aa süpermiş canım sağolasınmerhaba kızlar:))
dün akşam nette bölgelere ürün yerleştirme oyunu buldum
hatta eğitsel oyunlar kısmında maden yerleştirme oyunu da var
linkini veriyorum, merak edenler kendini test edebilir:)
Bolgeye Urun Yerlestirme Oyunu - Mario Oyunlar - Mario Oyunu Oyna
ben de seniiiiiiiKuzum benim yaaaa severim ben seniiiiii
İnternetten soru bankası deneme vs.. indirmek istiyorum var mı bildiğiniz indirdiğiniz bir site?
merhaba canlarımnerelerdesiniz
ben daha hiç çalışmadım şimdi tarihin 2. konusunu çalışıcam
merabalar
dün biraz türkçeyle matematiğe baktım.
matematikten temel kavramlar bitti listeye ekleyebilirsin canım
merhaba canlarımnerelerdesiniz
ben daha hiç çalışmadım şimdi tarihin 2. konusunu çalışıcam
merhaba canım bugün biraz mola verdim bende
arada matematik ve geometriden karışık testler çözdüm
coğrafyadan ilk konu testlerimi bitirdim
akşama doğru muhasebe çalışmaya başlayacağım -maliyeden bikaç konuyu sonraya bıraktım çok ezber olduğu için:18:-
Arkadaşlar bu ilk sayfadaki tabloda birçok konuyu bitiren arkadaşlar olduğunu görüyorum :) Temmuzda mı hazırlanmaya başlayan arkadaşlarsınız siz acaba =)
Ben yeni başladımda hazırlanmaya :)
Arkadaşlar bu ilk sayfadaki tabloda birçok konuyu bitiren arkadaşlar olduğunu görüyorum :) Temmuzda mı hazırlanmaya başlayan arkadaşlarsınız siz acaba =)
Ben yeni başladımda hazırlanmaya :)
Ben son sınıfım ve 2011 yazında başladım çalışmaya.
canım ben temmuzda başladım, yazın ilk bölümü çalıştım mat hariç, şimdi de eğitimle birlikte yürütüyorum.
Tamam anladım arkadaşlar bravo hepinize :)
canım bu iş sistemli olunursa çok da uzun zaman almıyo
önemli olan planlı programlı olmak
o zaman gün içinde gezebilirsin de film de izleyebilirsin dizi de..
zaten 24 saat çalışma olmaz. önemli olan 24 saati verimli geçirmek
ve her gün az da olsa çalışmak. işin ucunu bırakınca kaçıyo
ben geçen gün ilk defa erken kalktım çalışmak için, o gün bana öyle uzun öyle verimli geldi ki, istediğim her şeyi yapabildim ve çalıştığım için de gönlüm rahattı
genelde öğlende kalkıyorum ve günün yarısı gitmiş oluyo, hadi bakalım öğleden sonra çalışmaya çalış, anca kahvaltını ediyosun, öğle yemeği hattasonra ohoo saate bak diyosun, ben bi de şimdi konu anlatımlılarıma kavuştum ordan çalışmak vakit alıyo, misal bi konuyla akşamüstünü bulduruyosun. sonra akşam yemeğini ye, sevdiceğinle çık, eve gelmek istemeee, hadi zar zor geldin, bi bakmışsın saat 12, evdekiler yatıyo sen de yat diyo, ohh, sevdicek dizi izleyelim diyo ohh, hadi bakalım çalış çalışabilirsen
yalnız benim gerçekten uyku problemim var, sabah erken kalkamıyorum, alarmı kapatıyomuşum annem öyle didihalbuki ben alarm çalmıyo sanıyodum geceleri uykum gelmiyo onda sorunum yok, o yüzden hazır okul da yokken gece çalışayım diyorum
bi de plana uymak zordur genelde, o yüzden biz burda günlük planlar yapıyoruz. o gece ya da sabah kalktığımızda ne çalışacağımızı kafamızda belirliyoruz uymak daha kolay oluyor
kızlar yediiklimin öğrenme psikolojisi testlerinde sürekli bilimsel kavramlarla karşılaşıyorum
kendimi tus testi çözüyo gibi hissettim
bunlar kpss de çıkıyo mu
mesela bi örnek vereyim soru şu
yolda yürürken, inşaattan başına tuğla düşen ve yere düşüp bayılan bir kişi; kendine geldiğinde çevresini şaşkın dolu bakışlarla süzer, nerede olduğunu sorar ve geçmişine ilişkin hiçbir şey hatırlamadığını belirtir.
bu kişinin yaşamış olduğu durum neyle açıklanabilir?
cevap: amnezi
bu ne yav
kesinlikle, denenmiş yaşanmış tecrübeyle sabittirEvet tatlım planlı programlı çalışmak önemli. İnsanın içide kafasıda bu şekilde rahatlıyo.. hergün birazcıkta olsa konulara bakarak yada test çözmüş olarak.. =)
Ovv bu soru gerçekten psikoloji bölümü vize sorusu gibi
kesinlikle, denenmiş yaşanmış tecrübeyle sabittirmesela kitapseli arkadaşımız var ya, bi gece içi rahat etmemiş sabaha kadar coğrafyanın altını üstüne getirmiş çok da iyi yapmış, bravo valla. yapcak bişey yok, bu sınav fedakarlık işi, direnç işi
O halde fedakarlık yapıyoruz, hem içimiz rahat ediyor hem netlerimiz artıyor inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?