPSS KAZAN
kızlarım site ücretsiz, yeni buldum
burada uzaktan eğitimin videoları var.
sanırım zamanla diğer dersler de eklenicekmiş
işte burada hakan dedenin orjinal videoları var. (yani sezon finali olmayan daha ayrıntılı)
tarihi mutlaka izleyin, diğerlerini bilmiyorum ama onları da izleyin siz zararı olmaz.
kızlar sizce 7iklimin eğitim bilimleri dergilerini alsam mı?
şu an elimde hiç konu anlatımlı yok. fakat dershane bu hafta vericek (inş) yani elimde ihtiyaç konu anlatımlı olucak, başka yok
1 tane konu anlatımı yeter mi diyosunuz? yoksa bi de şu dergileri mi alsam, hani bi konu anlatımlı set daha alsam okuyamam onca sayfayı sıkılırım ama dergi daha eğlenceli gider diye düşünüyorum.
bi de dershanede hocanın anlattıkları kadarıyla tuttuğum defter olucak, haa bir de x yayıncılığın özet defterleri var. ama program geliştirme eksik gibi geldi, yani bende tam öğrenme olmadı, olamaz da zaten özet defter de.. ben çok kararsız kaldım :26:
coğrafyayı bu videolardan bitirmiştim tavsiye ederim, adam çok akılda kalıcı anlatıyor
dersi de çok zevkliydi izlerken hiç sıkılmadım
bu arada günaydın kızlarçalışmalara birazdan başlayacağım
Günaydın canım :) bende başlıyorum hadi bakalım
KPSS KAZAN
kızlarım site ücretsiz, yeni buldum
burada uzaktan eğitimin videoları var.
sanırım zamanla diğer dersler de eklenicekmiş
işte burada hakan dedenin orjinal videoları var. (yani sezon finali olmayan daha ayrıntılı)
tarihi mutlaka izleyin, diğerlerini bilmiyorum ama onları da izleyin siz zararı olmaz.
iyi çalışmalar canım
bende iktisatla basladım bir konu bitti sorularıyla
hedef 3-4 konu daha ilerlemek
Geldimm benimde sorularıyla 1 ünte bitti 2 3 ünite daha ilerlemeliyim cnm aynen bi 15dk molaa sonra yeniden derss
bende şimdi bitirdim 2.yi biraz dinlenicem uyuklamaya başladımooo süper saat daha 12
bu arada 8-11 arası çalışmak için en verimli saatlermiş kızlar bende o yüzden artık sabahları erken
kalkmaya çalışacağım
Evett cnm bende 7de kalkmaya alıştıracağım kendime kahvaltıya kadar bile ne işler hallediliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?