Kızlar nerdesiniz kimsecikler yok burda boş kalmış dükkannnnn
Sedefim doktora gittim bugün benicali banada verdi doktor,faranjit olmuşum ben
Bugunku deneme tarama denemesiymilş sedef ilk konulara yönelikti 120 soruydu gk gy eğitim bilimleri karışıktı,yaptım hepsini,kitaplarımızı da verdiler,gk gy konu anlatımlıları verdiler eğitim bayramdan sonraymış,kitapları hoşuma gitti konu anlatımı güzel olmuş.
çok teşekkür ederim tatlım
şimdi iyiyim çok şükür gelişimden biraz soru çözüp bırakacağım
bugünlük bu kadar
evet kızlar sabırsızlanıyoruz artık şu kitapları verseler iyi olacakben konu anlatımlıdan okumayınca testi çözmek içime sinmiyo
tubişim tekrar geçmiş olsun bu hap baş ağrısını falan almıştı annemin ama sen yine de boğazların için sıcak meyve çayları iç
sadece ilk konular olması iyi olmuş kuzum, en azından eksik olduğun yerleri daha iyi kavramanı sağlamıştır. ben de tarama denemesi istiyorummm
kuzum aynen eğitim bizim de bayramdan sonraymış, bende de gkgy konu anlatımlı var, geçen akşam tarihin ilk konusunu okudum ordan çok hoşuma gitti, bulmaca falan da var
matematikten de ebob ekoka kadar geldim ama mat kitabı çok kalın konuları okumadım sadece testlerini çözdüm
coğrafyayı da sevdim, türkçe geo ve vat bakmadım.
off ya kızlar hep bişeyler çıkıyo hakikaten, en iyisi evden dışarı çıkmamak. hatta odadan dışarı çıkmasak eminim bol bol çalışırız(tabii wc ye gitmek serbest )
canım geçmiş olsun bende faranjit olmuştum çok fena birşeydi dikkat et kendine güzelim umarım en kısa zamanda geçer
Teşekkür ederim canım benim Allah size hastalık vermesin valla.Aldım elime ıhlamurumu sizi özledim geldim:2:
Ben biraz daha göz attım ihtiyacın kitaplarına baya baya hoşuma gitti sedef.
Bu arada evden çıkmama konusuna katılıyorum ben ikinci dönem soru çözüm saatlerine bile gitmeyi düşünmüyorum açıkcası çünkü git gel bir sürü zaman kaybı.
afiyet bal şeker olsun tubişim
evden çıkınca zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosun ya
şu an çok güzel yağmur yağıyo, içimdeki ses hadi film aç diye çığlık atıyo
vicdanım ee dersler nolacak diyo
teşekkür ederim tatlım sen bişeyler kullandın mı faranjitin için çok pis bir agrısı var bunun ya bogazım berbat halde
en sevdiğim dersin en sevmediğim konusunu çalıştım. mat obeb okek
86 almışım ortaöğretimden.Yazık emeklerime.
olsun canım boşver, önümüze bakalım bekle bizi 2013 lisans sınavııııııııııııııııı
Çok üzüldüm Sedef.Sınav anı heyecanı bitirdi beni.Lisansta da böyle olursa ? :26:
öyle şey olur mu sen şimdi bi deneyim yaşadın, bundan sonrakinde daha sakin olucaksın. bu ilkti o yüzden böyle oldu, ama seneye böyle olmıcak, her yönden daha bilinçli olucaksın
bugum nolur üzme kendini, oldu bitti geçti, şimdi önümüze bakma zamanı gerçekten, silkelen ve devam et çalışmaya
Haklısın da...Ne bileyim.
günaydın canlarım
şaşırdınız dimi beni bu saatte cafemi açarken görünce
ilk defa ders çalışmak için bu kadar erken kalkıyosam bu tubişimin sayesindedir
akşam film izlemedim yattım tubişim ama uyuyamadım, şu an çok uykum var.
bi yandan kahve yapıyorum, perdemi de açtım, sardunyalarım uyanmış, günaydın dedim onlara, hemen girdim içeri hava buzzz
neyse benim çenem açıldı, uykum da açıldı herhal
şimdi ders çalışayım sonra gelirim
ben oturup ağladığımı bilirim güzelim
tatlım doktor bana antibiyotik ağrı kesici sedergine diye bir ilaç birde öksürük için şurup vermişti ismini hatırlayamadım
birde doktor ballı ılık süt ve karanfil çiğnemeyi önermişti tatlım ballı süt gerçekten rahatlatıyor balı süte karıştırmadanda bir tatlı kaşığı alırdım iyi gelirdi canım
86 almışım ortaöğretimden.Yazık emeklerime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?