Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni gelen tüm kızlar hoşgeldinizzzzzsedefim türkçeden epey bir yanlışım çıktı ama boşum bir önceki denememe göre daha azdı inşallah bir parça ilerledim
hoşgeldin tatlım almaz mıyız hiç bence bu yıldan başlaman iyi olmuş
canım coğrafya ve tarihten pegemle datayı önerdiler, diğer hocalar ayrım yapmayın her kaynaktan çözün dediler. ben bi de sana uzman kariyerin tarih ve coğrafya öğreten soru bankasını öneririm
olsun canım ne kadar çok yanlış o kadar çok şey öğrenme
meraba bu sınav kpss a sınavımı kpss b 2014 de olacak sanırım tek yıllarda olmuyormuş bilginiz var mı birde hangi aylarda oluyor merak ediyorum
canım benim annem de hasta, ona da doktor benical diye bi hap vermiş, bunun en etkili olduğunu söylemiş. onunla şimdi biraz daha iyi, ağrısı falan kalmadı en azından. ama 1 haftadır hasta. malesef ancak yatarak dinlenerek geçen bi şey canım, zaten geçiş dönemleri tam hastalık havası. burada gündüz çok sıcak gece çok soğuk, bi tek bugün gündüz de soğuktu, herhalde artık kış geliyo, gelsin zaten biz de ona göre tam kalın giyeriz, öbür türlü ne giyiceğimizi şaşırıyoruzOnu da denerim Sedef yeter ki geçsin şu agrı daha kış gelmeden hasta oldum var mı böyle bişey
hayırlı olsun ilk denemen kuzucum tabii ki başlangıçtan çok çok yükselicez, hele de çok soru çözüceğimiz zamanlar marttan nisandan sonra falan iyice fark atarızyeni gelenler aramıza hoşgelmişş :13:
ciddi anlamda ilk denememi bugün oldum kızlar.beklediğim gibi ortalamaydı ama pes etmek yok bu başlangıç zamanla yükselcek inş :)
şimdi mat.ten antrenman zamanı.sedefim bu kitabı tavsiye ettiğin için hep dua ediyorum sana
bugum cevap vermiş canımmeraba bu sınav kpss a sınavımı kpss b 2014 de olacak sanırım tek yıllarda olmuyormuş bilginiz var mı birde hangi aylarda oluyor merak ediyorum
canım coğrafya ve tarihten pegemle datayı önerdiler, diğer hocalar ayrım yapmayın her kaynaktan çözün dediler. ben bi de sana uzman kariyerin tarih ve coğrafya öğreten soru bankasını öneririm
datadan çözüyorum onları eritince pegeme başlarım
evet onu ilk dediğinde aklımın bir köşesine yazdım zaten mutlaka alıcam:))
bu arada sorularımı bitirdim, coğrafyanın konuları da bitti
hangi aralarla tekrar yapmamı önerirsin??
canım hiç bırakma derim. mesela bir an önce yeni bi soru bankası edin. sonra o gün, coğrafyanın her konusundan ilk testlerini çöz. tabii bitirmesen de olur ama demek istediğim mesela coğrafi konumdan 1 test çöz, fiziki coğrafyadan 1 test çöz, iklime geç iklimden 1 test çöz. böyle böyle tüm konuların ilk testlerini çöz. al sana bi tekrar. sonra son konunun ilk testi bitince, yine en başa dön, bu kez konuların 2. testini çöz.
ayy biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir. nacizane fikrim bu tatlım
bi de haftanın 1 gününü konu tekrarına ayır. o gün soru çözme. sadece o güne kadar çalıştıklarını oku, kısa notlarını falan oku, tabii bu bütün derslerin için geçerli, o gün bütün derslerden gelebildiğin yere kadar olan yerleri tekrar et
anlattın anlattın:))
dediğin gibi yapabilirim her gün bir test gerçi her konudan yapamam herhalde bakalım duruma göre
çünkü şimdi alan derslerime de başlamam gerekecek malum
mesela bu hafta maliye çalışırken gy gk dan kendime soru limiti vereyim sadece bu hafta için
hem konu konu testlerimi çözerim kalan öbür haftaya çözülür
1 günde sırf konu tekrarına ayırırım nasıl? yani her gün çözemesem bile haftalık hedefime ulaşırım
bence süper olur
alan derslerin nasıl canım zor mu onlar, umarım çok yormaz seni.. bizde de 6 eğitim dersi var, bazıları zor bazıları kolay geçinip gidiyoruz
benim sevdicek de alandan giricek ama 2014 de, o gördükleri derslerden hiçbişey anlamadım
sizde de baya varmış
bizim hukuk, maliye, iktisat, muhasebe hatta girmek istersen kamu yönetimi, ekonometri, istatistik, uluslararası ilişkiler filan da var
ben şimdilik ilk 4 üne çalışıyorum ama mesela hukuk anayasa, idare, ceza, medeni, borçlar, ticaret, icra-iflas diye ayrılıyor hepsine de tek bir dersmişçesine hazırlanmam gerekiyor
diğerleri de öyle bir tek muhasebe başlı başına tek ders ama onunda kendisi zor:)) resmen şu matruşka bebekler vardır ya onlar gibiler:))
Allah ona da kolaylık versin 2014te girecek olması iyi bol bol tekrar yapar, iyice çalışır
ayy kızlar bugün hiç iyi değilim yaa
başım ağrıyor çok halsizim bir soruyu en az 3 kere okuyorum ancak öyle çözebildim :111:
bugün coğrafyadan nüfus ve yerleşmeye çalışıp sorularını çözüp bırakmayı düşünüyorum umarım yapabilirim
Meraba arkadaşlaar
Bende bugün cok az calıştım bakalım aksam calışabilcek miyim..
Dersaneden genel yetenek genel kültür test kitaplarını hala vermediler ve elimde olan test kitapları sadece eğitim bilimleri.
Biran önce diğer konulardanda test çözmek istiyorum..
Kızlar nerdesiniz kimsecikler yok burda boş kalmış dükkannnnn
Sedefim doktora gittim bugün benicali banada verdi doktor,faranjit olmuşum ben
Bugunku deneme tarama denemesiymilş sedef ilk konulara yönelikti 120 soruydu gk gy eğitim bilimleri karışıktı,yaptım hepsini,kitaplarımızı da verdiler,gk gy konu anlatımlıları verdiler eğitim bayramdan sonraymış,kitapları hoşuma gitti konu anlatımı güzel olmuş.
tatlım geçmiş olsun dikkat et kendine çok yorma, olduğu kadar yap, ben eminim ki sen bunu telafi edersin en kısa zamanda
benim de bugün dışarda işim var, gündüzüm gitti akşama çalışıcam