selam kızlar,bayramın bitmesiyle çalışma tempoma geri döndüm çok şükür, sabah ales denemesi çözdüm ama eski sistemde çözünce bende şarteller atıyor 80 türkçe sorusu ne yaaaales bitsede artık kpsssye çalışsam ya daha kapsamlı ama ales alalade geçmesin güzel sonuçlansın amin deyin kızlarrrrrrrr
amin sedefcim matematiktende problem üstadı olucam dermişim
Arkadaşlar bu alıntılar çok faydalı inanın. Buldukça paylaşalım memurlrdan...
İlk paylaşılan yazı var ya hani denemelerde sadece bitiridği kitapla ilgili olan yerleri çözmek yaa inanılmaz mantıklı geldi bana...
Arkadaşlar bende tüm kitapları aynı anda yürütemiyorum önce biri sonra diğeri şeklinde gideceğim
shadow bunları okudukça heves geliyor dimi
yaptığın alıntıda 7iklimden önce yargı ve ihtiyaç çözün demiş, ben direk 7iklimden başladım ve açıkçası biraz kasıyo.
ben en iyisi yargının soru bankası setini alayım. dershaneden ihtiyaç vericekler, ikisini birlikte götürürüm. bunlar bitince 7iklime devam ederim
nurum tubam hoşgeldinslm fıstıklarrr
bayram ve grip nedeniyle size katılamadım canlarım
bugünden itibaren düzenli bir şekilde çalışmaya başlayacağım
öyt, program ve tarih beni bekliyor kızlar
sedefim çalışma stratejileri gerçekten çok güzel herkes nasıl çalışacağı konusunda kendince bir fikir edinmiş olur
Cnm yargının yaprak testleri varya gayet uygun fiyata her konu bitiminde onlan çözmeye başlarsan ne kadar kolay olduğunu görürsün bence ilk o çözülmeli tam temel oluşturmalık...
Ben yerinde olsam yediiklim çözümlü soru bankasını sona atarım ki benim 90üstü alan tüm arkadaşlarım onu önerdi. Yediiklim çözümleri çok faydalı sona atınca çözümler konu tekrarı gibi oluyo. Bence sen bi konu bitir yargı ihtiyaç çöz sonrada çözümlüden bitirsin hem 2. belki 3. tekrar olur sana konu anlatımı da dahil 4kitap bitirmiş olursun
canım şu kitabı mı diyosun? bu bende var yaa, ama kapağını bile açmadım biliyo musunçünkü ben bi yerde zor diye okumuştum bu testlerin yorumlarını.. o yüzden bu kitabı gerilere attım. eğer bunu diyosan başlıyayım
[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL][/COLOR][/FONT][/B][/I]
Evet yaa bence kolay zor mu demişler? Alahallah cnm mesela bitirdiğin bi ünitenin bir testini çözmeyi dene istersen sana nası gelecek... Bana çok kolay gelmişti hatta sıkılmıştım özellikle öyt
yakışır sanaales ne zaman olucak? alesten sonra gy derdin kalmıcak, 60 soru cepte :128: bol bol yapbozunu yapmaya vaktin kalcak merak etme sen
Bugun hem cumhuriyetimizin yıldönümü hem de sevdiceğimle yıldönümümüz,bugunun anlamı çok büyük anlayacağınız kızlar
Cumhuriyet yıldönümümüz kutlu olsun kızlar seneye bu zamanlar öğrencilerimizle birlikte kutlamayı nasip etsin Allah...
yıldönümünüzü kutluyorum canım.
agzın bal yesin yaa ınsallah seneye ögretmen olarak hayata devam ederiz aminnnn
evet zor dendiben de o yüzden hiç bakmadım, fiyatı uygun diye almıştım 2. dönem bakarım demiştim, ama ben başlıyayım buna, yorumlarımı yazarım canım
oo az kalmış hadi kurtuluyosun ya tarihi merakla beklediğini biliyorumales 11 kasımda canım 2 hafta sonra bugün bitmiş olucak...hadi kızlar çalışıyoruzzzzz
sana kocaman bi maşallah demekten başka bişey bulamıyorummmmmerhaba kızlar:))
sabaha karşı yattığımdan daha yeni gelebildim
muhasebe ile işletme çalıştım
sayı problemlerinden çıkmış soruları çözdüm
bugün tarih tekrarlarıma devam edicem
+soru da çözmeyi düşünüyorum
sonra yine muhasebeye dönerim
Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun
canım nice nice senelere sevdiceğinleBugun hem cumhuriyetimizin yıldönümü hem de sevdiceğimle yıldönümümüz,bugunun anlamı çok büyük anlayacağınız kızlar
Cumhuriyet yıldönümümüz kutlu olsun kızlar seneye bu zamanlar öğrencilerimizle birlikte kutlamayı nasip etsin Allah...
Evet cnm 1 2 test çöz 15 20 soru hanş neyse baktın kolay devem edersin ben eğitimden 2 kitap bitirmiştm final dönemi o ara bunu çözmüştüm bana kolay gelmişti. Öyt ve öğrenme çözmüştüm hani belki diğerleri zordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?