2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

günaydın canlarımmm öncelikle herkesin bayramı kutlu olsun iyi bayramlar
bayram nedeniyle 4 gün fazla çalışabileceğimi sanmıyorum ama elimden geleni yapacağım yine de
bu 4 gün konu çalışmak yerine test çözeceğim en aından konuları pekiştirmiş olayım

kızçelerimmmm
hem iyi bayramlar diliyorum size hem de iyi çalışmalarrr
olabildiğince verimli geçirelim
akşam film izledikte sonra çalışırım diyodum ya, daha filmin yarısında uyuyakalmışım
bu 4 gün hatta salıya kadar verimli geçsin istiyorum, ama evde de elbiseyle oturarak çalışılmıyo yav

teşekkürler canım, inşallah hepimiz için verimli bir bayram olacak
annemleri bayram ziyaretine gönderdim şu an pijamalarım üzerimde muhasebe çalışıyorum
gün içinde gy gk soru çözümüde yapmayı düşünüyorum şöyle en azından bir 200 soru
artık akşama raporumu veririm:18:

Son düzenleme:

canım akşamki muhasebe çalışman nasıldı? o ezberlencek yerleri halletin mi
ben de şu an elbiseyle test çözüyorum ve çok sıkıntı basıyo bi de babam gelmiş, makyaj yap azcık diyo. heh bi o eksikti
zaten pijama aşıklısı bi insanım, hele ders çalışırken hep pijamaylayımdır çok rahatıma düşkünüm.
öğrenme psikolojisinden test çözüyorum şu an. birazdan matematikten ebob ekokları ofisokul sitesinden halletmeyi planlıyorum

maliyeden birkaç ezberleyeceğim yerler var da onları arkadaşım daha sonraki aylara bırak, hatta sınava yakın
çalış çabuk unutursun dedi bende onun dediği gibi yapıcam çünkü gün filan ezberliyorsun cidden şimdi çalışsam unuturum
çok feciymiş normalde de pek sevmem makyajı birde ders çalışırken cıks
bende evde olunca sürekli pijamalarımla dolaşırım ortalarda:))
süper çalışalım çalışalım şu dünkü rehavetten kurtulmamız gerekiyor

şimdi halamlar geldi gitseler de çalışsam modundayım
hadi allah bize kolaylık versin canım yine rapor etmeye gelirim
evet ezberleri sona bırak vatandaşlığı da ben öyle yapıcam

kızçelerim
ofisokuldaki 3 ebob ekok testini çözdüm, baya pekişti
ebob ekokla sorunu olanlara tavsiye ederim.
en sevdiğim dersin en sevmediğim konusunu bitirdiğim için mutluyum, umutluyum

kızçelerim
ofisokuldaki 3 ebob ekok testini çözdüm, baya pekişti
ebob ekokla sorunu olanlara tavsiye ederim.
en sevdiğim dersin en sevmediğim konusunu bitirdiğim için mutluyum, umutluyum

tebrik ederim. ben de az az yazmaya baslayacagım data tarihi. önümüzdeki ayda aynı seyi cografya icin yapacagım ama öncelikle okulla ilgili işlerimi bir toparlamam lazım.

tebrik ederim. ben de az az yazmaya baslayacagım data tarihi. önümüzdeki ayda aynı seyi cografya icin yapacagım ama öncelikle okulla ilgili işlerimi bir toparlamam lazım.

canım tarihten hakan dede diye bi hoca var onun videoları var nette mutlaka izle. bir de x yayınclığın tarih ders notları diye bi defteri var. onu da edin. ben tarih özürlüsü olarak başladım bu işe, bu 2 kaynak çok işime yaradı. ayrıntılar var ama gereksiz ayrıntılardan arındırılmış. sadece gereklileri var. ezber yapman gereken yerlerde şifrelemeler var. işi kolaylaştırmış. bir de ihtiyacın tarih 24 saatte kitabı var. bu çalıştıktan sonra en son işine yarıcak bi kitap, kısa özet maddeler var. denemelerde yapamadığın sorularda açıp bakabilirsin, gece yatmadan önce okuyabilirsin, daha çok ezber şeyleri ele almış, bu da unutmaman için iyi bi kaynak

kızlar program geliştirmeden 2.konuya bismillah diyerek başlıyorum, hadi bana kolay gelsin

İyi akşamlar kızlar :)

Şimdi biraz türkçeye bakıyorum onun dışında,

Matematik, temek kavramlar, sayı sistemleri
Geometri, üçgende açılar
Gelişim psikolojisi, fiziksel gelişim, cinsel gelişim bitti.

listeye ekleyebilirsin tatlım

x yayıncılık, tarih ders notları defteri..
ihtiyacın tarih 24 saatte kitabı.. bunları not edeyim :119:

sağol canım

hemen ekliyorum tatlım
ben de uç kutumu kaybetmişim, 2 saat onu aradım. yatakta ders çalışmanın zararları, yatağın arkasında buldum
şimdi başlıyorum pg ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…