canım malesef hiç bilmiyorum, ama şöyle bişey var, eğitim bilimlerinde yargı çok düz anlatmış sıkıcı gibi yorumlar okumuştum. ama tabii hukuk nasıldır bilemem :26:merhaba kızlar:))
burada alandan girecek arkadaş var mıydı? sanki yoktu diye biliyorum
ama yine de şansımı denemek istedim
hukuk ders notları var elimde ama yeterli olur mu olmaz mı
diye güvenemediğim için yargının yeni çıkan hukuk modüler setini almayı düşünüyorum
daha önce yargı yayınlarından hiç kaynak almadım o yüzden pek de emin olamadım
size bir sorayım dedim fikirlerinizi paylaşırsanız süperötesi olur
olsun canım cevap için teşekkürlerSana yardımcı olmak isterdim canım ama malesef:26:
canım malesef hiç bilmiyorum, ama şöyle bişey var, eğitim bilimlerinde yargı çok düz anlatmış sıkıcı gibi yorumlar okumuştum. ama tabii hukuk nasıldır bilemem :26:
canım bi kitapçıdan bakıp incelesen, en azından fikir edinmiş olursun. hiç bakmamaktan iyidirolsun canım cevap için teşekkürler
bende netten yorumlara bakıyım dedim hiçbir şey yazılmamış bir de 2013 olunca daha yorumda çıkmıyor herhalde
yediklimden göremedim soru cevap şeklinde hazırlamış bi seti ama o da konuyu çalışmadan bir işime yaramaz
muratın modüler seti çıkmamış tek kitap halinde onu da istemedim bi tek geriye ihtiyaçla yargı kaldı :26:
ay şimdi forumun bi yerlerinden alan çalışan bir arkadaş çıksa ne sevinirim
canım bi kitapçıdan bakıp incelesen, en azından fikir edinmiş olursun. hiç bakmamaktan iyidir
inş duyarlar sesini, bi konu aç istersen orada sordaha çok gören olur
bugün bikaçına gittim daha onlara gelmemiş beyazıt a gitmeyi de gözüm pek kesmiyor şu an
bi günüm yollarda geçecek diye bir hafta sonra gelir dediler bi hafta bekliycem gelmezse sahaflardan
başka bir seçeneğim kalmıyor neyse en azından okuldanda çıkış belgemi alırım böylece bir taşla iki kuş
Günaydınnn kızlar CUMHURİYET BAYRAMIMIZ kutlu olsuun
Cnm bir ünite ilerdeysen çok güzel:) Benim önerim roman okuyabilirsin çok güzel hız artırıyor soraaa türkçe paragraf çözebilirsin bide mat çalışabilirsin
sağol tatlım evet cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
roman okuyabilirim, tekrar da yapabilirim. çünkü 2 haftaya vizelerim başlıyor ve o zaman hiç çalışamıcam
O ozaman tekrar yap cnm çünkü özellikle tarih çok nankör hemen unutuluyor. Sen okulla beraber yürütüyorsun demek. Helal olsun valla
gunnaydınn kızceleerr.
CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUNNnN
Bugün cafeyi ben acmayı düsünüyordum ama bu saate cafemi kalır
menümde bugün tarih,ögrenme ve gelişm var.hepsini afiyetle yicem ınsallah
kolay gelsinnnnn
ahh benim kuzum iyileşmiş de ders mi çalışıyomuşşşşşş
grip hala peşimde ama dersin önüne gecirmicem onu insallah tatlım
yine de çok yorma, daha kötü olma, sen bir an önce iyileşmeye bak kuzum; ama azcık çalışsan da hiç fena olmaz tabii
yine bir çalışma stratejisi.. (memurlar.netten alıntıdır)
Bir de test, deneme çözerken süre tutmakta çok çok büyük fayda var kardeşlerim. Hep daha hızlı olmaya çalışarak daha iyi performanslar yakalanabilir. Soruları hızlı çözmek, gerçek sınavda yapılamayan sorulara daha soğukkanlı bakılabilmesini sağlıyor. Bir de ilerleyen zamanlarda bazı konularda ek kaynaklar kullanmanın faydası var. Örneğin ben tarihten kendimi yeterli hissetmediğim için pegemin kavram haritalarını sürekli inceledim. Data soru bankasını çözdüm. Sonuç olarak dediğim gibi ben karıştırmayı pek sevmiyorum. Yani günde iki saat matematik çalışayım, sonra türkçeye geçeyim, akşam da program geliştirme çalışırım gibi planlar yapmıyorum. Yalnızca bir alana odaklanıyorum. Onu tamamen bitirdikten sonra diğer kitaplara geçiyorum. Bu birkaç gün sürüyor tabii. Sizin kendinize göre bir yönteminiz olabilir. Bu benim yöntemim.
aslında bir kıtabı ya da bır dersi bir gun bıtırmeye calısınca dıgerlerini unutuyorum ben ya:44:
o yuzden gunde 3 derse calısıyorum zaten bol bol zamanım yetıyor.
tabi ki herkesin stratejisi farklı.
kimi öyle daha ıyı kavrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?