• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Merhaba arkadaşlar sizler öğretmenliğemi çalışıyorsunuz? Alanla ilgili bi fikriniz var mı bide şey acaba nasıl başladınız neye çalışıyorsunuz? Bende gireceğim ama başlamadım daha temelimde yok bi önerinize ihtiyacm var sanırım:17:

Bende katılırım size

Merhaba arkadaşlar sizler öğretmenliğemi çalışıyorsunuz? Alanla ilgili bi fikriniz var mı bide şey acaba nasıl başladınız neye çalışıyorsunuz? Bende gireceğim ama başlamadım daha temelimde yok bi önerinize ihtiyacm var sanırım:17:

Bende katılırım size

meraba hosgeldin canım :16:

bu yıl ilk defa giricem bende ve yeni başladım calışmaya.
öğretmenlige calışıyorum.
dersaneye gidiyorum aynı zamanda. ordan verdikleri test kitaplarından başladım çalışmaya, test çözmeye.
kendi belirledigin bi programla başlayabilirsin, ilerleyebilirsin bu şekilde.
senin bölümün nedir?

dersaneye gidiyorum aynı zamanda. ordan verdikleri test kitaplarından başladım çalışmaya, test çözmeye.
senin bölümün nedir?

Cnm bende dershaneye yazıldım ama dershanem daha başlamadı...
Alan gelirse önce alan türkçe mat halledip sonra eğitim gke geçme düşüncem var. Kasım aralık gibi adam akıllı başlayacağım anlayacağın..

senin bölümün nedir?

Alan gelirse önce alan türkçe mat halledip sonra eğitim gke geçme düşüncem var. Kasım aralık gibi adam akıllı başlayacağım anlayacağın..

senin bölümün nedir?

niye kasım aralıkta calısmaya baslıcagnı anlamadım canım :31:

Cnm çalışıyorum şu ara o işleri halletmem lazım malesef ozaman mudavimiym konunun bende sizlerle beraber çalışacağom hedefimimiz 85 üstü:)

kızlar yıllaarr yıllaaar once gelısım sorusu yazmıstım:1::1: bakan olmus ama kımse cevap yazmamısss:14::14::14:

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi akşamlar:))

bugün ara ara dinlenerek çalıştım
muhasebeden konu çalışıp sorularına baktım
arada matematikten bir test çözdüm karışık
tarihten islamiyet öncesi türk tarihi, ilk müslüman türk devletleri ve beylikleri
iç politika, Atatürk ilke ve inkılapları, dış politika konularıyla ilgili datadan soru çözdüm,
datanın sorulara devam edeceğim bir 15dkka sonra
akşamda uyku yok gibi görünüyor muhasebeye dönerim yine:10:

not: tarih sorulardan birinde vardı istanbul üniversitesinin kurulması hakkında kanun çıkarılması
Atatürk dönemi gelişmeleri arasındaymış, ben ilk defa gördüm benim gibi bilmeyenler varsa
paylaşayım dedim:17:

bende cogu zaman yatakta calısıyorum canım :9: :8:
bende kuzum, benim öyle takıntılarım yoktur, yok illa ki çalışma masasında çalışmalıyım vs.. canım nerde istiyosa orda çalışıyorum. yalnız tek dikkat ettiğim böyle o an ders çalışıyosam her yer derli toplu düzgün olucak, dağınıkken rahat olamıyorum psikolojik :27:

Bende katılırım size
merhaba tatlım hoşgeldin aramıza :16: bölümün ne? hangi derslerde iyisin hangilerinde eksiğin var, onları söyle yardımcı olalım :16:
biz öğretmenliğe çalışıyoruz, kitapseli arkadaşımız öğretmenlik değil, ama o da alan sınavına gircek kendi alanında işletme vs
kızlar yıllaarr yıllaaar once gelısım sorusu yazmıstım:1::1: bakan olmus ama kımse cevap yazmamısss:14::14::14:
canım ben gördüm sorunu ama yapamadım o yüzden bişey yazmadım :31:
iyi akşamlar:))

bugün ara ara dinlenerek çalıştım
muhasebeden konu çalışıp sorularına baktım
arada matematikten bir test çözdüm karışık
tarihten islamiyet öncesi türk tarihi, ilk müslüman türk devletleri ve beylikleri
iç politika, Atatürk ilke ve inkılapları, dış politika konularıyla ilgili datadan soru çözdüm,
datanın sorulara devam edeceğim bir 15dkka sonra
akşamda uyku yok gibi görünüyor muhasebeye dönerim yine:10:

not: tarih sorulardan birinde vardı istanbul üniversitesinin kurulması hakkında kanun çıkarılması
Atatürk dönemi gelişmeleri arasındaymış, ben ilk defa gördüm benim gibi bilmeyenler varsa
paylaşayım dedim:17:

:46::46: sen ha-ri-ka-sınnnnn
ben de pg nin 2.konusunu bitirdim. belki birazdan testlerine bakarım uyku durumuma göre :40:
canım bu arada datanın soruları nasıl, tavsiye eder misin?

:46::46: sen ha-ri-ka-sınnnnn
ben de pg nin 2.konusunu bitirdim. belki birazdan testlerine bakarım uyku durumuma göre :40:
canım bu arada datanın soruları nasıl, tavsiye eder misin?

utandım:17: birazda alan yüzünden konuları eritmek istiyorum daha çok tekrar yapabilmek için..
süper bayramın ilk günü için iyi bir çalışma temposu yakaladık:16:
datanın sorularını beğendim ama önce datayı çözenlerin motivasyonu bozulabilir
çünkü tarihe ilk defa çalışıp datayı çözdüğümde çok fazla yanlışım çıkıyordu
bir süre onu çözmeyi bıraktım tekrardan konularımı çalışıp birkaç kez pelin hocadan videoları izleyip
tekrar ettim, sonrasında da diğer kaynaklardan soru çözümleri yapıp şimdilerde yavaş yavaş dataya
başladım, şu an için birkaç emin olamadığım soru çıksada yeni bilgiler, kitaplarda pek dikkatimi çekmeyen
önermelerle karşılaşıyorum artı birde her konu sonunda soru-cevap ve çeşitli etkinlikler oluyor -doğru yanlış,
boşluk doldurma gibi- bilgilerin pekişmesi için çok güzel bence:))

utandım:17: birazda alan yüzünden konuları eritmek istiyorum daha çok tekrar yapabilmek için..
süper bayramın ilk günü için iyi bir çalışma temposu yakaladık:16:
datanın sorularını beğendim ama önce datayı çözenlerin motivasyonu bozulabilir
çünkü tarihe ilk defa çalışıp datayı çözdüğümde çok fazla yanlışım çıkıyordu
bir süre onu çözmeyi bıraktım tekrardan konularımı çalışıp birkaç kez pelin hocadan videoları izleyip
tekrar ettim, sonrasında da diğer kaynaklardan soru çözümleri yapıp şimdilerde yavaş yavaş dataya
başladım, şu an için birkaç emin olamadığım soru çıksada yeni bilgiler, kitaplarda pek dikkatimi çekmeyen
önermelerle karşılaşıyorum artı birde her konu sonunda soru-cevap ve çeşitli etkinlikler oluyor -doğru yanlış,
boşluk doldurma gibi- bilgilerin pekişmesi için çok güzel bence:))
hımm, data benim için biraz daha beklesin o zaman daha o kadar cesaretim yok tarihte :1:
canım valla ben gerçekleri söylüyorum, evet iyi çalıştık aferin bize,:nazar::nazar: hatta şu an pg nin sorularına bakmaya gidiyorum, uykum yok yarın erken kalkma derdim yok, bahane yaratmıyayım bakayım sorulara :40:

Son düzenleme:
reptomim canım soruna baktım ama gelişimden hiçbir şey bilmiyorum daha o yüzden orayı kalabalık etmeyim diye bişey yazmadım canım:)

hımm, data benim için biraz daha beklesin o zaman daha o kadar cesaretim yok tarihte :1:
canım valla ben gerçekleri söylüyorum, evet iyi çalıştık aferin bize,:nazar::nazar: hatta şu an pg nin sorularına bakmaya gidiyorum, uykum yok yarın erken kalkma derdim yok, bahane yaratmıyayım bakayım sorulara :40:

diğer kaynakları çözünce başlarsın zaten yeterince zamanımız var:))
bende muhasebe sorularıma baktım dün gece 5 gibi uyuyakalmışım :1:
bugün biraz geç başladım işlem-modüler aritmetik çıkmış soruları çözdüm
şimdi yine muhasebe bakıcam -yazarak çalıştığım için biraz uzun sürüyo:8:-

Kurban bayramı resmen zahmet bayramı bugün o kadar yoruldum ki anlatamam:27:Çalışmak şöyle dursun rahat rahat oturamadım bile,neyse çok pis telafi edeceğim bunu:31:Maşallah kızlarım ne güzel çalışıyorsunuz Allah zihin açıklığı versin hepinize....:16:

Back